Orijinalini görmek için tıklayınız : yön sorunu
aytugcaglar
02-05-2004, 14:39
benım nıtro rs4 sag sol yapınca kendını toplamıyor toplayıp duz gıtmesı lazım degılmı??? nerde sorun olabılır ornegın sag yapıyosun bırakıyosun hala saga gıdıyor ?????
Diğer alıcı ile ilgili mesajına cevap attıktan sona bunu gördüm. Bence senin servo dişlilerini değiştirme vaktin gelmiş gibi gözüküyor.
aytugcaglar
02-05-2004, 15:08
daha yenı ama servo kumanda setı belkı 2-3 hafta anca oldu ve daha kullanmadım bıle
Allah allah?
Tekerlek dönükken (sağa veya sola) hiç biryere çarptın mı. Özellikle kepsiz kullanırken
aytugcaglar
02-05-2004, 15:16
carptım :))) ama arka tekerı
Yok ondan olmaz :D
Peki servoyu tierod dan ayır. Sadece servo tek başınayken, tam sol veya sağ yapıp bırak, servo normal çalışıyorsa problem akslardaki bir sıkışıklıktır. Eğer normal çalışmıyorsa, bu sefer alıcının aynı kanalına gaz servosunu takarak dene, problem devam ediyorsa, problem alıcı vericidedir. Düzelirse ilk servo problemli demek.
aytugcaglar
02-05-2004, 15:33
tamam ozan abı denıyım suan deneyemem hemende eger hala sorun devam ederse yazarım buraya eger akslarda sıkısma varsa nasıl cozebılırm onu???
freeman1209
02-05-2004, 15:36
banada oyle olmustu.bi bakt1m servonun oldugu yerde kucuk tas parcalar1 varmis.temizledim eskisi gibi oldu.
!Amorfy.BaRoS+
02-05-2004, 15:47
Bence sen en garanti cozum servoyu degıs on tarafı kaldırıp sag sol yap Araba nın tekerleklerı duz kalırsa bence sorun yoktur servon eskı olabılır neyse ıyı gunler
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.