Orijinalini görmek için tıklayınız : Gamebird Yardim!!!
Arkadaslar yenialdıgım gamabird sim. kumandasını kurdum.Tanıtma işlemleri v.s yaptım ama elimde g3 ve aerofly sim.leri var bende usb den deil game port dan giriş yapıorum ama similatorlar calısmıor.ama kendi similatoru calısıor ama ayar yerindeki son 3 link gorunmuor (Flaps gear vtol ayarları) ve ayarlar tem duzgun olmuor :mad: (kumandanın ileri geri yerliri fln karısık yani)acaba usb donusum yapsam aero fly ve g3 calısırmı ?? yarımlarınızı bekliorum şimdiden tşk
USB adaptörü ile birlikte kullanıldığında AeroFly ve G3 çalışır.
Gameport'la bağladığında, eğer windows kumandayı tanıyorsa, aerofly ile yine çalışır, ancak oyun içinde ayarlarını düzgün yapmalısın.
Tşk.Ama wimdows a kumandamı tanıttım kendi similatorunde kumandaya tepki veriyor.Fakat aero fly ye gelince kucuk pencere icinde 'Aerofly professional is unable to locate the USB interface cable.Please plug the interface cable intro a free USB port' dior anlayamadım.Acaba baska kullanan arkadaslarım varmı bi yorum yaparsanız sevinirim.Tşk.
Bahsettiğin uyarı penceresi, Aerofly'ın kopya versiyonunda çıkar, eğer crack dosyası ile birlikte kullanırsan bu uyarıdan kurtulmuş olursun. Aerofly'a sorunsuzca girersin, ana menusunden CONTROL kısmından analog joystick seçilirse çalışması lazım.
Yardımınız icin cok saolun ama crack dosyasını indirebilecegim adres varsa link verebilirmisin
Yardımınız icin cok saolun ama crack dosyasını indirebilecegim adres varsa link verebilirmisin
Özel mesaja bakın...
Bana yardım edebilecek baska biri varmı aerofly kumanda ayarları hakkında
ayarını print olarak ozelime gonderirseniz mutlu olurum
Kumanda stick hareketleri ile doğru kanal-stick eşleştirmesini bulabilirsin. Bendeki ayarlar şu şekilde:
http://img205.imageshack.us/img205/9742/afpdgs7.jpg (http://imageshack.us)
gürman abi werdiğin resim gaz kolu en aşağıdaykenmi yoksa yarı gazdamı?
yardımlarınız icin tsk sonunda tam olarak ucurmaya basladım
Bütün kontroller ortadayken...
Bütün kontroller ortadayken...
Tamam.Teşekkürler.
Arkadaslar bir sorum daha olacak g3 similatorunu gamebird'u gameporta takarak calıstırmamız mumklunmu?Duyduguma gore internetten pac. leri oluormus.Acaba bu pac yardımı ile calıstırabilirmiyim yoksa kesin usb mi almak lazım?
Evet mümkün. Ancak patch dosyası ile değil, software emulation programı ile mümkün.
hımm.. anladım. bunada verebileceginiz bir link varmı
Olmaz olur mu hiç. Özel mesajına bak.
g3 u bir turlu calıstıramadım emu prg v.s yuklememe ramen calısmada acaba sorun nedir?g3 launcer de su hataları verior''ıt seems thaht the date is set incorrecty for this computer.please set itt correctyly an then hit ok.ve ondan sonra'' no authorized interlink found make sure your ınterlink plus is plugged in and try again işin cinden cıkamadım!!
Bu aşamadan sonra artık launcher'ı çalıştırmayacaksın, direk olarak Emu.exe dosyasını çalıştırıp "Launch the game" düğmesine tıklayacaksın.
Eğer yine aynı hatayı verirse:
Emu rar dosyası içindeki Readme.dongle.important.txt dosyasında yazanları aynen uyguladın mı?
Bu dosya içindeki seri numarası özellikle önemli, launcher'ı ilk kez çalıştırdığında bir defaya mahsus bu seri no'yu yazman gerekir. RFG3'ün diğer seri nolarını yazdıysan çalışmaz.
Bunları yaptın ve gene olmadıysa update dosyasını (RealFlight3_00_430.exe) yüklemelisin.
Bu aşamadan sonra artık launcher'ı çalıştırmayacaksın, direk olarak Emu.exe dosyasını çalıştırıp "Launch the game" düğmesine tıklayacaksın.
Eğer yine aynı hatayı verirse:
Emu rar dosyası içindeki Readme.dongle.important.txt dosyasında yazanları aynen uyguladın mı?
Bu dosya içindeki seri numarası özellikle önemli, launcher'ı ilk kez çalıştırdığında bir defaya mahsus bu seri no'yu yazman gerekir. RFG3'ün diğer seri nolarını yazdıysan çalışmaz.
Bunları yaptın ve gene olmadıysa update dosyasını (RealFlight3_00_430.exe) yüklemelisin.Ewet seri numarasını fln giriorum bu kumanda resmi olan bulume gelio kumanda ayarları olan bolume launcherg3 e tıklıorum.yine sorun verio.dedigin prg ninde linki vardır sizde;oleeea: onuda bi yukleyeyim olmazssay apacak bişey yok
...launcherg3 e tıklıorum.yine sorun verio...
launcherg3 ???
"Launch the game" yazan düğme diyorum ben. Emu.exe'yi çalıştırdığında aynen bu ifadenin yazılı olduğu bir düğme var.
eger msn niz varsa sizi msn de rahatsız edim
arkadaşlar bende gamebird aldım ama içinden çıkan setup ayar kagıdını kaybettim bana yardımcı olabilecek kimse var mı. nereleri tik liyecegimi ve nereleri işaretlemem gerektiğini.
Gamebird ile birlikte gelen EasyFly simülatörünü bir kenara koyup, dosya paylaşım programları ile AeroFly Pro Deluxe'u indirmenizi öneririm.
Ama EasyFly'da israr ediyorsanız bendeki ayarlar ekteki fotoğraftaki gibi.
arkadaslar aero fly yazilimini ve crack dosyasini nerede bulabilirim? yardimci olabilirmisiniz
Gürman Bey, aerofly pro. delux kurdum, calibrasyon tamam. Heli çalışmıyor, uçak çalışıyor, sorunsuz uçurabiliyorum uçağı, ama heliyi açtığımda pervaneleri dönmediği için kaldıramıyorum, bi yardım lütfen
Gürman Bey, aerofly pro. delux kurdum, calibrasyon tamam. Heli çalışmıyor, uçak çalışıyor, sorunsuz uçurabiliyorum uçağı, ama heliyi açtığımda pervaneleri dönmediği için kaldıramıyorum, bi yardım lütfen
Menüde CONTROL bölümünde Wheelbrake/Autorotation fonksiyonunu Button1'e atayın. Heli çalışmazsa sim kumandası üzerindeki düğmeye basın.
Çok teşekkür ederim. Hallettim.
Bu sefer de başka bir sorum olacak: Sağdaki kolu ileri ittiğimde sim. de helinin burnu yukarı kalkıyor, geri çektiğimde aşağı iniyor. Bu doğru mudur? Yanlışsa nasıl düzeltirim?
Yam tersi olmalı o kanalı rewerse yaparak düzeltebilirsiniz. Gürman beyin yüklediği resimde elevatörün hizasında rewerse sütununda işaret var. Sizde orası işaretliyse kaldırın değilse işaretleyin.
Kumandadan (kumandanın içine gömülü düğmelerden) hangi düğmenin o kumandaya ait olduğunu buldum ve onu reverse ettim. Şimdi sağdaki kolu ileri ittiğimde helinin burnu aşağı iniyor. Umarım doğrusunu öğreniyorumdur. Yanlışsa şimdiye kadarki öğrenme konusundaki emeklerim boşa gidecek.
selamlar demosunu indirdim kurdum güzel ama açıyorum (Aerofly professional is unable to locate the USB interface cable.Please plug the interface cable intro a free USB port' ).diye birşey çıkıyor elimde flaysky 35mhz 6 kanal kumanda var trainer girişide usb portuda var cdsini yükledim t6config kumandanın ayrlarını pcden yapabiliyorum pc kumandayı görüyor.birde okudum forumda crack dosyalarından bahsediliyor indirdiğim demonun içinde ayrıca crack diye klasör var içivdede afprod executable ve flyrun diye iki tane ikonvar açıyorum hata raporu veriyor şimdiii nedir bu olay bi yardım edin :fisdua:
RC_Cankat
28-02-2010, 19:27
--->: Gamebird Yardim!!!
Resim gaz çubuğu ve trimi ortada iken
pardon 2. sayfada görmedim Gürman hocam cevaplamış zaten
RC_Cankat
28-02-2010, 19:31
arkadaslar aero fly yazilimini ve crack dosyasini nerede bulabilirim? yardimci olabilirmisiniz
crack dosyasını nerden buradaki yazıdaki linkten indirebilirsiniz .rardan çıkarıp aeroflyın klasörürünün içine atın
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.