Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu pazar Auto-drom
:eyweyw: Bu pazar Auto-drom gelen (gelecek) varmı ? ? ..Biliyorum süre kısa ama şöyle küçük çaplı bi buluşma yapsak...............................:eyweyw:
Ferhat Aklar
23-07-2004, 11:43
Hevesli bir acemi olarak kesinlikle gelirim...
Gel bekleriz ama başka gelen yok mu
Valla bölücülük gib olmasın ama ben de Hezarfen de olacağım.
Sonuçta nereye yakınsanız oradaki piste gidin. Yeterki gidin arakadaşlar. Gerçekten pistte araç kullanmak çok büyük keyiftir. Öğrenmeyi ciddi şekilde arttırır.
Sonuçta kısaca, herkes hafta sonu pistlere :)
Dr. Mini-Z
23-07-2004, 14:31
Ben arabayı fena dağıttım Pazar a kadar toplayamam sanıyorum bu hafta affımı rica ediyor haftaya izinde bol bol gideceğimi belirtiyorum. Ağusto ilk hafta full hezarfen olabilir mesela :).
Evet Wolf abimiz doğru söylüyor...Fırsatı olan arakadşların pistlere gidip kendilerini geliştirmeleri lazım......................................
Özellikle yeni başlayanlar ve acemiler pistlere gidip ustaları izlemeli ve merak ettiklerini sormalı. Bu şekilde bilgileri ilk elden alıp olayı da yerinde görebilirler, böylece ilk alacakları model hakkında da daha kolay karar verebilirler...
mcagis e kessinlikle katılıyorum . . . . . . . . . . . . . Sonuçta ;;Kimler auto-drom a geliyor
100kmh2sn
23-07-2004, 16:42
Walkman,
mesajların ya hak veriyorum ya katılıyorum veya benzeri şeylerle dolu,forumda kirliliği yol açma !
wasmahen
25-07-2004, 02:12
bende gelebılırım yenı uye olarak
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.