Orijinalini görmek için tıklayınız : tekirdağ??
yokmu t.dağda böyle bir yer yada t.dağlı bi rc arabası olan yokmu hiç yaw ?
war yaa hiç olmazmı? :D
kaç tane istersin?
ben varım ve siteden arkadaşım barış (maniarc) var. Ayrıca bikaç kişi daha var siteye üye olmayan. sen nerde oturuyosun.
renovatio
07-09-2006, 17:28
ya arkadaşlar ben de degirmenaltındayım yazları..daha model olayına giremedim ama yakında olcak inşallah.. bi tekne yapabilirsem degirmenaltında kullancagım gunu bekliyorum..
RoyalFlush
07-09-2006, 20:12
Ben yazları ordayım Silivri ALbayrak Tatil Köyü :D
bende yazları beyazkoy tarafındayım
renovatio
07-10-2006, 15:52
vaay beyazköy ha.. oraya da cok giidiyorum dayımlar orda oturuyor.. :)
hadi ya. abi ben onurkent sitesinde oturuyorum siz nerdesiniz??
mania_rc
22-12-2006, 15:34
Migros üstünde bol gürültülü sürüşlerimiz oldu "bilmec" le beraber bundan sonra da olacak sizlere de uyarsa genel toplantı ayarlarız yaza doğru.
fasfurykua
22-12-2006, 18:07
wayy tekirdağlılar atakta bende yazları barbarostayım bi buluşma ayarlayalım
mehmet5537
05-03-2007, 00:07
slm bende varım tçdağdan ...
slm arkadaşlar burak ben bugün t.dağ migros üstündeydim boş vakitlerimde ordayım beklerim
boyugur sen burada isen bende buradayım...
celica, kendine iyi davran kısa sürede görüşmek üzere
waR iRon
27-04-2007, 15:02
ben de ilk mesajımı buraya atiim bari. ben de varım, tt01'imle drift yapacak yer arıyorum.:cool:
Bende Tekirdağ yakınlarında sayılırım :) . Bende Kırklareli / Babaeski deyim.
waR iRon
27-04-2007, 16:09
Bende Tekirdağ yakınlarında sayılırım :) . Bende Kırklareli / Babaeski deyim.
askerde misin yoksa? biz arada babaeski'ye geliyoruz iş icabı...
bu arada tekirdağ'daki arkadaşlar, buralarda güzel yerler var mı açıklık düz zemin? ben yeni sayılrım buralarda, valiliğin önünü gözüme kestirdim geceleri de tenha olur
Ewt arkadaşlar ben Babaeski de askerim. Bu arada kışlamızda ilgilenen komutanlar var . Bir üstteğmenin uçağı var.Haberciliğini ve yazıcılığını yaptığım binbaşımında bir offroad u oldu. Suan amerika yollarında gelior. Savage aldık. Bakalım gelince bir rodaj ayar atarız artık. Kışlada süper offroad sürülecek alan var. En yakın zaman da fotoları da eklemeye çalışırım.
Bende sonunda savage x imi aldım. Yaza t.dagdayım. Tozu topraga katıcam...
Slm beyler rc araba almayıp gittim gitar aldım ben biraz pişmanım :kütküt:
slm herkeze ben tekirdag merkezde oturuyorum ve bana yardimci olucak birilerine ihtiyacim var kim bana yardim etmek ister :eeeeyoo: 27 yasindayim ve cok yardima ihtiyacim var rc hakinda simdiden tesekurler..
green hangi rc araç hakkında yardım istiyorsun?
blade942
24-09-2007, 16:43
ewt arkadaşlar tekirdağda migrosun üstünde bi bulşma yapak
cevatgungor
24-09-2008, 11:22
Selam Tekirdağlılar bende Tekirdağlıyım fakat model helikopterim ve ufak bir model uçağım var.Yeni aldım ve rc uçuş bilgisine ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
oguz9119
13-10-2008, 22:31
beyler ben edirnedenim bir gün bir buluşma yaparız isterseniz tekirdağda ama bende heli var lama v4 extreme ama bir sorunu var kalkarken yan yatıyor onu bir çözsem
PanikAtak
08-09-2009, 03:44
RC kullanan varmı tekirdağ'da?
RC kullanan varmı tekirdağ'da?
ilk sayfada yazan arkadaş var. 2 numaralı mesaj..
PanikAtak
09-09-2009, 00:03
Tekırdada oturan arkadaşlara msj gönderdım buluşup tanısabılırız.
PanikAtak
09-09-2009, 04:24
heytt bende tdağdayım.
Siz nerelerde kullanıyorsunu araçlarınızı ya ben bır kısıyı gormedım kullanırken kocaman sahil şeridi var kos koca alan var sahilde bir kişi kullanırken gormedım...
:agla::agla:
PanikAtak
26-09-2009, 16:10
Yokmu kimse yav şu tekirdağda kimse
powermaxxx
29-09-2009, 18:39
ben Çorludayım ve kyosho mfr alıcam gel yarıştıralım vs.tekirdağ kulübü yapalım arkadaşlık :D
powermaxxx
29-09-2009, 18:46
Birgün herkes cümbür cemaat toplanalım :D Çorluda Önerler köyü var tam bir off road yeri çorlu çıkışında yokmu çorluda rc araç kullanan :D
Tekirdağlıları görmek ne güzel:)
Ben çorludanım yaşım 14 yeni üye oldum,tecrübem yok.İnşallah bende bir şeyler yapacağım.
Yaz tatiline kadar zamanım var,o zamana kadar araştırmaya devam:)
dün tekırdag sahılde bayaa bi kullandım benım hyper 7 yi..
powermaxxx
06-10-2009, 16:36
abiler bende 14 e girecem rc ci olduğum için bu foruma üye oldum SDİGGER arkadaşım nerde oturuyosun bir gün buluşalım çorluda offroad için harika yerler var harbiden ve bir abiyle tanıştım www.technomodel.com un sahibi galiba çorluya yada tekirdağa açabilir ben ikna edebilirsem ama gelicek yüzde 70 falan görüşmek dileğiyle...:)
Henüz başlangıç aşamasındayım.
Aracı yazın almayı düşünüyorum,özelden msn'ini verirsen tanışabiliriz hatta görüşebiliriz de.
powermaxxx
09-10-2009, 22:32
boşver özeli ekleyenler nasıl olsa off road çılar olurdu bnm msn
erk_er96@hotmail.com sende ver görüşürüz...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.