Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah Axess Ahhh
timur_polat
27-07-2004, 21:32
ArkadaŞlar Akbank Axess Karti İle Towerdan SİparİŞ Veremİyorum Sanirim Yurt DiŞiyla BaĞlantili Bİr Kredİ Karti GerekİyormuŞ Word Gİbİ.yakin Çevremde De Kİmsenİn Wordu Yok. Zaten Axess'İn Lİmİtİ Sinirli Oda 500 Mİlyon. Ne Yapmam Gerekİyor Yoksa Sakarya Revo'nun Sesİnİ Duyamayacak :(
axxes ile alakali bir durum yok, visa veya master card amblemi olan kredi kartlari ile uluslararasi alisveris yaparsin (eger bankaye yurtdisinda alisveris yapilmasin diye kart sahibi bir istekte bulunmamissa) ayrica hem bunu hem de limit problemi kart sahibinin telefon etmesiyle bankadan cozumlerler.
Eger cozumlenmezse ben zaten revo'nun in stock olmasini bekliyorum, getirticem, bir kac test surusu yapip saticam. Sana satarim :D
Birde internette alışweriş yapmaya açık yada kapalı seçeneği war eğer o kapalıysa da olmuyor onu da açtırman lazım!..
timur_polat
28-07-2004, 22:04
çok teşekkür ederim bu bilgiler fazlasıyla işimi görür.sadece internet işini hallederim iboli'nin dediği gibi. olmazsa zaten mehmet abiden satın alırım revoyu. artık indirim yaparsın :D
YoL_GezeR
28-07-2004, 22:05
axxes ile alakali bir durum yok, visa veya master card amblemi olan kredi kartlari ile uluslararasi alisveris yaparsin (eger bankaye yurtdisinda alisveris yapilmasin diye kart sahibi bir istekte bulunmamissa) ayrica hem bunu hem de limit problemi kart sahibinin telefon etmesiyle bankadan cozumlerler.
Eger cozumlenmezse ben zaten revo'nun in stock olmasini bekliyorum, getirticem, bir kac test surusu yapip saticam. Sana satarim :D
Mehmet abi sen al revoyu güzel bir rodajını yap. ben senden almaya çalışırım. Ne kadar istersin aslan parçasına :D
timur_polat
28-07-2004, 22:25
YoL_GezeR sınırları zorluyorsun :aaaoovv:
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 22:30
İşallah revolu goruruz senİ De İlk defa revo gorurUm Ama Mehmet aBı bıraz kullanıp satmak ıcın Bence daha Gusel seyler Var Ona deger mi Sayın Mehmet BEy :P
YoL_GezeR
28-07-2004, 22:37
İşallah revolu goruruz senİ De İlk defa revo gorurUm Ama Mehmet aBı bıraz kullanıp satmak ıcın Bence daha Gusel seyler Var Ona deger mi Sayın Mehmet BEy :P
Mehmet abi öyle şey yapmaz bence revodan daha iyi olan nedir neyi kasttettin? T-maxx simi? Mehmet abi zaten revonun t-maxx den daha iyi olduğunu biliyor :D :D :D :D
Bu arada timur polat revoyu senden daha önce alacağım için mi sinirlerniyorsun? :D Mehmet abi revo kime kısmet ? :D
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 22:58
BAska Offroad Araclarını Kastettım bırazdaha hızlı olanları :) Kyoshonun Mp leri truggyler Buggyler filan :)
SirWilliam
28-07-2004, 23:46
Revo ama apayrı cok guzel bir arac.Bu arada konu baya bi dağıldı.
YoL_GezeR
29-07-2004, 13:01
Revo ama apayrı cok guzel bir arac.Bu arada konu baya bi dağıldı.
Doğru söylüyorsun biraz mehmet abiye takılmak istedik o kadar. timur sen revo için vereceğin parayı getir senin için bir kredi kartı alırım beyaw :)
timur_polat
29-07-2004, 19:50
ayrıca bir sorum daha olucaktı revoyu dolar olarak alıcağım için limiti dövizemi çevirecem yada ne bileyim dövizmi yatıracam???
En başta kartın limitini yükselterek işe başlaman lazım. Kart tamamen boş bil olsa 500milyonun yetmeyeceği kesin
YoL_GezeR
30-07-2004, 14:53
En başta kartın limitini yükselterek işe başlaman lazım. Kart tamamen boş bil olsa 500milyonun yetmeyeceği kesin
Bir de artık axxesden de alışveriş yapılabiliyor. Haberlerde gördüm
timur_polat
30-07-2004, 19:45
doğru revo'nun towerdanki fiyatı 720 milyon tl.o bana ulaşıncaya kadar gümrükmüş vergiymiş,kargoymuş 950-1 milyarı bulur .
timur abi ne yazıkki okadarla bitmiyo daha AA pilleri var pillerin şarj makinası arabaya benzin vb.vb.
bven daha çarşamba günü yaptım alışverişimi ACCESS kartla oldu.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.