PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : towerden mal getırecek var mı ????

omer_yildir
04-05-2004, 15:01
slm arkadaslar towerden mal getırecek varsa benimde 35 40 dolarlık siparişim olacak 1 2 hafta bekleyebilirim .by......... :D :D

!Amorfy.BaRoS+
04-05-2004, 15:11
Selam Bende Bir ara getircem ama Bu ay içerisinde aslında hep beraber sipariş versek daha iyi olur !!! baros_31@hotmail.com

omer_yildir
04-05-2004, 15:16
tamam olur 1 2 hafta içinde haberlesiriz ok .......

WOLF
04-05-2004, 22:51
Önümüzdeki hafta içinde siparişi veriyorum, ilgilenenler mesaj atabilir.

Özgür.... Arka differansiyel tower'da varmıydı??

weed
05-05-2004, 02:03
arkadaşlar son rötüşlarıda yaptıktan sonra toweran 400 papellik sipariş veriyorum ankaradayım...
toplu getirtmemizin ne gibi artıları olur..

WOLF
05-05-2004, 08:04
Siparişin büyük olduğu için senin için fazla bir artısı olmaz. Ufak siparişlerin birleşmesi halinde bir miktar kargodan avantaj sağlanır. Ayrıca kredi kartı ile alışveriş yapmak istemeyen veya yapamayan arkadaşlarımıza kolaylık oluyor. Birde gümrüğe gidip uğraşamayacak durumda olanlar veya gümrük açısından ters sayılabilecek illerde yaşayan arkadaşlar için iyi bir seçenek çıkıyor. Birisi gidip işleri hallediyor sonra diğerlerine gönderiyor.

weed
05-05-2004, 12:38
ankaradayım burada gümrük var mı acaba?
siparişlerim nereye gelir?
teşekkürler..

!Amorfy.BaRoS+
05-05-2004, 13:59
Selam sadece edırneden alınıyoer heralde Ben Gumrukten alamam Bır arkadası ayarlarsak o alırsa ıyı olur kargoyla yollar bıze sadece gumruk karımız olur gıbı !!!

WOLF
05-05-2004, 14:06
Amorfy,
Türkiye'nin birçok ilinde gümrük vardır. Ayrıca gümrükten niye karın olsun. Örneğin ben gidip paketi aldığımda, senin malların gümrüğünü de mi ödeyeceğim ?
Weed,
Ankara'da gümrüklü posta merkezi Y.Mahalle tarafında biryerlerde olacak. Siparişin oraya gelecek ve sana bir ihbarname göndericekler. Sende gidip paketini oradan alacaksın. Toplam bedelin %10'u kadar vergi ödeyeceksin. (Toplam tutar 100-500 dolar arasında farzederek)

!Amorfy.BaRoS+
05-05-2004, 14:11
Ya ebn anlatamadım ya sen anlamadın Ben dıyorum kı herkez bır kredı kartı ustunde yogunlassın Bır kredı kartına yatıralım havale fılan Ondan sonra ondan alırız tum malları Gumruk bır yere gelır ankara vaya baska ordan arkadaslarda kargoya verır o zaman ner anlamı var ankaraya gelcekse Herkezın aynı zamanda almasının ?:)

WOLF
05-05-2004, 14:48
"sadece edırneden alınıyoer heralde " kısmından sen ne anlıyorsan bende onu anlıyorum. Aynı şey "sadece gumruk karımız olur gıbı " için de geçerli.

3-4 mesaj öncesinden attığım mesajı okursan, kimler için ne avantajı olur anlatmaya çalışmıştım. Ayrıca 500dolar ve üstü siparişlerin ticari sınıfa girmesiyle vergi diliminin artması ve prosedürün karışması, 100 dolar altının gümrüksüz olması nedeniyle daha komplike durumlar da sözkonusu

cem
05-05-2004, 14:48
+1 Wolf ............

type_r power
15-05-2004, 13:03
benimde 35 dolarlık bi sipim var
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXEKG7&P=ML
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXBWD2&P=ML

M_tech
15-05-2004, 13:55
ankarad gümrük var tabiki,daha onceki yazıları okursaniz gorursunuz.biras araştırın lutfen,herkes 10 defa aynı seyi yazmak zorunda değil.

RoCCo
15-05-2004, 15:30
Arkadaşlar bu başlıkla ilgili değil ama bir öneri sunmak istiyorum . Öncelikle çocuk oyuncağı değilki bu kredi kartına para havale etmek oradan sipariş vermek sonra biri gidip alacak size kargolayacak.. uzun iş . herkes kendi işini kendisi halletsin bence . Sonra ters bi durum olur huzursuzluk yaşanır . tower'ın güvenli bir firma olduğunu hepimiz biliyoruz zaten . Adamların da bizim üç kuruş paramıza ihtiyaçları yok görüldüğü gibi . kac defa alış-veriş yapıldı hiç birinde bir sorun çıkmadı . tek tartışılan konu gümrük mevzusu . onu da ersin zamanında çok güzel anlatmıştı . bence sitede ayrı bir başlık açılsın "TOWERHOBBIES.COM'dan ürün nasıl getirtilir ?" diye oraya bu olayın tüm ayrıntıları yazılsın . Malın nereye gideceği nasıl geleceği . kaç paraa siparişte ne kadar gümrük ödeneceği.. 500 doları geçmeyecek şekilde sipariş verildiğinde gümrükte malın takılmadığını da hepimiz biliyoruz . siparişini vermek isteyen gitsin bu yazıyı okusun ona dikkat ederekte siparişini versin . Bence en güzel çözüm bu arkadaşlar? Çünkü her gün towerhobbiesle ilgili mevzu çıkıyor ortaya.. Sizce nasıl??

ersin
15-05-2004, 23:28
rocco;

emin ol ne kadar yazarsam yaziym yine de sorulacaktır. artık yazmaktan vazgeçtim zaten. tüm bilgiler var arayan bulur. mal getirtmek isteyen bu kadar zahmete de katlansın bence. zaten dikkat ettiyseniz forumda daha önce yazılmış konu ile ilgili bir soru sorulunca ilgilenmiyorum, ilgilenmeyeceğimde. tekrar sorulsun diye o kadar emek verip yazmadım çünkü. çoğumuzun da böyle düşündüğüne eminim.