Orijinalini görmek için tıklayınız : Başım Dertte ne yapmalıyım??
Şimidi ben geçen de bir paket sipariş etmiştim tower dan ama kredi kartının son üç numarasını yanlış girdiğim için ''Siparişiniz le ilgili bir kaç problem var'' diye e-mail geldi...Bu benim başıma daha önce de geldi..Onun üzerne aynı ürünleri bir kez daha sipariş ettim bu arada ben zannediyorum ki problemli paketi iptal edim göndermeyecekler ama göndermiler:kütküt: .......Şimdi aynı ürünler den bana ikişer tane geliyor....Bunlar dan birisini istemiyorum..Ne yapmalıyım????????? :ühühü:
Daha önce benim başıma benzer birşey geldi. Ne ihbarname geldi ne de gümrükte izini bulabildim paketin. Daha sonra bir baktım, paket geri gitmiş ve adamlar otomatik parayı iade ettiler.
Sonuçta Diğer paketi olduğu gibi geri gönder.
Normal postaylamı yollayım yoksa ; TNT ,DHL gibi şirketlerle yollayım.
Teslim almazsan otomatik geri gidiyor diye biliyorum.
Postaneye bir sorarsın. Olmazsa normal posta ile geri gönderirsin.
!Amorfy.BaRoS+
31-07-2004, 16:31
Bence aldıgın yerden Gerı gonder Mehmet abI Oyle yapmıstı denzı fenerıyle kOnus bır nasıl yapmıs cunku ona yanlıs gelen malı Hemen aldıgı Postayla mı Oyle bırseyle gondermıstı o sana yardımcı olabilir...
Yada aldığın şeyin ne olduğunu söyle belki isteyen bir arkadaş olur
Aldığım şeyler : R-40 için bol bol yedek parça ,galiba sitede ben den başka R-40 kullanan yok o yüzden kimse istemeyecektir.. :)
omer_yildir
05-08-2004, 20:54
bızım bır sıparısımızıde de aynı sorun olmustu.. denizfeneri mal yola cıkmadan maıl atmıstı ve sıparıs ıptal olmusutu tekrar sıparıs vermıstık...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.