Orijinalini görmek için tıklayınız : İngilizce şarkıların türkçe karşılıkları
YoL_GezeR
30-07-2004, 20:01
İng. Sarkilarin Turkce Karsiliklari
--------------------------------------------------------------------------------
i will survive > yikilmadim ayaktayim
somebody else's lover > arkadasimin askisin
my endless love > sevdim mi tam severim
he's in the army now > benim yarim karsi dagda cenderme
start me up > tusuma bas
walk of life > konyalim yürü
little fifteen > hey onbesli onbesli
i was born to love you > seni anan benim için dogurmus
up on the hill > bayira karsi yatir beni
is this love -> ask bu mu? sevda bu mu?
brother lui -> emmoglu
november rain > güz gülleri gibi
one > bi tanem
wish you were here -> simdi uzaklardasin
jailhouse rock -> mapushane dami
midnigt blues > dönülmez aksamin ufkundayim
cant get you out of my head > fikrimden geceler yatabilmirem (ayrilik)
and justice for all > bence sen de haklisin
crazy > delisin
river > dere geliyor dere
timur_polat
30-07-2004, 20:09
öncelikle böylesine aydınlatıcı bir konu açtığın için sana teşekkür ederim gürkan. :D
ya dostum senin canın sıkılıyor galiba ne işimize yara şimdi bu :D
YoL_GezeR
30-07-2004, 20:12
öncelikle böylesine aydınlatıcı bir konu açtığın için sana teşekkür ederim gürkan. :D
ya dostum senin canın sıkılıyor galiba ne işimize yara şimdi bu :D
dosum aydınlatıcı bir bilgi olsa başına [:D] koymam ok? Bir internet sitesinde gördüm hoşuma gitti sadece :hııııııı: Anlatabilmişimdir umarım
SirWilliam
30-07-2004, 21:07
Lütfen Free Zone bölümüde olsa forumu cok Rc forumundan uzaklastırmayalım.
Ayrıca bu bize hicbir yarar sağlamaz bence cokta gereksiz.
tanerf82
31-07-2004, 00:07
Ayrıca bu bize hicbir yarar sağlamaz bence cokta gereksiz.free zone oldugu icin konular rc ye uzak zaten. hareket katıyo yol_gezer bi anlamda foruma. gayet de hoş benzetmeler var ayrıca.
ama yeni bi topic acmak yerine baska bi topige ekliyemez miydi o tartısılır. ama acmıssa da cok da yanlıs biseymis gibi davranmak gereksiz.
tanerf82 n e kadar freezone bolumude olsa rc den cok fazla uzaklasmakta yasak.
free zone degılmı arkadslar yane rc dııısnda hersey eger rc den uzak olması yasaksa neden free zone o zaman rc zone deselerdıı yane bence cocuk acmıs begenen begendım begenmeyende ıcııne atsın hem tartısma olmaz hemde yol-gezer adlı arkadassımız kıırlmamıs olur
yanlıs anlasılmasın ben yolgezerın bu konusuna gereksız veya gereklı dıye bısı demıyorum benım acıklamam tanerf'e.
zaten bunuda ben kendı kafamdan soylemıyorum bır baska topıcte ıdarecılerden bırısı soylemıstı.
yaw arkadaşlar adam yazmış işte açmış bir konu. Size göre terssede boş verin gitsin uyarılacak bir konuda açmamış yani arkadaş. Yok öyle, yok böyle uzayıp gidiyor konu. Konu anlamındanda uzaklaşıyor. konuda argo yok bişey yok beyenmediyseniz okumazsınız haybeye tartışma çıkıyor ortaya. Konu uzayıp gidiyor.
Birde bırakın yöneticilere şu üyeleri uyarma işini çok rahatsız olursanız uyarırsınız kendi ağzınızdan yada yöneticilere söylersiniz. Böyle olunca tartışma çıkıyor.
Saygılar kaya
YoL_GezeR
31-07-2004, 15:57
Ben kimsenin açtığı konuya bir şey diyormuyum. Neden böyle olunuyor ya herkes üstüme geliyor ne yapıyorum ben size. Ondan sonra tartışma çıkaran ben oluyorum. Bana tek bir konu gösterin free zone bölümünde rc ile alakalı belki vardır ama kaçtane .Arkadaşlar yazarsanız veya yazmazsanız bu size kalmış ben kimseyi zorlamıyorum beni çok kırıyorsunuz.(bunları herkes için söylemiyorum).rc den uzaklaşmak yasak diyorsun ama rc ile ilgili free zone ne yazılabilirki?
Başka bir topiğe eklenebilir belkide ama bence bunlar ayrı yazılmalıydı. Arkadaşlar böyle yaparak insanları soğutuyorsunuz (he ben soğumam bunda sonra) arkadaşlık bağlarınızı zedeliyorsunuz ,kopartıyorsunuz. Burada uyarı yapmak modoratörlerin işi bence kimseyede düşmez. Kiltlenecek bu konu belkide konu başlığının dışına çıktı diye acaba kimin yüzünden çıktı benim yüzümdense de kabul ederim. gördünüz mü alın size bir tartışma daha niye bir hiç yüzüne. Eğerki sorun YoL_GezeR in açtığı konularsa açın bir topic benim üzerime tartışın. Bari konu başlığına uygun olur.
Fazla uzatmak istemiyorum.Ben çok kırıldım free zoneden soğudum artık.Üstüme nedense çok geliniyor.Çok az yazarım. Sadece okuyacağım bundan sonra.
Not: Yazdıklarımla birilerini üzdüysem özür dilerim.
Saygılarımla Gürkan ÖZ
yigit1905
31-07-2004, 16:01
abi buranın rc ile uzaktan yakından alakası yok yanlış bişey yapmıyo bence yolgezer(değil)yol_gezer :D
gürkan abi teşekkürler güzel bi başlık
SpEEd_dRiVeR
31-07-2004, 16:19
bencede burası RC'den uzak yer Onur.. adı üstünde FREE ZONE....
yigit1905
31-07-2004, 16:29
Ayrıca bu bize hicbir yarar sağlamaz bence cokta gereksiz.
bunu yazmak bana düşmez ama sürekli ortalığı karıştırıosun.sürekli böyle geçmiş mesajlarına bakarsan sende anlarsın
SpEEd_dRiVeR
31-07-2004, 16:32
bunu yazmak bana düşmez ama sürekli ortalığı karıştırıosun.sürekli böyle geçmiş mesajlarına bakarsan sende anlarsın
yiğit bence ortalığı karıştırmıyor boş mesaj atıyor... :hııııııı:
tartışın bunları. çok önemli konular zaten.
yakında burada soru soracak adam kalmazsa o zaman ne yacapaksınız onu merak ediyorum. insanlar sizin yüzünüzden (isterseniz üzerinize alınmayın, ya da alınıp yine tartışma çıkarabilirsiniz) artık foruma girmez oldu. takılın bakalım gençlik. fakat hiçbirinizin sorusuna benden cevap yok. ta ki siz büyüyene kadar.
FATİH_ÖZ
09-08-2004, 21:53
Amca oğlu ben sana diyiyorum böyle boş işlerle uğraşma:D
YoL_GezeR
09-08-2004, 21:58
Amca oğlu ben sana diyiyorum böyle boş işlerle uğraşma:D
Fatih eve geleceğimi biliyorsun herhalde senin boş işlerini abinle konuşmamı istemezsin herhalde sus istersen :aaaoovv:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.