PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : .::Need For Speed Carbon Geliyor::.

HİLARY DUFF
23-07-2006, 01:54
Müjde müjde! Need for speed serisinin bir yenisi ‘Carbon’ geliyor. EA Games resmen duyurmuş oyunu ve ekran görüntüleri ile birlikte video da sunmuş. Hadi gözümüz aydın. Bitirmemiz gereken bir NFS daha çıkmış oldu. Zaten Most Wanted ta bitmişti ve sıkılmıştık ondan. İyi oldu Eğer ekran kartınızda ve sisteminizde problem yaşıyorsanız oyunlarda tam zamanı aşılamanın Bakın hazır Carbon da çıkacakken Oyunun tanıtım videosunu buradan indirebilirsiniz.
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/needforspeed10/nfsc_canyonteaser.zip.html

Hemen tüm konsol ve platformlarda yayınlanacak oyun serinin fanatiklerine 2006 Kasım ayından itibaren hareket getirecek.

Oyun Electronic Arts'ın Vancouver, Kanada'da konuşlanan EA Black Box ekibi tarafından yapılıyor.

Need for Speed Carbon'da ekibinizle birlikte her zamanki yüksek heyecanlı maceralara devam edecek, polislerden kaçacak, repütasyonunuzu arttırmaya çalışacaksınız. Oyun adını Carbon kanyonunda geçecek uçurumlar arasında yaptığınız kovalamacadan alıyor

ozspeed
23-07-2006, 01:58
Allah senden razı olsun abi bende kaç zamndar beridir üzülüyordum NFS bitti diye Oh be sonunda yine oynayabilicez:D

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:00
amin cümlemizden allah razı olsun sagol evet bizde sıkılmıstık zaten most wanted tan aslında bu gibi tuning oyunlarında her zaman gece olması bir avantaj gece oynamak insanı bir havaya sokuyo canım..........:eyaaaaa: :) :eyweyw: :D

ozspeed
Şimdiden NFS serileri oynamaya başlayayım antraman şart:D

M_tech
kaynak nere ,new york times mı?

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:01
kaynak nere ,new york times mı?
benim yazılarımı soruyosun birazını bir siteden aldım ayıptır sölemesi ama isterseniz siteyide vereyim

ozspeed
23-07-2006, 02:01
http://www.3dgamers.com/screenshots/games/needforspeed10/
Buradan da screenshotları görebilirsiniz wallahi çok mutlu oldum:D Bu kadar da mutlu olacağımı beklemiyordum

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:03
oz speed sen videosunu indirebildin mi ben bir türlü indiremdim buraya koyacaktım resimleri ama cok büyüktü

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:06
Bu oun cok konuşulacak bence taaa kasım a kadar iğcene çekiştiririz oyunu :D

ozspeed
23-07-2006, 02:06
oz speed sen videosunu indirebildin mi ben bir türlü indiremdim buraya koyacaktım resimleri ama cok büyüktü
Yaw abi deli olucam inmiyor:kütküt: :fire:

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:09
bi çaresini bulcaz artık

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:11
buldum galiba

ozspeed
23-07-2006, 02:14
Evet bu da resmi sitesi:D
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/index.jsp

HİLARY DUFF
23-07-2006, 02:14
Orda bir public server denilen yer var oraya basıp sonra biraz beklicegiz galiba sonra kendi indircek

ozspeed
23-07-2006, 02:15
Videolar sitede :D

ozspeed
23-07-2006, 02:17
HİLARY DUFF Abi ben çözdüm yw gir verdiğim siteye seğret ben izmeleye başladım bile:D

ozspeed
23-07-2006, 02:24
Buda video nun linki
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/theater.jsp?media=videos

ozspeed
23-07-2006, 02:44
Videoyu izledim şahane oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorum:)

amulius
23-07-2006, 09:06
eh artık çıkmasını bekleyeceğiz başka yapacak bişey kalmadı ama ozspeed in dediği gibi antrenmanlara başlayalım:D

HİLARY DUFF
23-07-2006, 10:47
Bu cok güzel ve sevindirici haberler hem need for speed carbon cıkıyo ve sinemalarda da The fast and the furious TOKYO DRİFT filmi cıktı cok svindirici Haberler bana katılanlar el kaldırsın:ımmm: :aaaoovv: :ahhahyt:

ozspeed
23-07-2006, 11:07
Bu cok güzel ve sevindirici haberler hem need for speed carbon cıkıyo ve sinemalarda da The fast and the furious TOKYO DRİFT filmi cıktı cok svindirici Haberler bana katılanlar el kaldırsın:ımmm: :aaaoovv: :ahhahyt:
Yine ben çok sevindirici gerçekten ben ama Carbona daha çok sevindim:)

HİLARY DUFF
23-07-2006, 11:11
videosunu daha simdi izledim süper galiba canyonlardan düşücez

ozspeed
23-07-2006, 11:13
videosunu daha simdi izledim süper galiba canyonlardan düşücez
Hele o yan yan viraja girmelerde ben bittim:D

HİLARY DUFF
23-07-2006, 11:15
:D :) alısırız :D

uğur
23-07-2006, 11:18
valla super yaa most wanted tan sıkıldım undergorund 2 oynuyodum neyse yaww ınsallah 256 ekran kartı acar ..acar acar:)

ozspeed
23-07-2006, 11:20
valla super yaa most wanted tan sıkıldım undergorund 2 oynuyodum neyse yaww ınsallah 256 ekran kartı acar ..acar acar:)
Abi sende bendensin demek Most Wanted ilk başlarda güzel geldi sonra sıkıldım döndüm Underground2 ye daha sonra yine Most Wanted sıfırladım ve bir dahada oynamadım:)

HİLARY DUFF
23-07-2006, 11:39
Abi sende bendensin demek Most Wanted ilk başlarda güzel geldi sonra sıkıldım döndüm Underground2 ye daha sonra yine Most Wanted sıfırladım ve bir dahada oynamadım:)
aynen bende sizdenim yaw most wanted dan sıkıldım undergraund 2 yi yükleyecektim yüklüyodum cd deproblem cıktı bende vazgectim undergraund 2 yi özledim :( :( :rolleyes:

MaDDoX
23-07-2006, 11:48
valla hepimiz aynı durumdayız! 1-2 derken most wanted' ı büyük bir merakla beklemeye başladım! ama hüsranla sonuçlandı! modifiye olayı çok az olduğu için sarmadı! bu oyunu gerçek hayatta araçlarını modifiye edemiyenler için bir teselli olarak görülüyordu. sırf bu yüzden oyunu bitirmeme 2 adam kala oyunu sildim ve underground2 yi tekrar kurdum! 1 aydır bunu oynuyorum. mostwanted'ın tek iyi tarafı lamborgini ve porshe'nin sesleriydi! umarım EA games bu hatanın farkına varıp carbon da da aynı hatayı tekrarlamazlar modifiye olalyını bol tutarlar!

HİLARY DUFF
23-07-2006, 12:05
katılıyorum sana arkadaşım en cok sık kullandıgım araba lamborgini nedeni sesiydi

ozspeed
23-07-2006, 12:07
valla hepimiz aynı durumdayız! 1-2 derken most wanted' ı büyük bir merakla beklemeye başladım! ama hüsranla sonuçlandı! modifiye olayı çok az olduğu için sarmadı! bu oyunu gerçek hayatta araçlarını modifiye edemiyenler için bir teselli olarak görülüyordu. sırf bu yüzden oyunu bitirmeme 2 adam kala oyunu sildim ve underground2 yi tekrar kurdum! 1 aydır bunu oynuyorum. mostwanted'ın tek iyi tarafı lamborgini ve porshe'nin sesleriydi! umarım EA games bu hatanın farkına varıp carbon da da aynı hatayı tekrarlamazlar modifiye olalyını bol tutarlar!
Aynen.1 gün telefon çaldı yeğenim arıyor Çık gel Most Wanted ı oynuyorum hemmen yeğenimin evine gittim oynadımm oynadım beğendim sonra blackliste 3 e kadar geldim zorladım sıkıldım döndüm underground2 ye sonra yine oynadım most wantedı ve sıfırldım ama hiç zevk almadan bende daha bir oyun bekliyordum ve hayal kırıklığı.Evet birde en iyi yani yeni arabalar ve sesleriydi:)
İnşallah Carbon dada hayal kırıklığına uğramayız:D

ozspeed
23-07-2006, 12:11
HİLARY DUFF abi sen o verdiğin siteden videoyu indirmeyi başabildimiydin?

ozspeed
23-07-2006, 12:16
Evet beyler buda arabalrın listesi:D

Subaru Impreza WRX STI (2006 model)
Mitsubishi Lancer Evolution IX
Lamborghini Gallardo
Dodge Challenger
Porsche Carrera GT
Ford Mustang GT
Aston Martin DB9
Toyota Supra
Mazda RX-7
Mazda RX-8
Lamborghini Diablo
Porsche Cayman S
Chevrolet Corvette C6
Ford Cobra (Shelby)
Ford Mustang (Shelby)
Dodge Viper
Dodge Charger (2007 model)

HİLARY DUFF
23-07-2006, 12:28
HİLARY DUFF abi sen o verdiğin siteden videoyu indirmeyi başabildimiydin?
oradan indiremedim ama senin verdiginm siteden seyrettim simdi benim verdigim siteden bazı oyunların demosunu indiriyorum örnek hitman blood money faces of war 3dgamers.com güzel bir site

HİLARY DUFF
23-07-2006, 12:31
Evet beyler buda arabalrın listesi:D

Subaru Impreza WRX STI (2006 model)
Mitsubishi Lancer Evolution IX
Lamborghini Gallardo
Dodge Challenger
Porsche Carrera GT
Ford Mustang GT

Dodge Charger.....vs (2007 model)

aslında normal arabalar olsa daha iyi cunku bunlar cok zengin işi oluyo belki most wanted dan bu nedenle zevk almadık mesela bizim ulkedeki standart arabalar olsaydı güzel olurdu örnekleri sizin düşüncelerinizde :d

MaDDoX
23-07-2006, 12:36
aslında normal arabalar olsa daha iyi cunku bunlar cok zengin işi oluyo belki most wanted dan bu nedenle zevk almadık mesela bizim ulkedeki standart arabalar olsaydı güzel olurdu örnekleri sizin düşüncelerinizde :d

doğan,şahin,serçe kuş grubu olsa yeter bize! kim tutup "Lamborghini Gallardo" modifiye eder çok merak ediyorum! etse etse bi türk araca nos yerine tüp taktırır okadar!

uğur
23-07-2006, 12:40
yine ferrari yok :(

HİLARY DUFF
23-07-2006, 12:42
doğan,şahin,serçe kuş grubu olsa yeter bize! kim tutup "Lamborghini Gallardo" modifiye eder çok merak ediyorum! etse etse bi türk araca nos yerine tüp taktırır okadar!
he valla ne güzel olurdu sahin falan olsa nos cıksa arkadan ses manyak cıkardı

uğur
23-07-2006, 12:42
arabalar need for speedın alısık oldugumuz arabaları bı degısıklık yok anlasılan... offf ea games offfff .. bare madıfıye olayını genısletseler

ozspeed
23-07-2006, 12:47
yine ferrari yok :(
Off yaw bu Ferrari neden izin vermiyor EA Games e :fire: Bir yerde duymuştum Ferrari NFS te arabalarını görmek istemiyormuş.:kütküt:

uğur
23-07-2006, 12:53
elbet bir sebebı vardır.. belkide arabalarının sonradan modifiye edilmesini istemiyorlardır.... dunyanın en buyuk spor otomobıl uretıcısının bunu yapması dogal.. ama ben yınede bır ferrarı hayranı olarak keske olsa dıyorum . modıfıye etmeyecegıme söz veriyorum.. needforspeed 4 ü cok özlüyorum:(

ozspeed
23-07-2006, 12:56
elbet bir sebebı vardır.. belkide arabalarının sonradan modifiye edilmesini istemiyorlardır.... dunyanın en buyuk spor otomobıl uretıcısının bunu yapması dogal.. ama ben yınede bır ferrarı hayranı olarak keske olsa dıyorum . modıfıye etmeyecegıme söz veriyorum.. needforspeed 4 ü cok özlüyorum:(
Yaw kaşke arabayı koysalar da modifiye yapma olanağı olmasaydı.

uğur
23-07-2006, 13:13
ferrarinin reklam yapmak gıbı bır gereksınımı yok ... sebeplerden biri buda olabilir
gerci bir lamborgihini
aston martin nin de yok ama ne bilim ferrari biraz farklı gibi :)

bilmec
23-07-2006, 13:16
needforspeed 4 ü cok özlüyorum:(

bende şuana kadar bütün nfs serilerini oynadım benim aklımda kalan porsche unleashed dir. eski 356 porsche lerle başlayıp yükselmek falan çok zevkli gelmişti. ama oyunu 2.ye oynarken başlarımdan hiç zevk almamıştım hızlı arabalardan sonra yavaşlara düşmek baya bi sıkıntı veriyordu. yeni oyun çıksada oynasak bakalım.

arabanın içine mor ışık falan, arkasına yazılar yazardık. kornasını değiştirirdik bu tip modifiyeler arttırılabilir kuş serisi için :lol: :lol:

uğur
23-07-2006, 13:21
tampon altı karlıgı unutmama lazım:) bıde corap gecırılmıs stopları:)

ozspeed
23-07-2006, 13:23
arabanın içine mor ışık falan, arkasına yazılar yazardık. kornasını değiştirirdik bu tip modifiyeler arttırılabilir kuş serisi için :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bilmec
23-07-2006, 13:23
yaa işte ben arttırılabilir yazdım, mod. çok kuş serisine göre;) ;) :D :D

ozspeed
23-07-2006, 13:24
tampon altı karlıgı unutmama lazım:) bıde corap gecırılmıs stopları:)
Egzos tan ateş atma sistemini unutmayalım:lol: :lol:

ozspeed
23-07-2006, 13:25
. çok kuş serisine göre;) ;) :D :D
Yaw abi ölücem gülmeden Kuş Serisi:lol: :lol: :lol:

uğur
23-07-2006, 13:28
hangi araba kus serısındekı gıbı ara gaz verebılır:):) .. neyse yaw konu dısına cıktık gelsın su oyun bakalım hadı hayırlısı.....

ozspeed
23-07-2006, 13:31
Yaw bu egzostan ateş atma sistemi var bi Kuş Sesinde :lol: bizim mahallede her geçtiğinde aniden bir ses çıkıyor ödümü koparıyor yaw:D Çıkıyorum balkona bizim şahin egzos ateşli ateşli gidiyor:D

bilmec
23-07-2006, 13:35
ama egsozdan ateş atma mod. si pek fazla tutulmuyo sağladığı güç tatmin edici değil sanırım ama mesela mor ışık, arkasına yazılar falan çok güç kazandırıyo arabaya ki herkes yaptırıyo heralde

ozspeed
23-07-2006, 13:38
ama egsozdan ateş atma mod. si pek fazla tutulmuyo sağladığı güç tatmin edici değil sanırım ama mesela mor ışık, arkasına yazılar falan çok güç kazandırıyo arabaya ki herkes yaptırıyo heralde
Arkaya yazılar krom jantlar yazılı lastikler :lol: :lol:

HİLARY DUFF
23-07-2006, 15:14
Birde arka camda sponsor olan çilekeş yazılarını unutmamalı artık ne kadar para veriyosa sponsor

aslında güzelde olurdu bunun filmi adıda THE FAST AND THE KUŞ SAHIN DRİFT TURKEY

ozspeed
23-07-2006, 15:22
Birde arka camda sponsor olan çilekeş yazılarını unutmamalı artık ne kadar para veriyosa sponsor

aslında güzelde olurdu bunun filmi adıda THE FAST AND THE KUŞ SAHIN DRİFT TURKEY
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buda güzelmiş:D

ozspeed
23-07-2006, 15:26
Birde arka camda sponsor olan çilekeş yazılarını unutmamalı
Birde Türk Hava Yollarına laf atmalar da unutulmalı -Tek Rakibim Türk Hava Yolları-(gibi):D :lol: :lol:

HİLARY DUFF
23-07-2006, 15:35
Birde Türk Hava Yollarına laf atmalar da unutulmalı -Tek Rakibim Türk Hava Yolları-(gibi):D :lol: :lol:
BU BİŞEY DEGİL DAHA NELER VAR NELER ÖRN KAPILMA DUMANIMA PİLOT OLURSUN VS......:lol: :lol: AMA GÜZEL ŞEYLER BUNLAR YURDUM İNSANININ İCATLARI HELE O ARKA STOPLAR SİYAH CORAP YOK MU:lol: :eyweyw: :yuppiyuv: :yuppiyuv:

ozspeed
23-07-2006, 15:39
HELE O ARKA STOPLAR SİYAH CORAP YOK MU:lol: :eyweyw: :yuppiyuv: :yuppiyuv:
Neeee:eyaaaaa: siyah çorapmı stoplarda ilk defa duyuyorum o nasıl oluyo:D :lol: :lol: :lol: :lol:

HİLARY DUFF
23-07-2006, 15:42
Basbaya Cok GÜzel Oluyo Ben Bİ KaÇ Aarabada GÖrmÜstÜm Hatta Gicikligina Yirtcaktim Ta BoŞver Dedİm

ozspeed
23-07-2006, 15:45
Basbaya Cok GÜzel Oluyo Ben Bİ KaÇ Aarabada GÖrmÜstÜm Hatta Gicikligina Yirtcaktim Ta BoŞver Dedİm
Hımm anladım ama Kıbrısta daha önce hiç görmedim genelde direk boyuyolar yada bant yapıştırıyorlar:D

HİLARY DUFF
23-07-2006, 15:55
:D :D :confused: NEYSE BİZ< NFS CARBON U BEKLEMEYE DEVAM EDELİM..........:D :D

ozspeed
23-07-2006, 15:57
:D :D :confused: NEYSE BİZ< NFS CARBON U BEKLEMEYE DEVAM EDELİM..........:D :D
Bencede:)

roxx0rs
23-07-2006, 21:15
amerikalıların oyunlarla gencligi uyutmasına hayranım...kendi fikirlerini "zorla" kabul ettirmesinede hayranım orn. pepsi blue reklamı "bu yaz senin farkın bu" yok yaaa baska?

HİLARY DUFF
23-07-2006, 22:30
amerikalıların oyunlarla gencligi uyutmasına hayranım...kendi fikirlerini "zorla" kabul ettirmesinede hayranım orn. pepsi blue reklamı "bu yaz senin farkın bu" yok yaaa baska?
O gibi reklam lara bende gıcıgım en cokta kola reklamları örn coca cola light reklamında "ışlıgını yansıt" ne yani şimdi biz bir kola içsek birileri sanki bizi farkedecek milletinde cok ta umrundaydı neyse kendimi aşıyorum konunun dışınada cıktık özür diliyorum ama gercekler bu her reklama kanmamalı:kütküt: :kütküt: :kütküt: :fire: :ddd:

roxx0rs
23-07-2006, 22:34
bnm verdigim sadece ornekti ameriaklıların yapmak istedikleri seyi anlatmaya calıstım ypmayn kendinizi oyunlara vermeyin cıkın park bahce dolasın....temiz hava gibisi varmı yaa rclerinizle gazlayın stres atın nie stres yappıosunuz ewde hani bende cok oyun bitirdim ama gunde 10dk oynayarak 3-4 ayda:D mesela most wanted ı gunde 1 yarıs yaparak baya bi surede bitirdim...

HİLARY DUFF
24-07-2006, 13:49
orası öylede herzaman da rc kullanmak olmuyo onun yerine çesitli oyunları oynamak tercihim ama oyunun fazlası tabiki cok zararlı stress yapıyoo....................

HİLARY DUFF
24-07-2006, 21:10
Siz en çok hangi need for speed i begendiniz

1 Need for speed undergraund
2 Need for speed undergraund 2
3 Need for speed most wanted
4 Need for speed hot pursuit 2

ozspeed
24-07-2006, 21:14
Siz en çok hangi need for speed i begendiniz

1 Need for speed undergraund
2 Need for speed undergraund 2
3 Need for speed most wanted
4 Need for speed hot pursuit 2
Underground ta ayrım yapamaycam ikiside:)

swhere
24-07-2006, 22:23
arkadaslar &#246;ncelikle bir ferrari konusu ge&#231;mişki bildiğim kadarıyla eskiden oyun firmaları ara&#231;larını kullanmak i&#231;in otomobil firmalarına telif &#252;cretleri &#246;derken şimdi firmalar otomobillerini oyunlara sokmak i&#231;in tonlarca para &#246;d&#252;yorlar.(her oyun değil tabi gran turismo ve nfs serilerini &#246;rnek olarak verebiliriz.) sonu&#231;ta oyunlar oyunu oynayanların otomobiller hakkındaki d&#252;ş&#252;ncelerine ve dolayısıyla otomobil satışlarına direkt etki ediyor.&#246;rneğin nfs porsche unleashed'inden sonra porsche'nin otomobil satışlarının zirve yaptığını gazetelerden bile okumuştuk, hemen ardından mercedeste tarihindeki t&#252;m ara&#231;ların kullanıldığı bir oyun yaptırdı kendine oynayanlar bilir.Bu sebeple benim kanaatimce ferrari izin değil para vermemiştir :) ama uzun s&#252;redir hi&#231;bir oyun serilerinde ferrarileri g&#246;remiyoruz belki kendilerine g&#246;re sebepleri vardır muhtemelen bir oyunda modifiye edilmiş bir golf'&#252;n kendi otomobillerini ezdiğini g&#246;rmek istemeyeceklerdir.yada gamer'in lancer evo'nun yol tutuşunun ferrariden iyi olduğunu hissetmesini hoş karşılamayacaklardır. ger&#231;i madem &#246;yle lamborghininin neden otomobilleri var oyunlarda diyeceksiniz ! demekki onlar tırsmıyor derim bende :) saka bir yana benimki bir varsayım tabi katılan olur olmaz bilemem..
Yine arkadasların bahsettiği sadece normal otomobiller olsa daha iyi olur d&#252;ş&#252;ncesinede sonuna kadar katılıyorum ben most wanted'ı lancer evo ile bitirdim ve o kadar zamandır bir porsche carrera gt ile oynamadım bile yanı s&#252;per spor otomobiller bu modifiye ve polisten ka&#231;ma aksiyonlarına pek uygun olmuyo ve modifiye edildiğinde pek kullanışlı olmuyorlar sanki..
En beğendiğim oyunlar ise zamani itibariyle hissettiğim heyecana g&#246;re
1-) underground 1 (ben askerdeyken &#231;ıkmıştı yazaanede ka&#231;ak oynuyorduk :)
2-) underground 2
3-) most wanted (polis aksiyonu harika g&#252;nd&#252;z olması k&#246;t&#252;
4-) hot pursuit 2 (tam bir kepazelik EA'nın utanılacak bir oyunu ara&#231;lar modifiye bile edilemiyordu oyunun dosyalarını a&#231;ıp rakamları değiştirerek modifiye edebiliyorduk Allahtan.polis olayı k&#246;t&#252;yd&#252; tek g&#252;zel tarafı a&#231;ılış videosuydu &#246;m&#252;r boyu seyret sıkılmazsın..
Lafı uzattığım i&#231;in &#246;z&#252;r dilerim ama profesyonel anlamda oto yarısı arayanlar kesinlikle gran turismo 4'e baksınlar insanı &#231;ileden &#231;ıkartıyo &#231;oğu zaman ama ger&#231;ekten hi&#231;bir farkı yok bence..
yeni oyun umarım herkesi tatmin eder ve &#231;abucak bitmez...

roxx0rs
24-07-2006, 22:42
grand turismo hayatımda oynadıgım en iyi ne desem oyun degil similator aslında ama super bişi yani arabanın verdiği tum tepkiler aynen yapımcılar arabalar kopyalamıslar hatta yapımının anlatıkldıgı bi yazı okumustum resmli fln tum arabaların gercek seslerini her devirde her viteste kaydetmşler yani hi&#231; bir need for speedin arasına bile sokulamaz bence..

HİLARY DUFF
24-07-2006, 23:29
arkadaslar öncelikle bir ferrari konusu geçmişki bildiğim kadarıyla eskiden oyun firmaları araçlarını kullanmak için otomobil firmalarına telif ücretleri öderken şimdi firmalar otomobillerini oyunlara sokmak için tonlarca para ödüyorlar.(her oyun değil tabi gran turismo ve nfs serilerini örnek olarak verebiliriz.) sonuçta oyunlar oyunu oynayanların otomobiller hakkındaki düşüncelerine ve dolayısıyla otomobil satışlarına direkt etki
yeni oyun umarım herkesi tatmin eder ve çabucak bitmez...
Ablatılanlara göre bir kişi ferrarisine lpg taktırmış malum benzin fiyatına yetişemiyor adam hemen ferrari firmaları bu olayı duymuşlar ve adamı uyarmışlar arabasını da satın almak istemişler adam vermeyinde dava açmışlardı galiba ama sonucunu bilmiyorum ne oldu ferrari arabalarını orjinal tutmayı seviyo galiba...............

nihat
25-07-2006, 00:12
Benim bildiğim kadarıyla ferrari firması o ara&#231;ın sahibine aracın sıfır fiyatından &#231;ok daha y&#252;ksek bi fiyat vermiş ve arabayı satın almış...

Car_Maniak
25-07-2006, 01:58
ferrari, bel&#231;ikada ferrariye t&#252;p takan T&#252;rkten o arabayı &#252;st&#252;ne para verip aldı... daha doğrusu t&#252;p taktıramadı zaten adam... olay ş&#246;yle oluyor...

bu arkadaş ferrariyi alıyor geziyo tozuyo bakıyor &#231;ok yakıyo T&#252;rk us&#252;l&#252; bi &#231;&#246;z&#252;m yaratıo ve t&#252;p taktırmaya karar veriyo... sanayii de arabaya t&#252;p takmak i&#231;in bi ustaya gidiyorlar... tesisat hazırlanıyor daha monte edilmiyor... sonra t&#252;p &#252; arkadaki bagajımsı ufak yere koymaya &#231;alışıyorlar ama t&#252;p bi t&#252;rl&#252; sığmıyor oraya... sonra bu T&#252;rk arkadaşımız Ferrari yetkililerini arıyor ve diyor ki " benim bi ferrarim var, bu &#231;ok yakıyo, o y&#252;zden t&#252;p taktırmak istiyorum, sanayide biraz uğraştık ama bi t&#252;rl&#252; t&#252;p &#252; bagaja sokamıyoruz, yardımcı olur musunuz t&#252;p&#252; yerleştirmemizde " falan demiş... ferrari bunu duyunca alarm vermiş tabi... hemen adama arabayı aldığı fiyatı ( ya da biraz &#252;st&#252;n&#252;) geri verip ferrariyi elinden alıyorlar...

bi duyuma g&#246;re bu adam ferrarinin kara listesine ekleniyodu galiba.. bir daha ferrari verilmiyordu sanırm...

swhere
25-07-2006, 22:24
evet ferrari a&#231;ıklama yapıp b&#246;yle bir olay ilk defa başımıza geliyor bundan sonra daha dikkatli olacağız diye..

roxx0rs
26-07-2006, 08:56
bi duyuma g&#246;re bu adam ferrarinin kara listesine ekleniyodu galiba.. bir daha ferrari verilmiyordu sanırm...

bnm bildigim ferrari arabayı alırken adamdan baya yuklu bi paraya bide sozlesme imzalatıo adam bi daha Ferrari alamıcakmıs:D bi adam grdm manda kasa mercedese takmıstı afyonda otel onunde bagaja bişiler koyuyolardı bide baktım ne gorıyım:D tup!! hayır 12 silindirli araba alcak paran varda ona benzin alcak paranmı yok bide benzin istasyonuna girince manda kasayla lpg bolumune gitmeye utanmıomu acaba:D

RoyalFlush
26-07-2006, 19:04
http://www.sabah.com.tr/2004/07/18/dun101.html
:D

////\/\-TecH
26-07-2006, 19:14
bu oyun bence çok konuşulacak:)

HİLARY DUFF
26-07-2006, 20:31
ferrari, belçikada ferrariye tüp takan Türkten o arabayı üstüne para verip aldı... daha doğrusu tüp taktıramadı zaten adam... olay şöyle oluyor...

bu arkadaş ferrariyi alıyor geziyo tozuyo bakıyor çok yakıyo Türk usülü bi çözüm yaratıo ve tüp taktırmaya karar veriyo... sanayii de arabaya tüp takmak için bi ustaya gidiyorlar... tesisat hazırlanıyor daha monte edilmiyor... sonra tüp ü arkadaki bagajımsı ufak yere koymaya çalışıyorlar ama tüp bi türlü sığmıyor oraya... sonra bu Türk arkadaşımız Ferrari yetkililerini arıyor ve diyor ki " benim bi ferrarim var, bu çok yakıyo, o yüzden tüp taktırmak istiyorum, sanayide biraz uğraştık ama bi türlü tüp ü bagaja sokamıyoruz, yardımcı olur musunuz tüpü yerleştirmemizde " falan demiş... ferrari bunu duyunca alarm vermiş tabi... hemen adama arabayı aldığı fiyatı ( ya da biraz üstünü) geri verip ferrariyi elinden alıyorlar...

bi duyuma göre bu adam ferrarinin kara listesine ekleniyodu galiba.. bir daha ferrari verilmiyordu sanırm...
evet aynen böyle olmuştu adam ferrariye gidiyor ve yardım istiyor du ...............

HİLARY DUFF
26-07-2006, 20:32
http://www.sabah.com.tr/2004/07/18/dun101.html
:D
abi link için sagol yaw.........;oleeea:

HİLARY DUFF
01-08-2006, 00:01
bu oyun bence çok konuşulacak:)
bencede cok konuşulur ama cok iyi bir oyun olacagını sanmıyorum bence en iyisi undergraund 2 ydi en süperi oydu .............

scorp.
25-08-2006, 20:05
Cok konuşulacak deniyor ama konuşan yok :??????

MaDDoX
25-08-2006, 20:58
ea games bu işin cıvkını &#231;ıkardı iyice! kim lamborgini ye, porshe ye modifiye yaparki? koy oraya dandik arabaları biz modifiye edelim!

scorp.
25-08-2006, 22:42
evet ama ne yazıkki boyle bir sansımız yok bunedenle undergraund 2 yi tercih ediyoruz

scorp.
03-09-2006, 22:03
sadece 2 ay kaldı :D :) haha

flyyako
29-10-2006, 19:48
sadece 2 ay kaldı :D :) haha

o gün geldi çattı bile kasıma az kaldı