Berkalp
08-09-2006, 03:03
Merhaba arkadaşlar ben drift konusu hakkındaki bütün forumları okudum ve birçok şey öğrendim biraz bu bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol etmek biraz da alacağım arabada karar kılmamı kolaylaştırmak için sizlere soracağım birkaç sorum var...
1.Yokomo'nun İstanbul'da distürbitörü veya yetkili satıcısı var mı?
2.TT-01'deki diferansiyeller nasıl ayarlanıyor+eğer silikon sıkmak gerekiyorsa bu silikon diferansiyellere zarar verir mi ve ne kadar sıkılmalıdır?
3.Pinio,Spur,turn miktarı nedir?
4.Eğer TT-01D alınırsa TT-01'de olduğu gibi
Tamiya/ Super Stock Motor Type rz almak bir yarar sağlar mı?
5.Ön ve arkadaki süspansiyonlar nasıl ayarlanıyor yeni süspansiyon almak gereklimidir?
Bu konuyu yaklaşık dört gündür aralıksız araştırıyorum ve rc drift car hazırlamak isteyen arkadaşlarımızın büyük ihtimalle tercih edebileceği araba modellerinin bunlar olduğunu ve drift için uygun bir setup kurmak isterlerse akıllarına gelebilecek soruların bunlar olduğuna inanıyorum.Geriye kalan tekerlek konusu zaten uzun bir biçimde forumda anlatılmış eğer bu sorularda yanıtlanırsa bu işe yeni başlayacak arkadaşların büyük bir ölçüde aydınlatılmış olacağına inanıyorum.
Konuya gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkürler...
1.Yokomo'nun İstanbul'da distürbitörü veya yetkili satıcısı var mı?
2.TT-01'deki diferansiyeller nasıl ayarlanıyor+eğer silikon sıkmak gerekiyorsa bu silikon diferansiyellere zarar verir mi ve ne kadar sıkılmalıdır?
3.Pinio,Spur,turn miktarı nedir?
4.Eğer TT-01D alınırsa TT-01'de olduğu gibi
Tamiya/ Super Stock Motor Type rz almak bir yarar sağlar mı?
5.Ön ve arkadaki süspansiyonlar nasıl ayarlanıyor yeni süspansiyon almak gereklimidir?
Bu konuyu yaklaşık dört gündür aralıksız araştırıyorum ve rc drift car hazırlamak isteyen arkadaşlarımızın büyük ihtimalle tercih edebileceği araba modellerinin bunlar olduğunu ve drift için uygun bir setup kurmak isterlerse akıllarına gelebilecek soruların bunlar olduğuna inanıyorum.Geriye kalan tekerlek konusu zaten uzun bir biçimde forumda anlatılmış eğer bu sorularda yanıtlanırsa bu işe yeni başlayacak arkadaşların büyük bir ölçüde aydınlatılmış olacağına inanıyorum.
Konuya gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkürler...