Orijinalini görmek için tıklayınız : hirobo shuttle evo 50
viaconme
17-08-2004, 17:22
evet sonunda incelemeler ve tum ayarlardan sonra alicam heli listesi son seklini buldu.... sanirim haftaya geliyor....
1- HIROBO SHUTTLE EVO .50 KIT
2- OS 50 SX-H RING HYPER MOTOR ( YOKSA OS 50 SX-H RING MOTOR)
3- JR 6102 PCM (KUMANDA) 811 SERVO` LU
4- FUTABA GY 401 9254 SERVO` LU
5- PERVANE ( PALL )
A- 600 mm NHP RAZOR MAIN BLADE SIMETRIK (bu yoksa)
B- 600 mm MS 140 gr MAIN BLADE SIMETRIK (bu yoksa)
C- 600 mm V BLADE SIMETRIK
Yedek parcalar HIROBO SHUTTLE EVO 50 ICIN UYGUN OLAN ( MARKA OLARAK ~CENTURY~ )
1- STARTER 60 LIK ( MARKA SULLIVAN DA OLABILIR)
2- STARTER SHAFT (MARKA SULLIVAN DA OLABILIR)
3- GLOW STATER (MARKA FARK ETMEZ)
4- REMOTE GLOW PLUG ADAPTER (MARKA FARK ETMEZ)
5- VOLT WATCH BATTERY CHECKER (ONBOARD) (MARKA FARK ETMEZ )
!Amorfy.BaRoS+
17-08-2004, 18:24
İyi hayırlı olsun Güzel bir heli tono akrobasi kısacası kırımsız uçuşlar...
viaconme
17-08-2004, 18:31
tesekkurler ....
hayırlı olsun,kaça mal oluyor ve nerden geliyor?
viaconme
17-08-2004, 22:45
saol USA dan gelicekti bi arkadas gidecekti ona siparis verecektim... ama gidemiyhor...
heli-world.com dan siparis etmeyi dusunuyorum hepsi toplam 1200$ civari olacak zannedersem...
senin bildigin bi site varmi ?
towera baktınmı peki? orda varmı bilmiyorum gerçi
shuttle değilde sceduea satan bir yer var gene hirobo,başka markalarda var aslında
http://www.helihobby.com/html/remote_control_helicopters.html
buyuk ölçek ep lerede bakabilrisniz ccp li modeller var.hem onların fazla masrafıda olmaz.
2600 gramlık bir ep var orda bayağı esaslı birşeye benziyor.
viaconme
17-08-2004, 23:19
tower da yok malesef....o sayfayi inceledim ama istediklerimin hepsi yok
viaconme
17-08-2004, 23:20
bulabildigim en ucuz ve her sey var ve de daha once alisveris yapmis olanlarda var guvenli gibi ...
viaconme bu heli-world.com'dan bende sipariş vermeyi düşünüyorum . nasıl guvenli bir site mi? century helicopterin bell 222 modeli var . 600 dolar bunu getirtebilir miyiz
viaconme
18-08-2004, 21:20
ben heli kullanan arkadaslarla konustum disaridan devamli bu siteden siparis veriyorlar account larida var gordum... birde www.cyberheli.com var burasi da ucuz ama ben aradiklarimin hepsini buradan bulamadim... heli-word daha iyi geldi bana.. sanirim yharin siparisi vericem ve fedex le gelicek yani 3 gunde bende olacak....
ne exle gelirse gelsin gümrüğe girmeden sende olacağını sanmıyorum.3 gunde tr ye gelir,gümrüğe girdi ,depoya gitti vs 5-6 günü bulur galiba.
viaconme
18-08-2004, 21:45
fedex in uluslararasi sozlesmesi var nereye girerse girsin 3 gunde getirmek zorunda zaten gumruge girecek olursa onu bastan hallediyorlar.. paket tesliminde de alabiliyorlar.. sole anlatiyim ben t-maxx siparisi verdigim de boyutlarini biliyosundur
UPS ile geldi... ve gonderen firma oyuncak oldugunu belirttigi icin gumruge takilmadan kapiya getirdiler ... gumruk mevzuatinda tek parca olan ve ticari unsur icermeyen agirlik ve boyutlar da dahiline gumruge tabi degildir... yani gonderilen kutunun uzerinde oyuncak tek parca yada hediye yazmasi gumruge takilmamasi icin yeterli oluyor...tabi getiren sirkette onemli ups fedex bu gibi durumda gumruge hic girmiyor...
viaconme
18-08-2004, 21:46
heli belki takilabilir faturasindan dolayi 1000$ ustu olacak sonucta onu yarin arastircam tekrar...
ya evet aslında o olay guzel,oyuncak yazmaları lazım ama mesela towerda adamlar kategorisi neyse onu yazıyorlar,bizimkilerde haliyle bakıyor gümrükten geçsin diyor.mesela boyle çok buyuk olmayan bazı şirketlerle falan birkaç kere alışveriş ve mailleşmeden sonra faturayı düşük bile kestirme olayı var.vergiden yırtması için.mesela bizim klupte bir abinin alışveriş yaptığı bir site vardı,adam faturayı 90- 90 dolar basıp yolluyordu halbuki gelen kocaman gp helikopterdi.yada oyuncak yazıp yolluyorlar falan vs.rc marttan helikopteri ben oyuncak diye getirmiştim vergi falan vermedm.
viaconme
22-08-2004, 14:00
m_tech bir simulator aldim heli icin gamebird isimli ama problem yasiyorum senin bilgin varmi
alfasilin
17-10-2004, 04:38
Yurtdışı helikopter siparişlerinde CE belgesi sorun olmuyor mu? heli-world'den verdiğim sipariş için polisten belge istediler. Komiktir, polis bizi ilgilendirmiyor diye bir belge verdi.. :) Ardından CE belgesi gerekiyor dediler, ben "yok" deyince TSE'e sevk ettiler. Cihaz uzun bir süre gümrükte bekledi. Daha sonra devlet cihaza elkoydu, satışa çıkardı. Satıştan almak zorunda kaldım..
viaconme,önce senin sorunun nedir onu öğrenmek istiyorum? tam olarak ne gibi bir problem yaşıyorsun?
Yurtdışı helikopter siparişlerinde CE belgesi sorun olmuyor mu? heli-world'den verdiğim sipariş için polisten belge istediler. Komiktir, polis bizi ilgilendirmiyor diye bir belge verdi.. :) Ardından CE belgesi gerekiyor dediler, ben "yok" deyince TSE'e sevk ettiler. Cihaz uzun bir süre gümrükte bekledi. Daha sonra devlet cihaza elkoydu, satışa çıkardı. Satıştan almak zorunda kaldım..
yani bazı çin mallarında ce belgesi olmuyor ama helikopter gibi komplike bir malda olması lazımdır olmasa bile üstüne bir ce damgası basıyorlar oluyor bitiyor:) hirobo japon malıdır ve kalitelidir gerçekten.polisten belge isteme sebebi kumandasından dolayı..ama aletle geldiği için gerek yok.abartmışlar derim ben..hangi işgüzar gümrükten aldın? bu arada helikopterden birden fazla mı siparis ettin? ticari mal gibi işlem görmüş çünkü ce-tse-polis raporu vs..
eğer öyle olmadıysa yaptıkları ayıp birşey,o kadar da cılkını çıkarmamaları lazımdı.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.