PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : caylak driftci noluverdik :D

Edy
03-07-2006, 21:27
ewet arkadaslar sonunda bende araniza katildim sanirim.gerci tam anlamiyla bi driftci oldum denemez cunku sadece suanda difransiyelleri kitledim arkai fulll onu yarim olarak lastikleri almadim daha 23 turn yuksk torklu bi motor aldim tamiya superstock taktim simdilik tekerlkleri eski kabak olanlari kullaniormaraci iice alcalttim ancak viraj cubuklari hakkinda supen var sizce kalsinmi cikartiimi medium var su anda ustunde bde suspansiyon yay olarak sertlik yumusaklik olarak ne kullanacagimi saptiyamadim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler :dıdııtt: aracim tb02:ımmm:

hako d
04-07-2006, 16:58
Süspansiyon sertliği sana kalmış ama önleri arkalardan daha yumuşak yapmanda fayda var.Stabilizerlerin drifte boru lastiğe geçtiğinde hiçbir etkisi olmayacak .gerçi şimdide çok bişey farketmiyodur.aslında en doğrusu teker teker söküp takarak buna sen karar verebilirsin

Edy
04-07-2006, 17:57
saol hakan abi onerilerin icin bakalim bgun bi deneme surusu yaptim gercekten cok keyifli tabi tek kisi pek zewki olmuo ama olsn bde yolda tek tuk tas var sinirlerimi bozuo :D:D bakalim geliorm arkadan yavas yavas kacilin huleyn:P baska onerilerde alabilirm arkadaslar :D:D