Car_Maniak
25-08-2006, 03:56
Arkadaşlar hayatım boyunca çok oyun oynadım bilg de olsun ps2 de olsun ama bugüne kadar hiç FRP sevmezdim, online oyun sevmezdim, bağlanamazdım, bir oyunu günlük ortalama 6 saat oynamazdım taa ki geçenlerde abimle beraber Guild Wars oyununa başlayana kadar....
ben bodrumdayken abim oyunu alıp indirmiş ben gelince level 7 bir karakterimiz vardı... o günlerde sık oynamıyorduk ama son 1 haftada adamı son level olan level 20 ye dayadık ve öyle bir sarıyor ki saatlerce başında oturup oynuyoruz, haddi hesabı yok bu vaktin... oyunu oynadıktan sonra ya da ertesi gün oyunla ilgili çeşitli halisülasyonlar :) görüp duruyorum gözümün önüne bişeyler geliyor... hatta öyle bir boyuta geldi ki 2 gündür rüyalarıma girip duruyor...
aranızda bu oyunu oynayan var mı??
oynamayanlara, Knight Online ve WoW oynayanlara şiddetle tavsiye ederim...
bu oyunu oynayınca diğerleri biraz daha kıt geliyor insana...
ben bodrumdayken abim oyunu alıp indirmiş ben gelince level 7 bir karakterimiz vardı... o günlerde sık oynamıyorduk ama son 1 haftada adamı son level olan level 20 ye dayadık ve öyle bir sarıyor ki saatlerce başında oturup oynuyoruz, haddi hesabı yok bu vaktin... oyunu oynadıktan sonra ya da ertesi gün oyunla ilgili çeşitli halisülasyonlar :) görüp duruyorum gözümün önüne bişeyler geliyor... hatta öyle bir boyuta geldi ki 2 gündür rüyalarıma girip duruyor...
aranızda bu oyunu oynayan var mı??
oynamayanlara, Knight Online ve WoW oynayanlara şiddetle tavsiye ederim...
bu oyunu oynayınca diğerleri biraz daha kıt geliyor insana...