PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TT-01D,TT-01 ayarları

Berkalp
08-09-2006, 03:03
Merhaba arkadaşlar ben drift konusu hakkındaki bütün forumları okudum ve birçok şey öğrendim biraz bu bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol etmek biraz da alacağım arabada karar kılmamı kolaylaştırmak için sizlere soracağım birkaç sorum var...
1.Yokomo'nun İstanbul'da distürbitörü veya yetkili satıcısı var mı?
2.TT-01'deki diferansiyeller nasıl ayarlanıyor+eğer silikon sıkmak gerekiyorsa bu silikon diferansiyellere zarar verir mi ve ne kadar sıkılmalıdır?
3.Pinio,Spur,turn miktarı nedir?
4.Eğer TT-01D alınırsa TT-01'de olduğu gibi
Tamiya/ Super Stock Motor Type rz almak bir yarar sağlar mı?
5.Ön ve arkadaki süspansiyonlar nasıl ayarlanıyor yeni süspansiyon almak gereklimidir?
Bu konuyu yaklaşık dört gündür aralıksız araştırıyorum ve rc drift car hazırlamak isteyen arkadaşlarımızın büyük ihtimalle tercih edebileceği araba modellerinin bunlar olduğunu ve drift için uygun bir setup kurmak isterlerse akıllarına gelebilecek soruların bunlar olduğuna inanıyorum.Geriye kalan tekerlek konusu zaten uzun bir biçimde forumda anlatılmış eğer bu sorularda yanıtlanırsa bu işe yeni başlayacak arkadaşların büyük bir ölçüde aydınlatılmış olacağına inanıyorum.
Konuya gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkürler...

yaşar
10-09-2006, 18:08
bnde yokomo nun satıldığı bi yer arıyorum ama forumda reklam vermiyolar reklam olur die özelden de soruorum avrp.yaksında rc shop varmı die kmse cvp vermior

Scorpion_King
10-09-2006, 18:19
Şükrü bey Türkiye'De distribütörünün olamdığını söylemişti. Eğer olduğunu bilen birisi olsaydı üdü den ulaşılırdı. İlle ulu orta yazılmasına gerek yok herşeyin.

ChaTLaX
05-11-2006, 11:10
bılgılı bırı soruları cewaplayabılırmı onemlı bı konu ???

cem7
05-11-2006, 12:04
1-Yokomo'nun Türkiyede yetkili satışçısı yok.
2-TT-01 in difransiyelleri dişli difransiyellerdir.. difransiyelin içini açtınızda karşınıza metal dişliler delecek.. boşluk olan kısımlarına silikonu sıkıp sonrada diff in kapağını kaptmanız gerekir.
3-pinion ve spur u kullandığınız motora göre ayarlamalısınız.. kafanıza göre oran kullanırsanız motor zarar görebilir.. ve elektrik aksam çok ısınır.
bu konu için yazılan çok güzel makaleler var.. araştırırsan daha ayrıntılı okumuş olursun.
4-Tamiya RZ motorun torku çok iyi. TT01D drift aracı olduğu için size tork lazım.. bu motor D için çok ideal.
5-TT01 üstünde gelen difransiyeller kuru tip.. onları yağlı ile değişmeniz size virajlarda avantaj sağlıcaktır..süspansiyonun sertliğini yağı, yayları ile ayarlıyabilirsiniz.

cem7
05-11-2006, 12:06
Buda daha öncelerden TT01 inin yaptığım drift projesi..
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=9600

hako d
05-11-2006, 16:57
Arkadaşlar başlık açmadan önce lütfen arama yapın.Bu kadarda armut piş azıma düş olmazki.Forumda arama yaptırın yazmaya ben yoruldum.Yazdıklarınızla alakılı 100 lerce post var.Forum kirliliği yaratmamak adına lütfen önce forumu okuyun.Üstelik istediğiniz bilgiye ulaşmaya çalışırken daha pek çok şey öğreneceksiniz.

Gereksiz forum kirliliği yaptığıiçin konu kapatılmıştır