Orijinalini görmek için tıklayınız : tto1 ve drift
arkadaslar drifti cok seviyorum hatta gercek arabayla yanlamaya calısırkerne arabayı pert etmis adamım yaklasık 2 ay once tt01 aldım bununla alakalı birkac sorum olucak
1: tt01 in arka diffleri nasıl kitlenir
2: pinion ne olursa iyi olur
3: tt01 in kendi uzerinde gelen esc ye rz motor uyarmı
bunları ogrnirsem olmeden yanlamaya calısıcam yardım ederseniz cok sevinirim
1. arka difransiyel in içini açıcaksın içinde üçgen şeklini almış 3 tane metal dişi var.. o dişlileri bi şekilde (sıcak silikon..sıcak yapıştırıcı.) yapıştırıcaksın.. ve sonra diff. i kapıcaksın.. böylece kitlenmiş olur.
2.driftte tork önemli olduğundan pinionu ufaltıp spuru büyütürsen senin için daha iyi olur.
3. içinden çıkan esc tamiya rz motoru kaldırıyor.. kullanan arkadaşlarım var
Drift için bende kendi düşüncelerimi yazayım :
Driftte tork önemli olduğu için,
1-Yüksek akım (ESC i yakmadan)
2-Fazla sarım sayısı mümkünse double sarım
3-Küçük pinion büyük spur
4-En iyi güç/çap oranı
5-Güçlü mıknatıslar
Scorpion_King
25-08-2006, 01:43
drift için keşke tt-o1d alsaydın...
lastik leri de değişmen gerekiyor ön difransiyelin de payı büyük bu arada hakan ın yazılarını bak ara bul oku ilk dfirt olayını o yaptı burdakiler sonradan başladı bu işe
Tüm bunların yanında forumdfa bu konulşarla alakalı 10 larca yazı var.Özelliklede tt01 v eonun drift modifiyesi, lastik seçimi,diff kilitlemesi,en uygun motor,pinion spur oranları falan filan.Lütfenb yazmadan önce okumayı tercih edelim
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=8563&page=2 bak burdan bulabilirsin gerekli bilgiyi ya ben merak ediorum türkiyede drift lastiği nerde bulurum
bende tt01 in drift versiyonu olan tt01-d var ve arka diff kitli degil kitlenmesi konussunda suphelerim var lasım olsaydı kitlerlerdi diye dusunuyorum bu haliylede gusel yanlıyor...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.