PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Buluşma

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7

aytun
01-07-2006, 19:31
Selamlar arkadaşlar;
Buluşma haberlerini, ve bu konu ile ilgili tartışmaları bu konu başlığı altında yapıcaz. Her hafta yeni bir buluşma konusu açma yerine bu başlık altında devam edicez ve böylece herkes buluşma için nereye bakacağını bilecek. Ayrıca bu konu başlığının bir linki ana sayfaya konulmak sureti ile üye olmayan arkadaşlarda buluşma yeri ve tarihi konusunda bilgilenecek. Forum yönetimimizin mantıklı bu isteği doğrultusunda buluşmalarda daha çok kişiye ulaşmış olacak ve forumumuzda konu başlığı kirliliğini önlemek içinde bir katkımız olmuş olacak....Kırımsız ve katılımı bol buluşmalar dileğiyle.....

aytun
01-07-2006, 19:36
02/07/2006 Karain Buluşması
Arkadaşlar;
02/07 Pazar günü Karain de buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam edelim. Sanırım geçen hafta birçok arkadaşımız buluşmaya katılamadı benim gibi. O yüzden bu hafta katılımı üksek bir buluşma yapalım. Yalnız aşırı sıcaklar sanırım buluşma saatleri konusunda bizi zorlayacak gibi. Bu konuda öneri ve yorumlarınızı yazarsanız bir saat belirleyelim....

sdombay
02-07-2006, 00:50
Abi saatler konusunda haklısın biz geçen hafta 14:00 gibi pistteydik ve kimseler yoktu saat 16:00'dan sonra uçakçı arkadaşlar gelmeye başladılar..

Bence saat 16:00'dan sonra uygun olacaktır akşam üzeri hava baya serinliyor ve 20:00'a kadar araçlarımızı uzun süre kullanmış oluruz diyorum.(Çok fazla sıcak da görmeyiz böylece)

Bu hafta bir terslik çıkmazsa 16:00'dan sonra orada olmayı planlıyoruz....Selamlar...

erksan
02-07-2006, 11:41
+1

morphius
04-07-2006, 20:33
arkadaşlar pist kepezde dimi? Başka bi yerlere gitmeyelim...

HaQaN_86
04-07-2006, 20:35
arkadaşlar pist kepezde dimi? Başka bi yerlere gitmeyelim...
Evet pist kepezi çıktıktan sonra bir süre daha gidiyorsun taaa ki THY Karain Havaalanı tabelasını görünceye kadar :ahhahyt:

morphius
04-07-2006, 20:37
Erksan Arkadaş Oymak başı sensin galiba...Benim acilen sağlam bi araca ihtiyacım var...İnternette beynim sulandı...yardımına ihtiyacım var...tel:05327648681 ayrıca Pazar günü buluşma tam olarak nerde?Şimdiden Tşk...

morphius
04-07-2006, 20:41
HaqanYardımlar için tşkr...Benim bi araba bulmam lazım çıldıracam yoksa...Yardımcı olabilirsen sevinirim..sınavında başarılar bu arada...5327648681

morphius
04-07-2006, 20:44
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resimleri videoları gördükçe çıldırıyoruuuuuum....şimdi bir dese şurda var git al 1 sn düşünmem giderim alırım valla...

morphius
04-07-2006, 20:46
bu arabaların stıldığı türkçe bir site var mı?Ben bu arabayı alana kadar benden size huzur yoooooook :)

SpeedMan07
05-07-2006, 19:25
Slm Arkadaşlar

Bir kaç hafta işlerden fırsat bulamadım. ama bu hafta (09.07.2006) bir aksilik çıkmazsa saat 15:30 - 16:00 civarı THK dayım. Şiimmdiiiiii kimler geliyor :)

aytun
06-07-2006, 17:08
selamlar
hafta sonu gene karain deyiz anlaşılan... bu hafta artık kimse mazeret bulmasın. işini gücünü ayarlasın lütfen... orada ciddi işlerimiz var. gölgeliğimiz yok... thk cılar bizi kendi gölgeliklerine almıyolar. güneşte kalıyoruz.... tam bir katılım olsa hepsini çözeriz....

MaTrExXx
06-07-2006, 21:58
bende babamları ikna edebilirsem t-maxx ile gelirim

HaQaN_86
06-07-2006, 22:49
Selamlar ,ben de yakında aranızda olmayı planlıyorum okulum bitmek üzere,umarım bütün buluşmalarda yer alırım :eyweyw:

SpeedMan07
07-07-2006, 01:16
Arkadaşlar kusurabakmayın maalesef bu hafta da gelemiyorum. Son anda toplantı olayı çıktı Pazar günü İstanbula uçuyorum Çarşamba döneceğim. Haftaya nasipse. Hepinizden özür dilerim. iyi sürüşleer

sdombay
08-07-2006, 18:32
selamlar
hafta sonu gene karain deyiz anlaşılan... bu hafta artık kimse mazeret bulmasın. işini gücünü ayarlasın lütfen... orada ciddi işlerimiz var. gölgeliğimiz yok... thk cılar bizi kendi gölgeliklerine almıyolar. güneşte kalıyoruz.... tam bir katılım olsa hepsini çözeriz....

Abi bu hafta kesin geliyoruz biz evet şu gölgeliği artık konuşsak iyi olur...16:00 civarı bir terslik olmazsa THK pistinde olacağız...Selamlar....:yuppiyuv:

sdombay
09-07-2006, 22:56
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum gelmediğiniz için saolun varolun......
Artık THK pisti benim için bitmiştir,kapıştık bugün yaşlı d....galağın biriyle,gidin aracınızı şurda şürün muhabbeti oldu yine ne pistmiş be adamlar havayı bıraktı karaya da sığamaz oldu...Herneyse THK pisti artık benim için yok , haliyle buluşmalara kimse gelmediği için de buluşmalara da katılmayıp kendi çevremle takılıcam.....Selamlar.....(Yakılan benzine verilen üyelik parasına ve araçlardaki taşlardan oluşan hasarlara yazık o pist için uğraşılmaz)

banavurma
09-07-2006, 23:16
Al bende de o kadar... Anlaşılan pist uzak olduğu için katılım problemi yaşanıyor..Bu hafta sonundan sonra bende bir daha oraya gitmek istemiyorum...Bence uygun bir yer buluncaya kadar yalnız takılalım..(ancak yinede yapılacak olan planlara açığız.)..Şöyle Zemini güzel, şehre yakın, çok kalabalık omayan bir yer araştıralım bakalım...Bu forumdan birbirimizi haber edelim..iyi günler
:confused:

SpeedMan07
09-07-2006, 23:47
Arkadaşlar sizlerle aslında aşağı yukarı aynı görüşlerdeyim. Fakat nerede sürebiliriz bu hız canavarkarını, hiç bir yer son sürat yapmaya yetmiyor. Bildiğiniz bir yerler varsa paylaşınız lütfen.

aytun
10-07-2006, 11:24
selamlar arkadaşlar;
temmuz sıcağının kendini iyice hissettirdiği şu dönemde buluşmalar konusunda bir hayli sıkıntılıyız. Hem sıcağın kendisi hemde Antalyamızda sahip olduğumuz çok farklı eğlence alternatifleri bende dahil birçok arkadaşımızı pazar günü geldiğinde zora sokuyor. Bir yandan deniz ve güneşi değerlendirme telaşı bir yandan çalışan arkadaşlarımızın hafta içi yapmaya fırsat bulamadıkları ziyaret ve işleri buluşmalarda gerekli çoğunluğu sağlayamamıza neden oluyor. Mesele aslında sayıca toplam olarak az olmamız da. Yoksa bir hafta üç kişi gelemez bu göze batmaz. Ama zaten sayıca az olduğumuz için buluşmada tek başına kalmak çok olası bir durum. Birde gidilecek yerin şehre uzaklığı sözkonusu tabii. Bütün bunların ışığında yaz aylarını sanırım böyle geçireceğiz. Kimseyi buluşmalarda bulunmaya zorlayamayız. Çoğumuz bu hobiye ilk başladığımızda tek başımıza da zevk alıyorduk. Forumumuz sayesinde bir araya geldik ve bu işin topluca dahada zevkine vardık tabiiki. Ancak birbirimize karşı anlayışlı olmalıyız. Bende şahsen son buluşmaya katılmayı çok istedim ancak kimi aradıysam işi vardı ve yeni aracımı deneme fırsatı nı kaçırmış oldum. Serkan arkadaşımız siteminde haklı ancak tüm bunlarıda göz önünde bulundurmalı diye düşünüyorum. Karaindeki sinir bozucu durum da işin tuzu biberi tabiiki. Orada daha serinkanlı olmalı ve ikili tartışmalara girmemeliyiz. Oradaki thk cılar pisti yıllardır tek başlarına kullanıyorlar ve bizim varlığımıza alışmaları biraz zaman alıcak. İçlerinde çoğu modelciliğin gelişmesi adına olaya daha iyi yönde yaklaşıyor. Sadece bir veya iki kişi bu tip konuları düşünmekten uzak ve yaşları ile ters orantılı olarak küçük düşünüyorlar. Modelcilik ruhundan değil sadece kişisel zevklerini tatmin için orada bulunuyorlar. Zaten bu malum şahıslar uçak modelciliğinide doğru dürüst yapamadıkları için bir acziyet içindeler. Eğer özeleştiri yapacak olursak bu durumda bizimde katkımız yok değil. Araçları çok geniş bir alanda ve son hızları zorlayacak şekilde kullanmamız, kendi içimizde bile bu yüzden kırımlar yaşamamız, bir pistgüzergahı belirlemeyip gelişigüzel bir şekilde araçları oradan oraya sürmemiz tedirginlik yaratıyor olabilir. Kendi içimizde bir disiplin altına girer ve ciddiyetimizi etrafımıza hissetttirirsek tüm bu sorunlarıda aşmış oluruz. Orada dikkat ettiyseniz topluca hareket etme kavramı thk cılarda oldukça gelişmiş durumda. Bir araçla topluca pist alanına gelme, Orada belli bir disiplin içerisinde ve kurallar dahilinde uçakları uçurma, üst düzey yardımlaşma sanırım kıskanarak ta olsa onlara gizliden hayranlık duymamızı sağlayan etkenler. Tüm bunların ışığında toparlanıp organize olmamız gerektiği yerde dağılıp durumu dahada zorlaştırmayalım. Modelciliğin ve hobiciliğin kurallarını ve disiplinini kavramaya çalışalım. Foruma daha çok girip neler olup bitiyor en azından bir göz atalım. Özellikle Cuma ve Cumartesi günleri buluşma hakkında ki yazıları ve önerileri okuyup bunlara cevap verelim. Benide tüm bu öneriler ve eleştiriler için bağışlayın eğer haddimi aşarak akıl vermeye ve yönlendirmeye çalışıyorsam.....

erksan
10-07-2006, 22:37
fazla söze ne hacet demişler... karşınızda Engin Baba..... +1 katılıyorum abi..

SpeedMan07
13-07-2006, 10:50
Engin abi olayı bitirmişsin.Bu kadar doğru söze daha ne denirki? İnşallah herşey istediğimiz gibi gelişir ve bizde mutlu oluruz.

HaQaN_86
15-07-2006, 17:07
Merhaba sonunda ben de okulumu bitiridim ve antalyaya döndüm,aranızda olmaya çalışacağım şu an işler biraz yoğun olduğundan bir süre aranızda olamaya bilirim :( ayrıca aracımın birkaç parçasını bekliyorum onları da monte ediyim ondan sonra imkanlar el verdiğince sizlerle aynı ortamda bulunmak isterim,hepinize kolay gelsin:eyweyw:

aytun
22-07-2006, 15:44
selamlar
arkadaşlar, bu hafta sonu artık buluşalım derim. Bugün yani cumartesi ben, bilal ve alican bir keşif yapıcaz. Birkaç alternatif yer var. Bunları dolaşıcaz. Karain son çare yine. Buradan takip ederseniz yarın yani pazar günü eski günlerdeki gibi kalabalık bir buluşma olsun. Saati biraz geç yaparız herkes de işini bitirmiş olur o sate kadar ve sıcğıda atlatmış oluruz....
Herkese saygılar....

MaDDoX
22-07-2006, 17:22
arkadaşlar on-road için zemin olarak nasıl birşey istiyorsunuz bilmiyorum ama akdeniz üniv. önüne yeni asfalt döküldü! yol süper! tek 1 çukur - tümsek yok! işin kötü tarafı üniv. çıkan araçlar migros kavşağına kadar bu yolu kullanmak zorundalar! ana yola sadece o kavşaktan 1-2 metre önce çıkılabiliyor! hız yapmak için çok güzel ve uzun bir düzlük var! ama sizin aradığınız yer böyle bi yermi bilemem! yinede buluşmaları merkezde bi yerde olursa katılım yüksek olur! bu arada birde üniv. içindeki yollarda süper ve düz! ama izin verirlermi bilemiyorum!

aytun
22-07-2006, 23:36
Selamlar bugün Alican ile yaptığımız keşif çalışması maalesef hüsranla sonuçlandı. Antalya mızda onroad araçlarımızı surebilecegimiz doğru dürüst bir yer bulamadık. Yani karain e mecburuz hala.Karain isteyenler olur ve çoğunluk sağlayabilirsek gidelim derim. Aracı olmayan arkadaşlar dert etmesin araç çokluğumuz var. Önerisi olan varsa değerlendirelim hep birlikte burada. Saygılar...

buyukduman
23-07-2006, 01:35
maddox malesef senin dediğin yer aradığımız gibi değil orası sadece tek başına hız yapmak için uygun olur bizim aradığımız yerin asıl açıklaması arabalarımızı yıpratmıcak bir pist düzeni oluştura bileceğimiz bir yer olması aslında buna en uygun yerler katran pistler yani tenis sahası gibi yerler ama oralarda son suratlere ulaşmak için ufak yerler yani aradığımız yerler kısacası böyle hem yol tutuşu olucak hemde yıpratıcı bir zemin olmıcak çok temiz gibi görünen zeminlerde araçlara zarar vere bilir buna bakarken daha dikkatli olmak gerekiyo bu özelliklere uygun biyer bulursanız mutlaka gider bakarız engin abi aklıma gelen tek çözüm off road yer derdi yok bişey yok her yer bizim bu hafta da karaine gidelim haftaya artık off road yapalım :D yoksa bana ilallah getirticek bu yer sıkıntısı artık modelden zevk alamamaya başladım artık bence madem buluşamıyoruz en azından msn den bi konferans filan yapalım bu yer mevzusunu gölgelik mevzusunu konuşalım benimde günüm azaldı en azından para bırakıyim giderken bişeyler yapılıcaksa böyle devam etmez bu iş karainde ki taşlardı uzaktı başka yer arayalım derken günler geçiyo katılım azalıyo bi dağılıcaz birdaha toplanamıcaz bişeyler kararlaştırmak için yada en azından kopmamak için herkes 1 kereliğine 1 saatini ayırsın ve bence msn den konuşalım engin abi sen bi gün ve saat belirle istersen

SUBARU_WRC_07
23-07-2006, 16:57
Hiç merak etmeyin canım abilerim şu doğum işini halledeyim her daim yanınızda olmaya hazırım. Sizin ortamınızı bilen bilir. Bi katılan birde katılmayan pişman. Katılan Engin abiye kafa tutamayacağından, katılamayanlarda böyle sımsıcak ortamları kaçırdığına pişman olacaklar. Bilal abi seni çooooooook SeViYoRuMMM.
-:))

aytun
24-07-2006, 00:00
Selamlar bugün uzunca bir aradan sonra karain de güzel bir buluşma gerçekleşti. Sonunda orada bizede bir yer gösterildi ve sorunsuz bir gün geçirdik. Tek sorun bir buji ısıtıcı rezaleti yaşamamız oldu. Neyse sonuçta uzunca süredir aracındaki sorun nedeni ile aramızda olmayan erksan in da katılımı ile güzel bir gün geçirdik. Ileriki haftalarda suskun arkadaşlarimizin da katılımıni da bekliyoruz....

SpeedMan07
27-07-2006, 18:44
ah beeaaaa şu müdürlerden kurtulabilsem gelicem de biri gidiyo biri geliyo tatil cennetiya burası denetleme bahane ama naparsın işte iş ekmek parası,

aracımı bayadır kullanamıyorum pas tutacak valla :)

HaQaN_86
27-07-2006, 22:47
Selam herkese,ben hala araçla cebelleşmeye devam ediyorum parçalar geldi ama birleştirmeye fırsat bulamıyorum :rolleyes: allah rızası için birleştirebilecek bir arkadaş aranıyor mesela Alican :D

aytun
01-08-2006, 17:28
Arkadaşlar selamlarrr;
Uzunca bir aradn sonra buluşmanın zamanı geldi.. Bu pazar karain de buluşuyoruz...Herkes işlerini halletsin, randevularını iptal etsin ve buluşma için hazır olsun. Alican son kez bizlerle olacak askerlikten dolayı. Fatih ise artık doğum telaşını atlattı. Hakan ses versin. Okul bitti diyor ama ses seda yok. Hakan 07 (karışmasın die) teftişleri bitti sanırım. Bilal de hırsı bırakıp bu hafta nöbete kalmasın:D . Serkan ailesiyle piknik olayından bahsetti ama sanırım ayarlayacaktır. Buluşmalarda hiç görmediğimiz arkadaşlarımızı ise mutlak bekliyoruz. Metale gelinceee. Ne diyecem bilemiyorum. Onun için offroad almaya bile karar verdik. Ama ondan ses yok. Erksan da heralde artık şu 705 i yürür hale geldi. Son parçasıda bende. Özlemiştir. 710 a rakip olamayacağını göstermek istiyorum:D . Haydi bakalım kimler burada görelim...

MaDDoX
01-08-2006, 19:11
valla ben yine aranızda olamıyacağım! benim ince bi işim var. pazar günü köyde olucam! ayrıca kendime off-road için ufak bir pist ayarlamayı düşünüyorum şimdiden (daha aracı alamadım :( ) size kırımsız sürüşler!

HaQaN_86
03-08-2006, 22:26
Merhaba arkadaşlar ve abilerim,okul bitti''Engin abi nin de dediği gibi :D '' bu Hakan ın kaderi böle napiim gelir gelmez hergün 12-13 saat çalışmaya başladım akşam 21 den önce çıkamıyorum işten siz o zamana kadar 5 litre yakmış araçları temizlemiş olursunuz :rolleyes: hala aracımı toplamadım,işten çıkınca pert halde olduğumdan olsa gerek :ddd: ama gün gelecek ben de aranızda olacağım bunu hissediyorum :D Engin abi senden bir ricam olacak senin elinde fazla starterbox varsa onu biraz elinde tutarmısın onu almak istiyorum da ,benim boxum yok şu an :cool: buluşmalarda bi çalıştırmalık otlanıcam artık :eyweyw: neyse baya uzun oldu,aranıza katılmayı umarak herkese iyi akşamlar diliyorum:ahhahyt:

aytun
11-08-2006, 15:29
ANTALYA BULUŞUYOR!!!!
Selamlar;
Uzun aradan sonra tekrar buluşma için bir fikir alalım. Ben bu pazar 14/08/06 günü buluşalım derim. Buluşma yeri malum karain. Yalnız saati ne kadar geç yaparsak o kadar iyi olur tabi.

sdombay
11-08-2006, 17:16
ANTALYA BULUŞUYOR!!!!
Selamlar;
Uzun aradan sonra tekrar buluşma için bir fikir alalım. Ben bu pazar 14/08/06 günü buluşalım derim. Buluşma yeri malum karain. Yalnız saati ne kadar geç yaparsak o kadar iyi olur tabi.

Abi bir yarım gelmek istiyor bir yarım gelmek istemiyor malum orada yaşananlar ama arkadaşlarla bayadır görüşemedik ama %90 gelirim uzun süredir arabayı kullanmadım özledim valla bir de hafta içi konuşmuştuk sendeki extra parçaları almak isterim.....
Herneyse saat 16:00/17:00 gibi thk pistindeyim diyorum....Selamlar....:ahhahyt:

SUBARU_WRC_07
12-08-2006, 10:57
Evet abicim bu Pazara bende kesin geliyorum. Valla ortamı özledim. Antalya'da oturan tüm rc ci arkadaşlarımızı ve abilerimizi karain'e bekliyoruz. Kimisi diyor bende savage var gelin yaw off road on road farketmez bu arabaların hepsini orada kullanabiliriz mahsat topluluk olsun ve dostluklar eskimesin. Engin abimiz sırf bir arada olalım diye elinden geleni yapıyor. Bu sefer onu mahçup etmeyelim. Haydin arkadaşlar bu pazar istila edelim karain havaalanını. Engin abimizi mahçup etmeyelim. Saygılarımla....

SpeedMan07
16-08-2006, 09:54
Sevgili Arkadaşlar;

tüm işlerimi ayarladım, Allah'tan bir mani çıkmazsa ölüm felan gibi kısmetse bu Pazar yani 20.08.2006 günü saat 16:00 civarı Karainde olacağım. Bir arkadaşımı da getiriyorum. Oda helikopter almak istiyor ama dün aracımın gidişini görünce hasta oldu. belki karainde Engin abinin aracının da gidişini görünce ona da bir on-road aldırabiliriz. Bu arada arkadaşım eski sanayide yağ servisi ve oto bakım dükkanları var işimize de yarayabilir. çocukluk arkadaşımdır. Ne işimize yarar derseniz, şunu itiraf edeyim. aracımın en son buluşmadan beri ayarını tutturamamıştım, sürekli stop ediyordu ve boğuluyordu. Ne yaptıysam olmadı.
ama sanırım tam olarak motorun işleyiş mantıkğını bildikleri için 10 dk da süper bi ayar çektiler, araç şimdi kuduruyo, elektronik devre koruyucu sprey de sıktılar,(wd-40 değil) güzelce yağlama da yaptılar, kompresörlede iyice hava tutup temizlendi araç, sanki normal aracımı bakıma sokmuşum gibi oldu. neyse bunun gibi daha bir çok şeye yardımcı olabilecek kapatisede ve güçte olduklarını biliyorum. sonuç itibariyle birisi daha aramıza katılabilir ve bize çok şeyler katabilir.

Görüşmek Üzere, hepinize iyi çalışmalar

MaDDoX
16-08-2006, 14:56
arkadaşlar bende bu hafta itibariyle bir t-maxx 3.3 sahibi olucam kısmetse! ama şu karain işi deli ediyo beni. oraya dolmuş felan gitmiyomu ya?

aytun
16-08-2006, 15:00
arkadaşlar bende bu hafta itibariyle bir t-maxx 3.3 sahibi olucam kısmetse! ama şu karain işi deli ediyo beni. oraya dolmuş felan gitmiyomu ya?

ya sen yeterki gelmek iste biz seni alırız götürürüz sonrada ger getirir evine sağ salim bırakırız. zaten çoğunlukla arabalar boş gidip geliyo ve bir arabaya sığıyoruz. bu hafta mutlak bekliyoruz o zaman..

MaDDoX
16-08-2006, 18:18
inşallah bakalım! yarın siparişi vericem cuma elimde olurmuş! cumartesi evde biraz alıştırma felan yaparım! pazarda ver elini karain! bu arada geçen haftaki buluşma videosunu izledim! araçlar süper valla hepsi adeta uçuyo (hatta biri uçtuda ) bi off-road cu ben olucam sanırım. METAL bıraktı bu işleri galiba?

SUBARU_WRC_07
16-08-2006, 20:49
Evet bıraktı gibi msn de cevap vermiyor. Ama boşver sende katıl aramıza aracın olmasa bile gel bizde araba çok ben kukllanmam sen kullanırsın önemli olan dostluk kardeşlik. Engin abi seninle iletişime geçip alır seni merak etme tamam.

MaDDoX
17-08-2006, 18:26
tamam millet! bu gün siparişi verdim! rodaj- ince ayarlar fln yetişmediği için araç yarın kargoya verilecek cumarteside benim elime geçiyo. pazar günü karainde olucam ama beni kim götürüp getirecek? birde buluşma kaçta başlıyo kaçta bitiyo ?

SpeedMan07
17-08-2006, 18:47
eweeeettttttt geri sayım başladı bu günü saymazsak 2 gün sonra büyük buluşma gerçekleşecek sanırım hadi hayırlısı

SpeedMan07
17-08-2006, 19:03
bu arada yakında bir aksilik olmazsa benimde bir
serpent im olacak.

SERPENT 720

MaDDoX
17-08-2006, 19:05
ya ben ne olcam? :confused:

aytun
17-08-2006, 19:07
tamam millet! bu gün siparişi verdim! rodaj- ince ayarlar fln yetişmediği için araç yarın kargoya verilecek cumarteside benim elime geçiyo. pazar günü karainde olucam ama beni kim götürüp getirecek? birde buluşma kaçta başlıyo kaçta bitiyo ?
Bir aksilik olmazasa ben seni alırım. Telefon ve adres bilgilerini verirsen (özelden) pazar günü birlikte çıkarız yukarıya....

SpeedMan07
17-08-2006, 19:10
Kusura bakma benim araç dolu

SpeedMan07
17-08-2006, 19:13
Engin Abi zahmet olmazsa benim kep'i gtirebilirmisin? Teşekkürler

MaDDoX
17-08-2006, 19:32
Kusura bakma benim araç dolu
önemli değil! :D

SpeedMan07
18-08-2006, 11:46
Arkadaşlar Metal(Selim) Kyosho sunu satıyordu. Aranızda satıp satmadığını bilen varmı?

MaDDoX
18-08-2006, 18:55
Arkadaşlar Metal(Selim) Kyosho sunu satıyordu. Aranızda satıp satmadığını bilen varmı?

evet araç hâlâ satılık geçen gün banada söylemişti! istersen cebini özelden atayım! arar sorarsın!

SpeedMan07
19-08-2006, 00:21
teşekkürler bende cep numarası var.

erksan
19-08-2006, 16:32
hadi bakalım beyler yarın pazar... görelim marifetleri...

MaDDoX
19-08-2006, 16:57
valla ben engin abiden haber bekliyorum! o götürüp getirecekti beni! zaten daha araç gelmedi! kargodan haber bekliyorum!

SUBARU_WRC_07
19-08-2006, 17:59
Beyler bu hafta ben gelemiyorum galiba. Bizim arıza elemanın bu pazar sünnet düğünü daveti varmış tam zamanını buldu. Gitmezse eğer yarın bende aranızdayım. Şimdiden size iyi eğlenceler.

MaDDoX
19-08-2006, 22:25
kesin gelenler parmak kaldırsın!

aytun
20-08-2006, 03:00
Selamlar bir iş için ıstanbul da idim. Bu gece geldim. O yüzden kimseye cevap yazamadım. Şimdi yarın her zamanki gibi 4 ile 5 arası orada olalım derim. Speedman hakan ve maddox kusura bakmayın.Mesajlara cevap yazamadım. Yarın yani bugün oluyor artık konuşalım ve planı yapalım. Katılım yüksek olacağa benzer. Fatih ne yap et mutlak gel.

MaDDoX
21-08-2006, 19:45
arkadaşlar dün çok güzel bir gün geçirdim! engin ve erksan abiye teşekkürler! bu hafta sonu cumartesiden köye gidicez! ama pazar günü 4-5 gibi yine buluşma olursa ve birisi beni kepezden alırsa bende gelirim!

aytun
23-08-2006, 15:33
27/08/2006 Buluşması
Selamlar arkadaşlar;
Öncelikle buluşmalar için yeni konu başlığı açma konusunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Forum yöneticilerimizn ricası doğrultusunda her hafta yeni bir başlık açmayarak hem antalya alt forumumuzu karmaşık hale getirmiyoruz ki buda yeni katılan arkadaşlarımız için bir kolaylık oluyor, hem de konu başlığı kirliliğini önleyerek zaten zor şartlarda yürüyen bu organizasyona serverların rahat çalışarak yeni maliyetler getirmemesi konusunda bir nebzede olsa katkımız olmuş oluyor.
Bu haftaki buluşmamız içinse de fatih arkadaşımızın yeni fikirleri var pist oluşturma konusunda. Basit bir şekilde basit malzemelerden bir pist oluşturabileceğiz. Kendisi de buradan herhalde nasıl olacağını anlatacaktır. Katılımın yüksek olacağını umduğumuz bir buluşma olursada forum yönetmimizce Antalya lı rc cileri tanıtım ve teşvik amacı ile çektiğimiz fotoğraf lar çeşitli dergilerde yayınlatılabilecek. Bu konudaki açıklamayı da onlardan bekliyoruz:) .

MaDDoX
23-08-2006, 15:52
engin abi benimde aklımda bir fikir var! geçen hafta benim t-maxx i kullandığım alan varya (hani araçların arkasında kalan alan) işte bi tırmık yardımıyla fazla uğraşmıyacak şekilde temizleyip (sadece toprak alanı, otlara zarar vermeden) bi torba kireç yardımıyla basit bir off-road pisti yapmayı düşünüyorum! eğer rampada yetişirse uzun bir düzlük yapıp rampayıda oraya kurarız! tabi tek off-road cu olmadığım için diğer arkadaşlardanda fikirlerini alıp ona göre bişey yapalım!

100kmh2sn
23-08-2006, 15:53
Yahu yokmu Antalya'da 10-15 Modelci ? Bence fazlası var ama nedense bir araya gelmek için çıkan küçük engeller mani oluyor buluşmaya.. Engin Bey ve yine birkaç arkadaşın Antalya'da RC'yi yaygınlaştırma çabası gerçekten çok güzel, en azından Antalya'da birbirinden haberi olmayan RC kullanıcıları bir araya getirilmek isteniyor, bence bu insanların çabasına Antalyalı modelcilerin buluşmalara katılması ile çok güzel katkı sağlanacaktır.

İnanın İstanbul'da ilk buluşmamızda 4-5 kişiydik, ilk heyecanlarımızdı ve 4-5 kişi bile olsak günümüzü akşama kadar keyifli hale getiriyorduk, küçük buluşmalar zamanla yeni katılan arkadaşlarla büyümeye başladı ve sonuçlar ortada.. Biraz sabır, bu hobiye biraz gönül vermek inanın arkasından çok güzel görüntülerin çıkmasını sağlıyor

2002 veya 2003 yılından bir buluşmamıza ait görüntü ;
http://www.hobbyrc.com/aktivite/Cartland2/DSC00059.JPG

Buda 30 Nisan 2006 Olimpiyat Stadı buluşmamızdan bir görüntü ;
http://www.hobbyrc.com/aktivite/30nisan.jpg

Yukarıdaki 2.görüntü Antalya'da neden olmasın ? Olduğundaki keyfi düşünebiliyormusunuz ? Bence çok güzel olacaktır ;)

Ayrıca yeterli çoğunluk sağlanabilirse en kaliteli aylık otomobil dergilerinde Antalya Buluşmamızı yayınlatabilirim

Haydi artık Antalya'da RC konusunda sesini duyursun, dergilere çıksın, birlik beraberlik sağlansın..

Saygılar

MaDDoX
23-08-2006, 16:02
şükrü abi bu işe gönül vermek isteyen çok ama tek sorunumuz pist! bir tek karain havaalanı var ama oda merkeze uzak düştüğünden ulaşım sorunu yaşanıyo ve katılım az oluyo! en yakın zamanda merkezde bi yer bulup ayarlamak gerekli ama......

100kmh2sn
23-08-2006, 16:29
şükrü abi bu işe gönül vermek isteyen çok ama tek sorunumuz pist! bir tek karain havaalanı var ama oda merkeze uzak düştüğünden ulaşım sorunu yaşanıyo ve katılım az oluyo! en yakın zamanda merkezde bi yer bulup ayarlamak gerekli ama......

Bizim buluştuğumuz dönemlerde de tek bir pist vardı, orayada arabasız gitmek mümkün değildi, bizde araçlarımızı kullanabileceğimiz, insanlara tanıtabileceğimiz uygun alanlar bulup oralara gidiyorduk.

Gönlünü gerçekten RC'ye verenler araçlarının kullanımını düşünmenin yanında bir araya toplanma gayreti içindede olmalıdır

Bende istiyorumki Antalya'da daha fazla kitleye yayılsın RC.

SUBARU_WRC_07
23-08-2006, 19:30
Evet abilerim ve kardeşlerim Şükrü abininde dediği gibi pistte bizim için bir derece önemli ama asıl önemli olan bu işe gönül verip biraz çabalamak. Biz kendi adımıza bir nebze uğraşlar gösteriyoruz tabiii bunda Engin abimizin payının büyük olduğunu belirtmek isterim. Sadece diğer RC ci arkadaşlarımızından gereken ilgiyi göstermelerini istiyorum. Biliyorum ki bizde Antalya bölgesinde hafife alınmayacak kadar az değiliz. Bunuda bu pazar günü göstereceğimizden eminim. Ve Serkan DOMBAY arkadaşımızla ufak bir fikir geliştirdik buna katılırmısınız bilmiyorum. Kalın bir iple zemine zarar vermeden belli bölgeleri (kıvrımları) ufak bir çivi yardımı ile sabitleyip olmadı arkasına ufak poşetlere kum torbası koyarak araçlarımızın belli bir yol doğrultusunda hareket ettirerek ufak çaplı bir pist ve yarış yapıp hem pilotajımızı geliştirip hemde eğleneceğimizi umuyorum. Ve birde şu inşaatlarda iskele olarak kullanılan demirler var bunlar sökülüp takılabiliyor. Bunlar vasıtası ile kendimize de ufak bir yükselti yapıp üzerine de tahta veya mdf den bir şey koyduğumuz zaman süper olacağına inanıyorum. Tabi buna kızacaklar derseniz çakılı değiller ya söküp orada müsait bir yere koyar gideriz. Sanırım buna müsade ederler. Bu sadece Serkan ve benim fikrim. Yorumu olan veya farklı birşey yapabileceğimizi söyleyen arkadaşlar yazabilirler. Saygılarımla.

aytun
23-08-2006, 22:01
selamlar
fatih fikirlerin çok güzel bunlar uygulanması zor şeyler değil bence. O halde pazar günü hazırlıklı gidelim hatta. Ayrıntıları msn den görüşürüz...

mini_cooper_07
23-08-2006, 22:11
herkeze selamlar.bende aranıza yenı katıldım ve buyuk arastırmalar ve engın abınınde buyuk yardımlarının sonucunda ısallah cumartseı gunu bende bı model araba sahıbı oluyorum ve Allah tan bı terslık cıkmazsa pazar gunu aranızda olacagım herkeze ıyı gunler pazar gunu bulusmak dılegıyle

mini_cooper_07
23-08-2006, 22:22
aslında benımde kafamdan gecen bı fıkır var yanı bu hobby e ılgı artması acısından zaten bı goren hastası oldugu ıcın mesela karaoglan parkında genıs duzlukler var orda beledıyeden ızın alıp bı hafta sonu havalar ıyıyken ve ortam kalabalıkken bı duzlugun etrafını bu plastık zıncırlerle cevırerek bır pıst gorunumunu verılerek gosterı suruslerı yapılarak bu organızasyondan haberı olmayan ve bu hobbyle ugrasan veya ugrasmak ısteyen arkadaslara ufak bı reklam ve gosterı tarzında bısıy olabılır.beledıyenın buna bı aktıvıte olarak ızın verebılcegını dusunuyorum.eger ılgı gorurse kendımıze bı pıst bıle ayarlattırabılırız hatta.amatör ve genç bi modelci olarak aklıma gelen seyler tabı saçma olmus olabılır ama katılım açısından dusundum :)

MaTrExXx
23-08-2006, 23:34
biz maddox la bi fikir bulduk ofroad lar için
orda bulunan bir alan varmıştopraklık
oraya 9-10 kazık çakıp onları çevresini polislerin kullandığı şeritlerle çeviricez
bölece pist oluşturucaz kendimize

SpeedMan07
24-08-2006, 01:00
aslında benımde kafamdan gecen bı fıkır var yanı bu hobby e ılgı artması acısından zaten bı goren hastası oldugu ıcın mesela karaoglan parkında genıs duzlukler var orda beledıyeden ızın alıp bı hafta sonu havalar ıyıyken ve ortam kalabalıkken bı duzlugun etrafını bu plastık zıncırlerle cevırerek bır pıst gorunumunu verılerek gosterı suruslerı yapılarak bu organızasyondan haberı olmayan ve bu hobbyle ugrasan veya ugrasmak ısteyen arkadaslara ufak bı reklam ve gosterı tarzında bısıy olabılır.beledıyenın buna bı aktıvıte olarak ızın verebılcegını dusunuyorum.eger ılgı gorurse kendımıze bı pıst bıle ayarlattırabılırız hatta.amatör ve genç bi modelci olarak aklıma gelen seyler tabı saçma olmus olabılır ama katılım açısından dusundum :)

bu fikir bence gerçekten güzel sadece biraz araştırıp üzerine düşmek gerekli

bu arada bir konuya daha deyinmek istiyorum bence yeni arkadaşlar kazanamamamızın nedenlerinden biride binbir yolla Karaine ikna edip getirdiğimiz arkadaşlara veya bu hobiyi merak edip sorup soruşturup gelenlere; gereken ilgi ve alakayı gösteremediğimizden. şimdiye kadar gerçekten maddi durumu iyi bu işe gönül verebilecek 2 arakadaş getirmiştim. Bunu ilk kez burada açıklıyorum. aramıza girip ortamı gördüklerinde, ne kadar samimi gözükmeye çalışsakta havada bir soğukluk olduğunun farkına varıyorlar. uçakçılara zaman zaman kızsakta bence onlardan almamız gereken bazı dersler var. mesela yardımlaşma, bilgi alışverişi ve sıcak bir ortam sağlamaları onlardan alacağımız bazı derslerden bir kaçı? bunuda nereden biliyorsun derseniz getirmiş olduğum arkadaşlardan birisi hatta o bizim en kalabalık olduğumuz zaman da Karaine gelmişti, 1 - 2 saat bizle takıldı sonrada uçakçılarla 3 saat takıldı. ve ertesi gün model araba almaktan vazgeçti ve uçak aldı. nedenini sorduğumda ortamı beyenmediğini herkes kendi aleminde hiç bir samimiyet, misafirperverlik göremedim dedi. ne kadar kendimizi savunmaya çalışsamda onu kaybettim, ikna edemedim.Bu bence bizim ayıbımız.

Gerçekten arkadaşlar aynaya bakıp kendinizle yalansız dolansız yüzleşerek bu eksikliklerinizi görebilirsiniz. Aramızdan en samimi olduğumuz arkadaşımızın yardıma ihtiyacı olduğu zaman bile ilgilenmediğimiz oluyor sadece nezaketen ilgileniyormuş gibi yapıp bırakıyoruz. Hatta geçen hafta banada ilgisizliğiniz bu gerçekleri tekrar görmemi sağladı. Ve arkadaşlarımın söylediklerinin doğru olduğunu düşünmeye başladım. bu beni gerçekten üzdü. Söyleyecek söz bulamadım, kendimi bile ikna edemedim çünkü her şey ortadaydı.

Lafı çok uzattım farkındayım ama önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Evet yukarıda da söylediğim gibi biz birazda ilgisizlikten ekibimizin sayısını arttıramıyoruz. Burada veya telefonla ne kadar çok yardımcı olmaya çalışırsak çalışalım, oraya geldiklerinde 2 katı yardımcı olmamız lazım.

lütfen bana kızmayın arkadaşlar, burada amacım kimseyi kötülemek, kırmak değil ama lütfen biraz objektif bakmaya çalışın.

Hepinizi seviyorum, inşallah eksikliklerimizi en kısa zamanda gideririz.

Kırımsız,Keyifli, mutlu ve bol kahkahalı sürüşler

iyi akşamlar

HaQaN_86
24-08-2006, 09:56
öncelikle herkese merhaba,benim çok büyük zaman problemim var onun için aranızda olamıyorum ,açıkçası zaman sıkıntısından,ekipman eksikliğinden dolayı bu işten soğudum da açıkçası aracı alalı 1 ayı geçti ama haaala bi tur atamadım ,bu gidişle aracı satıp bırakacağım bu işi napalım hiç olmazsa yatmasın araba boşuna,herkese iyi günler ,hoşçakalın

tgumus
24-08-2006, 10:53
Merhaba Arkadaşlar,
bu hobiye yıllar once ikinci el bir heli ile ( Hirobo shuttle z ) ile başlamıştım. herkesin aksine önce araba , sonra uçak , sonra heli olması gereken sıralamanın tam tersini yaptım. heliden sonra uçağa geçtim. bir tane sıfır Thunder Tiger Raptor 50 SE aldım. onunla keyifli zaman geçirdim. Ardından uçaklar ile devam etti. Trainer'ların ardından kanat açıklığı 2,5 metreye yakın bir katana aldım. ve modelciliğin gerçekten keyfini çıkardım. şimdi de arabayla uğraşıyorum. şu anda biri ikinci el diğeri de sıfır olan iki tane serpent 710 sahibiyim. aranızda olamıyorum işlerimin yoğunluğu nedeniyle. o nedenle sadece yazdıklarınızı okumakla zaman geçirebiliyorum.

Bir arkadaşımızın yazdığı modelciler arasındaki ilgisizliğe değinmek istiyorum. maalesef herkes piste gittiği zaman kendi rc si ile uğraştığı ve sadece kendi adına keyif almaya çalıştığı için sanıyorum ilgisizliğe yol açılıyor. bu nedenle bu hobiye yeni başlayanlar, her şeyden once gozleri korktuğu için ve belki de yardım alamayacaklarını düşündükleri için uzak duruyorlar. bu nedenle de onlara hak vermiyor da değilim.

RC; kesinlikle bir oyuncak değil, bir yaşam kültürüdür. bu kültürün içinde yardımlaşma, bilgi paylaşımı ve deneyimlerin aktarımı olmazsa, bu rc kültürünün yapısına ters olacak şekilde, sadece bireysel zevk tatmininden öteye geçemez.

Bu nedenle herşeyden önce kendi aranızda, aramızda paylaşım olmadığı sürece, bu hobi bir kitle hobisi olamayacaktır. sadece 3*5 kişinin bir araya gelerek yaptığı " Araba sürme" den ileriye gidemeyecektir.

Herkese bol keyifli, kırımsız günler dilerim.

Türker Gümüş

aytun
24-08-2006, 12:25
Merhaba Arkadaşlar,
bu hobiye yıllar once ikinci el bir heli ile ( Hirobo shuttle z ) ile başlamıştım. herkesin aksine önce araba , sonra uçak , sonra heli olması gereken sıralamanın tam tersini yaptım. heliden sonra uçağa geçtim. bir tane sıfır Thunder Tiger Raptor 50 SE aldım. onunla keyifli zaman geçirdim. Ardından uçaklar ile devam etti. Trainer'ların ardından kanat açıklığı 2,5 metreye yakın bir katana aldım. ve modelciliğin gerçekten keyfini çıkardım. şimdi de arabayla uğraşıyorum. şu anda biri ikinci el diğeri de sıfır olan iki tane serpent 710 sahibiyim. aranızda olamıyorum işlerimin yoğunluğu nedeniyle. o nedenle sadece yazdıklarınızı okumakla zaman geçirebiliyorum.

Bir arkadaşımızın yazdığı modelciler arasındaki ilgisizliğe değinmek istiyorum. maalesef herkes piste gittiği zaman kendi rc si ile uğraştığı ve sadece kendi adına keyif almaya çalıştığı için sanıyorum ilgisizliğe yol açılıyor. bu nedenle bu hobiye yeni başlayanlar, her şeyden once gozleri korktuğu için ve belki de yardım alamayacaklarını düşündükleri için uzak duruyorlar. bu nedenle de onlara hak vermiyor da değilim.

RC; kesinlikle bir oyuncak değil, bir yaşam kültürüdür. bu kültürün içinde yardımlaşma, bilgi paylaşımı ve deneyimlerin aktarımı olmazsa, bu rc kültürünün yapısına ters olacak şekilde, sadece bireysel zevk tatmininden öteye geçemez.

Bu nedenle herşeyden önce kendi aranızda, aramızda paylaşım olmadığı sürece, bu hobi bir kitle hobisi olamayacaktır. sadece 3*5 kişinin bir araya gelerek yaptığı " Araba sürme" den ileriye gidemeyecektir.

Türker Gümüş

selamlar;
Türker arkadaşım öncelikle bu oluşumda seninde var olduğunu belirtmen beni çok sevindirdi. Çünkü ben ve diğer bu işe yeni başlayan arkadaşlar Antalya da bu hobi ile eskiden beri uğraşan arkadaşların destek vermesini ve yol göstermesini çok istiyoruz. Önce Alican ı bu oluşuma dahil edebildik. Seninde ismini çok duydum ama bir türlü tanışmak kısmet olmamıştı. Evet bahsettiğin gibi Antalya daki buluşmalarda artık "araba sürmek" istemiyoruz. Yardımlaşmanın ve bunun yanısıra tatlı bir rekabetin olduğu buluşmalar ve bir pist ortamının hazırlanarak adım adım profesyonelliğe doğru yaklaşmak hedefimiz olmalı.
Antalya da bu tür bir ortamın önceki yıllarda oluşup daha sonra heyecanın kaybolduğunu biliyorum. Aynı hatalara düşmeden bu işi devam ettirmenin yolu da senin gibi o guruplarda bulunmuş arkadaşların bu işe öncülük edip yol göstermesinden geçiyor. Aramızda buna itiraz edecek bir arakadaş olmadığı gibi tam tersine bu tip bir yardıma dört elle sarılacak arkadaşlar çoğunlukta. Bu yüzden seni forumda ve buluşmalarda daha çok görmek isterim ve arkadaşlar da mutlaka isteyecektir....
Tekrar görüşmek ve karşılaşmak umudu ile...

sdombay
24-08-2006, 13:59
Merhaba Arkadaşlar,

Türker Gümüş
Merhaba aramıza hoş geldin..
Birincisi bu grupta hiçkimse bencil değil aksine herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olur.
İkincisi o arkadaş seni yanlış yönlendirmiş çünkü aracı almadan önce onca araştırdı soruşturdu ama gitti alakasız bir marka araca dünyanın parasını verdi..İyi mi etti iyi etti çünkü çok az kişide bu araçtan vardı ve kuvvetli bir araçtı ama düşünmediği birşey vardı o da ayarlar çünkü kimse o araçtan kullanmadığı için ayarlarını bilmiyor şimdi sen bütün araçların ayarları aynı diyeceksin ama değil işte kendin de bilirsin ki bu araçların motorları farklı farklı markalar ve ayrı ayrı ayarları var ...
Çok sert çıktım belki ama bunları sana söyleyen arkadaşı sanırım tanıyorum ve Engin abinin yardım ettiğini ayarlarına bakmaya çalıştığını gördüm...
Bence bi ara piste kendin gelip oradaki ortamı görmelisin derim yardımlaşma var mı yok mu ondan sonra karar ver....

MaDDoX
24-08-2006, 14:11
aranızda en yeni katılan birisi olarak söylemek isterimki yardımlaşma kesinlikle var! ben geçen hafta buna şahit oldum! ilk aracım olan t-maxx i çalıştırmamda bana engin ve erksan abiler yardım etti! yoksa ben hayatta çalıştıramazdım. aslında zor bişey değil ama yinede ilk tecrübem olduğundan çekinip çalıştırmazdım. yien aynı şekilde araç çalıştıktan sonra gerekli ayarları yapmamda ve teknik aletlerini kullanmamda bana yardım ettiler! şimdi kimse çıkıp yardımlaşma yok gibi laflar atmasın ortaya! inanmayan hafta sonu karaine gelip görür!

aytun
24-08-2006, 14:18
bu fikir bence gerçekten güzel sadece biraz araştırıp üzerine düşmek gerekli

bu arada bir konuya daha deyinmek istiyorum bence yeni arkadaşlar kazanamamamızın nedenlerinden biride binbir yolla Karaine ikna edip getirdiğimiz arkadaşlara veya bu hobiyi merak edip sorup soruşturup gelenlere; gereken ilgi ve alakayı gösteremediğimizden. şimdiye kadar gerçekten maddi durumu iyi bu işe gönül verebilecek 2 arakadaş getirmiştim. Bunu ilk kez burada açıklıyorum. aramıza girip ortamı gördüklerinde, ne kadar samimi gözükmeye çalışsakta havada bir soğukluk olduğunun farkına varıyorlar. uçakçılara zaman zaman kızsakta bence onlardan almamız gereken bazı dersler var. mesela yardımlaşma, bilgi alışverişi ve sıcak bir ortam sağlamaları onlardan alacağımız bazı derslerden bir kaçı? bunuda nereden biliyorsun derseniz getirmiş olduğum arkadaşlardan birisi hatta o bizim en kalabalık olduğumuz zaman da Karaine gelmişti, 1 - 2 saat bizle takıldı sonrada uçakçılarla 3 saat takıldı. ve ertesi gün model araba almaktan vazgeçti ve uçak aldı. nedenini sorduğumda ortamı beyenmediğini herkes kendi aleminde hiç bir samimiyet, misafirperverlik göremedim dedi. ne kadar kendimizi savunmaya çalışsamda onu kaybettim, ikna edemedim.Bu bence bizim ayıbımız.

Gerçekten arkadaşlar aynaya bakıp kendinizle yalansız dolansız yüzleşerek bu eksikliklerinizi görebilirsiniz. Aramızdan en samimi olduğumuz arkadaşımızın yardıma ihtiyacı olduğu zaman bile ilgilenmediğimiz oluyor sadece nezaketen ilgileniyormuş gibi yapıp bırakıyoruz. Hatta geçen hafta banada ilgisizliğiniz bu gerçekleri tekrar görmemi sağladı. Ve arkadaşlarımın söylediklerinin doğru olduğunu düşünmeye başladım. bu beni gerçekten üzdü. Söyleyecek söz bulamadım, kendimi bile ikna edemedim çünkü her şey ortadaydı.

Lafı çok uzattım farkındayım ama önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Evet yukarıda da söylediğim gibi biz birazda ilgisizlikten ekibimizin sayısını arttıramıyoruz. Burada veya telefonla ne kadar çok yardımcı olmaya çalışırsak çalışalım, oraya geldiklerinde 2 katı yardımcı olmamız lazım.

lütfen bana kızmayın arkadaşlar, burada amacım kimseyi kötülemek, kırmak değil ama lütfen biraz objektif bakmaya çalışın.

Hepinizi seviyorum, inşallah eksikliklerimizi en kısa zamanda gideririz.

Kırımsız,Keyifli, mutlu ve bol kahkahalı sürüşler

iyi akşamlar

selamlar hakan
yazını biraz geç gördüm ama mutlaka cevaplanması gerek. Gerçi burada bu konuyu tartışmanın bir anlamı yok ama herkesin doğru bilgilenmesi lazım.
Birincisi geçtiğimiz hafta sen o arkadaşı getirmeden önce buradad yazdığın gibi bir usta bulduğunu ve bizim arabaları süper çözdüğünü ve senin arabanın ayarlarını çok iyi yaptığını artık probleminin kalmadığını belirtmiştin. Bizde senin ve kendi adımıza sevinmiştik. Sonrasında buluşmaya o arkadaşla geldin. Benimde beklediğim gibi öyle birşey olmadı. Senin arabanın ayarları yine tutmadı. Bir kere bence bizim makinalar çok özel aletler ve gerçekten üzerinde uzun süre zaman harcamak gerekiyor. Yani ilk defa eline alan birisinin mucize bir şekilde ayarlarını kavrayıp ben tamam çözdüm bunu demsi olanaksız gibi geliyor bana. Çalışma prensipleri her ne kadar patlarlı motorlarla aynı olsada nitro yakması ve yağlama sisteminin farklı olması olayı karmaşıklatırıyor. Yıllardır yarışan ve neredeyse gözü kapalı şekilde motoru ve aracı söküp takabilen arkadaşlarımız bile içinden çıkamadıkları sorunlarla karılaşmıyorlarmı. O yüzden son buluşmada pek karışmadık çünkü arkadaş her türlü bizede yardım edebileceğini söyledi ve orada kalkıpta senin arabaya müdahele etmek istemedim. Biliyorsunki senin arabanın rodajı dahil herşeyini beraber yapmıştık.
İkinci olarak buluşma yerimizn hassasiyetini tüm Türkiye biliyor. Orada acı bir kaza yaşandığı için oradaki görevliler zan altında ve çok çok çok dikkatli davranıyorlar. Önceden arabalarımızı bile içeri sokamazken sadece bizim orada bir acaiplik yapmayacağımıza kanaat getirdiklerinden bu konuları aşmıştık bu haftaya kadar. Senin yanında getirdiğin arkadaş sen gittikten sonra arabası ile piste daldı ve dakikalarca o girilmesi yasak olan bölgede turladı sürat yaptı ve hatırlarsan seni telefonla arayıp arkadaşı uyarmanı istememe rağmen bu uzun bir süre devam etti. Daha sonra da kendisini uyaran görevliyle 1 ssate yakın tartıştı. Kendisinin antalya emniyet müdürünün oğlu olduğunu kimsenin karışamayacağını gibi bildiğimiz klasik muhabbetlerle ortamı bir hayli gerdi. Ve ceremesini biz çektik yine tabiki. Yaklaşık 1 saatte görevliyle biz karşı karşıya geldik ve baya sıkıntılı anlar yaşadık. Sonuçta o beğenmediğimiz yere girmemizde tehlikeye girdi artık.
velhasıl sonuç olarak seni bu konuyla ilgili olarak da suçlamadık kesin olarak. Olabilir tanımadığın bir insan sende böyle tanıyacakmışsın. Ama yardımlaşma eksik, gelenlere karşı misafirperver değilsiniz dersen bütün bunları gözden geçirmeni isterim. Ben bildiğim kadarı ile her türlü yardımı yapmaya hazırım ve böyle yapıyorum zaten. Bundan sonrada bu deişmez. Bunları sadece forumu yakından takip etmeyen arkadaşların yanlış bilgilenmemesi ve aramızda sanki sorunlar varmış gibi algılamaması için yazıyorum. Hatta Maddox nickli arkadaşımzın tmaxx ini de çalışır hale getiren ve zevkli bir gün geçirmesini sağlayan da yine oradaki arkadaşlardı. Hep yazdığım gibi oraya gitmekte güçlük çeken arkadaşlarıda tek tek evlerinden toplayıp oraya götüren de benim. Bunları yazmak hiç tarzım değil ama Türker arkadaşımız senin bu yazdıklarından hakkımızda kötü bir izlenim edinmiş. Daha yardımlaşma ile ilgili aklıma gelen ama burada yazmayı aklımdan bile geçirmediğim bir sürü şey var. Lütfen birşey yazarken herşeyi gözönünde buluınduralım ve dikkate alalım.
Buluşmalara katılan ve katılacak olan ve bu hobi ile ilgilenen ve aramıza katılacak olan arkadaşları temin ederimki tasavvur edemiyecekleri bir yardımlaşma onları bekliyor. Her zaman olduğu gibi.....

MaDDoX
24-08-2006, 14:27
selamlar hakan
yazını biraz geç gördüm ama mutlaka cevaplanması gerek. Gerçi burada bu konuyu tartışmanın bir anlamı yok ama herkesin doğru bilgilenmesi lazım.
Birincisi geçtiğimiz hafta sen o arkadaşı getirmeden önce buradad yazdığın gibi bir usta bulduğunu ve bizim arabaları süper çözdüğünü ve senin arabanın ayarlarını çok iyi yaptığını artık probleminin kalmadığını belirtmiştin. Bizde senin ve kendi adımıza sevinmiştik. Sonrasında buluşmaya o arkadaşla geldin. Benimde beklediğim gibi öyle birşey olmadı. Senin arabanın ayarları yine tutmadı. Bir kere bence bizim makinalar çok özel aletler ve gerçekten üzerinde uzun süre zaman harcamak gerekiyor. Yani ilk defa eline alan birisinin mucize bir şekilde ayarlarını kavrayıp ben tamam çözdüm bunu demsi olanaksız gibi geliyor bana. Çalışma prensipleri her ne kadar patlarlı motorlarla aynı olsada nitro yakması ve yağlama sisteminin farklı olması olayı karmaşıklatırıyor. Yıllardır yarışan ve neredeyse gözü kapalı şekilde motoru ve aracı söküp takabilen arkadaşlarımız bile içinden çıkamadıkları sorunlarla karılaşmıyorlarmı. O yüzden son buluşmada pek karışmadık çünkü arkadaş her türlü bizede yardım edebileceğini söyledi ve orada kalkıpta senin arabaya müdahele etmek istemedim. Biliyorsunki senin arabanın rodajı dahil herşeyini beraber yapmıştık.
İkinci olarak buluşma yerimizn hassasiyetini tüm Türkiye biliyor. Orada acı bir kaza yaşandığı için oradaki görevliler zan altında ve çok çok çok dikkatli davranıyorlar. Önceden arabalarımızı bile içeri sokamazken sadece bizim orada bir acaiplik yapmayacağımıza kanaat getirdiklerinden bu konuları aşmıştık bu haftaya kadar. Senin yanında getirdiğin arkadaş sen gittikten sonra arabası ile piste daldı ve dakikalarca o girilmesi yasak olan bölgede turladı sürat yaptı ve hatırlarsan seni telefonla arayıp arkadaşı uyarmanı istememe rağmen bu uzun bir süre devam etti. Daha sonra da kendisini uyaran görevliyle 1 ssate yakın tartıştı. Kendisinin antalya emniyet müdürünün oğlu olduğunu kimsenin karışamayacağını gibi bildiğimiz klasik muhabbetlerle ortamı bir hayli gerdi. Ve ceremesini biz çektik yine tabiki. Yaklaşık 1 saatte görevliyle biz karşı karşıya geldik ve baya sıkıntılı anlar yaşadık. Sonuçta o beğenmediğimiz yere girmemizde tehlikeye girdi artık.
velhasıl sonuç olarak seni bu konuyla ilgili olarak da suçlamadık kesin olarak. Olabilir tanımadığın bir insan sende böyle tanıyacakmışsın. Ama yardımlaşma eksik, gelenlere karşı misafirperver değilsiniz dersen bütün bunları gözden geçirmeni isterim. Ben bildiğim kadarı ile her türlü yardımı yapmaya hazırım ve böyle yapıyorum zaten. Bundan sonrada bu deişmez. Bunları sadece forumu yakından takip etmeyen arkadaşların yanlış bilgilenmemesi ve aramızda sanki sorunlar varmış gibi algılamaması için yazıyorum. Hatta Maddox nickli arkadaşımzın tmaxx ini de çalışır hale getiren ve zevkli bir gün geçirmesini sağlayan da yine oradaki arkadaşlardı. Hep yazdığım gibi oraya gitmekte güçlük çeken arkadaşlarıda tek tek evlerinden toplayıp oraya götüren de benim. Bunları yazmak hiç tarzım değil ama Türker arkadaşımız senin bu yazdıklarından hakkımızda kötü bir izlenim edinmiş. Daha yardımlaşma ile ilgili aklıma gelen ama burada yazmayı aklımdan bile geçirmediğim bir sürü şey var. Lütfen birşey yazarken herşeyi gözönünde buluınduralım ve dikkate alalım.
Buluşmalara katılan ve katılacak olan ve bu hobi ile ilgilenen ve aramıza katılacak olan arkadaşları temin ederimki tasavvur edemiyecekleri bir yardımlaşma onları bekliyor. Her zaman olduğu gibi.....

Yorumsuz......

MaTrExXx
24-08-2006, 14:36
bende bu gün arabadan soğumuş durumdayım sabah çalıştıramyı denerken araba zorla çalıştı vede 1. vitese bil geçmedi motor devirden patlıodum
zaten bir çok sorunla boğuşuodum buda tuzu oldu bi anlamda

sdombay
24-08-2006, 16:32
Engin abi tebrikler fazla söze ne gerek var....
Bizi tanıyan bizi bilir tanımayan da anca konuşur....

SUBARU_WRC_07
24-08-2006, 16:51
Fazla söze ne hacet. Kimse kızmasın ama yardımlaşma bizde kimsenin tahmin edemeyeceği kadar fazladır. Ve ayrıca bu tür problemleri yazarak girmekte olan ve bize katılmakta olan diğer abi ve kardeşlerimizi etkilediğini de dile getirmek isteriz. Bizim toplulukta birimizin sorunu varsa hepimiz ona koşarız bunu ben çok iyi anladım. Bu sadece araba için değil yaşamakta olduğumuz hayatta da karşımıza çıkıyor. Birbirimizin her türlü sorununa koşuyoruz bunuda yaşadığım ve başıma geldiği için söylüyorum. Beni bir kere görmelerine karşın yaşamakta olduğum bir soruna karşı hepsi defalarca arayıp bir ihtiyacımın olup olmadığını sordu. Buda gerçek dayanışmanın ta kendisidir.
Kırdığım ve yanlış söylediğim bir söz varsa çok ama çok özür dilerim.

MaDDoX
24-08-2006, 17:33
arkadaşlar benim ulaşım sorunum var! ve kalıcı bir çözüm yolum yok! bu pazar kepezde olucam(duacı köyü) eğer beni karain'e götürüp getirecek arkadaşlar varsa ona göre gelicem!

aytun
24-08-2006, 18:18
selamlar
yolumuzun üstü sorun olmaz...

SpeedMan07
24-08-2006, 18:38
selamlar hakan

Öncelikle şunlara açıklık getireyim.

1) Evet bahsettiğim arkadaş o fakat asıl ayarı yapan abisiydi. Ve dün yanlarına gittim ve abisi yine ayarını süper yaptı, 5 dk. da halletti. peki niye Karainde çalışmadı derseniz kardeşi ayarlarıyla oynamıştı ve çalışmadı bende tutturamadım. farkındaysanız oda pek karışmadı bana sizi izledi. anlasaydı yapardı.

2) aracını pistte sürme olayına gelince. inanın ben farkında değildim. eşi kullanıyordu, dönecek sandım arkamdan gelecek diyede beklemeden çıktım. Sonra sen aradın uyardın bende hemen onu aradım ama cebini açmadı. ben hala ısrarla cebini çaldırırken baktımki çıkışa doğru geliyor bende kapattım ve yoluma yavaş yavaş devam ettim, çıkacak diye. yol bitimine geldiğimde baktımki hala yok tekrar aradım bekçiyle konuştuğunu söyleyip kapattı. bende beklemeye devam ettim. yanıma geldikten sonra herşeyi anlattı ona bende kızdım. bu konuda tabiki haklısınız ama benden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

3) Evet 3 üncü ve son olarak ta yardımlaşmanın tamamen yok olduğunu söylemiyorumki; evet tabiki yardımlaşma var. aracı olmayanları getirip götürmeye elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz en fazla sen tabiki ayrıca tabiki ilk çalıştırmalarda ve ilk ayarlarda yine yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, takım çantalarımızdaki aletleri ortaklaşa kullanıyoruz vs vs... ama sonrası? ben sonrasından ve daha fazlasında bahsediyorum. bunları söylerkende sizleri eleştirmiyorum, BİZLERİ, HEPİMİZİ eleştiriyorum. Serkan arkadaşımız direk suçlandığını düşünmüş olmalıki sert çıkmış. neyse? ben bir ekip olduğumuzu hiç unutmadım, bir zincirin halkaları olduğumuzu, birimizin hatasının hepimize mal olabileceğini, sevinçlerin ortak olduğunu, gibi gibi gibi ve hala bir ekip olduğumuzu düşünüyorum ve dost acı söyler lafını hatırlatarak şunu belirtmek isterim olumlu olumsuz eleştiri her zaman yapılabilir yapılacaktırda, herkes dört dörtlük olamaz bu bağlamda sakin olup olayları ince eleyip sık dokuyaraktan, iyi niyetli düşünerekten çözmeye çalışmalıyız ve eksikliklerimizi gidermeliyiz. bu her anlamda düşünülebilir.

önemli olan birbirimize kırılmadan, olumsuzlukları büyük bir olgunlukla karşılayarak çözümleme yollarını arayabilmeliyiz ve birbirimize karşı sabırlı,anlayışlı ve nazik olmaya çalışmalıyız ki bu gemi yürüsün bence en iyisi ve mantıklısı bu olsa gerek.

Engin abi sana bu konudaki olgun tavrın ve cevapların için teşekkür ederim.

suçu ihsan eylediysek af ola

iyi akşamlar

aytun
24-08-2006, 19:04
selamlar
arkadaşlar son sözü hakan söyledi ve bu konu yu da burada kapatalım artık zaten gereksiz birşeydi. zaten kendi içimizde çözebileceimiz bir konuyu buraya taşımamız Türker arkadaşımıza aslında nasıl bir beraberlik içinde olduğumuzu anlatmaktı ki heralde o da görmüştür.
Şimdi asıl konumuza dönelim ve buluşma ile ilgili konuşmaya devam edelim. Sanırım bir pist düzeni bu hafta ortaya çıkacak. Zaten çıkmasa bile biz böylede mutluyuz. Orada araçlarımızla uğraşmak bile başlı başına bir zevk. Pist olsa iyi olur ama yapamazsak da eskiden ne yapıyorsak onu yapmaya devam ederiz. Şahsen benim dereceler yapıp bu konuda iddialı bir hale gelmek gibi bir niyetim yok. Ha ne olur aramızda daha iyi eğlenmiş oluruz. Gördüğüm kadarı ile çoğunluk olarak esas bizleri ilgilendiren ve hayranlık duyduğumuz elimizdeki makinelerin neler yapabildiğini bilmek ve görmek, teknik olarak onları geliştirerek daha çok zevk alabilmemizi sağlamak.
Buluşma gününe az kaldı ve arabalarınızı hazırlamaya başlasanız iyi edersiniz diyorum baka birşeyde demiyorum....

SUBARU_WRC_07
24-08-2006, 19:11
Ahanda bende varım bu pazara. Serkanla pist planını hala çalışıyoruz bunu bir kağıda döküp orada uygulamaya alacağız. Engin abimizde malzeme temini sağlayacak bize ne tutarsa aramızda karşılayacağız. Ne serpenti ne de 18ss i, yok vites atmıyodu yok takla atıyodu dinlemeeeeem. Herkes gelsin görsün bu hafta yarış nasıl oluyomuş. Haydeeeeeee pehlivan. :-)

SpeedMan07
24-08-2006, 19:13
Engin abi bir ara piste boya ile yol yapma fikri vardı o fikir çürüdümü yoksa yapılabilirmi? yapılırsa iyi olurmu?

SpeedMan07
24-08-2006, 19:14
daha sonra veya öncede Serkan ve Fatih arkadaşlarımızın projesi uygulanabilir sanırım daha güzel olur ne dersiniz

MaDDoX
25-08-2006, 12:02
evet millet adres belli , gelen gelir. ama saat kaçta buluşuluyo? bu arada gelirken oturak tarzı şeyler getirin (varsa) geçen hafta ayakta durmaktan çok yorulduk. acaba gölgelik olarak şu plaj şemsiyeleri bi çözüm olurmu?

mini_cooper_07
25-08-2006, 12:28
abı aslında bızde cok gusel bı semsıye var ayaklı ben uncalıda oturuyorum fakat ben motorla gelecegım ıcın getıremem ama eger ugrayabılırsenız alabılırz baya genıs herkes rahatca sıgar yanı altına.arabayla gıdebılır bagajda falan

aytun
25-08-2006, 14:18
selam
evet bakmakta fayda var özelden görüşüp organize edlim.

sdombay
25-08-2006, 14:54
Evet evet arkadaşlar bu hafta katılım çok olacak gibi.......
Geliyoruz biz de Serkan da gelecek bu hafta.....
Fatih bu arada okudum yazdıklarını görüşürüz pistte:D
Herneyse birkaç ayar yapıcam bu hafta o yüzden 15:00 gibi orada olurum diye düşünüyorum....
Herkese selam......:D

SpeedMan07
25-08-2006, 15:44
abı aslında bızde cok gusel bı semsıye var ayaklı ben uncalıda oturuyorum fakat ben motorla gelecegım ıcın getıremem ama eger ugrayabılırsenız alabılırz baya genıs herkes rahatca sıgar yanı altına.arabayla gıdebılır bagajda falan

bu konuda ben yardımcı olabilirim. özelden cebini ver yarın planlar, Pazar da uygularız.

MaDDoX
25-08-2006, 20:11
millet saat kaçta buluşma?

SUBARU_WRC_07
25-08-2006, 23:08
Saat 15:30 gibi buluşmayı düşünüyoruz. Bakalım yinede saatle ilgili değişme olursa forumda açıklarız. Saygılarımla

SpeedMan07
26-08-2006, 14:11
bu konuda ben yardımcı olabilirim. özelden cebini ver yarın planlar, Pazar da uygularız.

cep telefon numaranı göndermeni bekliyorum

MaTrExXx
26-08-2006, 18:43
evt arkadaşlar bu haftada o kadar hazırlanmama karşın bi aksilik çıktı benim için
bu hafta sonu doğum günüm olduğu için gelemiorum:hııııııı: :kütküt: :mad: :fire:

MaDDoX
28-08-2006, 11:48
dostum keşke gelseydin! çok güzel bi katılım oldu! toplam 11-12 araç vardı. resim ve videolar yakında konacak siteye!

sdombay
28-08-2006, 13:13
Evet arakadaşlar bu hafta katılım çok olması nedeni ile yukarıda şenlik vardı...offroadcı arkadaşların da gelmesi çeşitliliği arttırmış oldu...
Bence çok iyi bir pazar geçirdik diye düşünüyorum...
Keşke her hafta böyle olsa.....
Bu hafta küçük bir egzos problemi yaşadım çok fazla aracımı kullanamadım ama Allah muhabbetimizi bozmasın diyorum....
Bu arada kendimi tebrik ediyorum çok güzel bir keb yaptığım için:D
Selamlar herkese.......:ahhahyt:

PROZAC
28-08-2006, 14:02
Bu Hafta Katilimin YÜksek Olasindan Dolayi GÜzel Bİr Pazar GeÇİrdİk..
Bu İŞe Zaman Ayiran Ve Arabalariyla Renk Katan TÜm ArkadaŞlara TeŞekkÜrler..
FotoĞraflari Heyecanla Bekliyorum..

SUBARU_WRC_07
01-09-2006, 12:04
(03 / 09 / 2006 ANTALYA BULUŞMASI)
Saygıdeğer abilerim ve arkadaşlarım. Geçen haftanın nasıl bir güzellik içinde geçtiğini biliyoruz bu haftada aynı şekilde geçmesi dileğimle. Bu pazar daha çok olacağız inşallah. Saygılarımla.

MaDDoX
01-09-2006, 12:39
evet bu hafta sonu gelenler barnak kaldırsın :D

banavurma
01-09-2006, 17:38
bir aksilik olmazsa ben ve serkan dombay saat 16.00 gibi orada oluruz.. herkeslere iyi haftasonları....:cool:

mini_cooper_07
01-09-2006, 20:32
bu hafta sonu bende gelıyorum arac yok fakat yanınızdayım herdaım.:)

sdombay
02-09-2006, 09:39
Ewet katılım yine çok olacak gibi:D
Biz de pistteyiz bu hafta hadi bakalım....
Bu arada Engin abi yeni aracı çok merak ediyorum.
Rs4 rally'nin performansı nasıl olacak acaba?
Herkese selam.......
16:00 oradayız....

SUBARU_WRC_07
02-09-2006, 12:18
Hadin bakalım ralii aracıda görelim Engin abimizin. Saygılarımla

MaDDoX
02-09-2006, 12:33
bana rakip geliyo anlaşılan! :hımm: güzelllllllllllllll :D

MaTrExXx
02-09-2006, 14:51
bende galiba arabayı hallettim
dün gece ankaradqanb geldim vede yarın %90 orda olucam

MaDDoX
02-09-2006, 15:08
iyi ozaman! bende rampayı getireyim gelirken! bol bol hoplatırız! bu arada MaTrExXx yarın gelirken şu ez-starter ların bataryalarını full leyip gelsene! bana 1 tane yetmiyo! :D

MaTrExXx
02-09-2006, 15:38
az önce arabayıo denedim ama hala çalışmıooo deli e5tti beni
tmm getiriiim bende dün ankadradan bi pil daha aldım toplam 3 tane oldu :)

MaTrExXx
02-09-2006, 21:23
t-maxx i kullanamıcak olsamda size kyoshomla kafa tutmaya çalışıcam (elektrikli diyip geçmeyin)

MaDDoX
03-09-2006, 13:20
az önce arabayıo denedim ama hala çalışmıooo deli e5tti beni
tmm getiriiim bende dün ankadradan bi pil daha aldım toplam 3 tane oldu :)

1 tanesini bana satsana! :D

sdombay
03-09-2006, 19:53
Evet Antalya yine güzel bir haftasonu yaşadık THK pistinde...
Genelde tamiratla geçti ama hemen herkes aracını kullanabildi...
Matrexx kusurumuza bakmassın artık sıra sana gelmedi ama inşallah diğer buluşmada da senin aracın ayarları ile bildiğimiz kadarı ile yapmaya çalışırız diyorum....
Erdem'de geldi onca uğraştan sonra:D
Herkese selam......:ahhahyt:

MaTrExXx
03-09-2006, 22:33
yoq yaww önemli deil bende biraz ep keyfi çıkardım :D

MaDDoX
04-09-2006, 16:36
yoq yaww önemli deil bende biraz ep keyfi çıkardım :D

zaten sen gittikten sonra bi karar aldık... bütün gp leri satıp klasman değişikliğine gidicez........ ep onroad alıp drift yapmaya karar verdik. hem her seferde karain'e gitmekten kurtulucaz hem yakıtla uğraşmaktan.herkes 500 ytl ye araç toplayıp drifte geçicez!!! bi T-MAXX insanı bukadarmı uğraştırır yaww :kütküt:

bu arada benim araçla bütün gün ilgilendiği için serkan abiye teşekkürler.......

sdombay
04-09-2006, 17:52
Pek birşey yapamadık ama.....:ühühü: Yine de teşekkürler...:ahhahyt:

MaDDoX
04-09-2006, 18:32
ee milet klasman değiştiriyormuyuz? EP on-road a geçmeyi düşünenler BARNAK kaldırsın :D

aytun
09-09-2006, 11:54
10/09/2006 buluşması
selamlar
arkadaşlar her hafta olduğu gibi aynı yer aynı zaman diyorum. Ben 1 hafta pass geçtim o yüzden yarın mutlaka orada olacağım inşallah. Araba problemi olanlar benimle irtibat kurabilir. 0532 7891923.

MaDDoX
09-09-2006, 12:11
evet angin abiyle "RC TEAM 07 RAMPA SHOW" yapacaz! rc-car cılara ücretsiz! ama uçakçılardan para alcaz! :D

mini_cooper_07
09-09-2006, 19:25
arkadaşlar son anda bı plan degısıklıgı oldu buyuk babam tekrar rahatsızlandı ve yanınızda bulunamayacagım...:( herkezden ozur dılerım..size ıyı eglenceler...

MaDDoX
10-09-2006, 13:09
pek gelen yok! bu hafta buluşma iptal bence.....

cemozz
10-09-2006, 17:48
arkadaslar merhaba,
bu ise yeni baslamayı dusunen 3-4 arkadasız.
araba almaktan tutunda, bu isin bircok ayrıntısına kadar bizlere yol gosterilmesi gerekiyor. genellikle thk pistinde bulustugunuzu sanıyorum. oraya gelirsek bize yardımcı olucak insanlar bulabilecekmiyiz?

MaDDoX
10-09-2006, 18:16
arkadaslar merhaba,
bu ise yeni baslamayı dusunen 3-4 arkadasız.
araba almaktan tutunda, bu isin bircok ayrıntısına kadar bizlere yol gosterilmesi gerekiyor. genellikle thk pistinde bulustugunuzu sanıyorum. oraya gelirsek bize yardımcı olucak insanlar bulabilecekmiyiz?

evet genelde pazarları karain havaalanında buluşuyoruz ama bu hafta iptal oldu. hem havadan dolayı hemde katılım sayısının azlığından.ama inşallah gelecek pazar herkes orada olacaktır. siz pazar günü gelin araçları birde kendi gözlerinizle görün! çünkü genelde insan aracı kendi gözüyle görünce karar değiştiriyo. mesela onroad almışken benim t-maxx 3.3 ü görüp aracını geri verip of-road a geçen bile var! bakınız "mini cooper! :D siz gelin en başta engin abi olmak üzere değerli abilerimiz size yardımcı olacaktır her konuda!

cemozz
10-09-2006, 18:40
saat kac gibi orda toplanılmıs olur? ve saat kac gibi dagilınır?
cem_oz@hotmail.com benim msn. buraya mail yada msn den benimle temasa gecen olursa oraya gelip bos donmek istemiyorum sadece hepsi bu :)

MaDDoX
16-09-2006, 12:47
bu pazar buluşma varmı? ANTALYA ses ver!!!!!! :discoo:

sdombay
16-09-2006, 13:22
Arkadaşlar üzgünüm sınav var pazar gün KPSS....
Ve eşimin yaşgünü..
Yani benden pass..Gelemiyorum üzgünüm.....
Herkese selam....

MaDDoX
16-09-2006, 13:28
Arkadaşlar üzgünüm sınav var pazar gün KPSS....
Ve eşimin yaşgünü..
Yani benden pass..Gelemiyorum üzgünüm.....
Herkese selam....

hadi yaww. benimde son buluşmama olucak. :( okul açıldı ama ben sırf buluşma için 1 hafta gitmedim. :fifufifu: neyse sınavda başarılar.. bu arada aracın ilanını gördüm. rc işini bırakıyormusun yoksa?

ee millet başka gelen yokmu :confused:

mini_cooper_07
16-09-2006, 14:42
arkadaslar katılıma gore bende gelebılrım fekat daha tam kesın bırsey yok gelenler gelmeyenler yazarsa cok ıyı olcak

sdombay
16-09-2006, 14:57
hadi yaww. benimde son buluşmama olucak. :( okul açıldı ama ben sırf buluşma için 1 hafta gitmedim. :fifufifu: neyse sınavda başarılar.. bu arada aracın ilanını gördüm. rc işini bırakıyormusun yoksa?

ee millet başka gelen yokmu :confused:

Hayır rc işini hayatta bırakmam ve o ortamı terketmem sadece ep ye geçiş yaptım artık drift yapıcam:D

MaDDoX
16-09-2006, 16:31
ya bende drift yapmak istiyorum ama t-maxx i şimdi satsam ucuza gidecek. araç sıfır daha. bari biraz kulanayım diyordum. ama belki satmamada gerek kalmaz bayramdan gelen YTL lerle bi ep drift aracı alabilirim. :D

mini_cooper_07
16-09-2006, 19:25
bu arada drıft falan guzelde arkadaslar yarınkı bulusma nold???:confused:

cemozz
16-09-2006, 22:33
arkadaslar bende eger bulusacaksanız gelmek istiyorum ... kesinlesmedimi hala?

MaDDoX
17-09-2006, 19:25
valla şu sıralar klasman değişikliğine gidiliyo. millet elindeki aracı satıp yeni ve farklı türde araç alıyolar. benim son haftasonumdu. sırf bu buluşma için 2 haftayı gözden çıkarıp yok yazıldım ama olsun. bende engin abiden haber bekliyodum ama o bizi temsilen 17 eylül sabancı üniv. katılmak için istanbula gitmiş! :D neyse artık bana yol gözüktü. zaten benim t-maxx için yeni buji fln almam gerekecek. bayrama kadar yokum. belki o zaman bi süprizle aranıza katılabilirim!
herkeze kırımsız sürüşler!

sdombay
23-09-2006, 11:22
24/09/2006 Karain Buluşması

Evet arkadaşlar yarın gelen var mı?
Yeni araçlar test edilecek.Bol bol drift yapıcaz.Ayarlarını yeni bitirdiğim gp aracımın drift yapıp yapamayacağını görücez..Merak eden yok mu?
Hadi buluşmaya!!!!!!

HaQaN_86
23-09-2006, 15:54
ben gelirim ama aracımı sattım iyimi :D zaman yok diye sattık şimdi bol bol zamanımız var :D neyse,saati uyarsa gelirim ben maksat kalabalık olsun :eyweyw:

sdombay
23-09-2006, 19:03
Arkadaşlar Malum Ramazan Biz Serkan'la Saat 15:00'da Pistte Olmayı Planlıyoruz 17:00 veya 18:00 Gibi de Ayrılırız....Selamlar....

SUBARU_WRC_07
23-09-2006, 21:22
Bir aksilik olmazsa drift carları görmeye mutlaka gelicem. Bende kendi çapımda bişeler yaptım ama ne kadar driftlik onu bilmiom. Saygılarımla.

aytun
23-09-2006, 23:33
selamlar
arkadaşlar çok önemli ve hayati önem taşıyan bir işim sebebi ile çok istediğim ve drift aracımı denemek istediğim halde gelememe ihtimalim yüksek. bu yüzden affınıza sığınıyorum. ama bir fırsat bulupta çıkabilirsem mutlaka orada olucam. gelemezsem hepinize iyi eğlenceler...

sdombay
26-09-2006, 09:46
Arkadaşlar dün rahatsızlığım nedeni ile pazar gün konusunda birşey yazamadım,geç olacak ama birşeyler yazmak ihtiyacı duyuyorum....
Evet pazar buluşması yağmura yenik düştü,şahsen evden çıkamadım.
İnşallah bir sonraki buluşmada hava düzgün olur da drift yaparız:D
Selamlar....

SUBARU_WRC_07
26-09-2006, 10:42
İnşallah bir aksilik olmazda toplanırız. Bu hafta bende geldim buradan çıkarken hava iyi gibiydi Antalya ya gelince berbat oldu. Günümü migrosta geçirmekle yetindim. Bu pazara acısını çıkaracağımızdan eminim. Saygılarımla.

aytun
28-09-2006, 00:10
01/10/2006 Buluşması
Arkadaşlar bu pazar bir değişiklik yapıp go-kart pistinde buluşalım diyorum. Şu havaalanı karşısındaki kullanılmayan pistte. Drift için uygun olabilir. Yorumlar ve öneriler lütfen.....

SpeedMan07
28-09-2006, 10:46
Hepinize selamlar uzun bir zamandan beri gelemiyorum. Senelik izine çıkmam, dönüşündeki iş telaşı vs. derken koptuk iyice. Neyse okuduğum kadarıyla sanırım hepiniz kategori değiştiriyorsunuz. Hayırlı olsun. Bu arada 3 gün önce arsa bakmak için çıktığım masadağında, yolda ilerlerken bir anda yolun ne kadar geniş olduğunu fark ettim, hemen durdum ve inceledim. Arkadaşlar daha önce nasıl aklımıza gelmedi anlayamıyorum. Yol baya geniş, uzun ve asfaltı çok güzel. Taş, ot vs hiç birşey yok, tertemiz. Ben bir müddet daha size katılamayacağım. Ama siz olurda bir gün orayı denerseniz, lütfen burada paylaşın. Hepinize keyifli sürüşler:ahhahyt:

sdombay
28-09-2006, 11:22
01/10/2006 Buluşması
Arkadaşlar bu pazar bir değişiklik yapıp go-kart pistinde buluşalım diyorum. Şu havaalanı karşısındaki kullanılmayan pistte. Drift için uygun olabilir. Yorumlar ve öneriler lütfen.....

Evet abi ben de varım Serkan da gelicek,hava inşallah yağışsız olur da pistin tadını çıkarırız.Yağmur yağarsa da kapalı halk pazarları var.Sonuçta bu hafta kesin kullanıcaz araçları:ahhahyt: yalnız saat belirleyelim...Selamlar...:D

cemozz
30-09-2006, 23:03
yarın go-kart pistindeki bulusma kesinlesti galiba... bir degisiklik olursa haber verirmisiniz, bende sonunda rc leri gorebilecegim galiba :)
(15.00 gibi orda olmayı planlıyorum uygunmudur?)

aytun
01-10-2006, 01:46
Selamlar evet pazar gunu 15:00 da gokart pist indeyiz. Herkesi bekliyoruz.

aytun
02-10-2006, 13:39
selamlar
evet harika bir hafta sonu geçirdik. ep,gp ve minilerin yer aldığı buluşmada go-kart pistindende faydalanarak ufak bir yarış bile yaptık. Ep onroad drift car larımızın da performansları süperdi doğrusu. 3 drift car baya zevkli anlar yaşadık ve nitro dan sonra ep nin rahatlığı kolaylığı ve zevki konusunda hemfikir olduk. Ama nitroda başka tabii. Gokart pistinde tozu dumana kattık Prozac Bilal le. Ntc3 ile bana kafa tutmaya kalktı:lol: . Yeni başlayacak olan arkadaşlarımızda buluşmaya iştirak ettiler ve nitro ile ep drift arasında muallakta kaldılar:) . Velhasıl ep onroad unda araç portföyümüze katılmasıyla çeşitlilik açısından buluşmalar daha zevkli geçmeye başladı haliyle. Bu sebeple herkesi katılım için şartlarını zorlayıp zaman ayırmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Antalya da Hobbyrc yi güzel günler bekliyor....Resimler de geldi taze taze.....

http://img168.imageshack.us/img168/8509/img0003at7.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/2950/img0029uf5.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/5338/img0001yn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img175.imageshack.us/img175/2498/img0012xu2.jpg (http://imageshack.us)

sdombay
02-10-2006, 14:05
Abi yine döktürmüşsün.Evet çok güzel bir buluşma oldu.Pistimiz de oldu diyebilir miyiz?(gerçi çok erken konuşmayayım)
Gp'den sonra Ep aynı tadı vermiyor ama Ep'nin de ayrı bir tadı var bence.
Drift çalışmalarına devam ediyoruz bu arada..
Ama yine de iyi yanladık...:dıkşın:
Haftaya herkesi bekliyoruz.Tabi bir problem çıkmazsa..:D

PROZAC
02-10-2006, 14:15
burda Engin beye katılmamak elde değil özellık le su ramazan günlerınde iftar saatıne kadar zaman gecırmenın en güzel yolunu bulduk..
ayrıca go kart pıstı gerek zemın gerekse masa göle alanı ve ulaşım kolaylığı acısından oldukca tatmın edıcı bır yer..
sevgili engincıgıme katılmadığım bır konusankı benı acık ara gecmıs gıbı bır ızlenım ıcerısınde..
serkan arekadasımında göruntuledığı kareler mevcut tur kendısı telesa kapılarak canım serpentı calılara sokarak yarısı önde ama kendı sı bıtırmıstır...
haftaya daha yoğun katılımlarla tum arkadasları bır arada görmek dıleğğı ıle kırısız sürüşler..

aytun
02-10-2006, 15:03
sevgili engincıgıme katılmadığım bır konusankı benı acık ara gecmıs gıbı bır ızlenım ıcerısınde..
serkan arekadasımında göruntuledığı kareler mevcut tur kendısı telesa kapılarak canım serpentı calılara sokarak yarısı önde ama kendı sı bıtırmıstır...

Bumudur bahsettiğin görüntü?;

http://img244.imageshack.us/img244/3451/img0017ps5.jpg (http://imageshack.us)

Her haliyle güzel bu 710 yaaa.....

MaTrExXx
02-10-2006, 16:21
evettt bu hafta sonu benim ara<cta ankaradan gelior(ayarları yapıldı &#231;alışır durumda :D) gelcek hafta tf2 min par&#231;asını bulursam yapıp gelicem bulamazsam gelirim bi &#231;&#246;z&#252;m bakarız onada :D
umarım gelecek hafta iyi vakit ge&#231;iririz

cnergiz
04-10-2006, 08:28
Merhaba arkadaşlar,

Haftaya buluşalım diyorsunuz. Haftaya dediğiniz zaman dilimi 08.10.2006 mı acaba? Yer olarak ta havalimanı karşısı gokart pisti sanırım. ve saat olarak kaçta orada oluyorsunuz?

Saygılarımla

Cenk Nergiz

sdombay
04-10-2006, 09:46
Cenk evet Gokart pisti havaalanı karşısında,buluşma da genelde 14:00 - 15:00 gibi oluyor..Ama buluşmaya hafta sonuna doğru karar veriyoruz çünkü hesapta olmayan işler çıkabiliyor...Selamlar...:dıkşın:

SUBARU_WRC_07
04-10-2006, 10:38
Bu haftaya mutlaka gelmeye çalışıcam pist güzelmiş eminim güzel eğlenmişsinizdir. Engin abi aracnın o halini görünce samimi olarak çok üzüldüm zavallı aracın başına gelmedik kalmadı. Nazara geldi heralde. Büyük geçmiş olsun abi.

cnergiz
04-10-2006, 11:34
Okey Serkan bey, forumu takip edip en azından cuma günü teyid almaya çalışırız birbirimizden

Sevgilerimle...

Cenk Nergiz
Virtual Onurair Pilot Boeing 737/800

MaDDoX
04-10-2006, 16:12
ya neler ka&#231;ırıyorum ya! delirmemek elde değil ! t-maxx imde antalyada kaldı zaten! neyse bayramda geliyorum. inşallah havalar g&#252;zel olurda buluşma ger&#231;ekliştirebiliriz! bu arada bizim t-maxx leri de s&#252;rebileceğimiz bi alan varmı orada?

MaTrExXx
05-10-2006, 15:50
bu hafta buluşma drift buluşması mı olacak yoksa gp mi??

sdombay
05-10-2006, 15:57
:dıkşın: Hepsi!!!!!:dıkşın:

MaTrExXx
05-10-2006, 17:09
:D:D iyi ozaman bende geliorum
galiba yine aynı yerde olucak demi??

sdombay
05-10-2006, 17:33
:dıkşın: Hayır artık gokart pistindeyiz.Havaalanı karşısı..:dıkşın:

MaTrExXx
06-10-2006, 15:38
ooooo benim hafta sonu meaknımmdı orası :D:D
her hafta sonu gokart atardık :D

cnergiz
06-10-2006, 15:45
08.10.2006 pazar günü hava sıcaklığı tahimini 28 derece olacak. Rüzgar 175 radyalden 5 km. hızla esecek. Nem oranı %65 olacak.

Bu şartlar altında buluşma sanırım keyifli olacak.

Saygılarımla

MaTrExXx
06-10-2006, 15:53
:D:D &#231;ok saoll bizi aydınlattığın i&#231;in :D:D

MaDDoX
06-10-2006, 16:22
08.10.2006 pazar günü hava sıcaklığı tahimini 28 derece olacak. Rüzgar 175 radyalden 5 km. hızla esecek. Nem oranı %65 olacak.

Bu şartlar altında buluşma sanırım keyifli olacak.

Saygılarımla

valla siz uçmaktan hobbyrc kullanmaya fırsat bulabiliyosanız helal olsun! :ahhahyt: benim bildiğim aylık en fazla saat uçuşu türk pilotları gerçekleştiriyo. bu arada gittiğiniz yerlerden araba getirme imkanınız varmı? :confused:

cnergiz
06-10-2006, 17:42
Sevgili MAddox kardeşim,
:) bir yanlış anlalışma var. Ben Onurair Virtual Airlines Pilotluğu yapıyorum. Bir başka değişle Sanal Havayolu Pilotuyum. Yani Simulator ortamında evden Bilgisayar ile internet üzerinden uçuş yapıyorum. Tamam uçuştan fırsat kalmıyor:) Uçmak için hazırlıklar falan baya zaman alıyor. Ama kendimi bir pilottan eksik görmüyorum sadece gerçeklik hissi olarak farkımız var. Ayrıntılarını eğer buluşmaya gelirsen orada anlatırım.

Saygılarımla

Cenk Nergiz
Onurair Virtual Airlines Pilot Boeing737/800

MaDDoX
06-10-2006, 20:55
hadii ya :eyaaaaa: . sen öyle deyince ben gerçek sandım. :D valla bende küçükken okadar çok uçağa bindimki ama uçmaya fırsat bulamadım :D anlaşılan senden daha tecrübeli sayılırım. bu arada buluşmalara ancak bayramda katılabileceğim. :( korkutelinde üniversitede okuyorum ve her hafta sonu gelmiyorum antalyaya. :kütküt:

sdombay
06-10-2006, 21:37
Evet arkadaşlar haftasonu buluşma günü bildiğiniz gibi , pistimiz var artık biliyorsunuz(Erken konuşuyorum ama).
Ewet kimler geliyor?
Kaçta geliyor?
Hangi araçla katılıyor?
Bilgiler bilgiler lütfen.....:dıkşın:

MaTrExXx
06-10-2006, 22:10
Walla Az &#214;ne Benİm T-maxx Geldİ
Ben T-maxx İle Katilicam 3.30-4.00 Arasi Gelmeyİ Planliyorum

cnergiz
06-10-2006, 22:27
Tamiya TA03F ile katılıcam. Pistimiz oldu dediğiniz yer gokart pisti ise, ben saat 14:15 de kesin orada olurum.

MaDDoX
06-10-2006, 22:56
valla ben 20 sinde antalyaya geliyom. inşallah 22 sinde hava g&#252;zel olurda g&#252;zel bi katılım ger&#231;ekleştiririz. şimdilik size iyi yanlamalar. gelince g&#246;r&#252;ş&#252;r&#252;z. bu arada resim ve videoları ihmal etmeyin. fatih abi nerde benim t-maxx in tek teker videosu? hala eklemedin !

mini_cooper_07
06-10-2006, 23:10
herkeze selam uzun bır aradan sonra bende bu hafta sonu aranızda olmayı planlıyorum bı aksılık cıkmazsa...gorusmek dılegıyle

genesis
07-10-2006, 11:43
Tamiya TA03F ile katılıcam. Pistimiz oldu dediğiniz yer gokart pisti ise, ben saat 14:15 de kesin orada olurum.

selam cenk, sayın adaşım, hafta sonu pistte tanışmıştık, hatırlarsan benimde arabam yoktu ancak sen baya bi elini çabuk tutmuşsun bakıyorum, bravo çok hızlısın...
darısı benim başıma...
pazar görüşmek üzere...
(su pilotluk işini çok merak ettim buluşunca başını ağrıtacam sorularımla :igra: )

cnergiz
07-10-2006, 12:20
Sevgili adaşım Cenk,

Yanılıyorsun arkadaşım sen. Seninle tanışmadık. Çünkü ben ilk defa gelicem buluşmaya. :) Kaldıki Benim RC 1998 yılından beri var. Ayrıntıları görüşürüz orada.:ahhahyt: :ahhahyt:

Cenk Nergiz
Onurair Virtual Pilot Boeing 737/800

genesis
07-10-2006, 12:25
Sevgili adaşım Cenk,

Yanılıyorsun arkadaşım sen. Seninle tanışmadık. Çünkü ben ilk defa gelicem buluşmaya. :) Kaldıki Benim RC 1998 yılından beri var. Ayrıntıları görüşürüz orada.:ahhahyt: :ahhahyt:

Cenk Nergiz

So sorry,
geçen hafta bu hobby e başlamak isteyip izlemeye gelen 2 arkadaş vardı, onlarda pilotmuş, ben öyle fikir yürütmüştüm ama görülüyor ki apışıp kalmışım :) görüşmek üzere...

sdombay
07-10-2006, 12:26
Evet yine sıkı katılım olacağa benziyor!!!!:dıkşın:
Serkan da geliyor tamiya tto1-d ve kyosho minimonster ile katılacak..:D
Ben de yazayım oldu olacak tamiya ta04-ss ve hpi rs4 3 18ss ile katılmayı planlıyorum...:dıkşın:
Saat 14:00 civarı gokart pistinde oluruz...
Selamlar.....

SUBARU_WRC_07
07-10-2006, 21:35
Saygılar. Bu hafta bende gelicem herhangi bir aksilik olmaz ise. İnşallah aranızda olmayı başarırım ortamı &#231;ok &#246;zledim &#231;&#252;nk&#252;.

aytun
08-10-2006, 04:12
selamlar
arkadaşlar sanırım bu hafta müthiş bir buluşma olacak. Son olarak pazar günü foruma giripte buluşma hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için bilgi anlamında;
08/10/2006 Pazar
Saat: 14:00
Yer : Havaalanı Karşısı Eski Go-Kart pisti
Herkesi Bekliyoruz aracı olan olmayan.....
Saygılar..

MaDDoX
08-10-2006, 19:41
duyduğuma g&#246;re &#231;ok g&#252;zel ge&#231;miş buluşma! 8-9 ara&#231; varmış! resimleri bekliyorum en kısa zamanda!

MaDDoX
08-10-2006, 20:07
işte birkaç resim!!!

Tüm katılan arkaşlara sonsuz teşekkürler.

Saygılar

Cenk Nergiz
Onurair Virtual Airlines Pilot

abi bikaç resim demişsin ama sadece 1 resim var! :confused: yokmu başka resim video ? ben en çok engincan'ın t-maxx ini merak ettim? nasıldı araç?

cnergiz
08-10-2006, 20:16
Pardon. Simdi oldu sanırım. veeee işte resimler :)

MaDDoX
08-10-2006, 20:20
ya ben t-maxx g&#246;remedim resimlerde? engincan gitmedi galiba buluşmaya! cenk abi buluşmada bi tane off-road yokmuydu?

aytun
08-10-2006, 23:36
selamlar
Antalya buluşmaları artan ilgiyle devam ediyor. İki kişi ve iki arabayla başladığımız buluşmalarımız her geçen gün kişi ve araç sayısı artarak ve maximum yardımlaşma ile devam ediyor. Şu anda askerde, okulda ve işi dolayısı ile her hafta katılamayan arkadaşlarımızıda sayarsak 16 kişi ve 20 den fazla nitro off-road, nitro on-road, ep-onroad ve ep drift araçlarımızla büyük bir topluluk olma yolunda ilerliyoruz. HobbyRc Antalya Grubu olarak buluşmalardaki sevgi saygı ve dayanışma çerçevesinde buluşmalarımıza aracı olan olmayan tüm rc modelcilerini ve adaylarını bekliyoruz. Şunuda belirtmek isterimki ilk buluşmalarımıza nazaran gelişigüzel araç sürme ve buna bağlı olan araç kırımları da daha bilinçli ve organize olmaya başlamamızla birlikte minimuma inmiş durumda. Bunu şunun için söylüyorumki bazı arkadaşlarımız biraz önce bahsettiğim sebeplerden muzdarip olmuş ve araçlarını bir süredir rafa kaldırmışlardı. Sonuç olarak Antalya da şehir içindeki yeni yerimizin de etkisiyle çok keyifli ve hafta sonunu iple çeker olduğumuz günler yaşıyoruz. Tekrar söylüyorumki modelcilik ancak başka insanlarla ,bu hobi ile ilgilenen yada ilgilenmeyen, paylaşıldığında daha keyifli hale geliyor. Tekrar tüm üyeleri bu yardımlaşma ve dayanışma ortamına davet ediyorum.
Saygılar...

cnergiz
09-10-2006, 09:05
Merhabalar,

Engin abi temennilerine katılmamak mümkün değil. Pazar günü yapılan buluşmada daha önce karşılaşmadağım bir ortam mevcuttu. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadık. Günümüzde bu tür ortamları yakalamak ne yazıkki mümkün degil ama RC Antalya camiası olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. İleride artan sayı ile gerçekleşeceğini düşündüğüm buluşmaların; bu türden sevgi, saygı ve yardımlaşma ile geçeceğinden hiç şüphem yok.

Herkeze sonsuz teşekkürler...

Saygılarımla...

Cenk Nergiz
Onurair Virtual Airlines Pilot Boeing 737/800

sdombay
09-10-2006, 12:41
Evet arkadaşlar bir pazar daha geride kaldı yeni yerimizde Engin abinin de bahsettiği gibi kırımsız sürüşler yapmaya başladık.Drift araçlarımızla da tekniğimizi geliştirmeye devam ediyoruz.Ne diyeyim pist güzel katılım güzel ortam güzel yardımlaşma hat safhada daha çok katılım bekliyoruz!!!!!
Buluşmaya gelen ve gelemeyen tüm arkadaşlara selamlar....

MaTrExXx
09-10-2006, 16:32
evet ben tam yola çıktığım anda bir telefon geldi babama
'inşşatın su borusu patladı hemen gelin'
ben sinirden çatlıcaktım:kütküt: bendede bu kadar şans olur anca zaten
ama orda bi kaldırım buldum 20-25 cm yüksekliğinde ve biraz dik
durmadan hoplat zıplat yaptım umarım sizin için iyi bir buluşma olmuştur

sdombay
11-10-2006, 09:20
Evet arkadaşlar 08.10.2006 buluşma resimleri biraz geç de olsa sonunda forumda!!!

sdombay
11-10-2006, 09:26
Buluşma resimleri devamı...

sdombay
11-10-2006, 09:32
Resimler devamı 2...:yuppiyuv:

sdombay
11-10-2006, 09:44
Ve son.Yorumlar lütfen....:dıkşın:

MaDDoX
11-10-2006, 10:55
ah ah! orada olmak vardı! video yokmu video ? :D

sdombay
11-10-2006, 14:41
ah ah! orada olmak vardı! video yokmu video ? :D

Al kardeşim istediğin video olsun yalnız sadece 30 sn. bu hafta kamera götürüp çekim yapmayı planlıyoruz....:dıkşın:
http://www.youtube.com/watch?v=NHqIxrSd4vU

sdombay
11-10-2006, 14:45
Bu arada ge&#231;meme izin verdiği i&#231;in Prozac'a teşekk&#252;r ederim....

MaDDoX
11-10-2006, 15:57
30 saniye ama kalitede güzelmiş :ahhahyt: . şeytan diyoki bu pazar atla arabaya var antalyaya al t-maxx'i at kendini piste...:D ama 1 hafta daha dayanmam lazım. bu arada bayramdan önceki pazar buluşma olurmu? lütfen olsun :fisdua: arabaya ayar yapmam gerekli yardımınıza ihtiyacım var :ıggcck:

cnergiz
11-10-2006, 17:16
Bu haftaki buluşmada ben arabaya kamera bağlamayı düşünüyorum:) Ya kamera parçalanacak yada araba. Ama sağlık olsun:)

Cenk Nergiz
Onurair Virtual Airlines Pilot Boeing 737/800

MaDDoX
14-10-2006, 12:20
hafta sonu geldi &#231;attı. 1 buluşmaya daha katılamıyacağım. inşallah haftaya olur. herkese kırımısız s&#252;r&#252;şler. benim i&#231;in bol bol foto-video &#231;ekerseniz &#231;ok sevinirim.

sdombay
14-10-2006, 12:42
Evet 07 Team....
Kimler geliyor,kimler gelemiyor?
Kumandaları görelim:dıkşın:
(Tabi yağmur yağmazsa):D :D :D :D :D

MaTrExXx
14-10-2006, 13:56
ge&#231;en hafta olduğu gibi bir aksilik &#231;ıkmassa ben gelicem

FaCeLeeS
14-10-2006, 14:05
Bu hafta bende geleceğim aranıza ilk defa ama kumandam yok:( görüşmek üzere

aytun
14-10-2006, 15:38
Bu hafta bende geleceğim aranıza ilk defa ama kumandam yok:( görüşmek üzere
selamlar
bu hafta yine bana iş düştü. şaka bir yana sen yeterki gel bende bilumum alet edevat parça bulunur. sürersin arabanı. bekliyoruz...

MaTrExXx
14-10-2006, 16:12
bendede var kumanda 2 kanal tf_2 min kumandasıydı araba ge&#231;meden &#246;nce :D

sdombay
14-10-2006, 16:30
Arkadaşlar kardeşler hemen bir düzeltme yapayım çünkü yanlış anlamalar oluyor.
Ben "kumandaları görelim" sözünü kimler katılacak manasında yazdım.Faceless arkadaşımız henüz araç almamış.Gruba katılıp kullanılan araçlara bakıp ona göre karar verecekmiş..
Yani kumanda olayı yanlış anlaşılmasın..
Teşekkürler..Selamlar...:dıkşın:

MaTrExXx
14-10-2006, 16:35
eheheh ben serkan abinin yazısını aracları g&#246;riim diye okudum :D
faceless arkadaşımz da &#246;yle diyince bende direk atladım :D:D
yemin ederim koptum burda :D:D

MaDDoX
14-10-2006, 16:53
:D :D :D harbiden ya tam dumurluk oldum :D :D

mini_cooper_07
14-10-2006, 17:27
herkeze selamlar..bu hafta bı işim cıkmazsa ben yıne yanınızdayım..
gorusmek uzere...(umarım yagmur olmaz)

cnergiz
14-10-2006, 18:40
Bende geliyorum. Yagmur olayı düşündürüyor beni. 1 hafta geçsin diye bekle sonra yağmur yağsın ve buluşma olmasın. Ne kadar kötü bir durum. Yağmur yağsada gidelim arkadaşlar. Gokart pistindeki saçak altında kullanırız(her ne kadar 3-5 metrelik bir alan olsada):)

Sevgiler

Cenk Nergiz

FaCeLeeS
15-10-2006, 01:24
Ben geleceğim ama kumandam yok yani arabam yok demek istedim:D Sizlerin yardımıyla bitene alacağım.Yağmur yağmazda inşallah toplanırız gerçi ben öle çok yağmur olmadığı sürece orada olacağım.Görüşmek üzere...

aytun
15-10-2006, 01:59
selamlar
arkadaşlar eğer yağmur olmazsa saat 13:00 gibi havaalanı karşısındaki go-kart pistinde olalım. Yüksek bir katılım temennisiyle....

SUBARU_WRC_07
15-10-2006, 11:19
Hevent hevent bu hafta aranızdayım nihayetinde tabi bizim arıza elemen problem &#231;ıkartmazsa. Engin abicim benide g&#246;t&#252;r&#252;rs&#252;n dimi. Yanımda bir arkadaş daha getiricem. Beni nereden alırsın ka&#231; gibi geleyim abicim. Saygılarımla.

sdombay
15-10-2006, 19:42
Bir haftayı daha beraber geçirdik..Katılımlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederiz..Yine keyifli bir pazar geçirdiğimize inanıyorum..Bol bol drift yaptık(yapmaya çalıştık),araçlarımızla ilgilendik,yarış yaptık,yoldan çıktık,yola döndük,bence mükemmeldi.Gün geçtikçe ilerliyoruz.Yeni katılan arkadaşlarımızla da Antalya Rc Team büyüyor..
Buluşmaya katılan ve katılamayan tüm arkadaşlara selamlar.....:dıkşın:
Not:Resimler yarın,video yakında:D :D :D :D

MaDDoX
15-10-2006, 21:15
işte bensiz bir buluşma daha böyle gelip geçtii :( ama haftaya bomba gibi geliyorum :eyaaaaa: .... modifiyeli t-maxx le aranızda olacam inşallah şafak 7 :D

MaTrExXx
15-10-2006, 22:27
evet arkadaşlar g&#252;zel bir buluşma oldu az kalsı digital servomu kırıyodum :D ama olsun can feda b&#246;yle buluşmalara
http://img160.imageshack.us/img160/3707/dsc00404bi8.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=dsc00404bi8.jpg)
http://img63.imageshack.us/img63/7631/dsc00405tq5.th.jpg (http://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc00405tq5.jpg)
http://img518.imageshack.us/img518/5267/dsc00406ql6.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=dsc00406ql6.jpg)
http://img63.imageshack.us/img63/4545/dsc00407gt5.th.jpg (http://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc00407gt5.jpg)
http://img63.imageshack.us/img63/681/dsc00410su9.th.jpg (http://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc00410su9.jpg)
http://img518.imageshack.us/img518/2485/dsc00411uq0.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=dsc00411uq0.jpg)
http://img518.imageshack.us/img518/9171/dsc00413ob0.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=dsc00413ob0.jpg)
http://img249.imageshack.us/img249/1401/dsc00414og1.th.jpg (http://img249.imageshack.us/my.php?image=dsc00414og1.jpg)
http://img518.imageshack.us/img518/5218/dsc00415vi6.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=dsc00415vi6.jpg)
http://img117.imageshack.us/img117/5324/dsc00416fa8.th.jpg (http://img117.imageshack.us/my.php?image=dsc00416fa8.jpg)

MaDDoX
15-10-2006, 22:45
ne işi var o t-maxx in gıp gıcır 350-z nin üstünde... :eyaaaaa: o arabayı ben başka emellere alet edecektim :D bilen biliyo ne yapacaığımı :ahhahyt:

FaCeLeeS
15-10-2006, 22:59
İlk kez toplantıta bunmanın sevinci içindeyim sıcak karşılamanız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim alacağım drift makinesi yavaş yavaş kafamda canlanmaya başladı sayenizde bidahaki toplantılarda inşallah benimde aracım olur ve tam anlamıyla sizlere katılmış olurum.

sdombay
16-10-2006, 09:19
Birkaç cep fotosu da benden!!:D

Junior®©
16-10-2006, 15:20
İlk kez toplantıta bunmanın sevinci içindeyim sıcak karşılamanız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim alacağım drift makinesi yavaş yavaş kafamda canlanmaya başladı sayenizde bidahaki toplantılarda inşallah benimde aracım olur ve tam anlamıyla sizlere katılmış olurum.

aynı şeyler benim içinde geçerli... :ahhahyt:

bir sonraki buluşmada görüşmek üzere...

MaTrExXx
16-10-2006, 15:37
evet arkadaşlar ben ta-02 min kayıp bir par&#231;ası kaldı :D onuda bir bulabilirsem onlada drift yapmaya başlıcam
tf-2 ninde par&#231;asını bulamadım en sonunda yapıştırmaya karar verdim zaten fazla y&#252;k binen bi yer değil kırılma ihtimali zor geriye sadece 1 takım dift lastiği kaldı

Junior®©
16-10-2006, 15:58
evet arkadaşlar ben ta-02 min kayıp bir parçası kaldı :D onuda bir bulabilirsem onlada drift yapmaya başlıcam

:hımm: sana hangi parçası lazım arkadaşım?? belki bi yardımımız dokunur..:ahhahyt:

MaTrExXx
16-10-2006, 17:12
arka diff le teker arasında &#231;ubuk var (t)
o &#231;ubukla diff arsında bir par&#231;a var t nin gireceği o par&#231;a yalama olup d&#252;şm&#252;ş o lazım

MaTrExXx
16-10-2006, 21:08
evettt yapıştırdım tf-2 yi ama jantların 2 tanesi farklı 2 tane farklı oldu :D &#246;n ikisi kırıldığı i&#231;in ta-02 ninkileri taktım:Darabanın birini tamamlasam diğeri eksik kalıyo :D:D

MaTrExXx
17-10-2006, 16:57
evet arkadaşlarr tf_02 im eski haline d&#246;nd&#252; hatta daha iyi oldu ama tek bir problem kaldı drift yapabilmem i&#231;n oda drift lastikleri nereden bulabileceğimi bilen varmı acaba

Junior®©
18-10-2006, 10:17
yokomo nun lastiklerinin tavsiye edildiğini duyuyorum ama daha nerden temin edildiği sonucuna bende varamadım :)

viaconme
18-10-2006, 10:41
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/WTI0095P?FVSEARCH=yokomo&FVPROFIL=++

anthrax_1
19-10-2006, 12:56
bayramda inşallah Antalya da olacağım... bu mekanınıza nasıl ulaşabiliriz? bana ayrıntılı bir şekilde yol tarif edebilir misiniz? Konyaaltı Liman dan gelecegim...

MaTrExXx
19-10-2006, 13:53
saol ali abi ama ben orda esas tf-2 im i&#231;in hangisini alacağımı anlamadım :D eğer direk &#246;nerdiğin malın linkini verirsen sevinirim:)

FaCeLeeS
19-10-2006, 16:27
bayramda inşallah Antalya da olacağım... bu mekanınıza nasıl ulaşabiliriz? bana ayrıntılı bir şekilde yol tarif edebilir misiniz? Konyaaltı Liman dan gelecegim...

Yolun baya uzun ama basit bi okadarda 100 yıldan dümdüz yukarı çıkacaksın oradan çevre yoluna çıkacaksın ordan havalimanı yolunu takip ediyorsun.Hava limanına gelmeden yolun sana göre geliş hatındaki taraftaki taliyola gireceksin oralarda kime sorsan gösterirler.

MaDDoX
19-10-2006, 17:27
evet millet bu pazar kimler geliyo barnak kaldırsın :ahhahyt: kısmetse ben ve goca tosunum orada olacaz.. :cool: bu arada goca tosun biraz evrim geçirdi ona göre ... görünce kal gelmesin sakın....:eyaaaaa: ona göre ayarlayın kendinizi gelirken :lol:

MaTrExXx
19-10-2006, 17:41
ehehe sen bekle ben bi al. amortis&#246;r aliim sen g&#246;rcen :D:)

MaDDoX
19-10-2006, 21:11
hadi bakalım... :cool: sen 75 km hızla duvara geçirince :kütküt: o amortisörler kurtarabilecekmi? :lol: sen en iyisi onları arabanın ön ve arka tamponlarıya yerleştir.. hiç olmazsa darbeyi emer... :dıdııtt:

Junior®©
19-10-2006, 21:51
hava güzel olursa bizde orda oluruz büyük ihtimal (di mi Camal Abi :fifufifu: )

kısmetse yeni bir arabayla :ddd:

MaTrExXx
19-10-2006, 22:23
evet arkadaşlar bende bu hafta drift yapmak istiyorum ama lastiğim yok
artık elektrikbantı sarcaz demektir bu :):D:D

MaTrExXx
19-10-2006, 23:13
maddox abi sen bi 75 km ye &#231;ıkta ondan sonra gel :D:)

MaDDoX
19-10-2006, 23:35
maddox abi sen bi 75 km ye çıkta ondan sonra gel :D:)

valla sıfır modla 45mhp yapıyo.:eyaaaaa: gerçi şimdi 1 aydır yatmaktan kendini salmıştır.:D neyse pazar görüşücez :cool:

MaTrExXx
19-10-2006, 23:46
seni bekliyor olacağım pistte:cool: :discoo:
iyi bi yarış olucak :D:eyweyw: :dıdııtt:

FaCeLeeS
20-10-2006, 01:51
hava güzel olursa bizde orda oluruz büyük ihtimal (di mi Camal Abi :fifufifu: )

kısmetse yeni bir arabayla :ddd:

Evet bir aksilik çıkmazsa orda olacağız ben seni alırım aynıyer ve aynı saatte ;)

MaDDoX
20-10-2006, 09:35
ya millet benim her zamanki gibi ulaşım sorunum olacak.. :confused: eğer bilal (prozac) gelmezse benim işim zor.. ant-koop civarında oturup beni götürecek birisi varmı? :fisdua: evim atatürk lisesinin orada hemen....

genesis
20-10-2006, 09:55
ya millet benim her zamanki gibi ulaşım sorunum olacak.. :confused: eğer bilal (prozac) gelmezse benim işim zor.. ant-koop civarında oturup beni götürecek birisi varmı? :fisdua: evim atatürk lisesinin orada hemen....

walla ben şimdi bilal ile konustum, gelmem biraz zor ama kesin gelmem diyemem dedi, sen simdiden bi yolunu bulmaya çalış bence, o kadar antalyaya gelip ortada kalma...
sanırım hala buluşmaya herkesin geleceği kesin değil... engin abi ve serkan başı geçiyolar... onlar gelicez derlerse olur heralde...

sdombay
20-10-2006, 12:45
Bir hafta sonu daha geldi...Buluşma için herkes tutuşuyor sanırım...:ahhahyt:
Eğer hava şartları izin verirse bu hafta pistte olacağım...:dıkşın:
Yeni aracım da gelirse onu test için kesin pistteyim...:D :D
Herkese selamlar.....

cnergiz
20-10-2006, 14:06
Sevgili Maddox Kardeşim,

Ben Antkoop civarında oturuyorum. Okulun adını bilmiyorum ama sanırım Atatürk Lisesi yanında. Halı Sahanın olduğu yerde. Bu hafta bayram tatili için eşimle beraber şehirdışında tatilde olacağım. Ama bundan sonraki buluşmalarda gelmek istersen seve seve gideriz beraber. Beni MSN listene ekle istersen.

Bu arada hafta sonu iyi vakit geçirin arkadaşlar. Aklım sizde olacak. Bir dahaki sefere görüşmek üzere.

Sevgiler...

Cenk NERGİZ

MaDDoX
20-10-2006, 14:56
Sevgili Maddox Kardeşim,

Ben Antkoop civarında oturuyorum. Okulun adını bilmiyorum ama sanırım Atatürk Lisesi yanında. Halı Sahanın olduğu yerde. Bu hafta bayram tatili için eşimle beraber şehirdışında tatilde olacağım. Ama bundan sonraki buluşmalarda gelmek istersen seve seve gideriz beraber. Beni MSN listene ekle istersen.

abi bende tam orada oturuyorum. kanalın dibine yeni atatürk parkı yapıldı.bizim ev onunla karşı karşı.. şansıma bu pazar buluşma olursa bi yolunu bulucaz artık...

MaTrExXx
20-10-2006, 17:00
:D walla bende çook hastayım:mad: fakat herzamanki gibi yanınızda olmaya çalışıcam:eyweyw:

MaDDoX
20-10-2006, 19:30
dostum gel sen. arabanın i&#231;inden &#231;ıkmazsın.. biz ayarları yapar benzini koyar yola bırakırız. sende arabanın i&#231;inden s&#252;rersin t-maxx ini :D
şaka bi yana bi an &#246;nce iyileş.belki babamı ayarlayabilirsem beraber geliriz..

mini_cooper_07
20-10-2006, 23:39
hava ıyı olursa bende ordayım herkese selam bu arada:D

sdombay
21-10-2006, 09:09
Bir hafta sonu daha geldi...Buluşma için herkes tutuşuyor sanırım...:ahhahyt:
Eğer hava şartları izin verirse bu hafta pistte olacağım...:dıkşın:
Yeni aracım da gelirse onu test için kesin pistteyim...:D :D
Herkese selamlar.....

Yeni araç :mad: gülüyorum kendime....
Selam arkadaşlar...Yeni araç falan yok dolandırıldım..Siz siz olun internetten ikinci el işine pek bulaşmayın karşıdakinin ne yapacağı hiç belli olmuyor...
Başıma geleni anlatayım:
İnternette ikinci el rc satan bir sayfadan bir araç beğendim ve satan kişiyle bağlantıya geçtim gp alacağını bu yüzden satmak istediğini söyledi.Aracın resimlerini istedim sitedeki resimden başka olmadığını söyledi(burda uyanmam gerekliydi)tamam deyip aracı kargoya verdikten sonra bana kargo takip nosunu bildirmesini istedim.Takip no geldi internetten kontrol edip parayı hesabına çıkardım...Herşey çok güzel....Kargo şirketini aradım ve bana bir kargo olup olmadığını sordum..Olumsuz cevap alınca kargonun gönderildiği yeri aradım bana kargoyu veren şahsın ürünün ödemesi yapılmadığı için kargoyu geri aldığı söylendi....Başıma geleni anladınız sanırım....
Şahısların isimleri,banka hesap noları,telefonları ve hatta kredi kartı noları elimde.Buradan yola çıkarak adreslerine ulaştım.Ama elimden gelen başka birşey yok...:kütküt:
Neyse yarın buluşmada görüşmek üzere...Selamlar....

PROZAC
21-10-2006, 13:51
Abİ &#199;ok B&#220;y&#220;k Ge&#199;miŞ Olsun Hemen Ilgili Bankalara Bildirirsen Parani Kurtarirsin Umarirm..
Tekrar Tekrar GecmiŞ Olsun..

sdombay
21-10-2006, 14:25
Arkadaşlar gelişme var olayda şahsın babasına ulaştım konuyu halledeceğini söyledi bakalım ne sonuç çıkacak..Bayram sonunu bekliyeceğiz....:fisdua:

MaTrExXx
21-10-2006, 15:06
ge&#231;miş olsun serkan abi yaa:( ge&#231;miş olsun işallah parana veya araca ulaşırsın
bence bi konu a&#231;ılmalı (&#252;st konu) rc ye yeni başlayanlar arac alacakları zaman bu konuya bakarak kimden alıp kimden almayacağına karar verebilir

sdombay
21-10-2006, 17:38
Arkadaşlar yarın biraz erken olcak ama biz saat 12:30 -13:00 gibi pistte olacağız,erken dönmemiz gerekiyor 14:30 pistten ayrılacağız...
Selamlar...

MaDDoX
21-10-2006, 17:39
ge&#231;miş olsun serkan abiii.... yarın g&#246;r&#252;şmek dileğiyle.....

MaTrExXx
21-10-2006, 17:52
oooo işte bu k&#246;t&#252; ben zaten pazr g&#252;nleri saat 12 de kalkıorm e bide 2.30 gibi d&#246;nekseniz benim i&#231;in buluşma yatar

genesis
22-10-2006, 13:16
büyük geçmiş olsun, umarim halledersin, ancak söyle bir durum var, hangi banka üzerinden havale yaptin bilmiyorum ama o bankayla irtibat kurup paraya bloke koydurabilirsin ama elini çabuk tutman lazim, eleman hemen parayi cekmesin...
şimdiden herkesin ramazan bayrami mübarek olsun...

MaDDoX
22-10-2006, 13:39
arkadaşlar antalyada olmama rahmen buluşmaya gelemiyorum... :mad: son dakika süprizi oldu... :fire: 1 hafta önceden gelicem deyip gelemediğim için herkezden özür dilerim... :( inşallah gelecek pazara görüşmek dileğiyle....... :ddd:

MaTrExXx
22-10-2006, 18:25
off maddox abi off saol sayende babam bidaha beni buluşmalara g&#246;t&#252;rmeme kararı aldı:D tam 2.34 de ordaydım fakat kimse yoktu
bu kadar dakik olmayın arkadaşlar ;)