Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜyÜk Tekne BuluŞmasiiiiii
ARKADAŞLAR 1 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ BİR TEKNE BULUŞMASI PLANLADIK. YENİ BAŞLAYANLAR, RC TEKNE İŞİNİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER, TEKNESİ OLUPTA BULUŞMAK İSTEYENLER, TEKNESİ OLMAYIPTA TEKNE İŞİNİN NASIL BİR KEYİF OLDUĞUNU GÖRMEK İSTEYENLER HEPİNİZİ BU BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ... SABAH 11:30 DA TEM OTOYOLU AVRUPA GİRİŞİ GİŞELERDE BULUŞULACAKTIR. AYRINTILI BİLGİ VE ORGANİZASYON KEREM 05326739858... :eyweyw: GELECEKLER THREAD ALTINA İSİM YAZSIN LTFN.
Bu Arada GİdeceĞİmİz Yer BÜyÜkÇekmece GÖlÜnÜn UÇ Kisminda HadimkÖydedİr...
YoL_GezeR
29-07-2004, 14:27
gelmek isterdim ama 1 ağustos erken benim için neyse size iyi eğlencelere
slm deejay bende tekne yok ama sızı ızlemek ıstıyorum veya asfalt varsa araba getırebılrıım olaıblır bu arada eger benı besıktas veya kadıkoy cıvarı bır yerden alıcak olursa eya beraber gıdecegımız bırı olursa gelıp sızı ızlemek ısterım dogrusu
Bana uyabilir.
Hezarfen'e uğrayacak mısınız?
Olmazsa ben oradan katılırım
100kmh2sn
29-07-2004, 18:48
İbrahim gitmeyi düşünüyorum,fakat gidersem ben beykozdan geçicem,yazlıkta kalıyorum.
şükrü abi gitceksen benide beykozda biyerlerden alırmısın
Ewet arkadaşlar bu mudur hobbyrc nin tekneye olan ilgisi cık cık cık hiç yakıştıramadım... Neyse gelmek isteyen herkes beni pazar sabahı cepten arayabilir... Traxxas ben seni beşiktaştan alabilirim. pazar sabahı en geç 10:30 gibi arayıp yer belirt...wolf ve şükrü mutlaka bekliyorum...gelen gelsin kalan sağlar bizimdir. Şükrü gelirkene dijital foto makinesi getirmeyi unutma... :eyweyw:
Ben öğlen saatlerinde, hezarfen de olacağım.
Uyar mı.
deejay benı besıktastan alabılrıım demıısın pekı kacta bırde donerkken bırakma ıhtımalın olaıblırmı bırde ordan sonra hazerfene ugrucakmıyıız ona gore arabamı getırecem bırde tel verrıısen senı ararım
wolf istersen bizle gel dönüştede hep beraber hezarfene uğrarız... :eyweyw:
ewet ben kesın gelıyorumm ozan abı sende gel yanlız bırakma bızı :)
sonradan da hezarfen e gıdecekmısız ıste tam sana gore
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.