PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rc-mushroom



Walkman
27-07-2004, 21:46
Daha önce www.rc-mushroom.com (http://rc-mushroom.com) sitesinden alış veriş yapan biri var mı ? ? :confused:

IBO
27-07-2004, 22:43
aşırı ucuz bi site

http://cc.1asphost.com/iboli/LD3PIP1.jpg


yukardaki arabaya 185 dolar diyor çok şaşırdım :confused:

traxxas
28-07-2004, 11:58
ıbolı cok ucuzluguna kanma cunku arabanın sadece sasesını satıyorlar o fıyata yane ne motor ne kumanda ne receıver ne tune pıpe ne servolar gıc bır sey ok sadece sase

IBO
28-07-2004, 12:45
İyi de o zaman neden herşeyin resmini koymuşlar resimde sadece şase yokki motor egsoz vb. herşey war. dolandırıcı mı bunlar?

traxxas
28-07-2004, 14:29
resım araca gormen ıcın ve altında sadece sasse dıye bır acıklama vardır ıyı bak

mesela buyuk marketlerde mutfak satılırken fırını ocagı fılanda koyarlar resme ama oyle gelmez vede altında aksesuarlar ektra fıyat yazar bu da onun gıbı aldanma yanee o sadece sase

IBO
28-07-2004, 15:08
hmmm. anladım...!

freeman1209
28-07-2004, 15:09
Gerçekten site baya ucuz.Bir örnek

http://rc-mushroom.com/product_info.php?cPath=35&products_id=3240

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXEFJ3**&P=ML

Tamm 114$ fark var

Walkman
28-07-2004, 15:30
Eğer sağlam bir siteyse oradan alınacak çok ama çok şey var......

traxxas
28-07-2004, 15:30
pkeı neden bu kadar fark var pekı kargo ucretlerı nasıl yanee tower gıbımı ama ben olsam guvenılır tower ı tercıh ederdım cunku mushroom dan kımse alısverıs etmemıs bır sey bılmıyoruzz onun ıcın

freeman1209
28-07-2004, 15:39
güvenilirliğini bilmiyoruz ama fiyat farkı beni baya düşündürdü

Walkman
28-07-2004, 15:42
Ben test amaçlı bir küçük paket sipariş edicem bu bir hafta içinde

freeman1209
28-07-2004, 15:53
kredi kartı limitin fazla ise deneme derim :aaaoovv:

Walkman
28-07-2004, 16:00
Biraz fazla ama önemli değil çünkü banka yı arayıp mesela 45 dolarlık sipariş geçtiysem bankanın herhangi bir internet sitesin den gelen 45 dolarlık tutarı karşılamasını 46 dolar olursa parayı vermemesini söylüyorum...Para transfer edildikten sonra da arıyorlar

!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 16:03
Sen Iyı Bır YOl bulmussUn Ama Herkeze Rahatca gUvenebılsek ne kadar guzel OLur dImI herkeze GuvenıLen bır Yer Varmı acaba ?

Walkman
28-07-2004, 21:48
Tower var ama o da rc-mushroom a göre pahalı :::::::::::::::: http://rc-mushroom.com/shopping_cart.php Ben bunları tower dan almaya kalksam 150-200 dolar çıkarım . . .Bur da 72 dolar toplam da

Agila
29-07-2004, 11:31
gerçekten ucuz bir site çünkü hong kong da yani adam direk üretiyo ve orda satıyo
Fakat karşıma serpent de çıktı
Serpent 710 Car kit + STS D5R Combo (http://rc-mushroom.com/product_info.php?cPath=35&products_id=1248) 574 dolar
bi üye olup taşıma ücretine bakıcam eğer ucuzsa süper olur
**Baktım serpent e 46 dolar para alıyor express maille getirince**