PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye'de Drift yarışları olsa ???

cem7
28-05-2006, 22:31
Arkadaşlar tükiyede drift yarışları olsa nasıl karşılardınız?? Böle araçların kepine falanda puan verilse mesela??

bilmec
28-05-2006, 22:59
önce bi anket denemesi yaptım sonra hemen anketi koydun bakıyorum :D :D :D

puanlaması zor olurdu bence yani neye göre nasıl yapılcak jüri falan zor iş yani ilk önce bi offroad olsunda ondan sora belki ama çok zor diyorum ben :P

cem7
28-05-2006, 23:12
önce bi anket denemesi yaptım sonra hemen anketi koydun bakıyorum :D :D :D

eueuheh evet :D

bence çok keyifli bi yarış olur.. seyretmesi falan keyifli olur...ama böyle bişeyin yapılması için senin de dediğin gibi biraz zaman var...

RoyalFlush
29-05-2006, 00:24
D1GP nin RC versiyonu olurdu gayette güzel olurdu trueno kepi alıp koşar gelirdim armanın ta05 ile :D

Neo
29-05-2006, 11:30
Bence süper olurdu :) tabi iki arkadasımız çok gereksiz olucağini düşünmüş bunun nedenini de yazsalaarmış!

hako d
29-05-2006, 13:41
gayet güzel ourdu .ama bu işin hakemliği biraz zor. finishi önce bitirmenin yanında viraja giriş acısı ve yanlamanın uzunluğuna göre puan verilip alınan zamanın üstüne ekleniyor rc d1 de gerçek arabalada ise buna + puan olarak lastikden çıkan dumanda ekleniyor. Valla yapılsa çok güzel olur yeni bir renk gelir ama bilemiyorum katılımcı sayısı nasıl olur.Yetkililerle konuşmak lazım .Gerçi belki bu yaz Samsunda mahalli bitane yada en azından aramızda bikaç yarış yaparız tabiki pisti ayarlayabilirsek (sanırım pist işi bu yazıyı okuduğunda ilgili kişini (o kendini anladı) dikkatini çeker :)) hatta duruma göre isteyen arkadaşları bekleriz.Tabiki izini koparabilirsek .

smbecce
29-05-2006, 14:20
Ne yazıkki bi gerçek var yeni bir r/c ci olmama rahmen hafta sonu autodrom da yarışı izlemeye geldim izleciyi çok zayıf hatta benden başka karşıdaki izlemeye yerlerine geçip oturan yoktu yani bırak normal yarışına gelmiyorlar drifft yarışına nerden gelecekler :ddd:

bilmec
29-05-2006, 14:48
tabi iki arkadasımız çok gereksiz olucağini düşünmüş bunun nedenini de yazsalaarmış!

onlardan biri benim ve ilk oyu attım negatif olarak.
bu seçeneğe oy attım çünkü gereksiz değil ama yapılabilmesi için çok zaman var belkide hiç yapılamaz, ne zamandan beri rc drift yapılıyo türkiyede... yeni yeni popüler oluyo yani. bende isterim olmasını ama zor :D sadece kişiler kendi arasında birtakım yarışlar yapabilirler oda ne derece sağlıklı olur tabe. daha bi offroad kategorisi yok arkadaşlar uçmayalım bence. bende isterim motorsiklet falanda olsun ama... ama... ama...:confused:

100kmh2sn
29-05-2006, 15:03
Ben drift olayına ısındım yarış olursa katılabilirim :D

ALI
29-05-2006, 16:22
arabm olsa katılmak isterdim
buggy le yanlanmaz heralde :D

o yuzden belki katılırdım ı işaretledim .

umitp
29-05-2006, 16:48
Ben drift olayına ısındım yarış olursa katılabilirim :D

abi sen artik isin zaten 3 gundur full yanliyosun :)

cem7
29-05-2006, 16:48
Bence süper olurdu :) tabi iki arkadasımız çok gereksiz olucağini düşünmüş bunun nedenini de yazsalaarmış!

Abi o şıkkı oraya koymamdaki amaç; sadece amacı çok güçlü motorlu ve çok iyi şaseli araçlarla yarışlara katılmaları ve dereceler almaları olan çok insan tanıyorum.. bu nedenlede o şıkkı koydum..

Hakan abinin de dediği gibi puanlama biraz zor olur.. yani viraja nerden girmesi nasıl daha uzunyanlayabilmesi falan zor biraz.. bide kesin bi derece olmadığı için pilotlar arasında tartışma bile çıkabilir jürinin kararı ile.. örneğin jürider sen şu virajda şöle yanladın daha iyisin, diğer pilot der hayır ben çok daha uzun ve daha iy hareketlerle aldım virajı der.. bu şekilde hiç bişeyi katılıyamıyacağın için tartışma çıkabilir:) bu nedenle jüri önemli :D

rmnkrm
29-05-2006, 17:52
D1GP nin RC versiyonu olurdu gayette güzel olurdu trueno kepi alıp koşar gelirdim armanın ta05 ile :D

valla ntc3 ü drift yap. drift yarışması olursa ben katılırım :D trueno kep güzel de, ben mustang kebimle katılırım :D

Neo
30-05-2006, 00:38
Arkadaslar dünyanın hangi bi drift yarışında adamın teki çıkıp ben daha iyi yanladım ama siz ona daha çok puan werdiniz demiş. yok böle bi şey drift yapmayanlara kolay geliyor heralde dışardan bakmak biz fuarda 15m yanlatıp viraj aldırcaz diye canımız çıktı o zeminde o lastikler we yeni araçlarla. Hakan da bende sonucun istediğimiz gibi olmadığının farkındayız ama istediğimiz gibi olmamamasına rağmen fuara gelen 100lerce insan bizi izledi ve izleyicilerin çogundan tebrik aldık buda bize yetti. Zaaten drift yarışı olsa ilk 4 belli gerisi takılsın kafasına göre...

cem7
30-05-2006, 16:44
Arkadaslar dünyanın hangi bi drift yarışında adamın teki çıkıp ben daha iyi yanladım ama siz ona daha çok puan werdiniz demiş. yok böle bi...

olur olur abi burası türkiye...

BURAKK
02-06-2006, 15:13
Allaaaaaaah kim tutar beni kesinlikle katılırdım bir rc drifter olarak :hımm: Aslında bi buluşmada biz yapsak olmazmı bikaç araba bile katılsa güzel olur kimse düz gitmez bence bu önerimi değerlendirin :hımm: :hımm: Birde kim üstün kim kötü bunu bulmamız gerekmiyor piste araçlarımızla kazanmak için değil eğlenmek için çıkarız yani 3-5 kişi show gibi yanlar illa yarış diorsanızda 2 araba virajlarda mecburi kaydırma esasıyla yarış yapar yani bildiğin yarış ama virajlarda kayıcan...

100kmh2sn
02-06-2006, 15:22
RC drift ile ilgili güzel bir pist projesi hazırlamanın zamanı geldi ;)

Neo
02-06-2006, 19:46
RC drift ile ilgili güzel bir pist projesi hazırlamanın zamanı geldi ;)

Geldi de geçiyor bile :) Ben her gün antreaman yapiyorum. Hakanla araçlarımızın kafadan kayma problemini de çözdük çok şükür :) inşallah 2. videomuzuda çekicez tüm eksikleri tamamladık kepler hariç tabi :D

Rulaz
03-06-2006, 16:58
Drift yaparken imkanınız varsa bir araca küçük bir kamera takmanızın seyir açısından güzel olucagını düşünüyorum.

RoyalFlush
03-06-2006, 17:37
HakoD yapmıştı sanrm bir videoda wardı onların.

landjump
04-06-2006, 01:01
Valla ben buggyme sırf kaymasın diye 2 tane torsen diff aldım. Bu işin amacını ve mantığını da anlamadım:):):)

RoyalFlush
04-06-2006, 17:43
ya olay farklı :D bendede buggy olsa bende kaymasın isterim de arabayı yanlamak gerçekten cok zewkli oluyor bir normal sürün herangibi bir onroad i birde lastiklerine bant çekip sürün arada daglar kadar fark oldugunu ve bir okadar da zewkli oldugunu göreceksiniz ki bu kişiden kişiye değişir =)

OMAR
09-06-2006, 22:03
bende drifti severim offroad kullanıcısı olduğumdan yanlayamıorum :ddd: inşallah ilerde alırım bi on road :ahhahyt:

Walkman
10-06-2006, 00:13
Her yarış tecrübenin artmasını sağlar.
Katılırım başka insanlarında katılması lazım.
Arabanın nasıl kaydırıldığını öğrenip nasıl kaydırılmicağının da öğrenilebilmesini sağlar.

Neo
11-06-2006, 19:50
walkman bu konuda haklı eğer bir aracın nasıl kayıcağını biliyorsanız nasıl kaydırılmıycağınıda öğrenmişsiniz demektir. en önemliside aracınız kaydıgında ne yapmanız gerektiğinide öğrenmiş oluyorsunuz :) Bu gerçek hayatta da böyle oluyor :)

OMAR benim drift aracım satılık istersen özelden konuşalım :)

un@l
11-06-2006, 21:54
omar abı neo abının arabasını onerırım cok guzel ve cok temız arac (sahsen fuarda gordum)