PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : türk yapımı game istanbul hikayeleri

scorp
03-06-2006, 21:24
s.a canlar
belki bir cogunuz görmüşşünüzdür ama ben yine görmeyenler için söylüyorum

artık türk yapımı bir oyun var ama sadece şimdilik demo murat çilelinin tekbaşına yapmaya çalıştıgı bu oyun yani istanbul hikayeleri diye istanbuldaki efsaneleri içeriyor oyun korku ve gerilim olark hazırlanmış ilk başta bir kısa video sonrası teknoloji demosunu oynuyoruz ben videoyu seyrederken hayran kaldım çünkü şu an'a kadar oyun videolarında hiç türkçe konuşulmamıştı bence sizde görmelisiniz şimdiden iyi eglenceler ...

http://www.istanbul-hikayeleri.com/demo.htm

HaQaN_86
03-06-2006, 21:45
İYİ güzel de ben bu çitleri kıramadım :D :rolleyes:

rmnkrm
03-06-2006, 21:47
bu ilk türk yapımı oyun değil,

PUSU yu, YAMİ yi unutuyorsunuz

bilmec
03-06-2006, 22:07
oyunu indiriyorum bakalım nasıl
ayrıca sanırım bir tane daha oyun vardı. galata ismi tam hatırlamıyorum

scorp
03-06-2006, 22:09
İYİ güzel de ben bu çitleri kıramadım :D :rolleyes:
çitleri kırmak için kulubenin sol tarafında balta var onu al

bilmec
03-06-2006, 22:30
oyun çitleri aşınca bitiyomu bende mi sorun var anlamadım??:hımm:

HaQaN_86
03-06-2006, 22:32
çitleri kırmak için kulubenin sol tarafında balta var onu al
göremedim ve efektler giriş kısmı hariç(video) iğrenç bence,ama sitede oyun demosundaki görüntü oyunun da öyle olacağını göstermez gibi bir açıklama vardı,umarım kalite bu şekilde olmaz böyleyse üstüne para da versen oynamam bu oyunu:ahhahyt:

scorp
03-06-2006, 22:55
o senin görüşün ama sen tek başına bir oyun yapsaydın o oyundan nasıl bir kalite arardın Murat çileli de tek başına yapmışş hiç bi sponsor bile yokkk
mesela hitman oyunu .. yapımcılara baktıgımızda sanki bi ordu yapmış listede isimler alıp başını gidiyooo........:rolleyes: :( bence bu oyun o kadar kötü degil bir kişinin yapımıyala...

scorp
03-06-2006, 22:56
oyun çitleri aşınca bitiyomu bende mi sorun var anlamadım??:hımm:
evet bu sadece teknoloji demosu oldugu için öyle

gunser
03-06-2006, 22:59
Valla ben de indirdim ama o kadar kaliteli değil zamanında.Bilirmisiniz ilk türk oyunlarından birisi diyebilirim. Dedektif vardı bayagı bir zaman oldu. Dedektif valinin kızı kaçırılıyor onu bulamya çalışıordu. Zamana göre iyi bir oyundu. Yami yi de çok merak ediyorum ama piyasa da hiç görmedim.

HaQaN_86
03-06-2006, 23:02
o senin görüşün ama sen tek başına bir oyun yapsaydın o oyundan nasıl bir kalite arardın Murat çileli de tek başına yapmışş hiç bi sponsor bile yokkk
mesela hitman oyunu .. yapımcılara baktıgımızda sanki bi ordu yapmış listede isimler alıp başını gidiyooo........:rolleyes: :( bence bu oyun o kadar kötü degil bir kişinin yapımıyala...yazımda kendi fikrim olduğunu belirtmiştim zaten :ahhahyt:

roxx0rs
03-06-2006, 23:52
eee yani sponsoru olmayan oyun beyenilmelidir diye bişimi var kotu oyun ayrıca coook kısa ilk bastaki power point sunumuna benzer seydede hiç bi işcilik yok ama unutmayalımki sponsoru yok alkıs alkıs zuhahah:D bide bu arada murat cileli isimli sahıs senin akrabanmı scorp?? pek met ettin abimizi???

bilmec
04-06-2006, 00:03
:kütküt: yaa çitleri kırınca oyun bitiyomuuuuu
eğer öleyse bu demonunda demosu:kütküt:

roxx0rs
04-06-2006, 00:05
ne yazıkki bitio bilmec demonunda demosu hatta onunda demosu tadımlık bişi bile diil....

bilmec
04-06-2006, 00:09
çok kötü yaa hiçbişi anlamadım ayrıca itibar puanım 2 olmuş :D
çok sevindim

kepaze
13-06-2006, 16:24
emeğe saygı gösteripde adamı duvardan duvara vurmasanız bence daha iyi olurdu. Oturupta biriniz bi satır kod yazsın bi grafik yapsın yapabiliyomusunuz? Hadi yaptınız 3D motorlu bir oyun yazın. Her ne kadar beğenmesenizde sizin hayatınızı anlatıcak kadar kod yazılı bu 22mb lik oyunda..

Emeğe saygı Eline sağlık
Murat Çileli.

HaQaN_86
13-06-2006, 16:36
Emeğe tabi ki saygılıyız,ben yazımda da kendi fikrimi belirttim ve oyunu yapan kişilerin sitede verdiği kısa açıklamayı da ekledim, demo sürümünün kalitesi gerçek oyunun da kalitesini gösterecek diye bir durum yok ,oyunu yapanlar bunu söylüyorlarsa vardır bir bildikleri :ahhahyt: oyunun daha güzel olacağını umarak kolay gelsin diyorum :eyweyw:

kepaze
13-06-2006, 16:51
sözüm sana roxx0rs adamı duvardan duvara vurmuşta ona söyledim..

SpeedMan07
13-06-2006, 16:58
bencede fena değil, Türkçe yazılar, konuşmalar felan gayet başarılı görünüyor ve başlangıçta ki tabelayı görünce gururlanıyosun.

Umarım dünyada etkili, başarılı, Türkçe alt yapılı nice oyunlar görmek nasip olur inşallah. Hepimizin arzusu bu değilmiydi?

Güzel bir oyun oynuyorsun neredeyse bütün dillerde desteklenmiş hatta papua yeni gine dili bile var:D yaaww niye Türkçesi yok bunun diye kafayı yediğim günleri ben hala unutmadım.

Her hangi bi cihazın kullanma klavuzunda da aynı şey geçerli her dil var TR yok.:confused: neden neden neden Türk insanı zekidir ! hani nerde gösterin kendinizi artık lütfenn:(

kepaze
13-06-2006, 17:01
avrupa birliğine girince ecburen yazıcaklar ;)
10 seneye kadar torunlarım görür artık Türkçe kullanma kılavuzlarını :)

HaQaN_86
13-06-2006, 17:01
bencede fena değil, Türkçe yazılar, konuşmalar felan gayet başarılı görünüyor ve başlangıçta ki tabelayı görünce gururlanıyosun.

Umarım dünyada etkili, başarılı, Türkçe alt yapılı nice oyunlar görmek nasip olur inşallah. Hepimizin arzusu bu değilmiydi?

Güzel bir oyun oynuyorsun neredeyse bütün dillerde desteklenmiş hatta papua yeni gine dili bile var:D yaaww niye Türkçesi yok bunun diye kafayı yediğim günleri ben hala unutmadım.

Her hangi bi cihazın kullanma klavuzunda da aynı şey geçerli her dil var TR yok.:confused: neden neden neden Türk insanı zekidir ! hani nerde gösterin kendinizi artık lütfenn:(
Evet Türkçe konuşmaları duymak benim de hoşuma gitti :fısfıs: Bir de dediğin gibi her dil var niye Türkçe yok uyuz oluyorum o zaman ezik gibi kalıyoruz ortada,bu işe el atılması lazım ama ne sen ne ben bişi yapamayız gibi geliyor bana

SpeedMan07
13-06-2006, 17:04
yok yok tepkiyle felan olmaz bu iş kepaze nin de dediği gibi şu meşhur avrupa birliğine girersek bizide adamdan sayacaklar.:) o zaman Türkçe de yazılacak.

HaQaN_86
13-06-2006, 17:05
AB hakkında bişi derdim ama buraya uygun kaçmaz :lol: :lol: :lol:

SpeedMan07
13-06-2006, 17:17
aslında girmesek bence daha iyi ama nasıl daha iyi olur derseniz

ancak Türk milleti elele verip bazı şeylerde uyanırsa. en basiti Vatanımızın her karışından zenginlik, bereket fışkırıyoken, bizde bolluktan ve ilgisizlikten ziyan olan şeyleri neden hala dışarıdan almakta ısrar ediyoruz bu gibi saçmalıkları bertaraf edebilirsekki bunun yanında coğrafi konumumuzdan hiç bahsetmiyorum bile(süper) Zaten onlarında gözü bu zenginliklerde maden,petrol, konum vs.

Valla Türk mileti dediğim gibi bi silkelense uyansa tüm dünyayı parmağında oynatır. ama nerdeee:(

scorp
16-06-2006, 23:47
emeğe saygı gösteripde adamı duvardan duvara vurmasanız bence daha iyi olurdu. Oturupta biriniz bi satır kod yazsın bi grafik yapsın yapabiliyomusunuz? Hadi yaptınız 3D motorlu bir oyun yazın. Her ne kadar beğenmesenizde sizin hayatınızı anlatıcak kadar kod yazılı bu 22mb lik oyunda..

Emeğe saygı Eline sağlık
Murat Çileli.

helal olsun be ne konuştun ama.....................................forum ağladı beeeeeeeeeeeeeeeee
sagol

AlpeRTungA
07-10-2006, 20:58
türk oyunları olarak ayrıca amigadaki türk oyunlarını da unutmayalım :)

AlpeRTungA
07-10-2006, 21:01
Sevgili Oyuncular,

Mevcut DEMO sürümünün, olması istenen teknolojiyi yansıtmaması sebebiyle
dağıtımının durdurulmasına karar verilmiştir.

Yapımın tam sürümünden önce yeni bir DEMO sürümünün yayınlanması için çalışmalar devam etmektedir.

Yakaza Ekibi

ayrıca oyunun anasayfasındada bu yazıyla karşılaştım galiba bahsetiğiniz sorunları düzeltecekler ve orjinalı çıksın almayı düşünüyorum çünkü bu bir türk oyunu ve katkıda bulunmamız lazım ancak katkıda bulunursak türkiyede oyun yapımı gelişebilir bence