Orijinalini görmek için tıklayınız : towerdaki mallar hala gelmedi
yigit1905
17-08-2004, 13:47
bu gunden 25 gun oldu ve towerdan alti ustu 217 dolara kucucuk parca siparisleri var ve hala gelmedi.deli oldum.ne yapmam lazim
denizfeneri
17-08-2004, 15:02
Benim sipariş yola çıkalı yedi gün oldu. Normalde gelmesi lazımdı. Ama bu sefer gümrüge giriyor. Anladığım kadarıyla kargo küçük ve gümrüğe girmiyorsa ankarada yaklaşık altı günde geliyor yok gümrüğe giriyorsa ya ada paket büyükse gecikiyor. Yarın Kağıt gelmediği halde gidip kontrol edeceğim geldimi diye. İsim verirsen seninkinede bakarım...
viaconme
17-08-2004, 17:17
ben Mehmet ile ayni gun siparis vermistim ikimizde ist da oturuyoruz ona siparisleri geldi bana 6 gun sonra geldi... Mehmete siparisleri geldikten sonra devamli telefonla aradim gumrugu ama hep gelmedi dediler sonradan ogrendim ki mal aslinda gelmis ihbar kagidi posta gecikmis ve ihbar kagidini benim bi arkadasa vermisler ayni serviste calistigim... yani anliyacagin bu is telefonla olmuyor gidip tepelerine binmeni tavsiye ederim...
denizfeneri
17-08-2004, 19:13
Şunun şurasında kasımda askerim zaten az zaman kaldı bir de adamların keyfini bekleyemem yarın sabahtan gidiyorum tepelerine binmeye...
yiğit gelmiştir belki.. gidip bakman daha sağlılı olur..
eve kağıt gelmesini bekleme..
omer_yildir
18-08-2004, 20:59
valla mehmet abının sıparıslerını bugun aldık tam 7 gun yıgıt senınkınde bır sorun var gıt gumruge bır bak derım ben....
tanerf82
20-08-2004, 10:52
ya beyler bende 10 unda siparis gecmistim 60$ lık.. dun ihbar kagıdı gelmis?
900 gramlık bi koli geldi adınıza gelip alın diye?
niye eve gelmedi benim siparisim ?
merhaba kadıköyde en ucuz rc 700$(kumanda kep+boya)dahil sizce yurtdışı fiyatlara göre normal mi
Dr. Mini-Z
20-08-2004, 13:07
İlla kapıya gelri diye bişi yok tamamıyla adamların insafına kalmış bişi eşref saatinde kapıya eşşek saatinde gümrüğe gidebiliyor mal.
denizfeneri
20-08-2004, 13:47
Benim pakette eve gelmedi. İhbar kağıdını ve vergi için parayı cebime koydum. Siparişim 100 eroyu geçiyordu ve en az 40 milyon vergi vermeliydim. Eve gelmeyişinin sebebi vergi zannediyordum. 2.5 milyon verdim aldım. İçimden güldüm. Daha önce daha agır ve büyük koliyi getirmişlerdi.Adamların insafına kalmışız...
ya benim 10. gün daha ses seda yok herkez dio benim 1haftada geldi 4 günde geldi diee ya ç.ıldırcam bu beklemek neden zor yaw
bazen yoğunluktan dolayı geç gelebiliyor arkadaşlar. bende 15 gün falan beklemiştim maxx için...
benimki ilk gün shipped edildi . ya bişiy sorcam bu mallar ucakla geliosa yeşilköy hava limanınamı gidiyor.
yigit1905
21-08-2004, 21:35
yaw arkadaslar bu posta bizim buroya gelicekti bana haber vermemisler halbuki 23. gununde gelmis
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.