Orijinalini görmek için tıklayınız : 15/07/2006 Cumartesi Adana-Mersin Buluşma
Arkadaşlar bu hafta otobandaki opette buluşalım diyoruz , hem Adana ya hemde Mersine yakın tam arada kalıyor, Yanlız Cumartesi Saat 15 ,16 gibi bulaşıl diyoruz ne dersiniz ?
abicim adana-mersin otobanı üzerinde en az 3 tane opet benzin istasyonu var yerini tam olarak belirtebilirmisin yani adana ... mersine ...km var felan diye
emrahdeniz
12-07-2006, 00:13
Aslında otoban üstünde değil de normal karayolu üstünde buluşsak? Herkes otobanın farklı köşesinden gelecek, bir grubun karşıya geçmesi lzm. Bütün araç gereçleri geçirmek lzm karşıya yoksa çok geçiş gerekir... Ne dersiniz?
Ben bu hafta mersinli arkadaşları adanada görmek istiyorum hemde mersinli arkadaşlarımız adanalı arkadaşlarımızla tanışmış olurlar ondan sonra her hafta deyilde ayda bir buluşuruz mersinli arkadaşlarımızla. Sebebide adanada her rc süren arkadaşımızın arabası olmadığı için ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz onun için ayda bir buluşalım diyorum hem ozaman daha zevkli olacağına inanıyorum.
Hem bu hafta adana kalabalık olursa ve ortam iyi olursa yerel kanaldan arkadaşlarımızı çağırıyoruz güzel bir video ile yerel kanallarda boy göstere biliriz. :)
efsane17
12-07-2006, 14:26
arkadaşlar ben adanada oturuyorum binim bin arabam yok ama sizi izlemeye gelmek isterim
100kmh2sn
12-07-2006, 14:55
arkadaşım adana-mersin otobanı üzerinde en az 3 tane opet benzin istasyonu var yerini tam olarak belirtebilirmisin yani adana ... mersine ...km var felan diye
Üslubuna dikkat etmelisin..''Arkadaşım'' dediğin insanın yaşı 35 !
arkadaşım adana-mersin otobanı üzerinde en az 3 tane opet benzin istasyonu var yerini tam olarak belirtebilirmisin yani adana ... mersine ...km var felan diye
Mersin - Adana arasındaki otobanda sadece 2 adet OPET var oda karşılıklıdır , Adanaya 50 KM Mersine de 45 KM falandır, ve en güzel tarafı her iki tarafada araçla geçilebilecek üst geçit var , mersine doğru giderken sağ taraftakinde buluşuruz.
Arabası olmayan arkadaşları , arabası olanlar alabilir , mesela ben Mersinden arabayla gelecem Ersinlerlede konuşayım arabada yer olursa seve seve alırım.
promethius
12-07-2006, 20:49
arkadaşlar bencede bu haftada mersinli arkadaşlar bizim misafirimiz olsun:) ondan sonra adana-mersin aylık buluşmaları için planlar yaparız daha iyi olur bence
Üslubuna dikkat etmelisin..''Arkadaşım'' dediğin insanın yaşı 35 ! düzeni bozduğum adıma tüm forumdan özür diliyorum emin olun ki bir daha olmiyacak özür dilerim...cansung(isminizi bilmediğim için nickinizle hitap ediyorum kusra bakmayın)
pehlione
14-07-2006, 12:45
opet mükemmel olur diyorum ben ama şehir dışında olduğumdan katılamicam herkese selamlar iyi eğlenceler bu arada ben yokum rahat rahat sürebilirsiniz asfalt sizindir:D saygılar
emrahdeniz
15-07-2006, 08:54
Son karar ne oldu şimdi? Eğer Adana'ya gidilmiyorsa bari Mersin'de buluşalım?
Açıkçası , Adanaya bu hafta gidemeyeceğiz (En azından ben) ama bugün opete gidebiliriz Adanadan da Ege abide gelecek , Opet de güzel bir yer kaliteli büyük bir Asvalt sahası var , ama genede benim 1. tercihim karting pisti en azından pilotajına bir şeyler katabiliyor öyle dümdüz ,boş bir yolda basmaktan çok daha iyi :)
Muhtemel buluşma saati 16:00 , tekrar görüşüp teyitleşiriz. Bana en kolay cansung@hobimerkezi.com emailimdan ulaşırsınız , her an kontrol edebiliyorum.
Not: Adanalı arkadaşlar , Opet sizin gittiğiniz otoparkdan EN AZ 2 kat daha büyük ve güzel bir asvalta sahip ve sizede bizede aynı mesafede :) seveceğinize eminim, bence gelmeye çalışın. Söz bizde gelecez sizin oraya :D
Saat 16:00 da havanın çok sıcak olması sebebiyle bugünkü buluşma ertelenmiştir. Muhtemelen yarın karting pistinde buluşacağız.
emrahdeniz
16-07-2006, 02:11
Buluşma olursa bana msn'den haber verebilir misiniz acaba?
emrahdeniz@hotmail.com
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.