Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiyeniz nedir?
YoL_GezeR
10-08-2004, 22:55
Arkadaşlar off road dan önce bir on road alayım mı diye düşünüyorum. Ondan sonra ise off road alacağım on road olarak hangi arabayı tavsiye edersiniz? On road aracına ne gibi modifiyeler eklenerek hız arttırılabilir?
Rs4-3 ss /Evo RTR yada ilerisi için (yarışlar için) tc3 Plus
Ama yanlışlık olmasın bir kaç modifiyeyle tc3 yarış arabası olur.:dıdııtt:
walkamnın eıklerı olabılır
arabayıı hızlandırmak ıcın dıslı takımını degıstırebılrıısın rulamnları degısstırebılrıısın sharfların daha hafıfını alırsın sasenın akslarını carbon alabılrıısın son olarakta motor olabılrı ama motor dıuısında bunları yaprsan hızlanıcaktır ama bılıyorsunkıı ne kadar hız oakdar yol utus azalıyorr
engine02
11-08-2004, 10:55
rs4 3 type ss al bn bayagı memnunum walla
!Amorfy.BaRoS+
11-08-2004, 11:57
Hem offroada hemde onroada hitap eden araçları düşünürsen hem sana ucuza gelir hemde HEr iki alnda da zevk alırsın.Bir sürü buggy var begen bitanesini :)
Hem offroada hemde onroada hitap eden araçları düşünürsen hem sana ucuza gelir hemde HEr iki alnda da zevk alırsın.Bir sürü buggy var begen bitanesini :)
serpent 705 için neden adamın kafasını duvara vurduruyorsun selam.
10 dk önce ntc3 siparişi verdim bence çok güzel bi araba ve fiyatıda çok uygun diğer arabaları alıp yok benzin şişesi buji ısıtıcısı fln gerekmiyo direk paketinin çiinde var sadece benzin ve 12 normal pil alıosun yetio.
!Amorfy.BaRoS+
11-08-2004, 17:33
serpent 705 için neden adamın kafasını duvara vurduruyorsun selam.
O adam benim ve şu aralar almak üzereyim ama alcağım adama öpücük vermiyorum :) para sıkıntısından dolayı beni anlatan bir adam !!!
Rs4 uygundur. biliyorsun forumumuzda bu aracı kullanan üyelerimiz var onlara bu araçla ilgili memnuniyetlerini sorabilirsin. Hem bu araç ilk olarak gp onroad kullacak biri için de ii ve iide modifiye oluyor. tavsiyem odur.
denizfeneri
12-08-2004, 00:28
Bence forumu iyice bir okuyup sonra towerda araştıma yapıp en çok istediğin aracı almalısın...
SirWilliam
12-08-2004, 10:24
Bence forumu iyice bir okuyup sonra towerda araştıma yapıp en çok istediğin aracı almalısın...Kesinlikle ztn Gürkan abi forumu okumusturda istediği arabayı belirleyememistir bence. İstediğin arabayı belirlersen daha iyi olur :hımm:
YoL_GezeR
12-08-2004, 21:27
Kesinlikle ztn Gürkan abi forumu okumusturda istediği arabayı belirleyememistir bence. İstediğin arabayı belirlersen daha iyi olur :hımm:
Evet okdum ama çelişki kalmasını istemedim. Aldım mı adam gibi birşey almak istiyorum. Sadece kafamdaki çelişki bu yani.
YoL_GezeR
12-08-2004, 21:58
Birde arkadaşlar yol tutuşunu arttırmak için neler yapılabilir???
yol gezer arabayı ılk basta bır al kullan ondan sonra yol tutr veya tutmaz ona gore gereken yapılır lastııler foam lastıklerle degısır eger asfalt veya pıst agırlıklı kullanıcaksan
veya radyal lastık labılrısın eger taslı topraklı bır yerde kullaıcaksan toe ın toe out yane lastıgın yola bakıs acısını acar veya azltırsın bunun gıbı
YoL_GezeR
12-08-2004, 22:13
yol gezer arabayı ılk basta bır al kullan ondan sonra yol tutr veya tutmaz ona gore gereken yapılır lastııler foam lastıklerle degısır eger asfalt veya pıst agırlıklı kullanıcaksan
veya radyal lastık labılrısın eger taslı topraklı bır yerde kullaıcaksan toe ın toe out yane lastıgın yola bakıs acısını acar veya azltırsın bunun gıbı
:hımm: doğru diyorsun aslında. Porsche Carrera GT ve Team Vodafone AMG Mercedes fiyatlarını bulamadım bilen varmı arkadaşlar? Bunlar hakkında bilginiz varmı özellikle AMG mercedes ile ilgili
hpı ın amg mercedes grı bır kepı vardıı 190-200 mm ghalıba 21 doalrdıı towerda
YoL_GezeR
12-08-2004, 22:43
Arkdaşlar kit ile rtr arasında fiyat farkı niye yok?? Tower hobbies de tamiyanın araçlarında bulamadım.
larrybird
17-08-2004, 18:44
yol gezer valla daha yeniysen bu işte hpi rs4-3 ss(on-road) tavsiye ediyorum.
YoL_GezeR
18-08-2004, 16:33
Traxxas Nitro 4-Tec RTR w/Radio bu araç hakkında bilginiz nelerdir arkadaşlar???
O araç hakkında pek bir bilgim yok ama benim de daha önce kullandığım ve forum da da bir çok insanın kullandığı araç olan RS4-3 ü öneririm biraz daha iyi bir şey =tc3 RTR plus
YoL_GezeR
18-08-2004, 16:40
O araç hakkında pek bir bilgim yok ama benim de daha önce kullandığım ve forum da da bir çok insanın kullandığı araç olan RS4-3 ü öneririm biraz daha iyi bir şey =tc3 RTR plus
Aracın yanında gelenler arasında servos yazmıyor acaba yanında geliyormu?
hangisinin RS4-3 ünmü yoksa tc3 ün mü? Aslında ikiside RTR yani kumanda sı servosu içinde ikisinde de ve montaj edilmiş.
YoL_GezeR
18-08-2004, 17:37
Pardon kumandalarıyla karıştırmışım futaba kumandaları yok :(
Futaba kumanda takmak istersen RS4-3 SS alman lazım.Ama iki arabanın da içinden çıkan kumanda seni idare edecektir....
Diğerlerine Futaba takılmasında bir sakınca yok. Ama zaten can'ın dediği gibi içlerinden çıkna kumandalar gayet düzgün.
YoL_GezeR
18-08-2004, 18:43
Diğerlerine Futaba takılmasında bir sakınca yok. Ama zaten can'ın dediği gibi içlerinden çıkna kumandalar gayet düzgün.
Teşekkürler zaten kumanda yanında geliyormuş bozulursa futabanınkinden alırım..
Kararın nedir?.................................
YoL_GezeR
18-08-2004, 19:19
Traxxas Nitro 4-Tec RTR w/Radio ile rs4-3 alarasında gidip geliyorum. Karar versemde biraz bekleyeceğim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.