PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : St.Mıchel lisesi

Walkman
08-08-2004, 15:50
Merhaba arkadaşalar!! Şişli de bulunan Saint Mıchel liseşinde okuyan var mı?:eyweyw:

timur_polat
08-08-2004, 20:56
hayır ama merakamı bağışla neden sordun?

Walkman
08-08-2004, 21:08
Rica ederim.. Ben orada okuyorum da bu okuldan biri bu siteyi biliyorsa eğer daha rahat okul da organize oluruz da ondan.

timur_polat
08-08-2004, 21:30
anlıyorum.peki sen siteyi arkadaşlarına önerdin mi? mesela ben üye olduktan gürkan sonrada onun amca oğlu ve onur (başka bir arkadaşımız) üye oldular. inşallaş pkumul olduğun okuldada bu şekilde bir çok arkadaşını siteye üye yaparsın.

Walkman
08-08-2004, 21:33
Tabi kide söylüyorum tavsiye ediyorum ama sonra dan unutuyorlar dolayısıyla da ben pek üstlerine düşmüyorum.

Car_Maniak
09-08-2004, 21:27
ben bi ark.ıma tavsiye ettim yakın bi ark tı benim modelden fln bahsetmiştim fln adam meraklandı hemen hobbyrc ye girdi bana 1 dosya yaklasık 15 sayfa falan rc bilgisi rc resimleri fln getirdi... bi kac kezz hobbyshoplara fln gittik... hatırlarsanız the-dark-knight die biri vardı bundan önceki forumda o kişiydi işte sonraları merakı azaldı bi rc alamayınca...

platy
10-08-2004, 14:14
Merhaba arkadaşalar!! Şişli de bulunan Saint Mıchel liseşinde okuyan var mı?:eyweyw:

Bir aralar saint michelden hatta aynı sen yaşta hatta aynı senin gibi r40 ı olan hatta aynen picco motorlu r40 ı olan biri vardı. Nick i de gordon du. Hatta banlanmıştı sanırım.
Ve gene hatta ki sanırım sen o sun ...

traxxas
10-08-2004, 15:01
bazı foyalar ortayamı cıkkıyor sımkdık

IBO
10-08-2004, 16:08
Bir aralar saint michelden hatta aynı sen yaşta hatta aynı senin gibi r40 ı olan hatta aynen picco motorlu r40 ı olan biri vardı. Nick i de gordon du. Hatta banlanmıştı sanırım.
Ve gene hatta ki sanırım sen o sun ...

;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:

M_tech
10-08-2004, 16:50
gordon u ankarada görmüştüm ben hipodrumda,bizim uçakların dibinde araba suruyordu tabi ne oldu kovuldu:) burdan da mı kovulmuş

Olynth
10-08-2004, 17:52
walkman gordon ve bunu yonetıcıler bılıyor zaten.

SirWilliam
10-08-2004, 20:16
Bu arada M_Tech ve Walkman avatarlarınız aynı biriniz değistirse iyi olur.

M_tech
10-08-2004, 20:47
önerebileceğin avatar varsa onu koyalım.

Walkman
10-08-2004, 21:43
Ben adam gıbı bır sey sordum Lutfen adam gıbı cevap verın ? ? M.tech ; Ben oradan kovulmadım hır-gür çıkarmamak için bir adım geri çekildim.Peki sana şu soruyu soruyorum : Neden orada insan gibi burada arablar kullanılmıyor biraz daha gerı gıt dıye adam gıbı soylemedınız? Platy ; Ben Walkman veya GORDON um bundan sana ne? Cevap vericekseniz lutfen özel den cevap yazın. Sır WıllıaM; B avatar ı ilk ben kullandım M. Tech değiştirsin.

M_tech
10-08-2004, 22:02
babanı uyardık ama burda durursam ne olurmuş ki bilmem ne gibisinden diklendi şu an senin gene yaptığın gibi.hava alanı kadar yerde bula bula uçakçıların yanını mı buldun araba kullanacak? size biraz öteye gidermisiniz dendi,havada insanlar orda 100lerce dolarlık aletlerini uçururken ayaklarının dibinde vızır vızır dolaşan arabalardan hoşlanmıyor.sen bana burdan hakaret eder gibi konuşup ondan sonra cevap vercekseniz özelden cevap ver diyemessin.herkes bilsin kimin ne yaptığını.sen bu kafayla gidersen bu yaşta ilerde daha çok kereler küçük düşersin. olayların daha ayrıntısına girmemi istersen onları yazarım.

M_tech
10-08-2004, 22:06
Bir derdin varsa bana özel den cevap yaz...Öyle aradan laf sokma......Bir de yanın daki hobbytime üyelerine söyle hepsi şerrefsiz.....Tamam mı

bu bana walkman in özelden attığı mesajdır.onlar bi kere hobbytime üyesi değil amuk uyesi ki bende bir amuk üyesiyim.şerefli yada :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: olmalarına sen karar veremessin,senin konuşmalarından ne derece bir insan olduğunda belli zaten.bu forumda istenmeyen biri olduğunda aşikar çünkü terbiye diye birşeye sahip değilsin,armut ağacın dibine düşer babanda senin gibi dangul dungul konuşuyordu zaten.belki onun için kovulmaktan beter edildiniz.

traxxas
10-08-2004, 22:28
m-tech neden coıcugun uzerıne gıdsıyorsunuz ayrıca bu msg ı saana ozelden atmıs sen nıye gelıpte forumun ortasına yzıyorsunn buda tartısılır yane ama bırakın artık o eskıden kovulmus artık burada ve gayette ıyı arkadaslık kuuryor bırakın cocouku kendı halıne

Walkman
10-08-2004, 22:32
Evet yazdım yazdıklarımın da arkasındayım!!.Özel den yazılanlar buraya yazılmaz ama kendi komplekslerini tatmin etmek istiyorsan yazabilirsin :) Bana neyi ne zaman yapmam gerektiğini söyleyecek bir insan olduğunu zannetmiyorum vede sen bana yasak koyamassın zaten sen kimsin?.İlk önce size adam gibi soru soruyorum ters ters cevap veriyorsunuz ? Sizin yaptığınız ne insancıl bir şey mi? Hani hipodrom da yapyığınız gibi orada uçak uçurmaya gelen bir kaç yeni model uçakçıya siz uçak uçuramssınız burda gidin başka yer de uçurun demeyi biliyorsunuz? Babamla iligli bir problemin varsa da onunla halledersin ! ! Olayların ayrntısını da yaz tehdid mi ediyorsun? İki tane yaşlı beyfendiyi üstümze saldınız biz de onların konuştuğu şekilde cevap verince olay oldu ! Bunlar olurken sen neredeydin yanımıza gelip te derdini anlatsaydı ya?

Walkman
10-08-2004, 22:39
traxxas ın özel den yazdıkları : ''slm can ben murat herkez ne derse desınn bırak onlar desınn sen kovulmus bıle olsann su anda buradasın bırak onlar konusuun agız dalasına gırme bosuna

dıyecek bır seyım yok allah kolaylık versın kafana takma bazı seylerıı'' Teşekkürler muratcan

M_tech
10-08-2004, 22:45
özelden bana :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: demiş,benim arkadaşlarıma :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: demiş,ben sana ozelden :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: diyim sonra özelden küfürleşelim sence hoş olurmu? buraya taşımamın sebebi bu insanın nasıl biri olduğunu herkesin görmesi,onun bunun arkasından atıp tuttuğuna göre herkesin arkasından da atma potansiyeli vardır.yapısı bu çünkü,her zaman kavgacı,hır gır çıkarmaya müsait biri,ben hem forumda hem gerçek hayatta bunu gördüm.neyse fazla uzatmıyorum,forumda saygıda kusur eden herkesi zaman zaman uyardım,walkman yada gordon a has bir şey yok yani,forumda defalarca uyarılar yapıldı,ersin-şükrü ağabey vs defalarca uyardılar küçük kardeşlerimizi ama nedense kimse takmamakta ısrarlı.ben de uyarmakta ve "laf sokma" larda ısrarlı olacağım.

Walkman
10-08-2004, 22:49
Öyle cevap vermeye insanaları rencide etmeye devam et olur mu ben sanave arkadaşlarına '':censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:'' dedim çünkü zamanın da hak etmiştiniz.Ben sana durduk yerde de o lafı söylemedim.Dikkatli ol kavgacı gençlikten biri sana bir gün ters çıkabilir bilgin olsun.

M_tech
10-08-2004, 23:13
tr şampiyonasında görüşürüz seneye,o zaman ters de çıkarsın hem...

Car_Maniak
10-08-2004, 23:17
Arkadaşlar nedir bu :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: tufanı yaw? o ona :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: o ona :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:. gordon bunu sende biliyosun walkman senin 3. nikin. ilki gordon. 2. sini soylemiyorum 3. sü ise walkman. ban yemissin hala sanane yemissem diiyosun özgür abiye.. bi kere sen kim oluyosun da özgür abiye senden kaç yaş büyük birine sanane diyosun. Özgür abi senden 3 yaş büyük, peki senden 7 yaş büyük m_tech e nasıl laf edersin yaw. neyine güveniyosun hiç mi terbiyen yok, ahlağın yok, saygın yok??? Sana sen gordondun ve ban yedin dediler sen evet yedim ama burada olmak istiorum deseydin herkes sana kucak açardı. senden 7 yas büyük biri sana ne derse desin saygından bir şey dememelisin. unutma dünyada ilişkiler için 2 önemli unsur var. Saygi ve güvenililirlik... sende 2 side yok. bence biraz düşün!!!

IBO
11-08-2004, 00:23
bencede terbiyeni takın gordon musun walkman misin nesin? hiç kimseye :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: demeye hakkın yok.sen kimsin falan gibi serseri serseri konuşucağına önce adam ol da azını bi topla bakalım sen kaç yaşındasın konuştukların kaç yaşında ayıptır be senin yaptığın utanmalısın kendinden bence şahsen ben senin adına çok utandım yazık sana be yazık :mad: :mad: :mad:

IBO
11-08-2004, 00:43
walkman laf sokup kaçmadım ben öyle bişey yapmadım yapmamda burdayım we sözlerimin arkasındayım!...

WOLF
11-08-2004, 00:49
Thread öyle bir hal almışki, herkes aynı seviyeden, aynı ağızdan konuşuyor.
Moderatör müdahelesi talep ediyorum.

IBO
11-08-2004, 00:51
abi saygısızlık yaptıysam çok özür dilerim ama tanımadığı insanlara ŞEREFSİZ demesi insanı çileden çıkartıyor!...

Tebol
11-08-2004, 00:53
Ya arkadaşlar siz hiç mi çenenize sahip çıkamicaksınız pes yani ya şurda neyin kavgasını yapıyorsunuz herkez terbiyesini bilsin ailesinin terbiyesini buraya yansıtmasın...

platy
11-08-2004, 17:54
Gordon ( yada walkman ) uzun zamandır bu forumda bilen bilir beni. Hiç bi zaman olay çıkartmaya çalışan biri olmadım. Sen saint michelden olan varmı yazınca bende bi aralar biri vardı , hatta yaşı ve sahip olduğu araba falan derken sana çokta benzeyen biri. Forumdan banlanmıştı ama geri gelmiş olabilir yada o sende olabilirsin demek istedim ben sana. Yoksa sen gordonsun , banlanmıştın , nick değiştirdin tekrar girdin gibi bi şey demek istemedim ben sana. Meğer biliniyomuş zaten senin eski gordon olduğun , ben bilmiyodum bunu . Bu yüzden böle bi şey yazdım. Fakat attığın özel mesajı kendinden 4 yaş büyük birine yazılıcak bi mesaj değil. Benim sana laf sokmak gibi bir amacım yok bunu bil. Ama şu cümlen : ''yoksa sen le bir ara görüşmek zorun da kalıcaz.'' herkim olursa olsun yazılıcak bi şey değil. Akranım olsan , istediğin zaman istediğin yerde görüşelim dicem ama akranım da değilsin. O yüzden sen bu mesajı atmamış ol , bende hiç okumamış olıyım.

Cydia
11-08-2004, 18:12
Seviye-Saygı-Forum Kuralları gereği konu kilitlenmiştir....