Orijinalini görmek için tıklayınız : ADANA 17/09/2006 nerdeyiz ?
serkansabri
16-09-2006, 15:11
arkadaşlar pazar günü ne yapalım carrefursa dan kovulmaya nedersiniz geçen hafta biz gitdik ama araç sayısı 3 olunca güvenliğinde dikkatini çekmedik bu hafta için daha iyi fikri olan yoksa ben yine carrefursa derim ???
Abi carrefursa ya ben dün akşam saat 22:00 gittim canıma bağrıma tak dedi çıkarttım ofna 1/8 arabamı verdim gazı dibine kadar 3 dakika geçmedi güvenlik geldi direk arabamı söndürdüm ve beni kovmadan ben gidim dedim. Güvenlikci adamlarda yok gitme seni izlemeye geldik dediler. Tabi benim hemen gözüm parladı aracımı tekrar çalıştırdım :D Yani anlıyacagınız kovulmayız gerekirse müdür beyden izin alırız.
Carrefour uyar ama rampa olayına falanmı girsek yada o düz duvara tırmandıralım aracı :D
Rampa ben getiririm kanka. yeterki sen iste :D
serkansabri
18-09-2006, 22:46
arkadaşlar resimleri yüklemek için boyutlarını küçültüyorum ama bu seferde kalitesi düşüyor isteyene mail atarım ;)
serkansabri
18-09-2006, 22:53
arkadaşlar rampasız gelmeyin haftaya :D
Eline sağlık abi. Resimler için.
abilerim haftaya şöyle güzel bi buluşma yapsak rampa kukalar felan biraz da katılım fazla olursa süper bi buluşma olur hem eyleniriz hemde araba süreriz ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
saygılarımla .... :D
bencede güzel olurya okulun ilk haftasını atlattık yorgunluk bitti güzel bir eğlence yapalım kolalar cipsler felan (fazlamı abarttık ne)
mersinden bende dahil olmak istiyorum fakat benzin w.s bulamiorm mersinde
elbette bekleriz illa araba sürmek diye birşey yok katılmak yeterli :valla benzin olayınıda gpsi olan abilerimizden kontak yaparak temin edersin ;)
Arkadaşlar bir rampa yapıyorum şuanda inşallah güzel olacak. Mersinli arkadaşım gel tabiki güzel olur tanışırız.
herkese haber verelim ege abi cem abi yani gelmeyen abilerimiz felanda gelsin tabiki sende gel mersinli arkadas hatta mersindeki rc cileride bekliyoz eger temin edebilirsem 1 tane link makinasıda temin ederim buz gibi meşrubat ta içşeriz :d eglenceli olur yani hatta süper olur diye düşünüyorum
saygılarımla......:d
bide eger olursa buluşma kuka felanda getirelim yada pilastik bardak :D
walla pazar günü ben oruçluyum meşrubat içemem. :D
rampayı az önce bitirdim süper oldu :D
yusuf abi dert ettigign şeye bak biz içeriz :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.