Orijinalini görmek için tıklayınız : Am?Fm?
beyler sizce hagisi tabiki fm diyeceksiniz ama sizce acoms hayabusa dijital olan model 27mhz am sizce alınmazmı?sorun mu yaratır?
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 21:24
Ege1907
Am frekansı duz alanda Yansımasız yayılan bır frekans turudur Ve Genellıkle rclerde duz alanlarda Kullanıldıgı Icın Am kullanIlır Fakat fmler Bır Dagın arkasIna Ulasabılır Bır Dag arkasına gıden bır ucak veya helı Hala frekans alabilir.Am İle fm arasındaki basit ama Önemli fark budur.
peki normal boş alanda sürmek için arabayı sadece fm gereklimi?
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 21:42
Ya IKısıde Olur Ama Fm Hewr turlu daha iyidir ama a-m Daha ucuz OLdugu Icın tercıh edılmekte arabada Sorun olmaz :) İkisinide kullanbilirsin.
yani ben sadece bu hayabusayı 27amliyi boş alanda yarıştırıcam veya sürücem öyle uçakla falan işim olmucak onun için diyorum fm almanın anlmı varmı?
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 21:51
Yok İşte Ondan Bahsedıyorum ama Am daha fazla parazitlenen bir kumandadır BuNUn için bazı radyo kanallarından kolay etkilenmektedir ama bu fazla bir onem tasımaz bunun ıcın Am KUllanman Dogru fm Suan Icın gereksIz :)
egerkı kalabalık yerlerde sureceksen yanı
bır cok rc aracın oldugu yerde sureceksen bence fm al
cunku am krıstaller az
ama fm de cok fazla oldugu ıcın daha rahat edersın.
benim amacım yarış falan değil alıp otoparkta boş alanlarda sahilde falan sürmek onun için am parazit yaratırmı?birde bu hayabusayı 40$a buldum kaçırılmz dimi?
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 22:00
Ya cok buyutme Yanı Okdar fazla parazıt yaratmaz Yaptıgı parazıt fazla etkılemez Yanı korkma 40$sanırım ıkıncı el ama NAsıl OLdugunu bılmıyorum kullananlar var sanırım onlardan fıkır alman daha dogru olur Iyı Aksamlar :)
40$a kumanda alıcıyı buldum ama am fm arasında kaldım sadece boş alanda kullanıcam am fm hangisi?
ege turkıyedekı web adreslerını sıtede yayınlamak yasak.
bu nedenle mesajını sılersen memnun oluruz.
düzelttim simdi cvp verirmisiniz tam aaçıklayıcı olarak dediğim gibi sadece bos alanda otopark gibi yerlerde
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 22:28
abı 50 Ci ama gine cevap veriyim Olur İster aM ister fm Sen bosver OZellılerını OLur IkIsıde :) Eger o kUmadaysa Kesın bıseyı olabilir cunku 110 $Kumöandayı 40a verıyosa Ve az kullanılmıssa ? İşaretlerı bırakır bende Neyse Son karar senIn...
tek sorunu alıcısının kablosu kopmuş onu lehimletmiş onun için fiyat düşük ama am fm farketmiyor dimi benim için
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 23:09
Farketmiyorrrrrr... Ondan dolayı ıse al bısey olmaz ama ıcınde belkı problem vardır Ozellılerı kontrol et ondan sonra al !:!
tamam sen merak etme ilgin için saol son olaraktan soruyorum sende son olaraktan katlan bensadce otopark boş asfaltta sürücem onun için am farkedermi?bide bu hayabusa nasıl kumnada kalite özellik bakımından falan
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 23:17
Abi farketmez bosu bosuna yer kaplıyoruz 50 kere daha yazsan cevap verırım ama modlar kızıcak Bu kumanda baya gsl bır sey yarıslarda da gordum ve dedıgım gıbı ozellılerıne bakıp bu kumandayı kullanan bırısıne sorsan daha ıyı olur :)
özelliklerini biliyorum zatende yinede saol ilgine alıyorum ozmn am fm benim için fatketmiyor ve kumandayı test ederek alıcam çok saol
bu fm frekanslarını towerda bulabilirmiyiz ? warsa linkini yollayabilirmisinz???
!Amorfy.BaRoS+
29-07-2004, 14:09
İboli bulabilirsin krstal olarak bakarsan hepsınde var ama csıt sanırım 6 yada 9 tane fılan Su ana ısıım var ama sende bulabılırsın :)
daha almadım almak üzereyim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.