PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xmod Ve Mini-z

Gt5oo
13-09-2006, 14:00
S.a Abilerim Ve Kardeşlerim Bu Rc Araçlar Hakkında Fazla Bir Bilgim Yok Yalnız...
Bir Xmod Veya Mini-z Almak İstiyorum...Amacım Parkenin Üstünde Drift Yapmak Yani Pistle Falan İşim Olmıycak..Biraz Araştırdım Baktım Benim İçin Parçaları Ve Aksesuarları Rahatlıkla Bulabileyim Ve Kep Seçenekleri Olsun Tavsiyelerinizi Bekliyorum Hangi Modeli Tavsiye Edersin..Birde Benim Düşündügüm Modeller Var..Xmod mu Avantajlıdır Mini-z mi ?

Düşündüğüm Modeller :

http://cgi.ebay.com/XMODS-Custom-RC-Kit-Blue-Nissan-Skyline-GT-R_W0QQitemZ280027840862QQihZ018QQcategoryZ19168QQt cZphotoQQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/XMODS-Evolution-2006-Ford-Mustang-GT_W0QQitemZ280027834975QQihZ018QQcategoryZ19168QQ tcZphotoQQcmdZViewItem

Kepin Sky Line Olmasında Fayda Var Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım...Tavsiyelerini Bekliyorum...Vede Modifiyesi Kolay Bir Araç Olsun..

Mister
13-09-2006, 15:21
Mini z awd senin istediklerine yeterince karşılık verir diye düşünüyorum. Hatta bu arabayla drift konusunda forumda yazılar var

Walkman
13-09-2006, 18:16
Mini-z hem teknik olarak hemde hız olarak mini sınıfının en iyisidir.

Gt5oo
13-09-2006, 21:13
Peki Bunun Modelleri Varmıdır Var İse Hangisini Tavsiye Edersiniz Ben Bu Araca Neon Ve Benzeri Tuning Uygulayabilirmiyim ??

Mister
13-09-2006, 21:25
Neon işini bilemem ama motorunu ve parçalarını modifiye edersin. mini-z nin çeşitli şase tipleri var ama drift için awd daha iyi olur tabi. Sana link gönderiyorum bakarsın

Mister
13-09-2006, 21:27
O sitede led farlar da var şimdi gördüm

iceberk
13-09-2006, 23:51
neon falan takabiliyorsun mini-z'e de..(ben de aynı senin gibiyim galiba :) )
arabanın görüntüsü daha önemli ise x-mods mini-z'e fark atar bence..ama, mini-z gerçek bir rc...x-mods daha çok model araba gibi..rafında durur bir süre sonra bence...

drift için mini-z awd al..üstelik rtr halinde nissan skyline beyaz-garip bir yeşil-mavi renk seçimleri var...istersen ayrı olarak kep de alabilirsin...

iceberk
13-09-2006, 23:53
bu arada neonlar kyosho üretimi değil...yan sanayi gibi birşey, yani tip modifiyesinde harbiden daha iyi xmods..
ama kyoshonun da farı falan var...

zipzaps
14-09-2006, 15:24
gt500 bence zipzaps çeşidinde arabalar al. Nerde satıldığını tam bilmiyorum ama ümraniye carrefourda radioshack varmış,orda olabilir.

Hemde zipzaps ve çeşitleri balkon kenarlarında ve kedilerin ağzında sürülebiliyor.Benim kedim zipzapsımı kovalayıp ısırmıştı heheheue.Bende arıyorum bulursam mutlaka alacağım yerini söylerim.

Gt5oo
17-09-2006, 21:47
KYOSHO MINI-Z MİTSUBİSHİ LANCER EVO VII WRC Beyler Kararım Bu Oluyo Siz Ne Dersiniz Drift Yaparmı Bu Araç Drift Lastikleride Aldıktan Sonra...

Mister
17-09-2006, 23:40
4 Çeker alsan drift için daha iyi olur. Mr-01 şaseli bi araç bu, AWD lere bi bak istersen

zipzaps
18-09-2006, 16:49
gt500 sana zipzaps al dedim: mini-z arıyosan illa istanbul beşiktaş evlendirme dairesinin karşısında araç modelleme ve rc shop var orda var kyosho bi bak istersen

gstezman
22-09-2006, 16:44
xmods evo al arkadaşım,hem kendisi hem sarf malzemesi oldukça ucuz.dirft seti ve awd kit alsan hatta dışardan stage2 motor kitte getirsen,gene daha ucuz olur miniz awd den.hemide bu modifiyelerden sonra standart mini-z awd yi yersin.daha da az para harcamış olursun...

MKD
04-11-2006, 15:15
x mods a bende ısrar edıyorum zaten sen basında neon far fınlan demıstın x mods la goruntude yarısabılen yok bı tane x mods evo al far takımıda neonuda takarsın (ayrıca evo amortısorlu ) ıstersen drıft ıcın lastıklerıde var araba 2 gelıyo ama sen 4 cekıs saglayan setını alabılırsın daha yanı keplerı,cantları,lastıklerıde cesıt cesıt en guzelıde aldıgın kepın modelıne gore tunıng set var o setde tunıng olan kapartası tamponu fılan var cok hos oluyo

Edit: YERLİ FİRMA LİNKİ YASAK

iceberk
04-11-2006, 20:00
şu bir gerçek ki xmods'un tipi daha güzel..

en azından aynaydı, bodykitdi falan ayrı ayrı değiştiriyorsun...

ama motor vb kalite olarak mini-z daha iyi..ayrıca kyosho neon yapmıyor yan sanayi var demiştim ama yapıyormuş galiba...
hızlı ve öfkeli skyline kepinin kendinden mavi neonu da var zaten..

ayrıca mini-z awd kutudan çıktığı halle yapabiliyormuş drift...