PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsa'nın Çilesi Filmini Nasıl Buldunuz...

Cydia
03-05-2004, 09:46
Filmi izledim.. Sonuna kadar işkenceyle dolu.. tüyleri diken diken edici bi film.. Öte yandan bizim inancımıza ters düşen detaylarla dolu... Baş rol oyuncusu gerçekten ideal oynamış.Rolünede yakışmış...

Orientt
03-05-2004, 12:58
belki bizim inançlarımıza ters düşebilir ama film gerçekten herşeyi tüm çıplaklığı ile gösterdiğine inanıyorum.. ayrıca filmin ingilizce değilde ibranice çekilmesi ayrı bir orijinallikk katmış filme..çoğu sahneler gerçekten dehşet verici..bence bayağı güzeldi.. dvd si çıksında ekleyelimhemen koleksiyona :)

aytugcaglar
03-06-2004, 10:32
kusura bakmayın uzun zaman olmus ama sıze bı gercegı ben anlatıyım barı :) orıent mesela hıc okumamaıssın sanırım fılm tamamıyle gercek dısı ben fılmı ızledım ve ısanın son gecesını anlatıyım sana!!!!! ısa aslında carmıha gerılmedı sımdı anlatıcagım sey dın kıtablarından alınmadır ve gercektır ıstersenız bır hocaya sorabılırsınız!! ısa nın yakalanacagı gece ısa evınde yalnızdır uzun zaman ısanın evden cıkmasını bekler askerler ama ısa evden cıkmaz sonra kendı ıcınden bı ark. eve gırer ısayı cıkarmaya aradan uzun zaman gecer eve gıren kısıde cıkmaz bunun uzerıne askerler eve baskın yaparak evde bulunan kısıyı hemen yakalayıp carmıha gererler o gece ertesı sabah gun aydınlandıgında bırde bakarlarkı carmıhtakı kısı surat aynen ısa fakat vucut ark. vucudu sasırırı kalırlar gercekte anlarlarkı carmıha gerılen ve ıskence goren ısa dııl ALLAH (c.c.) tarafından Hz. isaya benzetılen kısıdır..

the_arch_monarch
29-06-2004, 17:30
bu konuda bende şunu soylerim ki kuran da geştigi gibi ^^ biz onu göge yukselltık ^^ carmıha gerilen o deildi ama incilde ise isanın carmıha gerildigi geçer neyse filmin en sevdiğim yanı vatikan sarayı ıdı ya ben orayı coook seviyorum çek hoşuma gidiyo orası benim

freeman1209
03-07-2004, 13:00
izlemeye değmez bu film.konusundan kaybediyor zaten.yalan yanlış dolu.belki etkileyici bir film olabilir ama ben sittim sene izlemem