Orijinalini görmek için tıklayınız : sadece towera mı kaldık?
towerdan baska bir suru site olduguna eminim ozellikle avrupada ki kargo parasindan yırtalim biras daha.baska siteler bilen varsa yazsin buraya ki alternatifimiz cok olsun.towerdan istedigim ucagi getiremiyorum kargo kisitlamalari yuzunden.ben rcmarttan da alisveris yaptim bir sorun yasamadim ornegin.
Valla yurtdışında hatta HPI ın forumlarında bile sürekli towerdan alışveriş yapıyor millet ama tabi senin aradığın ürün ile sorun yaşıyorsan başka sitelere yönelebilirsin.Orneğin
www.lightninghobby.com gibi...
hasan peki bu siteden daha önce alışveriş yapmış biri varmı yani herhangi bir problem yaşanmasın alışveriş yapıldığı taktirde? çünkü ufak bi yanlış yönlendirme bazı arkadaşların başına dert açabilir..
benim arkadaşımın arkadaşı yapmış bilemicem tam olarak ama ben siteye girdim güvenilir gözüküyordu ama yine de haklısın Bence tower dan şaşmayın dostlar.
Tower bence cogu ıstegı karsılıyan bır sıte.
baska sıte suanda Stormer var ve sıtemızden bır kac kısı kullanmıs galba ama kesın bırsey demıyorum onlar kendılerı zaten yazarlar.
baska bır sıte kullanan kısı yok sanıyorum olsaydı bılırdık cunku bu soru eskı forumdada bır cok defa soruldu ve farklı bır sıte verılmedi.
rcmart tan alış veriş yapan 2-3 kişi vardı galiba.. yanılmıyosam hiç bir sorun yaşamamışlardı..
ama artık turkıyeye gondermıyorkı rcmart
Ben stormerdan alisveris yaptim sorun yok.Mert avrupada tower yada stormer fiyatlarina mal satan site yok gibi.ben surekli arastiriyorum ama daha rastlayamadim.rc olayinin avrupada en gelismis oldugu yerlerden biri olan almanyada bile fiyatlar yuksek.
Bu arada adresi verilen sitede uluslararasi siparislerle ilgili bir sey yazmiyor.
Towerdan sikayeti olan varmi?
olynth;rcmart hala türkiyeye sipariş alıyo çünkü 2 hafta önce verdiğim sipariş daha dün elime ulaştı.(rcmart a verdiğim sipariş)
!Amorfy.BaRoS+
04-05-2004, 18:57
Cano Gumrrukte n mı aldın kargo veya postadan mı ? gUMRUK NE KADAR KOYUYOR ?
ben rcmarttan 58 dolarlik mal aldım kapiya geldi.3 hafta once falan
ya arkadaşlar ben bu gümrük işini tam olarak anlayamadım.. şimdi ben towerdan sipariş verirsem ankaradayım eve mı gelicek? yoksa tam 9olarak nereye ankaradan olup da sipariş veren varmı?
bi yer daha var bana fiyatları makul geldi nerede bilmiyorum adresini veriim..
http://shopping.rcmodel.com.hk
bi dolaşın...
arkadaşlar;
şahsen alışveriş yapmadığınız sitelerin linklerini vermeyin. site linki verirken "bi arkadaşım aldı" da olmaz kendiniz alışveriş yapmış olun ki sonradan hiçbir arkadaşımızın verdğiniz linkten dolayı canı yanmasın. bilmediğiniz sitelerden de alışveriş yapmayın. hatta
www.worldhobby.com
adresinden alışveriş yaparsanız mallarınızı alamama durumunuz var aklınızda olsun
bak weed,eger towerdan yada baska yerden verdigin siparisin degeri 99.99 dan fazla ise eve gelmiyor.yani 99.99 dolara kadar siparisler eve geliyor.kargo haric!! yani kargolu 100 doları gecsin yada gecmesin urun fiyati 99.99 dolara kadarsa kapına kadar gelir urun.yok 101 dolarsa paşa paşa gidersin yenimahallede gumruk ten cekersin malı.
mtech;
kapıya kadar gelme işi kutunun boyutu, ağırlıkları gibi durumlara da bakıyor, (şans faktörünü de eklemek lazım) yani illa 100 doları geçerse gelmez diye bir durum yok. son siparişimi eve teslim ettiler ve 164 dolarlık mal vardı içinde mesela
ben daha onceki denilenlere gore dedim 100 dolari ersin.sizlerin yazdıklarına gore.tesaduf ki benim aldıgım motor 99.99 dolardı ve kapiya geldi.
bu arada worldhobby den mal getirtipte alamayan varmi?
Mert forumda yazilan yazilari okusan arada.Ersin yazmis worldhobbyden alisveris yaparsaniz gelmeme ihtimali var diye .!!!
okudum ondan sordum zaten ne istemiste gelmemis die
Weed, yazdığın siteye baktım, posta ücreti makul görünüyor ama(her zaman bir ama vardır) aldıpın ürün hakkında hiç bi özellik yazmamış ya da ben bulamadım. Rs43 diyor ama ne dahil ne değil hiçbir bilgi yok.
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 15:33
Ya Abi nedir bu çilemiz Türkiyede Her seyin disbirütörü olsada hemde ucaza olsa ne guzel olur ya ne yabancı ulkeymıs ne bıseymı bu arada Rcpower ıstanbul ankara ızmırde Bayılerdede cıkıcakmıs yanı uyelık gerekmıyor o ıllerde!!!
Arkadaşlar hadi geçmiş olsun gümrüklü olan şeylere birde 20 milyonluk damga parası ekleniyor yapılan siparişin 100%10 nu ve +20 milyon salı günü gittim içime oturdu :)
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 22:15
Yakında arabanın fıyatına es deger bır ekleme gelır waLLa :) Burası turkıye
hpi in sitesinde tr distiributoru istanbuldaki ..................... adli magaza gozukuyor.ben bunlarn disturubutoru olcam cuzzi krla satarim millet cok alir surumden kazanirim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.