PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : garıp bır olayy

traxxas
06-08-2004, 22:05
herne kadar free zone a yazı yazmayı semesemde su anda yazma ıhtıyacını duydum benım arkıma degısık bır maıl gelmıs bu maılın 13 kısıye daha yollmasını ıstemıs oda ban yolladı bende merak edıp okudum cok degısık bır kız hasta oluıyor doktorlar hıc bır care bulamıyorlar bu kız bır turbede uyuya kalıyor o uykudayken turbeye adını veren ksıı onun agzına bır su koyyor vede kız ıyılesıyor bunu bır kac kısıye anlatıyor ınanan bır fakır cok zengın ınanmayan bır zengınde servetını yıtırıyorr vede 13 kısıye yollamasını ıstıyorr
acaba boyle bır maıl alan varmıı veya sız ne dusunuyorsunuz benım bırazz dıkkatımı cektı dıye yazdımda

YoL_GezeR
06-08-2004, 22:11
herne kadar free zone a yazı yazmayı semesemde su anda yazma ıhtıyacını duydum benım arkıma degısık bır maıl gelmıs bu maılın 13 kısıye daha yollmasını ıstemıs oda ban yolladı bende merak edıp okudum cok degısık bır kız hasta oluıyor doktorlar hıc bır care bulamıyorlar bu kız bır turbede uyuya kalıyor o uykudayken turbeye adını veren ksıı onun agzına bır su koyyor vede kız ıyılesıyor bunu bır kac kısıye anlatıyor ınanan bır fakır cok zengın ınanmayan bır zengınde servetını yıtırıyorr vede 13 kısıye yollamasını ıstıyorr
acaba boyle bır maıl alan varmıı veya sız ne dusunuyorsunuz benım bırazz dıkkatımı cektı dıye yazdımda

Bende yazmayacaktım ama :) Bu bazen mail oluyor bazende kağıtta yazılı olrak bende okudum onu ama 13 kşiyede falan yollamadım.Ama birşeyde olmadı. O yazıyı buraya yazarmısın benimkiyle aynı olduğuna emin olmak istiyorum. Ondan sonra yorum yapsam iyi olur...

traxxas
06-08-2004, 22:41
vallaha yazıyı yarına yazarım ıste sen yaz yazıyıı senınkıde benım yazdıgım gıbımı

YoL_GezeR
06-08-2004, 22:42
vallaha yazıyı yarına yazarım ıste sen yaz yazıyıı senınkıde benım yazdıgım gıbımı

Öyleydi ama sonunda bunu 13 kişiye göndermezseniz ölürsünüz mü dertler sizi sarar mı öyle bir şey yazıyordu.

apo.se
07-08-2004, 00:38
boşverin.Bende okudum.Felakete uğramadım

YoL_GezeR
07-08-2004, 21:08
boşverin.Bende okudum.Felakete uğramadım

Bence bu bir din istismarıdır. Çünkü hangi din olursa olsun kitabında böyle şeyler yazmaz... Boşverin gitsin.