Orijinalini görmek için tıklayınız : uss penmar ofroad pisti
herkese merhaba selimpaşada ki off road pistimiz sonoda tamamen bitti bütün testlerden geçti (testlerin hepsini ben yaptım:) ).
toprak rampalar,etraf çitleri , kontrol kulesi, çalışma masası ve etrafınıda yonca ile yeşillendirdik..
gerçekten görülmeye değer oldu. sadece tek eksiğimiz gece ışıklandırması+ 220 wolt + hava ve su eklenecek.ileriki zamandada tabi sizlerin kalıtılımına bağlı olarak
etrafa piknik alanı ve barbekü yeri yapmayı düşünüyoruz yani hafta sonları aileniz , arkadaşlarınız ve çocuklarında sıkılmadan vakit geçireceği bir yer olacak kısaca gerçek bir hooby park olacak.
bu kadar yazdıktan sonra kimse düşünmesin sizin katılımlarınızla deyince neyi kast ettiniz diye burada maddi amaç güdülmüyor sadece bu işi gönlünde tutanların bir arada bulunacağı bir yer olacak. herkese selamlar.
ayrıca reim koymayı düşündüm ama pc de biraz yeniyim ileride eklerim.
khaledome
18-08-2006, 10:29
arkadaşlar o pistte bende arabamı kullanma zevkini yaşadım, saolsun remzi abi çok süper bir iş çıkartmış eline sağlık.
pistte kullanmak farklı bir şey, 2-3 kişi oldumu hemen ufak bi yarış başlıyor. arabamı satmış olsam da ilk selimpaşa buluşmasında ordayım, teknik servis veririm artık :)
landjump
18-08-2006, 12:52
Sagol Remzi Abi ellerine sağlık. Eylülün ilk haftası ordayım. Şöyle geniş kapsamlı bir buluşma yapalım. Aynı anda 8-10 araç ile ortalığı tozu dumana katalım. Herkes pist olmamasından şikayetçiydi. Şimdi pistimiz var. Bu sefer de Türk işi olmasın çok konuşurum, çok isterim, hiç yapmam...
DeLLyCeM
18-08-2006, 13:16
Elinize sağlık. Bende Selimpaşaya yaklaşık 8 km mesafedeyim. Kumburgaz Princess Marin otelin yakınında bir yazlık evimiz var. Eylülün ilk haftası İstanbula döneceğim. Bu aralarda küçük bir buluşma yaparsanız bende katılmak isterim. Pistin olduğu bölge rüzgarsız oluyorsa bende yanımda T-Rex'imi getirebilirim çünkü yazlığa başka model araç getirmedim :)
elinize sağlık. zaten fotoğraflardan belli oluyor ne kadar güzel olduğu ve üzerinde uğraşıldığı. bende buluşmaya katılmak isterim herhangi bir problemim olmazsa. offroad yarışıda ayrı bir zevkli olur...
görüşmek üzere
serkanyildiz
18-08-2006, 18:53
selam .muhammet abiden aldığım ofnayla bende bu pistte gazlamak isterim arkadaşlar.elinize sağlık abicim.foto varmı yoksa benmi göremiyorum bilmec
orhantekkan
18-08-2006, 20:39
bende oradan geçerken bir göz attım gayat profosyenel bir pist olmuş elinize sağlık en yakın buluşmada görüşmek dileğiyle tabi spurlarımız gelirse :)
fotolar bu konuda değil. daha öncede birkaç konu açılmıştı bu pist ile ilgili onlarda vardı fotolar. bende ordan biliyorum ayrıca bikaç videoda var bu pistte çekilen. penmar diye aratırsan bulursun, birkaç konu başlığı çıkıyor onlardan bakabilirsin.
dinçerciğim çok halısın şimdi pistte tamam merakılıları bekliyoruz
dediğin gibi türk işi olmasın ..
nekadar araba çok olursa o kdar zevkli geçiyor..
remzicim ellerine emeğine sağlık biz tam bitmemiş halini görmüştük baya güzel olmuştu sanırım o halini dahada geliştirdiniz eminim güzel olmuştur en kısa zamanda tekrar buluşalım gazlayalım
ali kardeşim kayıpsın seni bekliyoruz nerdesinnn
Yusuf1234
21-08-2006, 11:42
abi benim yaslık orda istif kent de. Tam olarak adresi verir misin?
arkadaşım yer selimpaşa çıktıktan 3-4 km sonra sağda petrol ofisi hamitbey tesisleri var onun arkasında sarı uzun bir fabrika binasının yanıdadır..
binanın üzerinde büyük izowin tabelası var
(silivri ,istikametine doğru)
ali kardeşim kayıpsın seni bekliyoruz nerdesinnn
haklısın kayıbım bir süredir işten dolayı :) araçta yatıyor öyle :ühühü:
bende gazlamak istiyorum ama müsait olamadık bir türlü bakıcaz artık gene bir gün ansızın çıkıp gelebilirim :) hiç belli olmaz :D
Remzi abi merhaba bugün (22.08) saat 14:45 gibi piste uğradım inceledim gerçekten çok güzel ve daha güzel olur inşallah. fabrikanın içinede girdim ama yokmuşsun sanırım, konuştuğum bir beyfendi sizin orada bulunmadığınızı söyledi, en azından yerini öğrenmiş oldum pistin. Neyse birdahaki sefere inşallah tanışırız yada bir buluşmada... Elimden geldiğince bende bişeyler yapmak isterim pist için... Ayrıca tekrar teşekkürler.
Erman Bilmeç
khaledome
22-08-2006, 18:26
seni kimler aldııı, kimler kullanıyo seni, egsozunda kepinde attığım taklanın izi var.
sezen aksu
bilmec, o pistte çok buggy kovaladım ben o arabayla, yüzümü kara çıkartma.
yok zaten alışıktır piste o canavar. merak etme hakkını vericem arabanın ayrıca kepini tamir ettim bakalım tutcakmı yaptığım kaynaklar. baya yumuşak ve sağlam oldu ama takla atıp ters düşünce (ki allah böyle bişey göstermesin kimseye) görücez artık nasıl olduğunu
peugeot_406
29-08-2006, 11:34
selimpaşa bulusmasına katılmıstım bende çok guzel çok zevkli geçmişti bence bahçelievlerde oturuyorum ben ama bana uzak gelmiyo selimpaşa ben her pazar gitmeyi dusunuyorum selimpaşa ya ama bence herkezin her pazar oraya gelmesini tavsiye ederim pazar gunu kim gidiyorsa bende katılırım herkeze teşekkür ederim
swordfish
12-11-2006, 01:53
arkadaşlar merhaba.bu bahsettiğiniz remzi beyin pistinin resimlerinden yollayabilirmisiniz.antalyadan katılıyorum aranıza.bizim de burda pist sorunumuz var ve kendi çabalarımızla birşeyler yapmak istiyoruz.ancak pist örneği yok.mesela uluslararası pist standardı diye birşey varmı,varsa nelerdir,resim ve detay yollarsanız memnun olurum.nepinize bol kırımsız ve eğlenceli günler...
rc-maniac@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz. şimdiden teşekkürler...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.