PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ntc3'ü drifte nasıl çevirebilirim?

tanerus
19-06-2006, 00:20
Arkadaşlar ntc3 üm var ama motorum 12 lik. Drift için araçta nasıl değişiklik yapmalıyım? Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

gunser
19-06-2006, 00:28
Benzinlilerde drift hararet yapıor die duymuştum .

scorp
19-06-2006, 03:20
Benzinlilerde drift hararet yapıor die duymuştum .
bencede sen yoluna düz devam et yoksa bi dirift yapacam diye arabandan olursun

Neo
19-06-2006, 11:22
Arkadasların dediği doğru. Benzinli araçların motoru için pek uygun değil drift :) Ama .12 lik motorundan kurtulmak istiyorsan kendine yeni bir motor aldıysan ya da almayı düşünüyosan arkaları ve ön dif leri kitle drift lastiklerini tak yanla. ama dikkat et benzinli arabayı zor tutarsın biras ;)

anthrax_1
19-06-2006, 11:49
bu difransiyel kitleme olayı nedir?

s.astb
19-06-2006, 13:42
drift olmaz gp ile bence yapmaya kalkmayın motoru yersiniz arkadasımın dediği gibi düz gidin elektrikli alın yada drift için
adamlar benzinliyide yapıyor ama yapanlara bakın
atsushi hara
konig grauser

roxx0rs
20-06-2006, 12:43
yapanlar var tabii mesela rs4 evo3 için hpi ın orj. drift kiti var cokta gusel videoları var ama unutmayalım o videolar fabrikanın bahcesinde cekilio:D yani parca sorunları yok o kullananların bide eglenmek için degil para için kullanıolar mesela hpi ın dvd sinde mt2 lerle cop kutularının usutnden atlıolar neler yapıolar arabalara bende yapsaydım o hareketleri su an elimde sadece gs vision kalırdı:D

roxx0rs
20-06-2006, 12:44
Arkadasların dediği doğru. Benzinli araçların motoru için pek uygun değil drift :) Ama .12 lik motorundan kurtulmak istiyorsan kendine yeni bir motor aldıysan ya da almayı düşünüyosan arkaları ve ön dif leri kitle drift lastiklerini tak yanla. ama dikkat et benzinli arabayı zor tutarsın biras ;)

bide neo abi arabanın motorunu zengilestirip kullansak yani fazla hararet yapmasa odamı olmas ztn orj. ayarlarında ortada motor kalmaz:D

Neo
20-06-2006, 17:26
bide neo abi arabanın motorunu zengilestirip kullansak yani fazla hararet yapmasa odamı olmas ztn orj. ayarlarında ortada motor kalmaz:D

tabiki olur. yani aynen şöyle düşün atıyorum babanın arkadan çeker ya da 4 çeker bir arabası war sen bunu alıp yanlıyosun:) bu normal araca nasıl zarar werirse senin rc arabalya yapıcagın drift te o kadar zarar werir. Yapılmaz diye bir şey söz konusu değil. gp lerle yapılmış drift video larını izledim. ama yazık yani motora sonuçta imkanın varsa ep bir araç ile yap. imkanın yoksa arada sırada drift yapmak çok zarar wermez. alışkanlık yaparsa o zaman kötü ;)