Orijinalini görmek için tıklayınız : 710 nsl....
racer;
sen eski forumdaki can olabilir misin :)
710 çok profesyonel bir araba, yani o arabayı hakkıyla kullanabilmek için impulse ve 705 evrelerini geçirmiş olman lazım bence. o yüzden 710 yerine 705'i ya da impulse'ı tavsiye ederim. 710 alsan da olur ama yine de 705 çok daha uygun.
arkadaşlar bende tg-10'a yapabileceğim tüm modifiye işlemlerini tamamladım . Resimlerini de en kısa zamanda siteye koyacağım (aslında koyacaktım da heatsink kırıldı kotu gorunsun istemiyorum resimlerde) . Artık bu hobby konusunda her şeyi az çok biliyorum , plotajımda gelişti ve kendime daha profesyonel bir araba almak istiyorum . Haziran ayında final sınavlarını bitirdikten sonra yeni araba alacağım. Impulse , Impulse Pro , 710 , Mugen MTX-3 , MTX-3 Prospec almayı düşündüğüm arabalar arasında yer alıyor . Yurt dışından bu araçları getirtebileceğim siteler var mı? Özellikle 710 üstünde çok kafam takıldı sitede incelemelerini falan okudum . Türkiye'de bu arabayı nerede bulabilirim? Türkiye'de olmazsa internetten nreden getirtebilirim? Tower'da bulunmuyor galiba? Hiç gören , kullanan oldu mu? Nerede bulabileceğimi özel msj atarsanız çok sevinirim . Ayrıca üstüne Nova Rossi değil de O.S. .12'lik Turbo motorunu takmayı düşünüyorum (piston-gömlek olayı yüzünden). Nova Rossi motorların piston-gömlekleri Tower'da ve Türkiye'de yok bildiğim kadarıyla? Yardımlarnız içn teşekkürler...
ersin ben can degilim..ama sana tumuyle hak veriyorum ztn bi kac buyuyede danıstım yani o arabanın hakkını vermek lazım.....ama yinede almayı dusunuyorum...
710 bir touring car arabasının gelebileceği en son nokta yani tamamiyle mükemmel bir araba almanı öneririm.Almak için bir sebep daha impulse ve 705 in parçalarının nerdeyse hiçbiri 710 a uymuyo ve bir müddet sonra bunlar piyasadan kalkacağı için parça sorunu yaşıyabilirsin.Ama acamiyim diyorsan 710 alma, 705e gore daha hafif bir araba yani parçaları daha güçsüz tam bir pist sadece yarış arabası olarak dusunulmus 705, 710 a gore daha saglam bir araba hem su an bir çok yerde kampanya var fiyat konusundada daha cazip...
710 bence de cok iyi bi araba ama ben mtx-3 prospec'le 710 arasinda biraz kararsiz kaldim. Bu iki arabayi da taniyan bilen var mi? Karsilastirabilirseniz cok sevinirim.
Bir de bu araclara bi motor/ egzos tavsiyesi rica edicem, eger kullanmis olan varsa NovaMax motor hakkinda bilgi verebilir mi lutfen. Mesela NovaMax 12 MAX3 Turbo'nun fiyati, O.S 12TR'nin falan 3 kati , Novarossi'lerden de en az %50 daha pahali. Fiyat/ performans orani iyi olan motor ne tavsiye edersiniz?
Ersin; yarislar icin 3-port demissin diger bir topic altinda, bu kural TR'de gecerli mi? Yoksa herkes butcesinin yettigi en performansli motorla mi katiliyor :)
valla benimde en kararsız kaldığım iki arabadan biri bunlar ... Motor seçimininde de çok kararsızım . Aracı motorsuz alıp O.S. motor takmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum . Bu arada MTX-3 prospec çok fiyatlı geldi bana . 850 euro civarıydı yanlış hatırlamıyorsam en sok baktığımda . Amortisorleri falan altın kaplama heralde..
bülent;
yarışlar için geçen sene bazı yarışlarda maksimum 3 portlu turbo motor kullanılabiliyordu. bu sene yapılan yarışlarda ise motorunun .12 lik olması şartıyla istediğin motoru kullanabiliyorsun. şu an dediğin gibi herkes bütçesinin yettiği en iyi motoru kullanabilir. bence çok adil olmamış ama tabi 3 port turbo motoru dizginlemek herkesin yapabileceği birşey değil :)
Rocco;
mtx-3 prospec icin fiyati nerden aldin bilmiyorum ama 800 euro cok fazla. Ben yanlis hatirlamiyorsam $500 gibi gormustum ciplak fiyatini biryerlerde.
ankara'da bir firma getiriyor . yanılmıyorsam sen gondermistin adresini de ozelden .
Hmm, simdi anlasildi. Hatirladim evet ben gondermistim adresi, ama benim verdigim fiyat yurtdisi internet fiyati. Nerdeyse yari yariya :)
710 istanbulda bir model mağazasına geldi motorsuz fiyatı 495 Euro.Bana sorucak olursanız araba mükemmel ötesi ek olarak bir sürü setup eklemişler yeni ayar kitabıda mükemmel...
yaw gökhan abi illa para harcatacan bize almak lazım valla :)
Geçen gün bende gördüm 710 ları , kutusunda , tiril tiril , setup ve instruction manualları da çok güzeldi.
Motorsuz şase fiyatı 495 euroydu :)
nitro_rs4
31-05-2004, 14:52
rcracer(gökhan); şu anda 705 Türkiyede kaç USD. Benim T-Maxx'ı satarsam almayı planlıyorum.
Oguz abi Türkiyede 705 yok kimse getirtmedi ama yurtdısından su an almak istiyorsan cok uygun bir fiyata alabiliriz....
nitro_rs4
31-05-2004, 14:58
Dediğim gibi, çok istiyorum ama benim t-maxx'ı satmadan alamam.
nitro_rs4
31-05-2004, 14:59
Sendeki 705 değilmi?
Evet bendeki 705 su linke bak http://www.rccarinternational.com shop da offer var fiyat cok uygun
nitro_rs4
31-05-2004, 15:11
Sağolasın kardeş...
Rica ederim :) mali durumu ayarlıyabiliyorsan bence hiç durma al fiyat cok iyi...
Car_Maniak
31-05-2004, 16:58
peki impuls la yarisabilecek turden bir arac mi sizce?? yani impuls 705 karsilastirirsak.. fiyat bayaa makul gibi gorunuyor..
Car Destroyer
31-05-2004, 18:16
710 o sitede 780 dolar civarı ..Bunda da tower dan getirtiğimiz paketler gibi gümrük de sorun yaşıyacak mıyız?
rcracer sen bu siteden mi getirttin kendi arabanı? 710'un o sitedeki motorsuz fiyatı 380 euro civarı . Yol parası , gümrük falan Türkiye'deki fiyatını bulur neredeyse . Bence buradan almak daha mantıklı . Hiç değilse görerek almış oluruz arabayı . Bir de yanılmıyorsam kredi kartına taksit olayı falan da var burada . Sizce de mantıklı değil mi??
Yol parası 12 Euro tutuyo.Gümrükte fatura tutarının yüzde onunu alıyorlar,alıcağın yerle konusup anlasırsan faturayı dusuk tutabilirler.Eger 710 alıcaksan bencede burdan alabilirsin arada 70-80 euro bir fark kalıyo eğer gümrük ödersen.Ben 705 için çok uygun bir fiyat vermişler diye yazdım...
Car Destroyer
31-05-2004, 22:26
Türkiye de taksit var kredi kartına 3 ay ..her ay da %10 faiz koyuyorlar....
zaten vade farkı olmasaydı şaşardım.. ne diyim inşallah satarlar..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.