Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada alternatif pist
ankarada hem offroad hem onroad icin alternatif bir pist olarak kullanabilceğimiz bir yer var,asfalt kalitesi onraod icin yeterli fakat zemin düz değil.yokuşlu falan bi yer,offroad içinse aslfalt dışında heryer toz-toprak olduğu için daha uygun.oran sitesinde yüce kolejinin arka kısımları falan hem boş hemde fena değil.daha ziyade off road için uygun.
denizfeneri
11-08-2004, 09:12
Nasılda sevinerek okudum alternatif on road diye! Gecenlerde birazcık toza girdim anında difrasiyelin sesi değişti. Supur dişlileri arasına küçük bir taş parçası girmiş neredeyse supur elden gidiyordu. Keşke bahsettiğin yer yakın olsaydı bizim evede yakın. Buluşurduk ne güzel...
nerde oturuyorsun ki? dediğim yer gölbaşından daha yakın da tabi oturduğunuz yere göre göreceli bi kavram aslında.off road un varsa çok eğlenceli olur orası.
Car_Maniak
11-08-2004, 20:32
Hİpodroooooooooooooooooommmm
denizfeneri
12-08-2004, 00:16
Dikmende oturuyorum, gölbaşına bir nebze yakın olmasına rağmen piste gitmek çoğu zaman zor oluyor. Hipodruma gelince, ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu ama orada yapılacak tek şey hız yapmak. Sadece dümdüz gidiyorsun birde görevlilerle uğraşması var. Son gidişimde hayli canımı sıktılar. Pistin verdiği tadı kesinlikle vermiyor. Ofroadım da olmadığı için sanırım en iyisi gölbaşı...
bende dikmendeyim,dediğim yer yakın aslında dikmene,oran sitesinde yuce kolejinin arka kısmı
denizfeneri
12-08-2004, 08:52
Eminim yakındır ancak bende ofroad yok. En ufak toz toprak benim arabanın canına okuyor. Arada bir dikmen vadisine gidiyoruz Bond ile birlikte. Biraz köpek gezdirir gibi olyor ama yinede akşamarı yapacak bir şey bulamadığımızda hoş oluyor...
Car_Maniak
12-08-2004, 12:42
abi ben senin dediğin yerde oturuyorum. aslında ayın 3ünde temelli geliyorum oraya. yüce kolejinin arkasındaki yer cidden güzel bi yer. eğer oraya gelirsen ben ve yiğite bi haber et gelelim. kim ben ayın 3 ünden sorna gelebilirm :)
:)
mehmet,
geçen yarışa geldiğimizde, akşam yemek yedikten sonra biraz dolaşalım dedik, o sırada dikmen vadisine geldiğimizde, hepimizin aklında burada ne güzel araba kullanılır geçiyordu. biraz düşündük ama gece vakit geç olmuştu üşendik. demek ki olabiliyormuş :) hem alan büyük hem temiz hem de asfaltı kaliteli. bence gayet uygun bir yerdi rc ler için gördüğüm kadarıyla :)
denizfeneri
14-08-2004, 09:33
Aslını söylemek gerekirse öyle mükemmel bir yer değil. Haklısın zemin dümdüz ama yol biraz dar. Arada bir duvarlara ve banklara sakız olmak mümkün oluyor. Daha çok gidecek bir yer bulamadığımızda ve hava karardıktan sonra araba kullanmak isetrsek gidiyoruz oraya. Aydınlatmanın yeterli olduğu yegane yarlerden biri o yüzden gece 12:00'de bile gittiğimiz oluyor. Halk gayet memnun kimsenin şikayeti olmuyor. Güvenlik ise saat çok geç ise bizimle sohbet etmeyi tercih ediyor. Hatta belediye başkanın evinden bir gece telsizle şikayet ettiler gürültü oluyor diye, güvenlik şefi ise kimse karışamaz burası park dedi ve kullanmamız için ısrar etti. Kısacası güzel bir yer, hemde yürüyüş yapmış oluyoruz sizlerede tavsiye ederim...
dikmen vadisinden mi bahsediyorsunuz?
denizfeneri
15-08-2004, 02:31
Evet dikmen vadisinden bahsediyoruz...
yeni bir pist buldum ankarada,armadanin go kart pisti.boşken yarışılabilir.
denizfeneri
17-08-2004, 21:45
yeni bir pist buldum ankarada,armadanin go kart pisti.boşken yarışılabilir.
Biraz bahsedermisin? Armadada gokart pisti olduğunu bile bilmiyordum. Ne zaman dolu ne zaman boş oluyor? Sence kullanmamıza izin verirlermi? Merkezi bir yer olduğu için hoşuma gitti...
aramadanın yanında açık otoparkın bir kısmını go kart lar için yapmışlar.sabah erken saatte yada gece boş olur ki zamanın varsa eger gün içinde bile boşluk olabiliyor.çünkü devamlı yarışan falan yok.izinde bir sorun çıkacağını sanmam,bir uçtan koy arabanı oyna gitsin.ne diceyecekki adam yani.millete de eğlence çıkar.
denizfeneri
17-08-2004, 23:04
Buna sevindim. Yeni pillerim ve kumandam gelir gelmez gideceğim. En geç cuma oradayım. Teşekkür ederim bildirdiğin için...
sorun değil,biraz gelişsin şu iş turkiyede yeter
arkadaşlar bayramdan sonra bi buluşma yarış düzenlesek mi.....
ayerten53
13-09-2009, 21:34
arkadaşlar bayramdan sonra bi buluşma yarış düzenlesek mi.....
ii olur ben buyuk ıhtıma katılırım ama nerde??
Az sabır arkadaşlar pistiniz geliyor.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=460159#post460159
selam herkese..arkadaşlar ben yeniyim bu hobide..ismim burak.benim evim zaten oranda dediğiniz yeri biliyorum..ama ben orda değilde panoranın otoparkında sürüyorum..onroada daha uygun gibi orası..buluşma felan olursa bende katılırım..görüşmek üzre
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.