Orijinalini görmek için tıklayınız : Perfectnav Sorunu
SirWilliam
24-08-2004, 19:52
Merhaba arkadaşlar bazen sitelere girerken perfectnav diye bir site cıkıyor.
Bazen bu sizin siteye girerkende oluyor.
Bunu nasıl iptal edebilirim???
Car_Maniak
25-08-2004, 19:28
sanırım o bi spam... tam olarak nasıl yok edileceğini bilmiorm ama spam yokeden bi program la yapabilirsin...
program ekle/kaldırda olması lazım oradan kaldırırsan düzelir . yoksa kazaa ile birlikte geliyor bu lanet şey kazaayı silmen lazım . ya da www.lavasoft.com adresinden ad-aware programını cek sistemi tarat ondan sonra düzelir
SirWilliam
26-08-2004, 10:27
Ok teşekkürler ama kazaa sız nsl olacak bilmiyorum.
o kazaa kadar aptal bir program gormedim . adamlar bedava kullandırıcaz diye bie suru spam yukluyor bilgisayara onlardan da digerleri geliyor . her taraf yok :censor::censor::censor::censor::censor: , yok kumarhane , yok search motorlarıyla doluyor bilgisayarın . butun explorerın düzeni bozuluyor . ne biçim iş anlamadım gitti .
SLiPKnOTh
26-08-2004, 13:43
kazaa yerine imesh kullanın mis gibi
SirWilliam
26-08-2004, 15:31
İMesh i nerden bulacağım???
Tam link verirsen sevinirim.
tanerf82
26-08-2004, 15:52
kazaa media desktop (kmd) yerine kazaa lite ++ (kpp) kullanın gencler..
download.com dan da spysweeper diye bi program var onu bul indir bak bilgisayarında istenmedik ne programlar calısıyo.
SLiPKnOTh
26-08-2004, 15:56
www.imesh.com veya www.download.com dan yükleyebilersen
SirWilliam
27-08-2004, 10:16
Biseyi sileceğim diye canım cıktı yaa bir suru sey cıktı.
edonkey veya overnet..
aylardır kullanıyorum hiç bi sorun veya feyk çıkmadı şu ana kadar..
İlk olarak imesh ve kazaa aynı platformu kullanan programlar. Normal kazaa yı indirdikten sonra search kısmına kazaa lite yazıp arattırın. Kazaa lite ın normal kazaa dan tek farkı ( kazaa yı her açışınızda yanında gelen bi program daha var onu da açıcaksınız ) belirlediğiniz zaman aralıklarıyla yeni kaynaklar araması. Mesela 10 saniye olarak ayarlıyorsunuz , her 10 saniyede indirdiğin dosya için yeni kaynaklar buluyor. Bu sayede hızın düşmeden indiriyorsun programı. Yoksa 20 ile başlıyosun 5-6 saat sonra 2-3 kb/s ye düşüyo hızın. Ama kazaa da fake çıkma şansı oluyo. E-mule , E-dunkey de böyle bi problem olmuyo. Ama bu 2 sinde de download a ilk başladığınızda çok yavaş başlıyo ama zamanla yükseliyor. Kablo yada adsl gibi bağlantılar için. 56k ile kullanamazsınız.
Gene en iyisi kazaa lite oluyor...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.