Orijinalini görmek için tıklayınız : Asso TC3 ile Drift
Arkadaslar sadece Drift tekerleri alsam tc3 ile biraz Drift olurmu, 15 Turn Team Orion Motoru takili
bunun cevabini bende istiyorum ??
olur tabiki neden olmasın ama arka difleri kilitlersen daha rahat yanlarsın.TC4 lede yanlıyabiilirsin
peki arka difleri kilitlemenin espirisi nedir.. bu durumda arka tekerlere guc gitmiyormu
peki arka difleri kilitlemenin espirisi nedir.. bu durumda arka tekerlere guc gitmiyormu
bildiğim kadarıyla yanlama başladığında arkadaki iki tekerlek aynı çizgiden çıkıyor ve eşzamanda farklı mesafede yol alıyorlar, difr kilitli olmadığında dıştaki tekerelek daha fazla dönerek yola tutunmaya devam ediyor, kilitlendiğinde ise yanlama anında tekerlekler patinaja düştüğünde her ikiside aynı hızda dönüyor ve yol tutuş azalıyor ve kaymaya devam ediyor... yanlışım varsa düzeltin, benim gerçek araçlardan bildiğim kadarıyla olay bu şekilde...
bu arka drift klitlemeyi cok duydum ama nasil oldugunu bir türlü ögrenemedim, yeni bir parcami almamiz gerek?
verdigin konudaki benzinli bir arac bizimki elektrikli
nitro tc3 yani ntc3 bildiğimiz devamlı konusu geçen yakıtlı araba, tc3 ise bu modelin elektrikli versiyonu.
tamam... dikkat etmemişim... :)
baldifflerde ayar vidasını sıkabilirsiniz.normal difransiyellerdede difransiyeli açıp difransiyellerin için deki dişlileri her han gi bir yöntemle yapıştırablirsin
eğer diffransiyel dişlili ise sıcak sılikon u içine sıkıp kilitleyebilirsin
istediğin zamanda çıkartması çok kolay oluyo.
sicak sikilikonla olucak is degil o diffrensiyal kilitleme cok basit bir islem tc3 ball diff kullaniyor diff i cikar diff vidasini goruceksin oradaki vidayi iyice sikarsan yanliz dikkat et kirilmasin diff in kilitlenmis olur
ama illaki kilitlemeye gerek yok cunki turkiyede drift pisti bulun,muyor yane sen ya normal iste gidiceksin yada sokakta eylencesine drift yapicayin sadece lastikleri alsan sana yeterli gelicektir
sicak sikilikonla olucak is degil o diffrensiyal kilitleme cok basit bir islem tc3 ball diff kullaniyor diff i cikar diff vidasini goruceksin oradaki vidayi iyice sikarsan yanliz dikkat et kirilmasin diff in kilitlenmis olur
ama illaki kilitlemeye gerek yok cunki turkiyede drift pisti bulun,muyor yane sen ya normal iste gidiceksin yada sokakta eylencesine drift yapicayin sadece lastikleri alsan sana yeterli gelicektir
duymak istedigim seyi söyledin tsk
suan difi elimde tutuyorum vidaya benzer birseye rastlamadim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.