Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülelim Arkadaşlar
Evet arkadaşlar... Gülmeye ve Güldürmeye kaldığımız yerden devam edelim...
Temel bir gun kahveye gelir ve kasteyi acar.
Pi bakar en az iki dil bilen yuksek okul mezunu eleman araniyor.
Hemen parasini* silahini kusanip adrese yol alir.
Bizim Temel adrese varir* çikar müdürün odasina:
-"Ben ilaniniz uzerine geldim."
Mudur sorar:
-"Kac dil biliyosunuz?"
-"Turkceyi biliyorum* zor konusayrum." demis.
Müdür yine sormus:
-"Peki kardesim* hangi okul mezunusunuz?"
Temel der ki:
-"ilk okul terk."
-"Kusura bakamyin* bizim aradigimiz vasiflarda eleman degilsiniz." der mudur.
-"Pilirum* pen de onu icin celdum* penden ümidi çesin!.."
k@y@ konuşturuyon yine ;)
SpEEd_dRiVeR
26-04-2004, 16:11
http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/superman-082.gif
aytugcaglar
26-04-2004, 16:49
bende arasıra elımdekı malzemelerden gnderıyım barı
abi ok gülelimde illaki 15 karakterlik yazı yazmak zorundamıyız
aytugcaglar
27-04-2004, 10:55
ecatik dogru ya abı sadece resım gonderıcem ılla 15 karakter dıyor :))
aytugcaglar
27-04-2004, 11:04
:))))))))))))))))
arkadaşlar 15 karakter olması çok güzel bişey... bazı insanlar sadece gülerek konuya mesaj atıyorlar.. en azından bu şekilde olursa herkes yorum yaparak katılacak ve post sayım artsın diye mesaj atanlara engel teşkil edecek...
SpEEd_dRiVeR
27-04-2004, 17:28
http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/yarisati-082.gif
axi_welet
28-04-2004, 14:05
ben bişi anlamadım bu at meselesinden...
SpEEd_dRiVeR
28-04-2004, 19:33
:D :D
http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/yilan-082.gif
SpEEd_dRiVeR
28-04-2004, 19:35
emre ile nihat'ın uykuları gelmiş Şenol hoca gece gündüz çalıştırıyor adamları bi uyuyamamış zavallılar :D :D :D
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/uyku_basti.jpg
axi_welet
28-04-2004, 20:02
bak bunları anladım işte.harbi fena çalıştırıyor... ben olsam bende uyurum :D
aytugcaglar
28-04-2004, 22:36
ıste deney dedıgın budur :))))
axi_welet
29-04-2004, 13:28
gelde gülme kardeşim şimdi :D :D :D
freeman1209
29-04-2004, 14:24
bi insan bu kadar cahil olmazki kardeşim :)
YoL_GezeR
29-04-2004, 20:31
herkese çok çok slm ben geldim.....
SpEEd_dRiVeR
29-04-2004, 22:48
YoL_GeZeR hoşgldin kendini tanışma bölümünde tanıtırsan seviniriz...
YoL_GezeR
30-04-2004, 14:18
slmlar ben geldim komedinin üstatlarından
Bir Amerikalı, bir İtalyan, bir de bizim Karadenizli Temel, hep birlikte bir inşaatta çalışıyormuş.
Her gün yemek torbalarını açıyorlar; Amerikalınınkinden Hamburger, İtalyalınınkinden spagetti, bizim Temelinkinden de hamsi çıkıyormuş.
Bir gün, iki gün derken bunlar dayanamamış, yarın da ayni yemekler çıkarsa hep birlikte intihar edelim diyerek, karar almışlar. Ertesi gün torbalarını açmışlar ki ne görsünler; gene ayni yemekler. Hep birlikte intihar etmişler.
Bunların hanımları cenaze töreninde bir araya gelmiş.
Amerikalının esi; "Söyleseydi yemeği değiştirirdim. İntihar etmesine gerek yoktu" diyerek ağlıyormuş.
İtalyalının esi de; "Bu kadar basit bir konu için intihar mi edilir. Söylese değiştirirdim" diyerek ağlıyormuş.
Temelin karisi ise; "Aaaah, aaahhh, her gün yemeğini kendi hazırlardı..." diyerek ağlıyormuş.
Çok iş yapmış ve kahraman olan bir insan reha muhtarın konugu olur.tabi reytingler,kanallar kilitlenmiş herkez reha muhtarı ızler.konuşma başlar fln.en sonunda bize hayatınızda gecen ve aklınızda kalan en guzel olayı anlatırmısınız der reha muhtar.adamda başlar.biz bir gün arkadaslarla koyde gezerken muhtarın essegi kayboldu tabi bizde koyun gencleri olarak onu aramaya gittik.buldugumuzda hava kararmıştı ve essek gozumuze guzel gozuktu...reha muhtar soze girer hıhıhım lutfen efendim bu saygın bir kanal başka varsa onu anlatın der.Adam tekrar baslar biz bir gun koyde gezerken muhtarın karısı kaybolur tabi bizde koyun gencleri olarak onu aramaya cıktık onu buldugumuzda hava kararmıstı ve kadın gozumuze guzel gozuktu.reha muhtar tekrar soze girer lutfen dedim efendim aaaa.siz en iyisi bize kotu anınızı anlatın der.Adamda ben bir gun kayboldum der.
SpEEd_dRiVeR
03-05-2004, 20:07
http://www.yilmazonline.com/komikler/komik20.jpg
SpEEd_dRiVeR
03-05-2004, 20:09
http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/hadibe.gif
axi_welet
04-05-2004, 13:31
temel 3 arkadaşı ile birlikte bir savaşa katılmışlardır.bunların hepsine birer sır verilmiştir.bu sırların hepsi birleşince büyük türk sırrı ortaya çıkmaktadır.temel ve arkadaşları düşmana yenik düşmüşlerdir.bunlara gece gündüz işgence yapılmaktadır.temel'in arkadaşları sırlarını söylemişlerdir.temel'e tam 5 gün sürekli işgence yapmışlar ama temel hiçbir şey söylememiş.komutan temel'i bir gece izlemeye karar vermiş.temel'i gizli yerden izlerken temel sürekli kafasını parmaklıklara vuruyormuş.vururken de şunu söylüyormuş:"neydu habu gizli söz,neydi!!!"
aytugcaglar
07-05-2004, 16:18
cem uzannnnnnnnnnn
aytugcaglar
07-05-2004, 16:23
evlı ark. yorum beklıyorum :)
axi_welet
07-05-2004, 17:17
HALİNE ŞÜKRET
Dursun, çok feci bir trafik kazası geçirir... Koma halinde hastaneye kaldırırlar. Tedavi olurken kendine gelir. Yatağında bakar ki bir kolu yok... Hepten morali bozulur, asabileşir. Bir taraftan da hastaneyi birbirine katar:
-Ben tek kolla nasıl yaşarım şimdi!
Diye bağırıp çağırır. Kendini hastanenin penceresinden atıp intihar edeceğini söyler. Doktorlar başına toplanır, bakarlar Dursun ciddi, başlarlar nasihata:
-Bak evladım, insan tek kolla da yaşayabilir, ölmediğine şükretsene. Sonra beterin beteri var. Geçen yıl Temel de kaza geçirdi. Onun iki kolunu birden kesmek zorunda kalmıştık... Ama o senin gibi bağırıp, hastaneyi birbirine katmadı. Şimdi de gül gibi yaşayıp gidiyor. İnanmazsan git de bak.
Dursun, bir an sakinleşir, gider yukarı mahallede Temel'i bulur. Bir de bakar ki, Temel'in hakikaten iki kolu kesik ama, Temel bahçede kıvır kıvır oynuyor, hem de nasıl oynuyor...
Bizim Dursun'un kafası karışır ve hayretle Temel'e yaklaşır:
-Ula Temel, eyi ki seni gördüm, yoksa hayatum gideyidi. Ula bizim bi kolumuz kesildi diye intihar edeceğidum. Ama senin, iki koli kesik vaziyette, hem de bi dansöz gibi oynamana karşı teselli oldum... Şu dünyanın haline bak, benum tek kolum kesildi diye intihar edecek kadar beyinsuzum, sense iki koli yok göbek ataysun... Derken, Bizim Temel patlar:
-Ula sen manyak misun, ne göbek atmasi. Sırtım fena halde kaşuniyi... Patlayrum.
TEMEL'İN OĞLU
Temel'in oğlu küçük Temel, okula gittiğinde öğretmeni sorar:
-Temel, baban nasıl iyi mi?
Küçük Temel:
-Öğretmenum, babam dün akşam banyo küvetine girdi, uyudi kaldi oriya...
Öğretmen şaşkın:
-Uyudu mu? Desene sular evi bastı, ev mahvoldu...
Küçük Temel sakin:
-Yooo öğretmenum öyle olmadi, çünki babam ağzı açuk uyur...
FADİME'DEN E-POSTA...
Şubat ayının soğuk günlerinde, ikisi de Amerika'nın değişik bölgelerinde, ayrı ayrı iş gezilerinde olan Dursun'la karısı, Florida'da buluşup yaz sıcaklarının yaşandığı bu bölgede, bir kaç gün geçirmeye karar verirler.
Eşi, Dursun'dan önce gider Florida'ya ve ertesi gün için Dursun'a da yer ayırttıktan sonra, ona bir e-posta gönderir. Fakat mesaj, adreste bir harfi yanlış yazdığı için, Dursun yerine, bir gün önce karısı ölen Temel'e gider. Yaşı da epeyce ilerlemiş bulunan Temel, bilgisayar ekranında mesajı okuyunca, korkunç bir çığlık atar ve düşüp bayılır. Zaten çok üzgün olan Temel'in bu çığlığı üzerine ev halkı odaya dolar ve herkes yerde yatan Temel'e yardım için koşuşturmaya başlar.
Temel, bir süre sonra kendine gelir ve niçin çığlık attığını soranlara, bilgisayar ekranını gösterir:
"Sevgili Kocacığım,
Bugün, buraya ulaşır ulaşmaz, önce yarın senin gelişinle ilgili tüm işlemleri tamamladım, sonra da bana ayrılan yerime yerleştim. Burası gerçekten de dedikleri gibi çok sıcak... Seni dört gözle bekliyorum..." (Karın)
axi_welet
08-05-2004, 19:47
onu bir yazıdan fıkra yapmışlar.bizim okulun panosunda bunu fikra olmayanı vardı(gerçek).
Albay, binbaşıya:
-Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün.
Binbaşı, yüzbaşıya: -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır.
Yüzbaşı, teğmene: -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir.
Teğmen, başçavuşa: -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir.
Basçavuş, askere: -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun.
Askerler kendi aralarında: -Yarın sabah bizim başçavus Albayı tutuklayacakmış.
HARD-DISK tipi kadin:
Her seyi hafizasinda saklar. DEVAMLI.
RAM tipi kadin :
Isiniz bittigi anda sizi de unutur.
WINDOWS tipi kadin:
Herkes hiçbir seyi dogru dürüst yapamadigini bilse de kimse onsuz yasayamaz.
EXCEL tipi kadin:
Söylendigine göre bir çok kabiliyeti olmasina ragmen bir çok kimse basit ihtiyaçlar için kullanir.
SCREENSAVER tipi kadin:
Eglendirmekten baska hiçbir ise yaramaz.
INTERNET tipi kadin:
Erisilmesi zorlu olan tiptir.
SERVER tipi kadin:
Ihtiyaciniz oldugundan her zaman mesguldür.
MULTIMEDIA tipi kadin:
Korkunç seylerin güzel gözükmesini saglar.
CD-ROM tipi kadin:
Hizlanir, Daha hizlanir Gittikçe de hizlanmaya devam eder.
E-MAIL tipi kadin:
Her 10 sözünden 8'i anlamsizdir.
VIRUS tipi kadin:
Bir baska ismi de "ES" dir. Hiç beklemediginiz bir anda gelir kendisini
yerlestirir ve kaynaklarinizi kullanmaya baslar.Kurtulmaya çalistiginizda
kesin bir seyler kaybedersiniz eger kurtulmazsaniz her seyinizi kaybedersiniz
WINDOWS tipi kadin:
Herkes hiçbir seyi dogru dürüst yapamadigini bilse de kimse onsuz yasayamaz.
bu çok doğru.. ben şahidim :D
Kevser
Imam Hatip Lisesinde teftis yapan bir mufettis
sinifa girer..Ders Kur'an-i Kerim'dir.Bir ogrenciyi kaldirarak ismini sorar.Ogrenci:
-"Fatih" diye cevap verir..
Mufettis :
-"Peki oyleyse yavrum Fatiha suresini oku bakalim.."
çocuk sureyi okur. Sira baska bir oğrenciye gelmistir. Mufettis yine sorar:
-"Ismin ne cocugum?"
Çocuk cevap verir:
-"Yasin ama arkadaslar kisaca Kevser derler"
SpEEd_dRiVeR
15-05-2004, 20:22
http://www.benimsayfam.com/eglence/resim/diger/0758.jpg http://www.benimsayfam.com/eglence/resim/diger/0765.jpg http://www.benimsayfam.com/eglence/resim/diger/0768.jpg
SpEEd_dRiVeR
15-05-2004, 20:24
Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.
SpEEd_dRiVeR
16-05-2004, 11:01
Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
Temel'in cani cok sikiliyormus.
Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."
SpEEd_dRiVeR
28-05-2004, 18:49
olmaz böyle kaset :D :D :D D:
http://members.lycos.co.uk/zencibeyazi/komik/kaset_seher_vakti.jpg
Örgü
Temel :
-"Amma da hızlı örüyorsun!"
Fadime :
- "Hızlı davranmak zorundayım...
Yün bitmeden kazağı örmem gerekiyor."
freeman1209
20-06-2004, 16:08
:ahhahyt: :yuppiyuv: :p zuhaha amma güldüm bea
SirWilliam
20-06-2004, 21:12
Nerden buluyorsunuz böyle esprileri yaa.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.