Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Buluşma (25-06-2006)
ydurguner
23-06-2006, 00:12
Bostancı Sahil Diyorum açılışı yapıyorum....
Bu pazar 25 haziran 2006 bostancı sahil off road buluşması saat sabah 10 hem yer tutarız piknikçiler gelmeden hemde güzel olur sıcağa durgun gireriz...
sariertan
23-06-2006, 09:12
Evet beyler. Pazar günü bostancı sahilde sürekli gazladığımız yerde biz buluşuyoruz. Alanı offroad kısmındaki yüklediğim videolardan görebilirsiniz. Pazar piknikçilerin çok olması nedeni ile sabah 10da gidip alanı kaparsak piknikçilerede çok fazla yanaşan olmaz diye düşünüyoruz. Zaten 2-3 e kadar gazlasak yeterli bence. Gelmek isteyem gelsin. Saat 10da. Resimde gözüken yeşil alan Bostancı Gösteri Merkezinin olduğu yerdir. Mavi alanda buluşucağımız alan.
100kmh2sn
23-06-2006, 09:39
Eğer bir aksilik çıkmazsa bende gelicem ;)
Orda Rallide Yapilirim Mi :d
sariertan
23-06-2006, 09:59
Taşlık alan var orda orda rallyde yapılır. Küçük çaplı yarış bile yapılır =) İnsanlar çok olacakdır etrafımızda. Ama olsun tanıtım yapmış oluruz. Önemli olan sabahdan orda olup gazlamak =)
pazar sabah 10:00 da görüşürüz
sariertan
23-06-2006, 10:18
Buda alanın yakın görünüşü. Arabalarınız çimenden dolayı kirlenmeyecek. Kirli arabalarınız çimen sayesinde temizlenecek =)
ydurguner
23-06-2006, 11:20
tanıtım olayı süper olucak şükrü abi eğer varsa bir pano yada hobbyrc.com yazılı muşamba naylon vesaire getirip sermek lazım insanlar meraklarını giderirler hemde tanıtım daha şık olabilir... bi fiki benimkisi tabi... sabah 10da ordayızzz :) mangal olayına geçsekmi acep :)
sariertan
23-06-2006, 11:37
Mangal olayı içi fazla müsait orası =) Bu işi iyi becerebilecek biri varsa olayı ele alsın =)
ydurguner
23-06-2006, 11:39
Mangal olayı içi fazla müsait orası =) Bu işi iyi becerebilecek biri varsa olayı ele alsın =)
mangal getirirse biri mangal olayında üstüme tanımam sizi zevkten lezzetten 4 köşe yaparım. birde et olayı nasıl olucak hocam ??? ortaklaşa para birleştiripmi yapsak şöyle bol kekikli külbastı olucak varyaaa walla istedikçe istersiniz...
hocam mangal olayında ciddiyim ben bırakırım arabayı fln mangala devam yani :)
yapalım mangalıda pazar atraksiyonlu olsun...
çimen offroad mangal daha ne olsun bende ordayım :D
not : ertan bu aksam oraya gidecekmisiniz
sariertan
23-06-2006, 14:00
çimen offroad mangal daha ne olsun bende ordayım :D
not : ertan bu aksam oraya gidecekmisiniz
Aslında gidebilirdik ama geçen akşamda ordaydık.
1-(ydurguner) Yalçın Durguner Savage25 3.6Sut Moded (AM26.995)
2-(sariertan) Ertan SARI GS STORM SUT yada LST1 (AM 40. ...)
3-....
4-.....
1-(ydurguner) Yalçın Durguner Savage25 3.6Sut Moded (AM26.995)
2-(sariertan) Ertan SARI GS STORM SUT yada LST1 (AM 40. ...)
3-(dinozor_90) Ali Ergün rising storm (AM 27.145)
ydurguner
23-06-2006, 14:24
şimdi arkadaşlar biz ertan abi ile bi olayı inceden konuştuk. mangal olayı için ses çıkaran yok bizde diyoruzki para toplayıp mangal ve etleri ortaklaşa alalım mangal kalır yakın arabası olan birinde hem ona kıyak hemde ekip toplandıkça mangal ziyafeti yapılabilmesi için bi zemin olur. Et olarak antrikot kuşbaşı çektirip şişletelim diyoruz, yanına kişi sayısına göre ekmek ve kola alalım. birde mangal getiren olmazsa mangalda satın alalım bitsin bu iş.
gelelim fasulyenin faydalarına:
Eğer Mangal Getiren biri olursa;
10 kişi için
2KG antrikot 20 ytl ortalama bi kilo fiyatı var 40 ytl
10 kişi için birer tam ekmek 35kuruştan 3.5ytl
2,5 litrelik kolalardan 2,5ytl x 4 =10 ytl (4 şişe çok bile olabilir)
Plastik bardaklar içinde 2 ytl ödesek
Toplam: 10 kişi için en kötü ihtimal= 55.5 ytl yapar buda kişi başı 5.5ytl ye aslanlar gibi keyif yapar.
20 kişi olursa fiyat illaki oynayacaktır et 3 - 3,5 kilo olur
ekmekler 20 ye
kolalar 4 ten 5 yada 6 ya çıkar
gene ortalama 5 ila 5.5 ytl civarında bi fiyata doyarız...
ertan abide onayladı yalnız mangal olayına bir arkadaşımızın el atması lazım yakın olsam yada araba olsam koca barbekü taşırım ama hem uzak hemde araba yok malesef... evet bekliyoruz katılım ve fikirlerinizi.... Org.By:Yalçın Durguner - Ertan Sarı :)
ydurguner
23-06-2006, 14:29
1-(ydurguner) Yalçın Durguner Savage25 3.6Sut Moded (AM26.995) +MANGAL
2-(sariertan) Ertan SARI GS STORM SUT yada LST1 (AM 40. ...) +MANGAL
3-(dinozor_90) Ali Ergün rising storm (AM 27.145)+MANGAL
Arkadaşlar bende geliyorum..mangalımda var arabamda...cok büyük bi aksilik çıkmadığı sürece %100 ordayım..Tek gelmicem yanımda en az 1 kişi olur...Model aracım yok..
sariertan
23-06-2006, 14:54
Evet Yalçın'ın da yazdığı gibi bir durum sözkonusu. Piknik için fazlası ile uygun bir alan. Pazar günü göreceksiniz zaten. Kimse yemek için birşey getirsin istemiyoruz. Yalçın'ın yapdığı hesaba göre ortaklaşa karnımızı güzelce doyurabiliriz. Bunun için kesin gelecekler yarın saat 4 e kadar kendilerini listeye eklerse Yalçın'da ona göre erzakları hazırlar. Tek sorunumuz var. Oda gölgelik alanın olmaması. Gelecek olanlar buna göre kendilerini hazırlasın lütfen.
eğer 5.5 gibi bi rakam çıkıosa benide mangala ekleyebilirsiniz.
bu arada rampamız var mı acaba ?
ben erenkoyde oturuorum bostancı sahile çok uzak deilim
arabasıyla geçen biri benide alırsa bu rampayı da alabilirim ?
http://img132.imageshack.us/img132/2244/040620060012ls.jpg
ydurguner
23-06-2006, 15:43
eğer 5.5 gibi bi rakam çıkıosa benide mangala ekleyebilirsiniz.
bu arada rampamız var mı acaba ?
ben erenkoyde oturuorum bostancı sahile çok uzak deilim
arabasıyla geçen biri benide alırsa bu rampayı da alabilirim ?
http://img132.imageshack.us/img132/2244/040620060012ls.jpg
ali koçum aslan gibi adamsın araba bekleme yüklen sırtına kap rampayıda gel altı üstü maximum 5 kilo falandır taşı bu rampasız gelme söliyim. arabayla gelen olur pilinde şarj olur. sen rampasız ve 5.5 ytlsiz gelme yeter :D
eeee mangalcılar hadi nerdesiniz off roadçılar hüoooppp... son vakit c.tesi saat 4
ama ağır ya 5 kilodan fazladır heralde
ölüm onu taşımak bi elde de araba olucak zaten :D
bide onu sağlamlaştırmam lazım savage lara dayanamaz :D
yaa erenkoyden geçerken biri alır olur biter :D
ydurguner
23-06-2006, 15:56
ama ağır ya 5 kilodan fazladır heralde
olum onu taşımak bi elde de araba olucak zaten :D
bide onu sağlamlaştırmam lazım savage lara dayanamaz :D
yaa erenkoyden geçerken biri alır olur biter :D
1- olum değil; ABİ!
2- taşırsın ölmezsin arabayı bi sırt çantasına atıcan şarj aleti ile fln kumanda sığmazsa ip yada kurdela bağla kumandaya onuda beline bağla elinede al rampayı gel olmadı taksiye atla tutsun maksimum 5 ytl taksinin yarı parasını ben vercem söz!
geeeellll mangala gel offf roada geeel... :) (şükrü abi kesin kızıcak:) )
olum deil yanlış yazmışım ölüm (yani taşımak çok zor mansaında) yazmıştım
yaa en kotu taksiyle getiririm ;)
Fırat Saygın
23-06-2006, 16:27
Bende gelmek istiyorum, Erenköy de oturuyorum fakat ilk jpeg i acamadım dolayısıyla yeri anlamadım... Bi uğrayıp tanışmak isterdim. Bugün öğlen İTÜ nün bahşesinde kullandık biraz arkadaşlada, takla atınca benzin kesiyo bu özelliği pek sevmedim. Sağdan sağdan kullanacaz herhalde?
sariertan
23-06-2006, 16:34
Pazar günü gelin orda bakarız. Büyük olasılıkla yakıt hortumu kısa olabilir ters düşüncede benzin gidemiyor ondan stopluyordur.
Haydi offroadcular nerdesiniz?
Söz vermiyim ama gelmeyi çok istiyorum Ertani Abi.Biliyorsun iş durumlarından kendime vakit bile ayıramıyorum.Olursada ancak geceleri oluyor boş zaman.
sariertan
23-06-2006, 17:26
Söz vermiyim ama gelmeyi çok istiyorum Ertani Abi.Biliyorsun iş durumlarından kendime vakit bile ayıramıyorum.Olursada ancak geceleri oluyor boş zaman.
Bırak bunları Gökannnnnn. Akşamlarıda alemlere akıyorsun dimi =)) Sağlık olsun canın sağolsun.
Hadi offroadcular Piknik+Gazlama havasında güzel bir gün geçirelim.
25 inde saat 12 de işim bitiyor bir aksilik olmazsa fuardaki rampa bende onarımı dahil herşeyi bitti yanımda getiricem mangal olayına varım arabada şarj ederiz ne isterseniz
4-(hades_5) Ali Özcan LST2 +MANGAL
dagılma saatini biraz uzatalım bence :)
birde karşıyı bilmiyorum bostancı sahile ikinci köprüden nasıl inerim havadan fotolar güzelde çok yakın plan
sariertan
23-06-2006, 17:39
Dağılma saatini tabi uzatırız dert deil. Yeterki alanı piknikçi diğer vatandaşlara kaptırmayalım. Rampada getir tabi. Zaten sen ve rampa bir ikilisiniz artık. İkinci köprüden geliyorsun carrefourun ordan e-5e giriyorsun. Bostancı köprüsünden sağa dalıp dümdüz aşağı gidiyorsun. Ve yeşille işaretlenmiş Bostancı Gösteri Merkezinin oraya çıkıyrosun. Sonrası resimde belli zaten. Minübüs yoluna giriyor birz ilerden sağa dalıyor sahile iniyor ve alana geliyorsun. Varsa mangalda getir Ali =))
dediğim gibi 12 de evden çıkıcam yani biraz geç gelicem :(
bir mangalım yok şimdilik onu idare edin yakında oda olur :)
nasıl olacak bilmiyorum ama hem rampa hem mangal bagaj bitti zaten rampayla arabaya :D
ydurguner
23-06-2006, 19:36
ya ortaklaşa mangal alsakmı ali abi ertan abi geliceklerden para toplayıp nediyosunuz ? 5.5 lar olsun 10 kişiden 8.5 bi mangal kaçadır maximum olsun 20 30 ytl... barbekü almicaz ya :) taksit taksit doyururuz milleti... mangal yoksa zaten aç kalırız yada kokoreçe saldırırız:)
savagegarden
23-06-2006, 20:24
selam arkadaşlar düşünmüş ayarlamışsınız ama bi düşüncemi belirtmek isterim, bostancıya daha evvel geldim ve bahsedilen yerde ertan abiyle beraber gazladık biraz, kanaatimce oradaki arazde çok sayıda gizli çukurcuklar var ya arabalar devriliyor ya da son sürate çıkamıyorlar, GS gibi arabalarda birçok kırımlar meydana geliyor, ve düşen parçalar kolayca bulunamıyor, hepsini geçtim ama, bu cehennem sıcaklarında altına gölgesine sığınılacak bir ağaç bile yok bostancı sahlinde, önerim Sultantepedir, biçilmiş kaftandır, saygılarımla
orhantekkan
23-06-2006, 21:33
arkadaşlar benimde saat 12:00 13:00 gibi libadiyede işim var oradan gelir uğrarım bu rampayıda bugün bitirmiştim biraz eksikleri var ama bir dener görürüz o arada ben mangala katılamıycam birde tel veren olursa geç kalırsam en azından arar ordamısınız diye bir sorarım
ydurguner
23-06-2006, 22:11
sultantepe çok ağaçlık ormanlık bi alan değil orasıda sıcak olucak illaki... biz extradan sahilde temiz hava olsun geniş alan büyük alan olsun dedik sultantepeye göre daha iyi bi alan hemde sultantepede gazladıktan sonra araçları temizlemek yerine çöpe atmak geliyor sap sarı leş gibi. çimlerde hem az zahmet vericek sonradan hemde daha büyük bi alan çevreyede güzel bi reklam olur...
rampa olayına gelince çok rampa olursa orda göz kararı bi parkur düzenler o parkurun farklı yerlerine rampaları yerleştirip extra tat alabiliriz bu işten rampadan çıkıp rampaya inme olayları ve bilimum atraksiyonlar...
mangal olayına gelince biz herkes ayrı bi tat alsın havanın tadını çıkarsın hemde karnımız tok vücudumuz dinç olsun diye böyle bir düşünceye giriştik mangal olmazsada aslanlar gibi dürüm kokoreç ve bilimum sakat at olayına girebiliriz :)
saygılar... gelcekler listeye isim soyisim ve frekans yazarsa üsttlerdeki döngüyü takip ettirirsek güzel olur. saygılar...
orhantekkan
23-06-2006, 22:20
4-(orhantekkan) orhan tekkan t-maxx 2.5 am 27.045.27.255
yaa bi arkadaşımdan duydum
sahildeki migrosta tek kullanımlık mı ne mangel varmış 5 ytl mi neymiş.
oyle bişey alabilir onu bulamasakta o migros bya buyuk guzel bi mangl ayarlarız ;)
sariertan
23-06-2006, 23:27
Arkadaşlar sahildeki alan şu an gayet iyi durumda. Cüney'in dediği gibi çukurlar var. Aslında çukur deil toprağın engebesi var. Kırılan araç hiç olmadı engebeden dolayı. Sadece alanda futbol maçından sonra kalan taşlar vardı onlara çarpıp bir kırım olayı yaşandı. Bir kereye mahsus oldu bu durum. Şu an fırsat buldukça akşamları orda gazlıyoruz. Videoları takip edenler alanın büyüklüğünüde görmüştür. Alan rampalarla birlikde mükemmel bir alandır. Yalçın'ın dediği gibi arabanızda kirlenmiyor. Aksine temizleniyor. Güneş olayını zaten dedim. Gelen arkadaşlar bu durumu göz önünde tutsun ve ona göre hazırlıklı gelsin.
Beyler gerçekden zevk alacağınız bir yer.
Eğlenceli bir gün için listeyi güncelliyelim.
5-(hades_5) Ali Özcan LST2 40 Mhz Synthesized FM +MANGAL
kopmuş bir ara ben yoktum ekledim
sariertan
24-06-2006, 09:03
arkadaşlar benimde saat 12:00 13:00 gibi libadiyede işim var oradan gelir uğrarım bu rampayıda bugün bitirmiştim biraz eksikleri var ama bir dener görürüz o arada ben mangala katılamıycam birde tel veren olursa geç kalırsam en azından arar ordamısınız diye bir sorarım
Rampa çok değişik olmuş. Ayakları örümcek gibi=) Eline sağlık. Kesin getir tabi. Ama kırılabilir haberin olsun. Tahtanın alt yanlarına ve ortasına destek yapman lazım.
0533-5206280 Ertan SARI (benim) ararsın pazar günü gelirken.
orhantekkan
24-06-2006, 13:14
valla kırılacağını sanmam altına dört adet büyük boy menteşe vidaladım ortada katlama yeri kırılırsada sorun değil alet edavat herşey var tükkanda:ıggcck: inşaallah bir aksilik olmazsa oradayım
sariertan
24-06-2006, 13:35
valla kırılacağını sanmam altına dört adet büyük boy menteşe vidaladım ortada katlama yeri kırılırsada sorun değil alet edavat herşey var tükkanda:ıggcck: inşaallah bir aksilik olmazsa oradayım
Çok güzel. Rampa demek bol eğlence demek (kendi adıma) =)
güncel tutalım
kimse yokmu ist da herkes tatildemi
6-(uçarlar) Oğuz Kenan YILDIRIM duratrax WARHEAD (75..)
turkishjob
24-06-2006, 19:06
ertancım nasılsın kardeşim. aslında pazar günü orda olmak için neler vermezdim ama malum yaz geldi evde hatun çocuk gözümüze bakıyor bir pazar günümüz var diye aslında yeni 3.3 ümle buluşmada iyi bir rakip olurdum sana ama bir dahaki sefere diyelim sizlere iyi eylenceler bizde artık fotolarınıza bakıp avunuruz yarın akşam ne yapalım.....:)
ydurguner
24-06-2006, 20:03
mangal iptal gibi gelio 3 4 kişi için onca masraf ve emek boş gibi. ben en az 10 oluruz diye düşünmüştüm...
RoyalFlush
24-06-2006, 20:11
Uff diff housinler gelmedi dahaa :( gelse geicektim :(
mangal iptal gibi gelio 3 4 kişi için onca masraf ve emek boş gibi. ben en az 10 oluruz diye düşünmüştüm...
bencede
oralarda yemek birşeyler bulabilirmiyiz yoksa yanımızdamı getirelim
yada geçen haftaki gibi buda iptapmi:confused:
Uff diff housinler gelmedi dahaa :( gelse geicektim :(
kaç tane kırdın
nerden istedin ne zaman istedin
en son hatırladığım sen sipariş verip birşeyler almıştın o aralar bende sipariş verdim yeni kepim geldi dün :D sadece boyası yapılacak
sariertan
24-06-2006, 20:44
Yok beyler iptal deil. Yarın buluşuyoruz Allah nasip ederse. Listede olmayan 3 kişi daha gelebilir yarın. Sabah 10 gibi kısmetse ordayız.
ertan abi pili getiriceksin dimi ?
ydurguner
24-06-2006, 20:55
bencede
oralarda yemek birşeyler bulabilirmiyiz yoksa yanımızdamı getirelim
yada geçen haftaki gibi buda iptapmi:confused:
kokoreç var bostancıda, suadiyede dürüm var toplu dürüm waffle yapabiliriz. onun dışında burası yol üstü hiçbişi yok sanırım. ben yanımda getiricem belki... yada tıkınıp gelirim...
ydurguner
24-06-2006, 20:56
Yok beyler iptal deil. Yarın buluşuyoruz Allah nasip ederse. Listede olmayan 3 kişi daha gelebilir yarın. Sabah 10 gibi kısmetse ordayız.
abi yanlış anladın YEMEK KISMI iptal buluşma tam gaz rampalar gelsin bol rampa istiyoruz parkur yaparız aslanlar gibi olur... herkes yemeğini kendi getirsin hocam susuz gelmeyin kurumayın arkadaşlar... dakar a çıkıyoruz :)
arkadaşlar %20 lik tornado kullananınız varsa bana yarın 1lt(dilerse üzeri) kadar satabilirmi bugün heryeri araştrdım yakıt ayarlayamadım istedğim yakıtı.eğer kimse bu konuda yardımcı olamayacaksa yarın bn en fazla yarım saat gazlayabilirim çünkü yakıtım yokkk irtibat için oguz_kenan@hotmail.com dan da knuşabilrz.şimdiden teşekkürler
ydurguner
24-06-2006, 22:54
arkadaşlar %20 lik tornado kullananınız varsa bana yarın 1lt(dilerse üzeri) kadar satabilirmi bugün heryeri araştrdım yakıt ayarlayamadım istedğim yakıtı.eğer kimse bu konuda yardımcı olamayacaksa yarın bn en fazla yarım saat gazlayabilirim çünkü yakıtım yokkk irtibat için oguz_kenan@hotmail.com dan da knuşabilrz.şimdiden teşekkürler
%20 Omega var daha kaliteli tornadodan amerikan malı... ben getiririm problem değil.
AYRICA yarın 10:45 te bostancıda olabiliyorum en erken. deniz otobüsü yaz tarifesi bakırköyden bostancıya ilk deniz otobüsünü saat 10:00 a koymuş haftaonu için. deli oldum...
10:45 te ordayım bilgilerinize arkadaşlar...
yarın gorusmek uzere
fazla piliniz varsa alırsanız çok makbule geçer
iyi geceler ;)
ydurguner
25-06-2006, 08:35
bu arada fazla olduğunu bahsettiğim yakıtım maximum 1.5 2 litre kalmış. neyse problem yokh...
savagegarden
25-06-2006, 13:40
şimdi orada gazlıyorlardır bense evde farmakoloji çalışmak zorundayım, işallah başka sefere :)
guzel bi buluşma oldu
birazcık yandık ama neyse :D
guzel bi buluşma oldu
birazcık yandık ama neyse :D
evet biraz yandık ama yaz geldi yazcaz birazda :D
güzeldi alan boştu kimse rahatsız etmedi sadece bitirirken akşam 4 gibi biraz seyircimiz(!) oldu onlarda sadece seyrettiler
bütün arkadaşlara teşekkürler
bu arada dinozor_90 df-02 bilgileri için teşekkürler umarım team soru yapmamışımdır :D güzel araç
giderken sormayı unuttum kayıp parçanı buldunmu?
bu arada resim ve video çeken arkadaşlardan müsait olduklarında yüklemelerini bekliyoruz :dıkşın: :dıkşın: :dıkşın:
çok güzel zıpladık rampalardan hele ertan sonlarda coştu :D
buldum parçaları ya :)
çim olması biraz kotuydu benim açımdan
çimde gitmedi araba :(
bulduğuna sevindim :)
arabanın suçu yok çimler onun için biraz uzundu :D
maalesef
bidahaki buluşmaya artık yeni esc motor la gelirim :)
o zaman biraz daha hızlı gider en azından :)
sariertan
25-06-2006, 21:17
Genel videoyuda atıcam ama en sondaki Ali'nin devasal atlayışı ve benim atlayışımı koyuyorum.
http://rapidshare.de/files/24095615/ZIPLAMA.wmv.html
Herkese teşekkürler. Kimsenin rahatsız etmemeside çok güzeldi =)
ydurguner
25-06-2006, 21:57
abilerim kardeşlerim dostlarım... cidden güzel bi gündü pit problemleri beni erken bitirdi... şu jantlardan çektiğimi kızlardan çekmedim walla :) neyse orjinal jant lastik olayına giricez. yarın sabahtan antalyaya uçuyorum 8 9 gün ordayım sonra 1 gece 2 gün londrada olucam... özlicem 11 günde olsa... gelir gelmez atraksiyonlara devam. abilerimle üstadlarımlada tanışmak kaynaşmak güzel oldu. ali abiye teşekkürler beni eve bıraktığı için ayrıca ali ve ertan abiye zevkten 4 köşe olmamıza sebep olan rampa şovları içinde ayrıca teşekkürler... ali ile baya bi yandık ben feci yandım yalnız... metin ve cem de vardı erken tüydüler onlarda şanzıman problemi çektiler... o ara şükrü ve ali (viaconme) da bize katıldı.. onlarla tanışıp onlarıda görmek muhabbet etmek güzeldi...
özetle süper güzel vakit geçirdik hiçbişi olmasa muhabbet güzeldi... herşey için teşekkürler... saygılar...
orhantekkan
25-06-2006, 23:50
çok güzel bir gün oldu herkese teşekkürler depom çatlamasaydı bütün yakıtı bitirecektim hala yanıyorum çok sızlıyor ensem ve kollarım amele yanığı olduk
ya bitanede onroad için bir yer ayarlasak çnkü o kdr offroad arasında bi onroad uymuyo.
simdi seyrettim ertan süpersin :ahhahyt:
sen bana yol gösterdin:ahhahyt: önce, söyle hopla zıpla yuvarlan :yuppiyuv: diye, dedim daha yetişemedik sana :dıdııtt: , sen yok geçtin beni:fifufifu: dedin ama son noktayı gene sen koydun:ahhahyt: bilmem farkındamısın :D
sariertan
26-06-2006, 08:54
Günün tüm videosu burdadır.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=104807#post104807
Ali sende az deilsin. Süper uçuyorsun boşver beni =)
100kmh2sn
26-06-2006, 10:20
Buluşmaya Aliyle geldik, ortam çok güzeldi, rampalar alanda heran bir atraksiyon olacağının habercisiydi :D Ağaç altları sanki pit alanı gibiydi :) Ali'nin LST ile atlayışları mükemmeldi (biz gittikten sonra dahada coşmuş:D), Ertan, sende motor problemini son saatlerde düzelttin sanırım ?
Genel bir buluşma olmasada ve ben çok kalamasamda yinede çok güzeldi. İşallah ileriki günlerde genel kategorileri ilgilendiren büyük bir buluşmamız mutlaka olacak
Saygılar
Fırat Saygın
26-06-2006, 12:02
Çok güzeldi arkadaşlar. Gerçi benimki biraz zorlandı ama olsun yinede bişeyler öğrendim ve sorun çıkarsa ne yapacağımı biliyorum artık. Umarım en kısa zamanda tekrar ederiz.
yanlız sanırım ali ler karıştı
bi şukru abiyle gelen ali abi var
bi tane lst 2 li ali abi var
bide ben varım :D
100kmh2sn
26-06-2006, 13:04
Dün Alilerin buluşması vardı :D
////\/\-TecH
16-07-2006, 08:58
Yaaaa burada bi etkinlik yok :(:( Konya'da kimse daha tanımıyo Rc leri.Ama geliştirmeye çalışıyoruz..Gerçekden aranızda olmak isterdim açıkcası baya canım çekti:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.