PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mt2 de drift??

rodi
27-07-2006, 15:18
arkadaslar bn mt2 ile drift yapmayı dusunuorm ama galiba fazla mı ucuorm? ilk aklıma gelen ön cekisi iptal edip arka dif. yarı kitlemek ve drift e uygn tekerler takmk sizce olurmu? yada baska neler yppmk gerekr??

Sezer85
27-07-2006, 15:30
benim mt2 varken hic aklima gelmemisdi böyle birsey, bence olabilir gibi!

red_fin
27-07-2006, 16:45
Off-road amortisörleri ile biraz zor gerçi ya. Amortisörleri de sertleştirmen lazım diye biliyorum.

roxx0rs
27-07-2006, 17:08
onden cekiş ipali + radial lastikler + ıslak zemin tarafımdan denenmiş onaylanmıstır ehuhehe:D ama 4wd haliylede virajlara yanlayarak girmek mumkun radial lastikler ve ıslak zeminde hatta zeminin ıslak olmasında gerek yok ama arabayı alcaltmanız lazım messela bnm mt2 su an 1 cm:D yuksekliginde..

m_yassin
28-07-2006, 13:33
ben m_yassin ben rc ye yeni başladim:kütküt: ama 3.sinif oto mekanik motor modifiye ve tasarım okuyorum.dediklerin mantıklı
kısa aktarmail 2 ileri sanzuman ve sert helezon.drift tekerlekleri
onden çekiş iptili güzel ama onler yolu biraz sagam kavramalı ki manevrada zorluk olmasin.:ahhahyt: rc de bana bilgi veirsen sok sevinirim. umarim başarılı olursun.:eyweyw:

roxx0rs
28-07-2006, 14:43
ark. dediginden hiç bişey anlamadım soleki rc otomobillerde vites surucu tarafından degiştirilmiyor ve driftte devir hep en yuksek devirde olur ve hep vites 2 de olur viteste ikiye gecince araba bayılır fln filan rc ye yeni baslamıs biiri olarak once ku bilgin olsun sonra yorum yap bence...

hako d
28-07-2006, 18:18
tozlu bir ortam yada lastiklerin üzerine pvc boru geçir , arka diffi kilitle ,amörtüsörleri biraz sertleştirirsen tozlu ortam için daha iyi olur.Gayette ilginç olur.Ben savege la bile yanlıyodum :)

umakura
28-07-2006, 19:23
:))))))))) hakan abimi dinleyin o ii bilir:)))))))))

rodi
28-07-2006, 21:02
forumun nerdeyse btn driftle ilgili konuları okudm bana önden cekisi iptal etmeyip arabayı alcatıp amortisörleri sertlestrip arka dif tamamen kitli önlerde yarım kitli durumda ve tabikide pvc boru gecirerek :eeeeyoo: yanlamak olablr gibi geldi ama tatilde olduum için deneyemiorm 20 gn snra fln ancak ewe döncem ve en erkn ozmn deneyebilcem ama bana olur gbi gelio mt2 le bunları bnden önce deneyen olursa cok sevinirm yada bni bekleyn 20 gn snra bn size sonucu videolarla gösteriiim :D

arda_
18-12-2006, 13:27
benim nitro mt yaklaşık 10 senelik yeni başladım diye amcam verdi nitro mt ıslak zeminde rahatlıkla yanlıyor

mini_cooper_07
18-12-2006, 21:36
benim nitro mt yaklaşık 10 senelik yeni başladım diye amcam verdi nitro mt ıslak zeminde rahatlıkla yanlıyor

iyi akşamlar dikkat ettıysenız bugun ıcerısınde yazdıgınız yazıların hepsı eski baslıklara ait..yazılarını yazarken tarıhlere bıraz daha dıkkat etmelisin bence...:igra: