Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.6.2006 ANKARA (tekne-uçak)
Bachother4 abimizle harikalar diyarındaki tekne ve daha sonra free pistteki uçak görüntülerimiz.Tesadüf olarak harikalar diyarında bozcan -ens69 ve diğer birkaç modelci arkadaşlada karşılaştık.
Resimlerde görülen teknelerden sarı olan - bonzi firmasının deep vee teknesidir,üstünde full modifiye zenoah motor var ve v açılı zenoahlarda bu tekneden ülkemizde sayılı olduğuna bahse girerim.
uçak ta great planes sukoi arf,yepyeni 0 dı- üzerinde 120 lik 4 zamanlı os fx serisi motorla birlikte uçtu.Tabi uçurmasını bilmeyenlerin eline bu tarz uçakları vermemek lazım :)
bonzipower4
05-06-2006, 00:00
Mert ellerine sağlık güzel olmuş çekimler. Tekneden sonra baya bi yol yaptık Sincan dan Haymana Free Piste ama değdi:eyaaaaa: :hııııııı: :censor:
bonzipower4
05-06-2006, 00:06
Resimlerde görülen teknelerden sarı olan - bonzi firmasının deep vee teknesidir,üstünde full modifiye zenoah motor var ve v açılı zenoahlarda bu tekneden ülkemizde sayılı olduğuna bahse girerim.
uçak ta great planes sukoi arf,yepyeni 0 dı- üzerinde 120 lik 4 zamanlı os fx serisi motorla birlikte uçtu.Tabi uçurmasını bilmeyenlerin eline bu tarz uçakları vermemek lazım :)
Mert kardeş bi kere üzerinde iki zamanlı 91 fx os vardı. Yanlış anlama olmasın Mert benden bahsetmiyo arkadaşlar. :D Ben gayet iyiydim de aleti denemek için alan bir arkadaşımız motor stop edince panik yapıp uçağı stall e düşürdü. İniş takımları hasar gördü ama haftaya tamamdır:eyweyw:
Zaman olsa mcd -genesis ve ducatiyide denerdik,artık başka sefere..
Mert eline koluna sağlık. Video çektiniz mi?
Günsercim video var tabiki ,sorun benim upload edebilmem için yeteri kada hızım olmaması..
bonzipower4
05-06-2006, 00:24
Genesis roto plate bu hafta gelir. Haftasonu da ona bakarız. Ducati nin depo sorununu henüz çösemedim ne yazıkki
Mert beni de sap gibi cekmişin. he he he
bonzipower4
07-06-2006, 23:07
Burak sana da kurtarma botumuza yaptığın düzeltme için teşekkür ederiz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.