Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce napmalıyım?
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 11:59
Selam arkadalar bizim Golcukte restaurant var ve karsısından arabalar en az 90 km hızla gecıyolar ve arkadasla ıddaya gırdık ve orda kaptırmak için elimde 1 8 buggy var motoru 21 rg os ın sızce ıddıa ugruna arabayı son gaza cıkarıp karsı yonden gelen Arabanın yanından gecırmelımıyım ???
Araabandan memnun değilsen ve yenilemek istiyorsan yap. Hem eylenmiş olursun hemde adrenalin alırsın. Ama yok kardeşim birdaha araba alamam diyorsan yapma. Birde önemli olan senin arabana olan hakimiyetin dengeli süremezsen........ Karar senin.
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 13:15
Ben Biraz PisKoPatım bu konularda yanı paraya pek deger vermem Bana zevk versin onemli degil Cok Yaptım bu olayıda hızlı arabalar arasında ılk defa yapcam bır keresınde polısın pesıne takdım fılan polısle Muhabbetımız ooldu o yuzden polıs bıle kullandı ama cok sakat ıste
1/1 araba ile mi kapıştırıcan yoksa arabalar geçerken karşıdan karşıyamı geçiricen aleti ?
Bırak sağlam kalsın ya araba.
Bu işi yaparken arabanı değil 1/1 arabanın kaza ihtimalini de düşünmen lazım. Aniden çıkabilecek, de idüğü belirsiz bir nesne bir çok sürücüye kaza yaptırabilir. Yapacağımız şeylerin sonucunu biraz düşünmek lazım.
Bu işi yaparken arabanı değil 1/1 arabanın kaza ihtimalini de düşünmen lazım. Aniden çıkabilecek, de idüğü belirsiz bir nesne bir çok sürücüye kaza yaptırabilir. Yapacağımız şeylerin sonucunu biraz düşünmek lazım.
+1 Kesinlikle katılıyorum.
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 14:26
Ya Siz Takmayın yol 4 serit Sadece Arabayı Ben son gazda normal arabaların gectıgı yerden Normal serıtten gecırcem dıger 1 /1 ler Kendı serıtlerınden gececek burda olay beeım arabayı sadece Son gazda Sabıt tutuup Bır gorus kesılmesınden sonra Tekrar geriye dondurmek Yanı ben belkı sızden daha cok dusunmusumdur dıger soforlerı ama Cok Zevk veren bır olay ınsanlar sasırıyor boyle Bır olayı goruncee Sonucta bız pıst cocugu degılız ve :) Devamlı akan trafıkte arabaların yanın da kukllanıyoruz ama Ilk defa Hızlı arabaların Arasında mUHabbetı dondu zaten Ilk bulusmamızda pısttte de nasıl psıjık bırım oldugumu goryuceksınız neyse tavsıyelerınız ıcın saolun:=))
Kesinlikle yapma cunki wolfunda dedigi gibi senin araban icin diil ancak 1/1 araclar icin tehlike arz ediceksin ve kazalara sebebiyet verebilirsin.Pist cocugu olmamanda onemli diil git arabani ormanda parkte gazla otoyol,otoban gibi yerlerde diil.Cogu kisi zaten pist cocugu diil.Ama bu sorumsuzluk yapip insanalari tehlikeye atmani gerektirmez.
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 14:36
ya Sizin amacınız Olayı saptırmak ben ce zaten bunun ustune konusulmaz bıle
Evet bizim işimiz konuyu saptırmak zaten.
Konuya senin baktığın açıdan bakmamak, konuyu saptırmak olmamalı.
Sende hepimizin birbirimize gösterdiği seviye ve saygıda yazışmalarda bulunursan hepimiz daha mutlu oluruz.
+1 wolf ayrica bunun ustune konusulmayacaksa neden konuyu actin
freeman1209
02-05-2004, 15:21
sadece senin dü_ünmediin olas1l1klardan bahsediyorlar.gerisi sana kalm1_.zaten sen burda konuyu niye act1n.tabii bizim goruslerimizi almak icin.
bana gorede tehlikesi eglencesinden fazla.
:)
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 15:29
Free Tamam saol
amorfy;
birincisi senden 10 yaş büyük biriyle konuşurken kelimelerini daha dikkatli seçmek durumundasın. buradaki insanlar sürekli yüzyüze bakar ve bu ailenin bir parçasıdır. sen de ailenin bir parçası olmak istiyorsan belirli kurallara uymak zorundasın
ikincisi ise dediğin olayı yaparsan, ve araban karşı yönden gelen arabanın tekerine girerse büyük ihtimalle karşıdan gelen 1/1 arabanın tekerleği yarılacak ve o araba ya kaza yapacak ya da takla atacaktır. kişisel zevklerin uğruna kimsenin canını tehlikeye atmaya hakkın yok. böyle bir durumda başına neler gelebileceğini yaşından dolayı tahmin edemiyor olabilirsin, büyüklerin de sana yol gösteriyor fakat onlara konuyu saptırdıklarını söylüyor ve konuşulmaz diyorsun. bunu başka bir forumda yap ama burada yapamazsın haberin olsun. bu konuda cidiyim ve aksi görüş istemiyorum. kurallarımız açık ve nettir.
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 18:56
Ersin burdan degılde ozelden konusalım !!!
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 18:58
Ayrıca yasım da 16 degıl Orayı Duzeltmeyı unutmusum!!!
dynakaos
02-05-2004, 19:35
Bence bu kadar düşünüyorsan yapma , yapacaksan da bu konuyu tartışmaya açma; yap! Çünkü destek alma şansın yok , kaldı ki hiç mantıklı da değil...Şahsen , "boğaz köprüsünden atlayıp ölmeyeceğim!" diyen bir insana "atla abi ölmezsin!" diyemeyeceğim gibi sana da "yap abi bişi olmaz" diyemem (ve sanırım kimse diyemiyor)...
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 20:00
Tamam BeyLer BenIM hataM bIr ıddıa Ugruna ınsanların canını tehlıkeye atamam herkezden Bunun Icın uzgunum Bu konu7nun bUgun Kapanması ve Benı olumlu yonden duzelten herkeze tesekkur edıyorum ama Pıst yOkLUgundan Napıcamıı BIlemıYOruz Bıraz da Ordan Kaybedıyoruz belkı neyse degerlı vakıtlerını bana harcayan herkeze tesekkur edıyorum
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 20:20
Cem Konuyu uzatıyosun bız ersınle zaten son kararı verdık Saygılar...
Onur;
Forum ortamında bu tarz gerginlik yaratıcı mesajlardan kaçınmalısın.. Ne olursa olsun burada kimse zorunlu durmuyor ve tutulmuyor.. Eğer mesajına olumsuz cevaplar aldıysan bunu anlayışla karşılayıp ona göre davranman gerekir... Forum üyelerinin tecrübe ve yaş nedeniyle abi dediği kişilerle daha saygılı ve seviyeli konuşmalısın... o insanlar senelerdir bu forumda bilgilerini paylaşıyorlar.. Onları tanıyana kadar bekle.. Ne demek istediğimi zamanla anlayacaksın...
Konu uzatma meselesinde de senin uyarı yapman pek doğru değil.. Alttan alıp konuyu kapatabilirsin...
Konunun daha fazla uzamaması için konu kilitlenmiştir..
Saygılar;
Barracuda
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.