Orijinalini görmek için tıklayınız : Aerofly Pro Deluxe Control Ayarları
Arkadaşlar yeni yüklediğim afpd simulatörde eşleştiremediğim bazı tuşlar var. Bunları yapmama yardım ederseniz sevinirim. Eşlediğim controllerle heliyi düz biçimde kontrol edebiliyorum fakat ters uçuşta helikopterin devri düşüyo ve ters bir biçimde havada kalamıyorum. mesela verdiğim resimde göreceksiniz eşleyemediğim tuşları özellikle bunlar için yardım istiyorum yada döküman falan varsa çok iyi olur.
Teşekkürler...
Merhaba Erman.
Gamebird üzerinde sağ üstteki button'a bastığından, ekranda hangi kontrolün hareket ettiğine bak, bu butonu collective pitch'e ataman gerekiyor.
Eğer olmazsa; CONTROL menusunden yeni bir joystick tanımla (NEW), bu joystickin ayarlarını linkteki gibi yap:
http://www.hobbyrc.com/forum/showpost.php?p=115409&postcount=8
(reverse kutularını unutma)
ADVANCE kısmına hiç geçme, çünkü bir kere geçersen tekrar normal ekranı göremezsin.
mozduygu
15-01-2008, 16:55
ayarları biri tamamını yollayabilirmi e-mailime
mozduygu@hotmail.com
Belt cp kumanda ve simulasyon kablosu var
Denetim masası kumanda aygıtlarında PPM olarak görunuyor benim kumanda,yine denetim masası kumanda aygıtlarından calibrasyon ayarlarını yapmaya calıştım ama beceremedim galiba
Bir de programın kendi icinde ki calibrasyon ayarları var sanırım
Ben beceremedim anlayan lütfen ayrıntılı yazabilirse makbule gecer(;
Denetim masası->Oyun aygıtlarından kalibrasyon zor birşey değil. Oyun içindeki kalibrasyon da son derece basit. Ayrıca oyun içinde CONTROL menusunden ayarları da doğru yapmalısın (iki üstteki mesajımda linki var).
aero fly için t-rex 450 modeli varmıdır acaba ??
ata 1337
05-05-2008, 01:37
aero fly için t-rex 450 modeli varmıdır acaba ??
elbette var ben kullanıyorum hatta kendi treximin özelliklerini yükledim aynen uçuyorum.
http://www.rc-sim.de/dl_engine_eng/index.php?subcat=93&sort=dl_date%20DESC&PHPSESSID=f7d86c5382dc7ab83d3b923bf3e78b9d&start=15
abdullah58
24-07-2008, 20:12
Herkeze Selam..
2 gün önce Raptor 50 aldım . kumandası futaba T9CP... bu kumanda ile AFPD. similatöründe uçuş denemesi yapmak istiyorum. Ayarları bilen arkadaşlar Lütfen Yardımcı olurmusunuz. SAYGILAR.
herkese slm bu proğramı indirdim kullanıyorum ama helide çok hassas hareket etmek gerekiyor gerçeğinden bile 5 kat hassas bunun bir ayarı varmıdır yani servo kollarını kısaltmak gibi bişey ... son olarak camera açıları değişiyormu teşekkürler
ata 1337
09-09-2008, 21:06
herkese slm bu proğramı indirdim kullanıyorum ama helide çok hassas hareket etmek gerekiyor gerçeğinden bile 5 kat hassas bunun bir ayarı varmıdır yani servo kollarını kısaltmak gibi bişey ... son olarak camera açıları değişiyormu teşekkürler
Ömer'ciğim;
Cyclic pitch değerini 2,0 ya da 1,0 olarak ayarla helikopter o zaman çok sağır olur.(oynaklığı kaybolur)
mehmet abi ilgin için teşekkürler ama ben o ayar yerinide bulamadım. nerden yapılıyor o ayar alltaki resimde görülen yerde ise bütün değerler 100 anlamadım
ata 1337
10-09-2008, 10:40
mehmet abi ilgin için teşekkürler ama ben o ayar yerinide bulamadım. nerden yapılıyor o ayar alltaki resimde görülen yerde ise bütün değerler 100 anlamadım
Ömer oralarda işin yokki.
Programa gir yani fly da iken sol üstte file yazan yerde edit aircraft var onun içinde object var onunda içinde rotor var rotor sayfasındayken sağ en altta controls'un içinde cyclic pitch değerini değiştir. 1,0 yada 2,0 yap. Çıkarken de save yap.
abi sağol tamam şimdi yaptım ...
Cankat74
31-03-2009, 18:23
Merhaba bende AFPD yükledim E-FLY 4 CH kumandam var. Mikrofon Girişine bağlanan kablosu var kumandanın PATO nun dediği gibi kalibrasyon ayarı yapıyorum sonra calibrate den girip dediğiniz gibi daireler çiziyorum ama hiçbirşey olmuyor.Hatta oynatınca yandaki kırmızılar hareket etmiyor kumandayımı tanıtamadım lütfen yardım edin fms de hiçbir problem yaşamıyorum
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bende THK undaki 6 kanallı sim kumandası var. aero fly programı ile sorunsuz uçak uçuruyorum ayarları iyi. Fakar heli uçurmak isteyince heli hiç kığırdamıyor bunnu nedeni nedir?
ozanurun
18-05-2009, 11:40
merhabalar
aerofly pro deluxe yukledim pc me uçuşla ilgili bir sıkıntım yok ama gerçekte elimde piper cub var onu hiçbiryerden bulup aerofly'a yükleyemiyorum birsürü model eklentisi yapabildim ama piper olmuyor.Aero fly da kullanabildiğiniz sağlam bir piper cub eklentisi adresi biliyormusunuz
saygılar cevabı bilen varsa ozanurun@gmail.com'a atabilirse çok sevinirim
İndirdiğiniz ek uçak klasöründe açıklamada yazılanları uyguladınız mı?
1. Unzip all the files into the directory IPACS\Aerofly Professional \aircraft
2. Move *.wav files into IPACS\Aerofly Professional\sound
3. Enjoy this aircraft
Pashaminik
24-08-2009, 15:47
e sky lama v3 kullanıyorum aerofly pro ayarları konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.