Orijinalini görmek için tıklayınız : 1/5 buggy mi yoksa monster truck mı??
mustall165
06-07-2006, 21:26
evet buggy diyenler el kaldırsın..eğer buggy derseniz nedeninide söylerseniz sevinirimm..
monster abi en azından goruntusu heybetli :)
bonzipower4
07-07-2006, 12:32
Bence buggy. Monster truck da görüntü olarak güzel ama tam scale kamyonların özelliğinde yani hantal ve yavaş. Buggy hızlı ve offroad performansı çok iyi.
bence de buggy :)
monster dengesiz olabilir .
buggy'nin daha hızlı ve daha dengeli olucağını dusunuorum
sariertan
07-07-2006, 14:38
Bencede her ikisinin bir arada olduğu stadium truck tarzı birşey al. Hızda yaparsın daha ağır arazi şartlarındada gazlarsın. Örn. GS STORM SUT. Aslında monster olarak geçiyor ama bence stadium truck olmalı =)
RoyalFlush
07-07-2006, 21:31
LST 2 :D hehehe bence 1/10 bir buggy yada
1/8 bir buggy
kullanış amacına göre de değişir.
prettyahmet
08-07-2006, 10:26
1/5'lerin genel yapısını biliyosan on road da alsan buggy'De alsan monster tekerleği takabiliyosun.Ancak salınım organları için pek sağlıklı olmuyor.Bence git bi 1/5 mcd race runner buggy proline versiyonu.Sonra ona gider mt lastiği alırsan işin görülmüş olur.
mustall165
08-07-2006, 15:28
iyi tamm ama buggy lerde hill climd yapamıyoki o yüzden kararsızım..zaten oylama yüzde 50 50
bonzipower4
08-07-2006, 17:30
Ben ikisini de kullanmış biri olarak bir kez daha buggy derim. Herşeyden önce monster truck ne yazıkki çok dengesiz. Ve takla attığı zaman savage daki gibi ucuz kurtulma şansın düşük çünkü o koca lastiklerle 14 kg a yakın ağrılığı var. Ama görüntü mükemmel ona diyecek bişeyim yok. Buggy den monster truck a çevirmen kolay sadece kep tutacakları ve lastikler değişiyo hatırladığım kadarıyla çünkü süspansiyon parçaları aynı boyutta ama onroad dan offroad a baya bir para harcaman gerekir çünkü boyutlar değişiyo.
1/5 buggy 1/8 buggylerden çok farklı.
Monsterların kendilerine göre buggylerin kendilerine göre özellikleri vardır.İkisini karşılaştırmak bmw 3.30 ile bmw x5 i karşılaştırmak gibi.Hangisi iyi ikiside iyi.Kullanım amacına göre hangisini seçiceğine karar ver.Bu kararlarında
Parça kalitesi
Parça bulunabilirliği ve maliyeti
Kullanım ve destek alabileceğin kişilerin olup olmadıgı
Bu tür araçları yakından görerek almakta fayda var kullanıcıları ile konuşup eksi ve artılarını ögrenmek almadan önce önemli bir kriter.
Benim terciğim MT olurdu.1/5 buggyi sadece videoda gördüm.Buggy diyorsan 1/8 bak derim.Xb8 eksinlikle tavsiye ederim bir kullanıcı olarak.
bence monster truck çünkü buggy gerçekçi olmuyor ya zaten hiç biri gerçekçi değilde monster trunck daha bir gerçek oluyorr;)
mustall165
11-07-2006, 21:15
ama monster truck ın da yol tutuşu kötü ve hantal bu yüzden buggy daha iyi gibime geliyor..ama ankete uycam.
abi bendce monster alma çünkü o alet gerçekten ok ağır ve lastikleri motor çevirmiyo ki bu özellikle mcd ninkinde gerçe FG de durum değişiyor olabilir... Onun için bence buggy bende mcd buggy var gerçekten çok keyifli ve sağdan soldan rahat zıplıyor:)
oguzhangunes
01-08-2006, 08:39
beyler hepinize oncelikle kolay gelsin 1/5mcdproline aldığım aracımdan hiç bir şekilde onn road olarak driftten baska bi tat alamıyorum bundan dolayı aracı yolda tutmak istiyorum tam gaz duz gidemiyorum neler yapmam gerekir lütfen azıcıkta olsun bi yardım bekliyorum eger bole bi imkanım yoksa araca buggy kit yada off road kit almayı dusunuyorum bunları nerden temin ederim ve kit içinde neler geliyor
Oguzhan,
Öncelikle güle güle kullan iyi bir seçim yapmışsın.
Drift yaptığını söylüyorsun, bunun birden fazla sebebi olabilir.
İlk olarak diferansiyellerini kontrol et bakalım, herşey normal mi?
daha sonra süspansiyonlarını kontrol edersin, boyları eşit mi, herhangi bir kırık çıkık birşey varmı?
daha sonra lastiklerinin durumunu kontrol et.
en son olarak ta aracın setup ayarlarını kontrol etmen lazım, en azından ögrenene kadar lastiklerinin birbirine paralelligine bakabilirsin.
Yazdıklarım normal asvalt zemin için geçerli, toz toprak yolda kullandığını düşünmüyorum,
Şimdilik kolay gelsin, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
oguzhangunes
02-08-2006, 20:55
dostum çok tesekkur ederim bilgilerin için lastiklerden oldugunu dusunuyorum ve hallettik gibi bişi
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.