Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni yazılım...
axi_welet
07-08-2004, 11:08
arkadaşlar t610 için bi yazılım olayı varmış.bir sitede gördüm.yazılım şu an ellerinde yok.bu yazılım sayesinde sonyericsson t610 marka telefonunuz mp3 çalar,video kaydedip oynatabiliyor ve bir sürü ek özellik daha ekleniyor.yani telefon mükemmele eriyor.bu yazılım hakkında bilgisi olan ve bu yazılımı bulabileceğim,hakkında bilgi edinebileceğim bir adres varmı???
tanerf82
08-08-2004, 21:36
arkadaşlar t610 için bi yazılım olayı varmış.bir sitede gördüm.yazılım şu an ellerinde yok.bu yazılım sayesinde sonyericsson t610 marka telefonunuz mp3 çalar,video kaydedip oynatabiliyor ve bir sürü ek özellik daha ekleniyor.yani telefon mükemmele eriyor.bu yazılım hakkında bilgisi olan ve bu yazılımı bulabileceğim,hakkında bilgi edinebileceğim bir adres varmı???bakıyım oyle bisey varsa bulurum sana axi_welet. ama sende data kablosu var mı telefonuna flash atmak icin. telefona yeni yazılım yukleme olayına flash atmak denir ve oyle kızıl otesi veya bluetooth la olmaz.
tanerf82
08-08-2004, 21:40
telefonunda şunu yap:
SAG
*
SOL
SOL
*
LEFT
*
1
1
çıkan yazı senin telfonun versionu. onu bana gonder bi ilk once.
axi_welet
09-08-2004, 09:58
taner abi müsait olduğunda msn'den görüşelim.şu an telefonum abimde.eğer müsaitsen bu akşam msn'den konuşalım...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.