PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : toysrusın gülleri

ahmetd
26-07-2004, 23:22
ben 18 yaşındayım...ehliyeti yeni alıcam...Allah izin verirse araba alırsam ona baya bi harcama yapıcam...arada da bi rc arabam olsun istiyorum....rc buluşmaları olunca falan giderim zewkli olur....süs olarak koyduğumda da güzel olur die...e tabi hobi aracı olması için....sizlerede bi kaç şey danışmak istiyorum....

toysrus da 150 milyona uzaktan kumandalı arabalar var onları önerir misiniz?benim istediğim:

1-daha hızlı bi motor takmak
2-daha iyi piller takmak
3-nikelajlı gibi jantlar takmak
4-neon takmak
5-çok şekil bi boya yapmak
6-honda kepi almak

bu toysrus dan alıcağım arabayla bunları yapabilir miyim????
dediğim gibi çoook paralar harcıyamam ama 150 milyon taksitle falan alabilirim (alıcağım arabaya abanıcam)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

omer_yildir
26-07-2004, 23:56
forumumuza hos deldın... once bu konuyla ılgı8lı cok konusuldu.. bumları eskı ve yenı forumdan arastır.. ıyıce oku ... sonra kararını ver... .. herkesın de onerecegı gıbı bıraz daha para koyarsan daha ıyı model araba olan ıkıncı el bısey alabılırsın

M_tech
26-07-2004, 23:59
toys r us tan alcan arabayla bulusmalara gelirsen emin ol pisman olursun.

spook
27-07-2004, 00:51
m tech' e katılıyorum
+1

traxxas
27-07-2004, 01:39
arkadaslar hemen pısman olursun fılan demeyın yane bıraz bekleyınn :)
neyse eger ılk sefer kuallnıcaksan bu aletlerı ya gıdıp nıkko al parcala ondan sonra modele gec veya ıkıncı el bır model al ondan sonra ıyı bır sey alırsısn ama ben olsan nıkko ıle denerdım bırazz cunku ıkıncı el bır model 200 dolara anca bulursunherseyıyle gercı guzel olur ama cabuk parcalanır uzulursun onun ıcıın nıkko al kullan ondan sonra ıyı bır sey alırsın
bu arada nerede oturuyorsunn bırde hangı toysrus ben maslaktakınde nerdeyse her hafta araba kullanıyorum eger dıkkat ettıysen ıstersen bır gun gelebılrı arabamı ınceleye bılrıısın

Hassank
27-07-2004, 10:02
Nikko oyuncak abi bence hobbyle alakası bile yok diye düşünüyorum...

SirWilliam
27-07-2004, 11:55
Nikkolar oyuncak araba bölümüne giriyor (bende var ordan biliyorum) Bu sitede bulunan arkadaşların % 99 u model arabalarla ilgileniyor.Toysrus taki araclara yapabileceğin seyler:

1_Aracı aldığında sana gelen Hız (Turbo) Motoru (üzerinde standart motoru var icinde)
2_Nikkolara uyumlu kep (Bu biraz zor bulunuyor)Ayrıca boyanmamıs kepte alabilirsin Bunlar sadece Subaru,Clk-GTR,Opel,206
3_Yağmur,kar,dişli lastikler alabilirsin jant yok.(Aracı aldığında slip 4 adet lastik geliyor)
4_Neon fln belki takabilirsin.
5_İcindeki pilleri cıkarıp daha yuksek MAh lı 8 tane pil takarsın.

Yapabileceklerin bukadar.Ayrıca 40 km Hız motoruyla yapmak hic zevkli olmaz.Cabuk pil yer.Standart motorlu 27 km yapıyor.

SirWilliam
27-07-2004, 11:56
Yani Gül Mül hikaye :D

freeman1209
27-07-2004, 13:13
nikko dan hemen sıkılırsın.hele buluşmalarda hızlı arabaları görünce verdiğin paraya değmediğini anlarsın.acele etme.ikinci el modelle başla.unutmaki en kötü model bile nikko dan çok daha zevklidir

apo.se
27-07-2004, 16:24
onu alınca bir hafta sonra bıkarsın,1 hafta için de 150 milyon vermeni gereksiz bence.Tamiyanın ikinci ellerinden al en iisi.Bendeki nikko kumandanın kontrolünde olmadan gidiyodu.Servou açtım ve hala da kapatmayı düşünmüyorum :)

traxxas
27-07-2004, 17:46
arkadaslar bvır kere 1/14 arabaların ıcıınde rs 380 var yane 540 bıle degıll ayrıca 40 km gorcem bence hıkaye anca 30 bıle zor gorur bırde lastıkler fılan kısıtlı yanee 2 degısıık var o kadar tabııı butcene gore tamıyayada bakabılrıısın ama bence ıkıncı el bır sey bak veya nıkko al yanee sen bılrıısın bak bu kadar yazdık gerısıı senın dusuuncen

nitro_rs4
27-07-2004, 18:01
Merhaba,
Bahsettiğin arabayı alırsan eğer, bu forumda bahsedilen hiçbirşey sana birşey ifade etmez. Umarım olayı kısa yoldan ifade edebilmişimdir?

Hassank
28-07-2004, 09:36
O arabayı alırsan bu foruma girme toysurus sitesinde forumlar vardır oraya girersin orda sana daha iyi yardımcı olurlar :P

Clnmcry
28-07-2004, 10:56
yaws insanları bukadar terslemeyin.Benim arabamdsa nikko yaklaşık 2 ay önce aldım bence bu hobiye başlamak için ideal.

Aracıma hız motoru taktım 48km hız yapıyor veorjinal pil ile sarjı 30dk gidiyor.
Aracıma 3 tane kep aldım onları zevkime göre boyadım.
İki jant ve iki lastiğim var.Bir jantı siyaha diğer jantı kroma boyadım iyi durdu.
Neonda taktım farda yaptım.

Ama artık bu araç bana yetmiyor ve 2 haftasonra yeni aracımı sipariş edicem.
Bence başlangıç için iyi bir araba.

nitro_rs4
28-07-2004, 10:58
O arabayı alırsan bu foruma girme toysurus sitesinde forumlar vardır oraya girersin orda sana daha iyi yardımcı olurlar :P

Hassank;
Kusura bakma ama kullandığın ifade yanlış. Bu foruma girmek ve birşeyleri paylaşmak için illaki bizlerin kullandığı RC lerden almış olmak gerekmiyor. İsteyen, istediğini almakta ve kurallara uyduğu sürece bu foruma girmekte özgürdür. Arkadaşımız almayı düşündüğü araba için asılsız iddialarda falan bulunmadı, sadece fikrimizi almaya çalışıyor...
Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim

mcagis
28-07-2004, 11:56
Anlaşılan hassank, günün moda deyimiyle "amacını aşan" bir espri yapmak istemiş. Umarım farkına varmıştır...

apo.se
28-07-2004, 12:05
aslında traxxas ın yaptığı gibi nikkoda değişiklikler yapabilirsin ama onun yerine tamiya alsan senin için daha mantıklı olur

Hassank
28-07-2004, 12:10
Ya kusura bakmayın bende farkındayım ama çok moralim bozuk bu aralar ben forumdan uzak durayım en iyisi arkadaştan da özrüdilerim size kolay gelsin...

mcagis
28-07-2004, 12:16
Hassank, umarım moralini bozan herneyse kısa sürede hallolur. Üzülme, hepimizin başına arasıra böyle şeyler gelebiliyor, inşallah çabucak atlatırsın...

BARSİ72
28-07-2004, 14:42
bende ilk nikko aldım ama bence sen alma az daha para biriktir tamiya al çünki nikko yolda düz bile gidemiyo üzülürsün acele etme iyice formu oku öyle al ben forumdan habersizdim aldığımda allahtan sen almadan forumu bulmuşsun.

!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 17:12
Bıraz kotu bır haber olucak ama Dun arkla tmaxxın aynısıNı yapmıslar admlar Ama Elektrıklı fılan basıt bırsey ama Tıpa tıp aynısı En KOtusu fıyatıda 30 MilyoN :)

apo.se
28-07-2004, 19:13
abi onlar dooru düzgün normal bodyi berbat yapıyolar t-maxx mi yapcaklar :D

!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 20:12
Evet Bende Tmaxx e saygı duydugum ıcın Baya uzulmustUm Bu arada ımzan Benı Perısan ettı Lancer hastası OLarak :)

traxxas
28-07-2004, 21:13
toysrusta guzel arabalar satıyor uygun fıyatlı yenı baslıyanlar ııcın duusnule bılrınır bırde mesela bende f1 var nıkko nun ben dehset seyler koydun uzerıne acayıp yaptıım ılk bast modele cevırdım arabaya hıtec sp 560 esc koyum 13 turn lımıtlı sanwa receıver kumanda takılı koydum tamıya servolar fılann acayıp olduu ısın sonunda bıraz abartıp 11*2 team orıuon motor kuydum ama kablolar vede escem ıızın vermedı verseydı onuda yapacaktım ama neyse ıste ben bu kadar yaptım guzelde olduu
bırde ılk basta nıkko kullankı sonra duzgun bır arabaya gecınde kullanamn kolay oplur cunku nıkkolar arkadas ısıtıstır vede yok tutamazlar yane problemlı olurlar vırajda fılan ılk basta onlardan kullanırsan ondan sonra 4 ceker bır tamıyaya gecerken onu kullanamak sana cok kolay ve rahat gelırr

SirWilliam
29-07-2004, 10:58
Model değilki bunlar nesi güzel Allah askına yaa

timur_polat
29-07-2004, 20:54
ahmetd modellere geçmeden önce daha yavaş bir araba alman en azından refleksleri kavraman için ideal.benimde kumandalı bir çok arabam var. inanırmısın 5-6 yaşında olanlaırbile var hala çalışıyor :D en son bir tane aldım oda 3 sene oluyor. onunda şimdiki fiyatı 150-200 milyon arasındadır.
eğer illaki toysrus'tan alıcam diyorsan bayağı bir inceledim
bunu al derim
http://www.toysrus.com.tr/urunler_uzaktankumanda3.htm
en aşağıda 249 milyonluk olan

ama bir buluşmaya bununla gelme t-maxx denen canavarlar bunu ezerler. :D

traxxas
29-07-2004, 21:59
tımur-polat neye gore ınceledıgın konsunda bılgı verırmısın yane kıstasın nedır
o jeep nıkkonun en sorunlu arabsıdır uzerınde 380 sh motoru o kasayı kaldırmak ıcın cok zorlanınr vede ısıınma sorunları yapan bır araba yane 2 pılle dınlendırmeden veya kumda cımde oynayamsasın
ektradan araba kuma gırdıgı zaman saftın ıcıınde kum gırer vede kople dagırmadan arabayagı hareket ettırmen oldukca zor son olarakta 249 mılyon o araba ıcıın cok buyuk bır para o paraya tamıya monster truck 2 ceker satıyorlar o arabanında uzerınde gecer

Hassank
30-07-2004, 09:35
Arkadaşlar bence toysurus tan araba almak isteyen arkadaşımıza o arabalardan tavsiye edeceğinize bizim hobi arabalarımızdan ilk başlangış açısından iyi kolay kullanılabilir ve uygun fiyatlı bir araba tavsiye etseniz ve bir de bakması toysurustaki arabayla kıyaslaması içibn bir link verseniz o kişiye çok daha büyük yardımda bulunmuş olursunuz...Hem hobi amaçlı bir araba sahibi olmuş olur hemde bir oyuncakla değil model araba ile hobiye ilk adımını atmış olur.
Ben bilmiyorum açıkçası bilsem böyle bir arabayı yollardım linkini filan ben bir tek RS43 ss bilirim başka bişey bilmem :) ...

timur_polat
30-07-2004, 20:07
tımur-polat neye gore ınceledıgın konsunda bılgı verırmısın yane kıstasın nedır
o jeep nıkkonun en sorunlu arabsıdır uzerınde 380 sh motoru o kasayı kaldırmak ıcın cok zorlanınr vede ısıınma sorunları yapan bır araba yane 2 pılle dınlendırmeden veya kumda cımde oynayamsasın
ektradan araba kuma gırdıgı zaman saftın ıcıınde kum gırer vede kople dagırmadan arabayagı hareket ettırmen oldukca zor son olarakta 249 mılyon o araba ıcıın cok buyuk bır para o paraya tamıya monster truck 2 ceker satıyorlar o arabanında uzerınde gecer

öncelikle o arabada sıradan kalem pillerden yok.AA Nicd yani nikel cadminyum pillerden var.nikel cadminyum piller Nimh pillerden yani AAA (alkaline) pilerden daha az dayanabilirler bu doğru. ama daha iyi akım verirler.o araba rahat rahat kalkar.zaten mika ve plastik aksamlardan oluşuyor. ne kadar ağır olabilirki.
bu arada tamiya monster truck tabiki bu arabadan daha iyi.ama arkadaşımız toysrus deyince sadece sadece o kıstaslarda bir eleme yaptım.

traxxas
31-07-2004, 01:41
tımur o araba t-maxx tan daha buyuk bır yapıya sahıp ne kadar agırkı derken 1*700 gr fılan ama motoru rs 380 yane kucuk motoru var onun ıcıın arazıde fılan cok hantal kalıyorr