PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : reflex xtr simülatör kumanda kablosu



danil
17-06-2006, 13:23
Arkadaşlar e-mule dan reflex indirdim kurdum. Sahiden arazi resimleri ve helikoperlerin modellerini herşeyi mükemmel yapmış adamlar. Tabiki şimdi bir adet kumanda kablosuna ihtiyacım var. Walkera kumanda kablosunu DellyCem arkadaşın forumdaki threadine göre imal ettim. Ayrıca PPjoj'da indirip kurdum ama bir türlü RefleX'e gösteremiyorum. PPJoy garip hata mesajı veriyor. Please assign a IRQ to LPT dedi. Kontrol panelinden girip boş IRQ'lardan birini assign ettim ama nafile. Reflex ile Walkera kumandasını kullanmak için önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bende birde Futaba kumandası var oda olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Devrim

Rulaz
17-06-2006, 23:51
Merhabalar

:censor::censor::censor::censor::censor::censor:da similator kablosu satılıyordu 1-2 günlük bir ilan onu da düşünebilirsiniz.

İyi günler.

PATO
18-06-2006, 00:40
Kaliteli ve kalitesiz birçok simulatör programı için (Aerofly Pro Deluxe, Realflight G2 ve G3 dahil) interface crack'lerini internetten bulabilirsiniz. Ama Reflex programı mutlaka kendi interface'ini istiyor. Reflex'in interface crack'i henüz çıkmadı veya ben bulamadım. Oijinal interface'ini almak gerekiyor. Orijinal interface'inin de kumandanıza uygun olan soketlisini seçmelisiniz.

denizcan
19-06-2006, 16:28
Orjinal arabirimler reflex'in kendi sayfasında satılıyordu. Pahalı bir ürün de değildi.

PATO
19-06-2006, 18:59
Bu konuyu çok araştırdım ve ucuzunu bulamadım doğrusu.
Internette Reflex XTR'ın fiyatı 180 dolar ile 200 euro arasında değişiyor.
Tabii bu fiyat interface'in fiyatı aslında. Yazılımı bedava bulmak mümkün.