PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hobbyrc'ye nasıl üye oldunuz?

timur_polat
06-08-2004, 22:07
aslında modelciliğe hevesim vardı ama bu hevesi ateşleyen OTOMOBİL dergisi oldu.Şükrü abinin yazısını okuduktan sonra siteye üye oldum.benden sonrada YoL_GezeR ÜYE OLDU..

Car_Maniak
06-08-2004, 22:11
hobiye basladıgımda google dan arıyodum ve karşıma çıktı..

YoL_GezeR
06-08-2004, 22:12
Timur senle dergide görmüştük. Otomobil dergisi sanırım. Ondan sonrada malumunuz karşınıza YoL_GezeR çıktı :)

FATİH_ÖZ
06-08-2004, 22:15
Timur beni biliyorsun ben senin ve YOL GeZeR'in sayesinde hobbyrc'ye üye oldum

SpEEd_dRiVeR
07-08-2004, 01:39
taci(barracuda) yı çok gördüm buralarda bide ben bakayım dedim adsl'ye geçince devamı geldi zaten:D:D

SirWilliam
07-08-2004, 08:57
Ersin abi soyledi bana ondan sonra bende burdaydım.

Timur abi senin eski forumdaki nickin Timur_Maxx miydi.

Car_Maniak
07-08-2004, 20:20
hadi hadi arkadaşlar söyleyin nasıl... hani yönetim ona göre etkinlikleri arttır die diorum...

timur_polat
08-08-2004, 14:34
evet benim nick eski forumda timur maxx'ti. :D

SirWilliam
09-08-2004, 11:03
Peki sonra neden Timur_Maxx değilde Timur_Polat yaptın ??? :D

engine02
11-08-2004, 12:45
bnde eskiden beri model hastalıgı wardı bi gun auto drom gittidigimde hobbyrc nin we orada modellerle ugrasanları gorunce gaza geldim we towerdan bi adet model siparisi werdim geldi hmnurasmaya basladım

anlıcanıs heves bnde eskilerden gelio :D

denizfeneri
11-08-2004, 13:57
Ankarada mode araba fiyatları son derece pahalı idi ve ben tl-01'den sıkılmaya başlamıştım. İnternette nedereden daha ucuza ep alırım diye arama yaparken şans eseri forumu buldum ve bond ile birlikte üye olduk...

M_tech
11-08-2004, 14:14
ben aslında 3 sene önce uye ollmustum ama nicki mi hatırlamıyorum o zaman ne almıştım.neyse o zaman hatırladığım kadarıyla yani hatırladığım kişi olarak sadece şükrü balcı vardı.o zaman s320 kasa bir aracı vardı,neyse arac çok hosuma gitmişti,bikaç yazışmadan sonra kaça satarsınız gibi bir muhabbet döndüğünü hatırlıyorum,950$ dolar gibi bir fiyat vermişti sanırım ki bayağı pahalı gelmişti bana,neyse biraz daha ilgilendim siteyle falan ama baktım alamıyorum bişey soğudum ve koptum,daha sonra araba alnca yeniden uye oldum ve devam ettim .aslında bayağı eski bir uye sayılırım:)

!Amorfy.BaRoS+
11-08-2004, 14:34
Ben 11 yaşında amcamla tam hatırlamıyorum biryerde uçuşlara giderdik sonra bana havada vermişti ve bende 7 senedir uçuyorum.ama Bundan 4 sene önce uçuşta bir arkın oglu arabasını elime verdi ff02 sanırım.Ve Araba aldım ve sonra her sey gelişti ve hobby ilan veriyodum devamlı bi baktım form bi giriyim dedim ve hala burdayım :)

k@y@
11-08-2004, 15:57
soru: Hobbyrc ye nasıl üye oldunuz?
cevap: üyelik forumunu doldurdum kayıt oldum..... :D:D:D şaka bi yana

Soru Hobbyrc sitesini nasıl buldunuz olmalıydı bence.

Ben hobbyrc yi dergiden buldum zaten elektronik ve arabalara çok meraklıydım onuda görünce aha dedim tam benlik. Daha sonra taciye söyledim oda üye oldu öyyyle zincirleme gitti. Foruma yeni üye olanlar bu forumun ilk halini görselerdi keşke.....

SirWilliam
11-08-2004, 16:32
O forumu hic göremezmiyiz (eskininde - eskisi) linki fln yokmu???

timur_polat
11-08-2004, 19:08
soru: Hobbyrc ye nasıl üye oldunuz?
cevap: üyelik forumunu doldurdum kayıt oldum..... :D:D:D şaka bi yana

Soru Hobbyrc sitesini nasıl buldunuz olmalıydı bence.

Ben hobbyrc yi dergiden buldum zaten elektronik ve arabalara çok meraklıydım onuda görünce aha dedim tam benlik. Daha sonra taciye söyledim oda üye oldu öyyyle zincirleme gitti. Foruma yeni üye olanlar bu forumun ilk halini görselerdi keşke.....

+1 kaya soru o şekil olsaydı daha iyi olabilirdi. zaten sende dahil olmak üzere herkez soruyu anlamış :D

timur_polat
11-08-2004, 19:11
ya bu arada hiç televizyondan gören yok.hadi o neyse buluşmalarda resimlerden gördüğüm kadarıyla üyelere nazaran meraklı kitlede epeyce var. sanırım ana sayfada dolaşıp iki üç video ve birazda resimlere bakıp çıkmışlardır.

engine02
11-08-2004, 19:29
abi hobbyrc televizyonda hic cıktı mı ki bn hic rastgelmedigimden soruorum :)

IBO
11-08-2004, 19:38
hobbyrc hiç çıkmadı ama model araba olarak televizyonda sık sık çıkıyor...!

100kmh2sn
12-08-2004, 11:00
İstanbuldaki bir model uçak yarışına bizde gitmiştik,sanırım 2-3 sene önceydi,orada değişik TV'lerden gelen arkadaşlarla sohbet ederken sitemizden bahsettik,röpörtaj havasında olan sohbetimizden sonra akşam Show TV'deydi sanırım bir baktım ana haber bülteninde bu yarışı gösteriyor,ardından ne göriyim ekranda HOBBYRC yazıyor ve spiker modeller hakkında aradığınız herşeyi bur sitede bulabilirsiniz diyor,açıkcası o zamanlarda çok çok yeni olan web sitemiz belki günlük 50 hit almazken o akşam ve takibindeki günlerde 300-400 insana fırlamıştı,açıkcası bu heyecan beni sabaha kadar uyutmamıştı,nediyim çok güzel günlerdi

Hassank
12-08-2004, 11:21
Ben tam hatırlamıyorum uzun zaman önce çok uzak bir galaxide :)
Google sağolsun...

timur_polat
12-08-2004, 21:39
İstanbuldaki bir model uçak yarışına bizde gitmiştik,sanırım 2-3 sene önceydi,orada değişik TV'lerden gelen arkadaşlarla sohbet ederken sitemizden bahsettik,röpörtaj havasında olan sohbetimizden sonra akşam Show TV'deydi sanırım bir baktım ana haber bülteninde bu yarışı gösteriyor,ardından ne göriyim ekranda HOBBYRC yazıyor ve spiker modeller hakkında aradığınız herşeyi bur sitede bulabilirsiniz diyor,açıkcası o zamanlarda çok çok yeni olan web sitemiz belki günlük 50 hit almazken o akşam ve takibindeki günlerde 300-400 insana fırlamıştı,açıkcası bu heyecan beni sabaha kadar uyutmamıştı,nediyim çok güzel günlerdi

yapılacak olan Hobbyrc Buluşması'nda tüm televizyoncuları çağırırız. sadece dergilerde bir kaç sayfaya çıkmakla olmuyor.ama onlar bile bizim için gurur verici. ;oleeea:

yigit1905
17-08-2004, 13:32
bende otomobil dergisinden zaten modelcilige ordan bulastim

Saki
17-08-2004, 20:57
Benim hp içimde bir eksiklik vardı sonunda hobby rc ye baslayınca bu eksigimi tamamladım (84 den beri hep istemisimdir ama kısmet 2004 müş) :D