PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarın Ankara Free Pistteyiz!!!

bonzipower4
15-07-2006, 14:42
Yarın saat 13:00 den itibaren Haymana Free Pistteyiz. Tüm uçakcı rc cileri bekleriz:eyweyw:

Bu arada favori uçağm F3A kralı Saphir in uçuşunu da görmüş olursunuz.:)

KLL
17-07-2006, 11:34
hmm. sanırım orası her hafta sonu uçakçıların vızırvızır uçak uçurdukları yer. tarlanın ortasında. bizde orada bazen yamaç paraşütü için toplanıyoruz yeni başlayan arkadaşlar olunca.

bonzipower4
17-07-2006, 19:20
Ben başlayalı 4 sene oldu uçağa ama hala aynı heyecan var demekki içimde;)

Ayrıca hiç görmedim oralarda yamaç paraşütü falan çünkü o kadar yüksek tepeler yok etrafında. Arkadaş karıştırdı heralde olsun olur öle:ıggcck: :D

bonzipower4
17-07-2006, 19:23
Yeni başlayan bir arkadaş bir uçurdu bir kılıç yaptı, 90 a çıktı falan şaşırdık valla kimdi o acaba:hımm: :D :D

M_tech
17-07-2006, 19:27
yamaç paraşütü yapılan tepe var orda ,pisti önüne aldığın zaman kuzey batıdaki tepede yamaç paraşütü yapılıyor.

KLL
27-07-2006, 22:57
orası zaten başlangıç tepesi. acemiler uçmak gibi değilde yokuş aşağı koşar gibi çalışırlar :D

bonzipower4
28-07-2006, 00:58
hmm. sanırım orası her hafta sonu uçakçıların vızırvızır uçak uçurdukları yer. tarlanın ortasında. bizde orada bazen yamaç paraşütü için toplanıyoruz yeni başlayan arkadaşlar olunca.

Geçen gördüm acemi paraşütçüleri yer çalışması diye bizim pistin ortasında paraşütlerle gezinmeye çalışıyolardı. Baya bir güldük valla. Bide yanlarında, yer çalışmasında pro bir hocaları vardı. O da boş zamanlarında elektrikli arabalarla oynuyomuş.:)
Bu arada bu hafta 180 lik 4 zamanlı bir mustang p51 seyretmek isteyen olursa free piste beklerim. Biraz acemi işi ama naaparsanız idare edin işte :lol:

bonzipower4
28-07-2006, 00:58

Geçen gördüm acemi paraşütçüleri yer çalışması diye bizim pistin ortasında paraşütlerle gezinmeye çalışıyolardı. Baya bir güldük valla. Bide yanlarında, yer çalışmasında pro bir hocaları vardı. O da boş zamanlarında elektrikli arabalarla oynuyomuş.:)
Bu arada bu hafta 180 lik 4 zamanlı bir mustang p51 seyretmek isteyen olursa free piste beklerim. Biraz acemi işi ama naaparsanız idare edin işte :lol:

PATO
28-07-2006, 21:09
Yarın saat 13:00 den itibaren Haymana Free Pistteyiz. Tüm uçakcı rc cileri bekleriz:eyweyw:

Bu arada favori uçağm F3A kralı Saphir in uçuşunu da görmüş olursunuz.:)Bahadır bey bahsettiğiniz bölgenin Google Earth görüntüsü var mı?

bonzipower4
29-07-2006, 15:27
Bahadır bey bahsettiğiniz bölgenin Google Earth görüntüsü var mı?

Bu hafta mustangli videomuzu çekicez inşallah. 180 lik saito lu hem çok hızlı hem de çok yakışıklı bir uçak. Ben uçakta hız seviyorum..... Nazar değmesin tabi.:) Hem Böylece bölgeyi yakından görürsünüz..... Siz sanırım 3d uçakları daha çok seviyosunuz. Şu yürüme hızında inebilen uçaklar. Onlardan uçuran bir abimiz de var Funtana 90 lık uçuruyo ama YS 140 la. O da gelirse onu da çekeriz sizin için.
Google Earth le hiç iligilenmedim bugüne kadar ama kesin vardır o bölgeyi de çeken bir uydu.

PATO
31-07-2006, 11:52
Videonuzu merakla bekliyoruz.

bonzipower4
31-07-2006, 14:20
Videonuzu merakla bekliyoruz.

Bu hafta rodajı yeni biten motorun ayarlarını oturtana kadar baya bir uğraştım. Mustangle 3 uçuş yaptım ama zengin ayarda çalıştırdığımız için uçak pek kendini gösteremedi ama haftaya ayarları tam olarak oturtup videosunu da çekicez inşallah.

bonzipower4
31-07-2006, 14:32
İniş karakteri de baya bir farklı, kanatın 1 dm2 si 80g yük taşıyo tabi naapsın.:D Öle töleranslı uçaklardan değil pek. :)

umakura
31-07-2006, 15:21
ArkadaŞlar Bu Free Pİst Tam Olarak Nerede?

PATO
17-08-2006, 01:14
Haftalar geçip gidiyor, biz hala video bekliyoruz...

bonzipower4
17-08-2006, 09:46
Haftalar geçip gidiyor, biz hala video bekliyoruz...

Pato Abi tatile gittim geçen pazar öyle gitti. Ondan önceki pazar saphirin 91 lik thunder tiger ıyla uğraştım. Uğraştım uğraştım Bi baktık yakıt sızıyo soğutma kafasından. Ben bir problemi halletmeden yarıda bırakıp başka bir uçakla uğraşamıyorum. İlla halletmem lazım. Şimdi yeni motor bekliyorum yarın gibi elimde olacak. Onu takacam . Geçen pazar tatlde gitti. Bu pazar saphirle uğraşıcam yine. Öbür pazar yine bir hafta yokum tatile denk geliyo. İnşallah dönüşte çekeriz viedoyu. Bu arada funtana isterseniz bende var bir tane kutusunda.:)

PATO
17-08-2006, 11:05
...İnşallah dönüşte çekeriz viedoyu...
Gözüm imzana takılınca bir an uçuş videosu göremeyeceğiz diye düşünmüştüm. :)
Vazgeçmediğine sevindim.
Kolay gelsin...

Rc_unforgiVen
17-08-2006, 12:54
saat kaçta acep? belki bende gelirim

bonzipower4
17-08-2006, 13:25
Gözüm imzana takılınca bir an uçuş videosu göremeyeceğiz diye düşünmüştüm. :)
Vazgeçmediğine sevindim.
Kolay gelsin...
Mesaj kutunuz dolmuş...

red_fin
25-08-2006, 15:12
Bu free piste nasıl gidiliyor acaba? Gölbaşı yolundan haymana istikametine doğru mu dönüyoruz? Tam olarak nerededir? Bir haftasonu gelip izlemek isterim doğrusu.