PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : buluşalım gazlayalım zaman mekan farketmez

savagegarden
28-06-2006, 22:59
finalerim yeni bitti arkadaşlar
buluşalım gazlayalım ayar yapalım tamir yapalım,
sürat yapalım eğlenelim coşalım ne dersiniz?

savagegarden
29-06-2006, 11:01
buluşalım dağ tepe toprak gazlayalım bi yerlerde :)

C@NO
29-06-2006, 12:25
ben de gelirim yaa bayadır kullanmadım zaten savagemi .. beykoz da öğümce tarafında tam off-road için alanlar var biraz uzak ama eminim çok eylenilir..?

jason
29-06-2006, 14:16
buluşalım dağ tepe toprak gazlayalım bi yerlerde :)

Guzel bi mekanda toplanip bulussak iyi olur gercekten.

savagegarden
29-06-2006, 16:16
ben de gelirim yaa bayadır kullanmadım zaten savagemi .. beykoz da öğümce tarafında tam off-road için alanlar var biraz uzak ama eminim çok eylenilir..?

haftasonu beykoz elmalıdayım ben :)

RoyalFlush
29-06-2006, 17:22
Yolu silivriye düşen varsa buyursun gelsin beraber sürelim on veya off road.

savagegarden
30-06-2006, 12:02
Yolu silivriye düşen varsa buyursun gelsin beraber sürelim on veya off road.

eminim silivride de güzel araziler vardır ama uzak kalıyor bana biraz

sariertan
30-06-2006, 15:09
Bence arabası olanlar, her arabaya 4 kişi, benzin masrafları ortak karşılanacak şekilde arkadaşaların el emeği göz nuru USS PENMAR pistine gidip bütün gün gazlamak lazım.

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=10537&highlight=pist

jason
30-06-2006, 15:24
Bence arabası olanlar, her arabaya 4 kişi, benzin masrafları ortak karşılanacak şekilde arkadaşaların el emeği göz nuru USS PENMAR pistine gidip bütün gün gazlamak lazım.

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=10537&highlight=pist

Akatlarda oturuyorum bulusma olursa bu civarda oturan 3 arkadasimizi arabama alabilirim , dediginiz gibi bi ortaklasa masraflar karsilanirsa hem benim icin maddi yuk azalir hemde diger gelmek isteyenler icinde bi firsat olur.

C@NO
30-06-2006, 20:16
arkadaşlar yarın Cüneyt abi (savagegarden) ile beykozda buluşup dağ tepe gazlıyacağız herkesi bekleriz..gelmek isteyen olursa 535 704 53 89 nolu telden bana ulaşabilirisiniz..

savagegarden
01-07-2006, 21:27
arkadaşlar yarın Cüneyt abi (savagegarden) ile beykozda buluşup dağ tepe gazlıyacağız herkesi bekleriz

bugün beykoz da buluşup gazladık ben çok eğlendim çünkü arazide çok çeşitli engebeler vardı..

C@NO
01-07-2006, 22:23
evet gerçekten çok eğlenceliydi işte kullandığımız yerlerden birkaç resim ..;
http://img361.imageshack.us/img361/9459/010720066jg.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/522/010720060014ox.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/6226/010720060024cb.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/5951/010720060030kr.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/2660/010720060047lr.jpg
http://img400.imageshack.us/img400/3812/010720060050dy.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/7021/010720060062hd.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/8204/010720060077ot.jpg
http://img370.imageshack.us/img370/8922/010720060087ns.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/9962/010720060097ym.jpg
http://img373.imageshack.us/img373/1351/010720060101rc.jpg

savagegarden
03-07-2006, 14:49
evet gerçekten çok eğlenceliydi işte kullandığımız yerlerden birkaç resim

canberk çok teşekkür ederim resimler için şimdi inceliyorum,
iki savage olmasına rağmen eğlenceli bir buluşmaydı..

savagegarden
03-07-2006, 15:16
C@no ile birlikte savagelerimizi gazladığımız araziden bazı resimler:
burası Beykoz ilçesi, Elmalı Köyü, Toygar tepesinde bulunuyor,
muhteşem engebeler ve doğal rampalar var,
üstelik kimse gelip rahatsız da etmiyor,
haftasonları orada oluyorum
herkesi bekleriz :)

savagegarden
03-07-2006, 15:18
yakınında onroad kullanım için dümdüz asfaltlı ve arabaların çok seyrek geçtiği yollar da var..

savagegarden
07-07-2006, 23:51
buluşalım gazlayalım zaman mekan farketmez :)

savagegarden
08-07-2006, 23:55
ya hu buluşma neyin yok mu ya çıldırıcam buluşup gazlayalım :)

sariertan
09-07-2006, 00:16
Cüneyt, Ali gelsin bir buluşma yapalım. Bayadır gazlamıyoruz anlıyorum duygularını =) Ali oldumu daha bir eğlenceli geçiyor buluşmalar. Sınır yok Ali'de =))

hades_5
09-07-2006, 11:28
evet, yerim dar geldi natilusta anca bariyerde (düz yerde;) ) takla atıp durdum kesmedi :D
arazi lazım bize :D onroad az geliyor :D dar geliyor :D daral geliyor :D zaten koca araç :D sınırlamamak lazım :D hoplatıp zıplatmak lazım :D

ALI
09-07-2006, 12:46
ali abi lst2 yi piste bi koyuyodu
zaten pistin yarısı kapanıyodu :)

iyi dayandı o sungerler sana :)

hades_5
09-07-2006, 21:06
ali abi lst2 yi piste bi koyuyodu
zaten pistin yarısı kapanıyodu :)

iyi dayandı o sungerler sana :)

dimi anca takla attık :D başkada bişi olmadı

ama temiz pist onroadcı arkadaşlara tavsiye ederim

ALI
09-07-2006, 21:52
dimi anca takla attık :D başkada bişi olmadı

ama temiz pist onroadcı arkadaşlara tavsiye ederim

hehe evet:yuppiyuv:

guzel pist ama frekans işine bi çozum bulunsa daha iyi olabilir
oraya frekans yazmak için bi tahta koymuşlar
kalem i yazmıyo :D

sariertan
10-07-2006, 10:07
Konuyu aktif tutalım bari. Önümüzdeki hafta sonu bir buluşma yapalım. Offroadcular hababam buluşalım diyor. Ama buraya başlık açıncada tık yok. Neden böyle oldu avaba?

23 Temmuz için bir buluşma yapalım mı? Herkes müsait olurmu acaba? O günü bir organizasyon yoktur inşaAllah =) Ve benim düşüncem arabası olan arkadaşların, biz arabası olmayanları alarak, ortaklaşa benzin koyup, selimpaşadaki diğer offroadcu arkadaşaların yapmış olduğu piste gitmektir. Gün boyu pistte yarışır gazlarız.

ydurguner
10-07-2006, 11:07
güzel fikir ertan abi... evet off-roadçılar 23 temmuz nediyorsunuz ?

ALI
10-07-2006, 11:20
o gun başka bi sitenin carting organizayonu var :(

eğer o herhangi bi nedenden dolayı iptal olursa yada gidemessem sizle gelirim :)

jason
11-07-2006, 14:13
Konuyu aktif tutalım bari. Önümüzdeki hafta sonu bir buluşma yapalım. Offroadcular hababam buluşalım diyor. Ama buraya başlık açıncada tık yok. Neden böyle oldu avaba?

23 Temmuz için bir buluşma yapalım mı? Herkes müsait olurmu acaba? O günü bir organizasyon yoktur inşaAllah =) Ve benim düşüncem arabası olan arkadaşların, biz arabası olmayanları alarak, ortaklaşa benzin koyup, selimpaşadaki diğer offroadcu arkadaşaların yapmış olduğu piste gitmektir. Gün boyu pistte yarışır gazlarız.

Bu haftasonu (15-16 Temmuz) veya 22-23 Temmuz selimpasa dakı pıstte bi bulusma gercekten cok iyi olur.Buggyimi alalı 1 ay olucak soyle canına okuyamadım aletın asfaltta cimde falan surebıldım sadece, pıstte non stop onu ucurup butun gun boyu gazlamak istiyorum.

Gelebılcek arkadaslar msj atsın bi liste yapalım hangii tarih uygunsa o gun icin simdiden hazırlıklar baslıyalım(Frekans lıstesı...)...

ydurguner
11-07-2006, 16:25
22-23 temmuz ideal tarih hocam ondan önceki gün fb maçları var benim için fenerbahçe önde bu sene böyle :) 22-23 temmuz olsun ertan abi o haftayı verdiğine göre onun içinde en uygun gün o gün herhalde... sanada uyar illaki :)

mertbasaran
11-07-2006, 16:55
Helal arkadaşlar,, biraz haraketlenelim.. buluşalım gazlayalım.
Benim için yer farketmez, nereye derseniz gelirim.
22-23 Temmuz'da yokum malesef fakat bu hafta sonu( 15-16 ) bana uyar.

savagegarden
11-07-2006, 18:27
Cüneyt, Ali gelsin bir buluşma yapalım. Bayadır gazlamıyoruz anlıyorum duygularını =)

evet gazlayalım güzel olur da
aksilik ya benim pinion gearın içindeki rulman arızalandı,
aradım dükkanlarda yenisini de bulamadım,
towerdan sipariş vermeye de üşeniyorum
napıcam bilmiyorum :(

savagegarden
11-07-2006, 18:29
Helal arkadaşlar,, biraz haraketlenelim.. buluşalım gazlayalım.
Benim için yer farketmez, nereye derseniz gelirim.
22-23 Temmuz'da yokum malesef fakat bu hafta sonu( 15-16 ) bana uyar.

Mert abi Beykoz elmalı köyünde oluyorum haftasonları,
orada bi araziler bir rampalar bir yokuşlar var abi görsen aklın durur,
haberleşelim belki bu haftasonu orada buluşabiliriz belki :),
şu rulman olayını bi halledebilseydim :(

ALI
11-07-2006, 18:44
evet gazlayalım güzel olur da
aksilik ya benim pinion gearın içindeki rulman arızalandı,
aradım dükkanlarda yenisini de bulamadım,
towerdan sipariş vermeye de üşeniyorum
napıcam bilmiyorum :(

tower da aradığın rulmanın olculeri yazıyo mu ?
eğer yazıosa yada sen olculeri biliosan

karşıda (avrupa yakası) beyazıt meydanının biraz ilersinde polonya pazarı diye bi yer var .
orda her turlu rulmanı bulursun diye dusunuyorum.

bu arada yuzme işini naaptın ?

savagegarden
11-07-2006, 18:52
tower da aradığın rulmanın olculeri yazıyo mu ?

rulmanın ölçüleri 5*10*4 mm o pazara belki bakarım saol,

100kmh2sn
11-07-2006, 19:05
Mert abi Beykoz elmalı köyünde oluyorum haftasonları,
orada bi araziler bir rampalar bir yokuşlar var abi görsen aklın durur,
haberleşelim belki bu haftasonu orada buluşabiliriz belki :),
şu rulman olayını bi halledebilseydim :(

Cüneyt bende beykozda olucam, hafta sonu belki görüşebiliriz ;)

demirci
11-07-2006, 19:12
hadi abiler netleyin bişeyler, biyerlerde bizde gelelim

cüneyt ben o rulmanı karaköyden almıştım 5 lira tanesi alman malı hala kullanıyorum

ydurguner
11-07-2006, 21:33
ya benimde jant lastiğe ihtiyacım var sipariş olursa katılırım haftasonuna yetişir...

savagegarden
11-07-2006, 23:25
cüneyt ben o rulmanı karaköyden almıştım 5 lira tanesi alman malı hala kullanıyorum

5 liraya nereden aldın acaba ben bir keresinde sormuştum yirmi lira demişlerdi kalsın demiştm öğrenciyiz biz :)

savagegarden
11-07-2006, 23:28
Cüneyt bende beykozda olucam, hafta sonu belki görüşebiliriz ;)

görüşebiliriz kısmet olursa,
bu arada abi sen artık iki RC cisin,
RC pilot Şükrü,
RC pilot Şükrü Junior :D
selamlar sevgiler junior'a :)

ALI
12-07-2006, 00:30
cuneyt abi ufacık rulmana verme o kadar para
2-3 ytl kotuleri
iyileride olsun 5 ytl

20 ye ne rulmanıymış o ya :D

jason
12-07-2006, 01:29
Bu hafta sonu bır bulusma varsa bende katılmak isterim yer farketmez Beykozda olur maksat tanısıp beraber rc leri surmek ...

Banada iletirseniz bulusma yerini saatini gelmek isterim...

msn adresim zaferalm@gmail.com

mertbasaran
12-07-2006, 07:56
Cüneyt,

Galiba o rulman arabayı aldığım zaman verilen paketin içinde var. Paketi açmadığım için emin değilim fakat içinde küçük bir rulman olduğunu hatırlıyorum. Bu akşam bakıp seni telefonla ararım. Eğer bahsettiğin rulman ise hafta sonu Beykoz'da gazlarız

hades_5
12-07-2006, 11:14
haydi arkadaşlar selimpaşaya gidelim hepberaber bu hafta sonu pazar günü 16 tısında arabalı arkadaşlar arabasızları alsın bende 2-3 kişi alırım toplamda yerim güneşlide yakın arkadaşlar haber versin

1 - Hades_5 (ali) LST2

sariertan
12-07-2006, 11:34
Anlaşılan bu hafta sonu buluşma yapıyoruz. Ben gene Selimpaşadaki offroad pistini öneriyorum. En azından bir kulvarı var. Yarışıp zevk alabiliriz. E iyi kötü rampalarımızda var. Tek derdim arabalar toz içinde kalacak =)

Beykozda iyi bir alternatif. Ama parkur olmadıkdan sonra Bostancı sahili tercih ederim. Arabam hiç kirlenmiyor. Sahil kenarı bomboş alan. Geçen buluşmamız güzeldi. Hatta orda gazlamadığımız ama Avni abinin gazladığı tepe çok iyi.

Uzun lafın kısası. Arabası olanlar arabası olmayanları alırsa Selimpaşa pist. Olmadı Bostancı sahil.

sariertan
12-07-2006, 11:40
Bu arada Cüneyt istediğin rulmanlar biryerde satılıyor. Reklama girmesin diye yazamıyorum. Bir şekilde ulaş da konuşalım.

ydurguner
12-07-2006, 11:47
lastiğim jantım yok infernonunkilerde erimiş vaziyette ama gelirim gittiği kadar hiçbişi olmasa muhabbet bikere en keyfilisi görüntü şov olayı..
selimpaşayı hiç bilmiyorum ama muhtemelen (hades) ali abi ile biyerde buluşup onla kolayca gelirim bikere geldimi kaparız yeri zaten...
bunun dışında pazar günü benim olay karışık fifty fifty ihtimal cuma benim gelişim kesin netleşir bide jant lastik bulursam herkesi satar gelirim çok stress birikti atmam lazım :) basketle atmak yetmio stressi :D

hades_5
12-07-2006, 11:52
bu arada hobbyrc team de 7 kişi offroad takımda bu arkadaşlardanda katılım bekliyoruz listeye boşyere isim yazdırmış olmayalım birbirimizi tanıyalım görüşelim kaynaşalım takım olalım yani

savagegarden
12-07-2006, 13:28
Galiba o rulman arabayı aldığım zaman verilen paketin içinde var.

walla varsa çok iyi olur Mert abi,
ebatlarını söyliym sana

iç çapı 5mm
dış çapı 10 mm
kalınlığı ise 4 mm,

pinion gearın içine oturan rulman :)

görüşürüz

demirci
12-07-2006, 13:53
5 liraya nereden aldın acaba ben bir keresinde sormuştum yirmi lira demişlerdi kalsın demiştm öğrenciyiz biz :)

karaköyde hırdavatcılar çarşısına gir yol ikiye ayrıldı sol yolu takip et yolun sonunda sağ çaprazda karşına çıkan dükkan

(adres tarifim harikadır:P )

savagegarden
12-07-2006, 14:03
karaköyde hırdavatcılar çarşısına gir yol ikiye ayrıldı sol yolu takip et yolun sonunda sağ çaprazda karşına çıkan dükkan

(adres tarifim harikadır:P )

sanırım o dükkanı biliyorum oraları gezmiştim bi aralar bugün uğrayıp sorucam teşekkürler demirci

galloper
12-07-2006, 14:14
eskiden polonya pazarında rahatlıkla bulabilirdin ama belediye pazarı yıktığı için polonya pazarına boşuna gitme yorulurlursun

savagegarden
12-07-2006, 14:17
Cüneyt,
hafta sonu Beykoz'da gazlarız

Mert abi,
hafta sonu büyük bir ihtimalle beykoz' da olacağım,
gelebilirseniz denizde kum beykozda offroad arazisi o biçim yani :)
savageci Canberk de orada,

başka gelmek isteyen olursa o taraflara,
yolu tarif edeyim:
kavacıktan çıktıktan sonra Riva yolunu takip ediyorsunuz,
sekiz veya dokuzuncu kilometre de toygar tepesi ve Elmalı toygar mahallesi ile karşılaşıyorsunuz

savaşcı
12-07-2006, 17:50
eger bı aksılık olmazsa bende gelmeye calışıcam arabayla ne zamandan berı oynamıyorum bu yerı bulabılırsem tabı gelırım ıns

RoyalFlush
12-07-2006, 18:00
Sonunda LST 2'im in parçaları geldi ve herşey hazır bende warim !!

sariertan
12-07-2006, 18:05
Bu durumda ben Bostancı sahil diyorum gene. Kocaman çimenlik alan. Yol kenerında ağaç gölgeleri. Kimseler olmuyor. Arabanız kirlenmiyor. At koşturur gibi arabanızı koşturuyorsunuz. Videolar kısmında alanı izleyebilirsiniz. Pist olayı yoksa ben burayı tavsiye ederim.

jason
12-07-2006, 21:02
haydi arkadaşlar selimpaşaya gidelim hepberaber bu hafta sonu pazar günü 16 tısında arabalı arkadaşlar arabasızları alsın bende 2-3 kişi alırım toplamda yerim güneşlide yakın arkadaşlar haber versin

Bende akatlarda oturuyorum bu civardan 2-3kisi alabilirim...

1 - Hades_5 (ali) LST2
2- Jason (Zafer) Kyosho inferno mp7.5 sports2

RoyalFlush
12-07-2006, 21:09
jason beni de alabilirmisin 4. levent??
LST 2 war.

savagegarden
12-07-2006, 21:19
Pist olayı yoksa

arkadaşlar pist konusunda görüşlerimi paylaşmak istiyorum:

altı yedi kiloluk arabalarımızı,
32- 33 derece hava sıcaklığı altında,
daha kısa zamanda tur atmak için koşturmamız,
yani belli bir parkuru tamamlayabilmek için hırs yapmamız sizce ne kadar mantıklı,

örneğin ben bugünlerde savagemi kullanıyorum,
hava çok sıcak olduğu için motor zorlanıyor,
fazla ısınıyor bunu hissediyorum,
çare olarak iğneyi açıyorum ama performansı biraz azalıyor,
bu pistte de her yerde de karşılaşılabilecek bir durum,
çünkü yaz mevsimindeyiz :)

bu şartlar altında,
süre derecesi için piston gömleklerimizi yakmamızın,
arabayı zorlamamızın espirisi nedir acaba?

altı yedi kiloluk bir savage veya Lst veya tmax veya başka bir yüksek RC,
sizce pistlerde turlamak için mi üretilmiştir,
yoksa rampalardan uçmak,
havada taklalar atmak,
yokuş tırmanmak,
patinaj yapmak için mi?
elbette ki son saydıklarım için üretildi ve ben bunları uygulamaktan keyif alıyorum,

ha pist için uygun offroad yok mudur vardır infernolar buggyler falan,
bunlarda bende yok malesef,
ama sapına kadar savageciyim :)

pist için emek harcayan arkadaşlar alınmasınlar bu sözlerimden,
emeklerine saygı duyuyorum,
alkışlıyorum,
tebrik ediyorum,
ama süre için turlamak pek tarzım değil
saygılarımla

savagegarden
12-07-2006, 22:30
eger bı aksılık olmazsa bende gelmeye calışıcam arabayla ne zamandan berı oynamıyorum bu yerı bulabılırsem tabı gelırım ıns

şimdiden beş kişiyiz isterseniz siz de katılabilirsiniz

savagegarden
12-07-2006, 22:31
Bu hafta sonu bır bulusma varsa bende katılmak isterim yer farketmez Beykozda olur maksat tanısıp beraber rc leri surmek ...

Banada iletirseniz bulusma yerini saatini gelmek isterim...

msn adresim zaferalm@gmail.com

buyrun bekleriz hep beraber gazlarız Beykozun tepelerinde :)

jason
12-07-2006, 22:49
Benim icin yer problem degil cogunluk neresi isterse orasi uygun olucaktir, fakat akatlardan beykoza gelip 1-2 saat gazlamanin bi anlami olmaz .Pisti istememin sebebi oglen bulusuruz aksama kadar gazlariz , tanisma muhabbet yardimlasma guzel olur.Derseniz beykoza gelirsenizde biz oglene dogru bulusuyoruz aksama kadar gazliyoruz kafamizi dagitip gidiyoruz , buda uyar bana...

Arabayla gelicem yakit falan filan , ogrenciyim bi - iki saat surmek icin akatlardan beykoza gelmem fazla gelir bana...

Bu sirada bulusma olursa bi aksilik cikmazsa gelirsem yakin semtlerdeki tum rc cilere arabamin kapisi aciktir.

hades_5
13-07-2006, 00:00
slm cüneyt
görüşlerinde haklısın bu sıcakta motorlara yüklenmek mantıklı değil
bizim araçlar hoplayıp zıplamak için yapılmış onroad gibi asfalt arabası değil neticede :)
ancak
boş arazide araca fazla sahip çıkmak ihtiyacı duymuyorsun çarpacak fazla yer yok onun için kumanda hakimiyetim fazla yok pistte kullanmak istememin sebebi esas bundan
hoplamak zıplamak için pistte buggyler için bir rampa var bizimkiler içinse senden aldığım rampa mevcut ayrıca henüz piste toprak rampa yapıldımı bilmiyorum ama yapıldıysa harika olur :)
yarışlardaki gibi sırada dur start ver 2-3 tur üzerinden ilk kim finish görecek gibi bir yarış yapacağımızı veya kimsenin de zaman tutacağını ve abi sen 1dk35sn yaptın gibi birşey diyeceğini sanmıyorum maksat eğlenmek araçlara zarar vermek değil
temp gun mevcut isteyen kullanıyor, isteyen aracına istediği kadar yüklenir (mesela ben :) inletiyorum aracı) ama kimsenin aracına hararet yaptıracağını (ki buna bende dahilim) sanmıyorum çünkü maksat derece yapmak değil eğlenmek offroad yarış düzenlemiyoruz :) ve daha tr de offroad yarışları yok bilindiği gibi, açık söyleyeyim bende başlatmaya niyetli değilim serbest kullanmak daha zevkli
ama 1-2 rampa kuduğumuz zaman sen de görüyorsun anca oval çizip rampadan atlıyoruz birazda dediğim gibi pist ve hakimiyet deneyimimizin olması iyi olur diyorum en azından kendim için dar alanlarda kullandığımız zaman hep araca sahip çıkmakta zorlanıyoruz (en azından ben) buda hep oval çizmemizden kaynaklanıyor
piste gidelim dememin sebepleri bunlar

piste gitmenin dezavantajlarınıda söyleyeyim madem başladım :)
uzak
alan çim olmadığı için araçlar kirlenecek
yakında yiyecek-içecek alacak yer yok araçla gitmek lazım yada yanınızda getireceksiniz (bildiğim kadarıyla)
gölge sadece kule altında var (evet evet bir kulesi var!)

tabiki artıları
natilusu gördükten sonra otoban gibi geniş :D
alan büyük temelde buggy için yapılıyor ama MT ler için uygun (ben acemiyim nisanda başladım en azından bana öyle geldi)
kulesi var :D
ücretli değil

neyse ben kimseyi etkilemek istemiyorum isteyen istediği yere gider
kalabalık daha eğlenceli oluyor ve sapancadan beri büyük buluşma yapılmadı en azından offroadcular birleşelim istedim yoksa 3-4 kişilik gruplar oluşmuş durumda zaten bunları birleştirmek istedim ama olmadı sağlık olsun
benim araba zaten şu anda dağınık halde eve c.tesi sabah dönücem evle ilgilencem ve aracı topluycam pazar eğleniriz demiştim gece yine mesai var :D
ama gördüğüm kadarıyla herkesden farklı bir fikir çıkıyor saygım var herkesin düşüncesi ve imkanları farklı sonuçta gitmek istenilen yer ulaşımı kolay olan bir yer değil
amacım offroad cular olarak tek bir yerde toplanmaktı olmadı anlaşılan yine farklı yerlerde toplanılacak sağlık olsun elbet büyük bir buluşma yapılır hepberaber gideriz eğleniriz

saygılar

Not : amacım tartışma ortamı yaratmak değil sadece kendi düşüncelerimi açıklamaktı biraz uzun oldu kusura kalmayın kimseyi kırmak istemedim lütfen yanlış anlamayın teşekkürler

ydurguner
13-07-2006, 01:15
abiler, kardeşler, gençler, dostlar. Ben derim ki bir anket açalım en çok oylanan yere gidelim. herkeste oy verdiği yere gelir veya çoğunluğun olduğu yerde genel bi buluşma yapılır isteyen gelir istemeyen kendisi bi grup kurar yani makbul olanı bi oylama ile bulsak nasıl olur diyorum ? bide bostancı daha güzel bi alternatif gibi yakın çevrede herşey var. genede sizler bilirsiniz tabi...

jason
13-07-2006, 02:31
Silivrideki pistte eger elektrik cekilmisse bende portatif bi kompresor var , bi kac kere hezarfendeki piste goturmustum belki goren vardir .Her depo bitirdiginizde rc araciniza iki hava ttuttukmu sifirdan farksiz oluyor temizleme derdiyle ugrasmiyosunuz cokda kullanisli onu getirebilirim...

selim1977
13-07-2006, 11:13
eee sonuc nooldu simdi nereye gidiliyor ??

sariertan
13-07-2006, 11:42
Sonuç ne? Sonuç iki grup ortaya çıkacak gibi gözüküyor. Ama ben derimki

Beyler vazgeçin Beykoz da gazlamakdan.
Gelin Bostancı sahile.
Merkezi bir yer. Ha dedinmi ihtiyaçların karşılanabileceği bir yer.
Kocaman geniş alan. Çimen bir alan. Gazlarken çarpma vurma kırma derdin yok.
10 depo kullanın, sonra pislik olarak sadece egsoz yağını silin arabanızdan.
Pist olayı yoksa kullanılacak en avantajlı boş alan benim gözümde.
Bırakın Beykozun tepeli yollarını gelin Bostancının çimenli arazisine.
Tepe istiyorsanız orda güzel birde tepemiz var =)

BOSTANCI SAHİL

nuhs
13-07-2006, 12:20
:ımmm: Selam Arkadaslar Bİr Aksİlİk Olmassa Bende Gelebİlİrİm

ydurguner
13-07-2006, 12:21
bende bostancı diyorum hem temiz hem deniz hem geniş alan...

jason
13-07-2006, 12:37
Silivrideki piste gitme isi yalan oldu , beykozla bostanci arasindami kararsiz kaldik???

savagegarden
13-07-2006, 15:08
dostlar, değerli arkadaşlar,

İstanbul gerçekten büyük bir şehir,
bu sebeple buluşmanın koordinatları elbette ki önem arzediyor,
herkesin rahatlıkla ulaşabilmesi açısından,

fakat,
buluşulacak mekanın özelikleri de önemlidir,
örneğin Ertan abimiz birkaç hafta önce Bostancıda buluşalım dediği zaman
ben de gittim oraya ve birlikte gazladık ve biraz eğlendik de,
ama bu günlerde,
32 derece sıcaklık altında olmamızla birlikte,
bostancı sahilinde gölgesine sığınılacak bir tane bile yapraklı ağaç olmadığını belirtmekte yarar görüyorum,
hepimizin sağlığı için :)
saygılarımla

savagegarden
13-07-2006, 15:24
senden aldığım rampa mevcut

Ali abi daha da büyüğünü yaptım :)

genişlik 110 cm
yükseklik 100 cm
uzunluk 150 cm

ve yüzeyi içe doğru eğimli :)

katlanıp bagaja sığamıyor tek dezavantaj

savagegarden
13-07-2006, 15:40
Gelin Bostancı sahile.
Merkezi bir yer. Ha dedinmi ihtiyaçların karşılanabileceği bir yer.

sen de haklısın Ertan saygı duyuyorum :)

sariertan
13-07-2006, 15:56
Bostancı sahil =)
Geçendede buluşduk gayet zevkli eğlenceliydi. Yol kenarındaki ağaçların altıda gölgeydi. Paşalar gibi eğlendik. Bu sıcakda toz toprak pek çekilmiyor (pist olayı bambaşka)
Eğer olursa sahildeyiz, herkesi bekleriz.

savagegarden
13-07-2006, 16:05
toz toprak pek çekilmiyor

evet toz toprağı temizleme zahmeti var haklısın
ama benim gibi sadece üç ayda bir temizleyerek zahmetten kurtulabilirsin :D

arabanın üzerindeki toz ve toprak bence bir aksesuar,
gerçekçi oluyor :)
saygılarımla

sariertan
13-07-2006, 16:31
Geçmiş olsun. Beykozcuların duasımı kabul oldu ne =) Bostancı sahilde yapılanmamı ne varmış, sürekli buluşduğumuz alanı tarla sürer gibi sürmüşler. Yani monsterları tarlada koşturma durumu olur artık orda =) Bostancı sahil iptal oldu =(

ydurguner
13-07-2006, 17:16
ozaman bostancıya gidiyoruz dimi ?:) hahaa
hocam bostancımı beykozmu ?

sariertan
13-07-2006, 18:23
Bostancı defteri kapandı arkadaşlar. Gidilicekse Beykoz.
Haydi herkes Beykozun tepelerine =)

100kmh2sn
13-07-2006, 19:34
Bende varım :D Beykoza yanınıza mutlaka gelicem

savagegarden
13-07-2006, 21:13
sürekli buluşduğumuz alanı tarla sürer gibi sürmüşler.

ben sürdürttüm kimse gazlayamasın diye :D

savagegarden
13-07-2006, 21:22
Bende varım :D Beykoza yanınıza mutlaka gelicem

seni ve junior'ı da aramızda görmekten mutluluk duyarız,
ama offroadçu olduğumuz için biraz toz kalkabilir :D
umarım ona bi zarar gelmez :)

savagegarden
13-07-2006, 22:31
listeyi başlatabiliriz o zaman :)

nuhs
14-07-2006, 01:04
Herkeze selamlar cüneyt muhabbet harikaymiş ben kaçırdım :lol: kısmetse bende warım monsterim biraz tozlancak ama ....:ahhahyt:

hades_5
14-07-2006, 03:04
Ali abi daha da büyüğünü yaptım :)

genişlik 110 cm
yükseklik 100 cm
uzunluk 150 cm

ve yüzeyi içe doğru eğimli :)

katlanıp bagaja sığamıyor tek dezavantaj

iyiymiş sabitmi olacak artık yeri :D

sariertan
14-07-2006, 09:07
Hemde CUMARTESİ kafadan yokum =(

rem 12
14-07-2006, 10:04
http://belgelerim

100kmh2sn
14-07-2006, 10:18
Buluşma cumartesi olmasın bende gelemem, en güzeli pazar günü yapmak
Evet nediyoruz Beykoz'da Pazar günü mü ?

savagegarden
14-07-2006, 11:34
Beykoz Offroad Buluşması:
(16 Temmuz Pazar)

1-savagegarden---27.075 Mhz
2-?

ydurguner
14-07-2006, 11:37
benim bu akşam netlik kazanıcak abilerim pazar için netlik kazancak c.tesi olursa her türlü boşum. farketmez ama ertan abi ile ali abisizde olmaz diyorum :)

savagegarden
14-07-2006, 11:40
benim bu akşam netlik kazanıcak abilerim pazar için netlik kazancak c.tesi olursa her türlü boşum. farketmez ama ertan abi ile ali abisizde olmaz diyorum :)

Ben cumartesi de pazar da oradayım ve iki günde de gazlayacağım,
gelmek isteyen olursa cumartesi de gazlarız birlikte pazar günü de,

ama sanırım genel olarak pazar günü gelinmek isteniyor buna da hay hay
ama dediğim gibi cumartesi gelebilirim diyen olursa da gazlayabiliriz beraber :)

savagegarden
14-07-2006, 11:40
Beykoz Offroad Buluşması:
(16 Temmuz Pazar)

1-savagegarden---27.075 Mhz (0532 710 91 46)
2-?

savagegarden
14-07-2006, 12:32
buluşma noktamız:
İkinci Köprü yolundan gelirken,
Kavacık'tan çıkıyorsunuz,
Yukarı Acarkent - Riva istikametine yöneliyorsunuz,
2-3 km sonra ışıklara geliyorsunuz ve yine dümdüz ileriyorsunuz,
ışıklardan 250-300 metre sonra ilerde sağda Riva - Polenezköy levhasından sağa giriyorsunuz,
sonra hiçbir yere sapmadan Riva istikametine dümdüz ilerliyorsunuz,
Işıklardan Riva istikametine girince hiçbir yere sapmadan bi 2 km falan ilerliyorsunuz,
bir tepeye geleceksiniz (Toygar Tepesi) ve tepeden aşağı inişe geçeceksiniz,
aşağı inerken solda köşede bir cami göreceksiniz (Toygar Camisi),
caminin buluduğu köşe buluşma noktamızdır,

kısaca özetlemek gerekirse,
Kavacık'tan çıktıktan sonra Riva yolunun 8. veya 9.km'sinde solda köşede bulunan Toygar Camisi buluşma noktamızdır,
buluşma günümüz pazar, saatimiz 14.00 dir

100kmh2sn
14-07-2006, 12:50
01 - savagegarden---27.075 Mhz (0532 710 91 46)
02 - 100kmh2sn (Şükrü Balcı)
03 - ?

demirci
14-07-2006, 15:24
hüop abiler bizde varız
ama sanki 14:00 biraz geçmi ne

100kmh2sn
14-07-2006, 15:37
03 - demirci (Yunus) - Savage - Frekans ?
04 - mertbasaran (Mert Başaran) - Extreme Savage :D
05 - ??

Cüneyt, bak Mert abi diyorki çoluk çocuk gelsek buluşulacak yerde çay içecekleri bir mekan varmı ?

Yunus öğlen sıcağı olmasın diye 14:00 diye yazıldı, saat geç derseniz 13:00'a alınır

jason
14-07-2006, 15:50
Jason(Zafer) Kyosho inferno mp 7.5 sports 2 Frekans:27.095

Saat 13.00 olursa daha iyi olur.

Bu sirada Akatlardan gidicem kendi arabamla, gelmek isteyenler olursa yakin semtlerden bana ozelden msj atsinlar , 3 kisilik yerim var...

demirci
14-07-2006, 16:24
benim için zaman mekan farketmez buluşalım gazlayalım, gazlamak için zaten heryer müsaid maksat dostlarla buluşup hasbihal etmek ama öğlen sıcağınıda güneşin altında geçirmemek lazım tabi.

frekans: fm40975-am27145-26975

100kmh2sn
14-07-2006, 17:23
03 - demirci (Yunus) - Savage - Frekans ?
04 - mertbasaran (Mert Başaran) - Extreme Savage
05 - jason (zafer) - Kyosho İnferno 7.5 sports 2 Frekans:27.095
06 - ?

savagegarden
14-07-2006, 20:54
Beykoz Offroad Buluşması;

İkinci Köprü yolundan gelirken Kavacık' tan çıkıyorsunuz,
Yukarı Acarkent-Riva istikametine yöneliyorsunuz,
2-3 km sonra ışıklara geliyorsunuz ve yine dümdüz ileriyorsunuz,
ışıklardan 250-300 metre sonra ilerde sağda Riva - Polenezköy levhasından sağa giriyorsunuz,
hiçbir yere sapmadan bi 4 km falan ilerliyorsunuz,
bir tepeye geleceksiniz (Toygar Tepesi) ve tepeden aşağı inişe geçeceksiniz,
aşağı inerken solda köşede bir cami göreceksiniz (Toygar Camisi),
caminin buluduğu köşe buluşma noktamızdır,

kısaca özetlemek gerekirse,
Kavacık'tan çıktıktan sonra Riva yolunun 8. veya 9.km'sinde,
solda köşede bulunan Toygar Camisi yol kenarı buluşma noktamızdır,

buluşma günümüz Pazar, saatimiz 14.00' dır
buluşma noktasında hep birlikte bir araya geldikten sonra,
RC lerimizi keyifle kullanabileceğimiz hemen yakındaki geniş arazilere doğru hep birlikte gideceğiz..

01 - savagegarden(Cüneyt)-(0532 710 91 46)-------27.075 Mhz
03 - demirci (Yunus)--(Savage)----------------------Frekans?
04 - mertbasaran (Mert Başaran)--Savage---------- Frekans?
05 - jason (zafer)---İnferno--------------------------27.095 Mhz
06 - ?

savagegarden
14-07-2006, 21:34
google dan görünüm,

ne teknoloji beaa :)

100kmh2sn
15-07-2006, 11:25
16-07-2006 Pazar günü Beykozdaki buluşmaya gelenler ;

06 - ?

16-07-2006 Pazar günü Selimpaşadaki Off Road Pisti buluşmasına gelenler ;

01 - Hades (ali abi) LST2
02 - sariertan (Ertan Sarı) GS SUT
03 - ydurguner (yalcin durguner) Kyosho Inferno 7.5MP Sports
04 - ??

savagegarden
15-07-2006, 13:54
Cüneyt, bak Mert abi diyorki çoluk çocuk gelsek buluşulacak yerde çay içecekleri bir mekan varmı ?

Şükrü abi ben Mert abiye özelden cevap gönderdim,
ama buraya da yazayım herkes bilsin:
buluşacağımız arazide kenarlardan itibaren orman başlıyor,
etraf yüksek ağaçlarla çevrili gibi,
gölge bir yer bulmak hiç problem değil,
yere genişçe bir naylon veya eski bir kilim açılabilir,
elbette çoluk çocuk da gelinebilir,
fakat hemen yakınlarda özel bir çay bahçesi gibi bir mekan yok sanırım,
sanırım bir km ilerde bu gibi tesisler olabilir ama buluşma mekanımıza uzak kalıyolar gibi biraz,

yeşilin her tonunu barındıran,
eşsiz güzellikteki manzarayı seyredebilirsiniz,
etrafta değişik kuş sesleri,
ağaçlara tırmanmaya çalışan sincaplar vs..
yani tam bir tabii orman..

yarın hem RC lerimizi keyifle gazlayabileceğimizi,
hem de temiz hava alarak eşsiz doğa manzarasını izleyebileceğimizi umuyorum..
buluşma yerimiz İstanbulun adeta akciğerleridir :)
suyu havası toprağı da temizdir :)

küçük bi hatırlatma:
İstanbulun en meşhur plajlarından birisi olan Riva plajı,
buluşacağımız yerden yaklaşık on km ilerdedir,
buluşmadan birkaç saat önce veya buluşma sonrasında,
ince sıcak kumlardan, mavi serin sulara atlamak isteyeniniz olursa :)
hazırlığınızı ona göre de yapabilirsiniz..

saygılarımla

savagegarden
15-07-2006, 14:13
gazlamak için zaten heryer müsaid
maksat dostlarla buluşup hasbihal etmek

yarın gazlayacağımız yer heryerden biraz daha güzel olacak beğeneceğinizi tahmin ediyorum :)

elbette ki sizlerle buluşup hasbihal etmek en az bu hobby kadar keyif verici olacaktır

görüşmek üzere..

jason
15-07-2006, 14:23

06 - ?

04 - ??

Selimpasadaki offroad pistine giden yok zannettim ,herkes beykoza gidicek sandim ...

Selimpasadaki piste gitmeyi ttercih ederim :)

Iki buggy o pistte deli zevkli olur beni beykoz listinden selimpasa listine gecirelim ...

orhantekkan
15-07-2006, 14:23

06 - ?

04 - orhantekkan t-maxx 2.5 27.045-27.255 vs

bende gelmeye çalışacağım eğer yakıt alabilirsem :eyweyw:

savaşcı
15-07-2006, 14:35
bende gelırım selimpaşaya ıns bı aksılık olmassa herhalde nuh abıde gelıcek bu akşam bana haber verıcek selımpaşada gorusmek uzere :ahhahyt: :ahhahyt: :dıkşın:

jason
15-07-2006, 14:43
Arklar akatlardan kendi arabamla selimpasaya gidicem 3 kisilik bos yerim var(Ne kadar kisi benimle gelirse o kadar rahatlarim benzin konusunda :) ), bide sizden ricam selimpasaya hic gitmedim yol falan bilmiyorum bilenbiri tarif ederse iyi olur.

05 - ?

ceyhun34
15-07-2006, 14:56
selimpaşadaki ofroad pisti nerisinde aceba?

savaşcı
15-07-2006, 20:06

05- savaşcı ( halil gurses ) savage 25 rtr 27.195

bıde selımpaşada nerde oldugunu belırtırsenız ıyı olur

orhantekkan
15-07-2006, 20:15
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=10537&highlight=selimpa%FEa bu linkten bulabilirsiniz heralde burası olması lazım

orhantekkan
15-07-2006, 20:24

05 - orhantekkan t-maxx 2.5 27.045-27.255 vs

04 - jason (zafer)---İnferno--------------------------27.095 Mhz

kusura bakmayın ben herkes beykoza gtcek sanıyordum küççük bir değişiklik sorry:ddd:

demirci
15-07-2006, 20:37
ağalar beykozda onroad'o uygun yer varmı aceba
google dan göründüğü kadarıyla yok ama.

sariertan
15-07-2006, 22:24
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=10537&page=3&highlight=selimpa%FEa

Evet pist bu. Yerini Hades (Ali) biliyor. Yarın beni ve Yalçını B.evlerden alıcak beraber gideceğiz.Araba ile gelecek olanlar beni saat 12,00 gibi arasın. Beni 13,00 da alacaklar b.evlerden. ona göre araba ile gelecekler bize katılabilir.

0533-5206280 numaram.

ydurguner
15-07-2006, 22:44
evet bahçeli evlerde UEFA kupasında toplaşabiliriz oradanda selimpaşaya zıplarız :)

RoyalFlush
15-07-2006, 22:53
Bende gelmek istiyorum da kim beni alır ??
4. Leventteyim.

jason
16-07-2006, 02:36
Bende gelmek istiyorum da kim beni alır ??
4. Leventteyim.

Ben seni alirim cepimi veriyim sabah beni ara 0533 685 34 61...
--------------------------------------------------------------------------

Evet pist bu. Yerini Hades (Ali) biliyor. Yarın beni ve Yalçını B.evlerden alıcak beraber gideceğiz.Araba ile gelecek olanlar beni saat 12,00 gibi arasın. Beni 13,00 da alacaklar b.evlerden. ona göre araba ile gelecekler bize katılabilir.

0533-5206280 numaram.

Yarin sizi aricam yol konusunda hic bilgim yok beraber gidersek cok iyi olur.

jrkastar
16-07-2006, 08:26
ya bende gelmek ısterdım ama calısıyorum ne yazıkkı:( hatta su anda işteyim:(

mertbasaran
16-07-2006, 11:41
Günaydın Arkadaşlar,

Bostancı Kozyatağı civarından Beykoz'a gelmek isteyen arkadaşları alabilirim.
Gelmeyi düşünen olursa bana cep'ten ulaşabilir.
0 532 740 69 63

orhantekkan
16-07-2006, 19:05
bugünkü beykoz buluşması çok eğlenceli geçti herkese teşekkürler işte resimler

orhantekkan
16-07-2006, 19:10
pardon şimdi geldi
:dıdııtt:

orhantekkan
16-07-2006, 19:14
devamı

orhantekkan
16-07-2006, 19:18
geliyoor

orhantekkan
16-07-2006, 19:21
accık kaldı

temurzen
16-07-2006, 22:01
resimler için teşekkürler, gerçekten güzel bir gündü, tepede püfür püfür rüzgar esiyordu, bendeki resimleride kısa zamanda buraya ekleyeceğim, herkese teşekkürler

ydurguner
16-07-2006, 22:03
extra extra extra güzel extra muhteşem eğlenceli keyifli bol muhabbetli gerçekleşen bugünkü selimpaşa parkur buluşmasında eli emeği yardımı yordamı katkısı geçen herkese bütün abilerime dostlarıma kardeşlerime - ali, ertan abiye jason (cem sanırım) can halil kardeşlerime hepinize gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler çok güzel eğlenceli bir gündü. jason seni infernosuz görmek istemiyorum dostum :)

savagegarden
16-07-2006, 22:07
bugünkü beykoz buluşması çok eğlenceli geçti herkese teşekkürler işte resimler

Orhan,
resimler için teşekkürler,
evet çok eğlenceli bir buluşma oldu,
herkese ben de teşekkür ediyorum,
resimlerin devamını ve videoları :) merakla bekliyorum

savagegarden
16-07-2006, 22:12
Mert abimizin yeni arkadan şekilli egzosunun performansı da kanaatimce muhteşemdi,
üstelik duman arkadan çıktığı için arabada yağlanma gibi bir sıkıntı da olmuyor,
helal olsun tasarlayan zekaya :)

RoyalFlush
16-07-2006, 22:19
selimpaşa pist goruntuleri biraz sonra burada olucak 55mb rapide koyacagım hadi hayılısı :D

jason
16-07-2006, 22:28
extra extra extra güzel extra muhteşem eğlenceli keyifli bol muhabbetli gerçekleşen bugünkü selimpaşa parkur buluşmasında eli emeği yardımı yordamı katkısı geçen herkese bütün abilerime dostlarıma kardeşlerime - ali, ertan abiye jason (cem sanırım) can halil kardeşlerime hepinize gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler çok güzel eğlenceli bir gündü. jason seni infernosuz görmek istemiyorum dostum :)

Guzel eglenceli bi gundu herkese tesekkur ederim.Inferno tek gecerim...

(Bu arada isim Zafer (Cem degil) neyse caktirma :D )

ydurguner
16-07-2006, 22:29
zafer pardon dostum... inferno rulez hocam :) satıcam savage'ı :)

jason
16-07-2006, 22:34
zafer pardon dostum... inferno rulez hocam :) satıcam savage'ı :)

Senin inferno yu tek gecerim alet canavar resimler videolar gelsede gorse hrc uyeleri...

ydurguner
16-07-2006, 22:47
senin benimmi var olm seninkide inferno benimkide. diyorum acaba rodajmı iyi benimkinde. seninkine bi ayar çekelim bi ara bak nasıl iyininde iyisi oluyor gör bak. artı yakıt farkı olabilir belki etkisi olabilir bide onroad yaptım çok asfaltta açılıo motor baya etkisi olabilir belki...

jason
16-07-2006, 22:56
senin benimmi var olm seninkide inferno benimkide. diyorum acaba rodajmı iyi benimkinde. seninkine bi ayar çekelim bi ara bak nasıl iyininde iyisi oluyor gör bak. artı yakıt farkı olabilir belki etkisi olabilir bide onroad yaptım çok asfaltta açılıo motor baya etkisi olabilir belki...

Benimki daha yeni araci biraz kullaniyim motor acilsin ,kendine gelir...

RoyalFlush
16-07-2006, 23:06
Buarada buluşmada emegi geçen herkese çok teşekkürler. Zafer (jason) abime de çok teşekkür ediyorum beni üşenmeyip aldığı ve evime bıraktığı için. :D resimler yolda 90 dakkası kaldi :D

peugeot_406
16-07-2006, 23:36

Selimpasa organizasyonu için ve yardımlarında dolayı Bütün abilerime ve kardeşlerime çok ama çok teşekkür ederim sizlerle beraber olmak çok güzel çok zevkli birgün geçirdim sayenizde...;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:

orhantekkan
16-07-2006, 23:38
Orhan,
resimler için teşekkürler,
evet çok eğlenceli bir buluşma oldu,
herkese ben de teşekkür ediyorum,
resimlerin devamını ve videoları :) merakla bekliyorum

bende video yok sadece senin ayar yaptığın bir bölüm var oda pek net değil zaten sanada teşekkürler filtren sayesinde gazlama imkanım oldu yoksa oturacaktım bütün gün

ydurguner
17-07-2006, 00:01
en güzel buluşma bizimkisi oldu :D puahahah eheheh

RoyalFlush
17-07-2006, 00:54
http://rapidshare.de/files/26031679/bulusma.rar.html
Buyrun resimler 55 mb :D

orhantekkan
17-07-2006, 09:05
sorun var heralde yükleme başlamıyor

ydurguner
17-07-2006, 10:19
http://rapidshare.de/files/26031679/bulusma.rar.html
Buyrun resimler 55 mb :D

caaaannnn çalışmiy ula bunlar :)

100kmh2sn
17-07-2006, 11:37
Resimler 1024 olduğu için link vermeyi tercih ettim, mini bir buluşma olmasına rağmen Beykoz Buluşması çok keyifliydi..özellikle Orhan ve Cüneyt kardeşlerim yeğenimin arabasıyla çok uğraştılar,teşekkür ederim. sorunun hiç düşünmediğimiz bir yerden çıkması bizi güldürdü ama yeğenide sevindirmiş olduk, ee nede olsa ilk arabasıydı ;) Bu arada Mert abiyede teşekkür ederim, yeğeni götürdüğü için :) Cüneytin babası ve kardeşide geldi onlarada ayrıca teşekkür ederim, birde bulunduğumuz yere pikniğe gelen 3 kişi vardı onlarada teşekkür ederim :D

Neyse işte resimler ;

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=11243

temurzen
17-07-2006, 16:18
en güzel buluşma bizimkisi oldu :D puahahah eheheh

buluşmaların hepsi güzeldir öyle değilmi:cool:

temurzen
17-07-2006, 16:57
birkaç resimde benden

temurzen
17-07-2006, 17:04
devam

temurzen
17-07-2006, 17:10
devam

temurzen
17-07-2006, 17:15
devam

temurzen
17-07-2006, 17:17
azıcık kaldı

temurzen
17-07-2006, 17:31
RC olmasada fotosu alınmaya değer,

Şükrü abiye :cool:

savagegarden
17-07-2006, 19:07
saol kardeşim, eline sağlık :)

demirci
17-07-2006, 20:22
arkadaşlar söz verdiğim gibi buluşmaya gelemediğimden dolayı hepinizden özür dilerim beni bağışlayın , ulaşım probleminden dolayı böyle bir hadise cereyan etti ama gönlüm sizlerleydi neler kaçıracağımı az çok tahmin etmiştim fakat bu kadarını düşünememiştim arazi ortam mükemmelmiş resimler için teşekkür etmeyeceğim:D çünkü üzüntümü ziyadeleştiriyor.:)

savagegarden
17-07-2006, 20:27
cereyan etti

Yunus sakın cereyanda kalma, hasta olursun :D lazımsın bize,
bir sonraki buluşmada görüşürüz kısmet olursa :)

demirci
17-07-2006, 20:33
abi hasta olursakta korkmayız evelallah doktor dostlarımız var çok şükür:D:D
(savagegarden-viaconme vs.vs.)

savagegarden
17-07-2006, 20:35
Yunus, ben henüz "Doktor" değilim, sadece "Dok" 'um :D daha üç sene var :)

demirci
17-07-2006, 20:42
bu "dok" luk:D hastanenin ve eczanenin yerini tarif edecek kadar veya refakat edecek kadar yada beş dakikada olsa ziyaret edecek kadar bişeyler barındırır herhalde, kaldıki bu saydıklarım için sizde "dok" luk sıfatına dahi gerek yok

(ne yağ çekermişim beaa biraz "led" işim varda, yoksa bi işimin düştüğü belli oluyormu:D)

orhantekkan
17-07-2006, 21:27
temurzen kardeş sağol resimler için

temurzen
22-07-2006, 22:51
rica ederim, sizin resimler içinde ben teşekkür ederim.

nedenolmasın
14-07-2008, 20:10
ankarada nerde yarıslar arkadaslar adrenalın ıstıorum ! ::)