PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağlı Zemin!!!

Çağlar
08-10-2006, 00:29
Arkadaşlar özellikle miniler için kullanabileceğiniz bir yöntem, hepsi için kullanılırda önemli olan alan...

Zemine az bir miktar yağ sıkıyorsunuz(şu sprey yağlardan) fazlasını şöylece bi üstten alıyorsunuz ancak parke gibi düz ve temiz zeminlerde yapın çünkü yağ toz toplar...

İşte bu kadar zemin kayganlaşıyo ve driftin babası oluyo tek sorun kenarlara çok yakın kaydırmanızı tavsiye etmem durduramazsınız söyliyeyim, özelliklede kalkarken çok güzel oluyo...

Bu arada tabi bide yağlanan zeminin sonradan temizlemesi var o da o kadar zor deil...

Nasıl???

roxx0rs
08-10-2006, 01:06
bunu cok kucuk bir alanda elimdeki sadece gorunusu gusel olan bi oyuncakla denedim gecen ay tt01 e kıyamadm bişi olur diye:D iyi hos ama drift olmuo pek cunku arac surekli 360 cizio tt01 de ole yapar tahminimce o kadar kayganlık akıl karı degil ayrıca 5-6 gun boyunca o kadar ugrastıgım halde odama girerken baya dikkatli olmam gerekmişti:D

rmnkrm
08-10-2006, 01:07
drift için yerleri her seferinde yağlamaya gerk yok bence :D

Çağlar
08-10-2006, 17:26
Benim yaptığım arkadan itişli 1/10 bir arabaydı direksiyonu çevirip birden gaza yüklenince arkası atmaya başlıyordu tek kötü yanı fren işlemiyo...
İlk yaptığımda benimde odama girerken çok dikkat etmem gerekti bezle almıştım sonradan viledayla alınca hiç bir şey kalmadı.
Ancak dediğim gibi sıktıktan sonra havlu kağıt gibi bir şeyle bi silmek gerekiyo...

dj rota
10-10-2006, 13:12
ben yere kırem sürüyorum daha eylenceli araba yerinden kıpırdamadan bir süre oldugu yerde patinaj atıyo ama sonra çok tatli bi şekilde kalkıyo arabannın markası da nikko 1/16 ama çok kötü oluyo yer sonradan söylemedi demeyin :D

deepdrastic
18-11-2006, 16:45
yav hakkaten cilginsiniz neyse bi cilginlik ta benden ama sadece teori olarak araba ile denenmedi zemine degil lastiklere ugulaniyo 1 mum alinir kokulu olmasi tercih meselesi :D mumu lastiklere surun mum hafif sicak olursa daha iyi olur lastik tam duz degilse butun araliklari doldurun ben bunu kucukken yapardim kar yagdinda ayakkabi altina surerdim karda iyi kaymak icin her nekadar 2 ayakla drift yapilmasada guzel sky oluyodu :D deneyin ben zarar gormedim bundan kirik cikik yok sikildim dediginizde lastiginizi firca ve ilik su ile yikayin

Neo
19-11-2006, 22:56
Sanırım burdaki herkes drift için drift lastikeri kullanılması gerektiğini öğrenmiştir...

deepdrastic
20-11-2006, 04:07
yok ben pvc borudan yapicam bununla drift yapanlari gordum bence cok iyi is pilotajada bagli arkadaslara yere yag surup sakatlanmamalari icin soledim :D

no oil no attention:D :D :D
haa bide eve pist yapmak icin bazi seyler dusunuyorum genis alan olucak bu sart seyyar pist disari kurulup temiz temiz kullanin aracinizi diye

james
20-11-2006, 13:09
şöyle bir yöntemde var halı kaldırılır yere kolonya dökülür hatta biraz bolca ama benim arabam tyco içine kolonya kaçması derdi yok ama fikrimce kaçsa bile kolonya bildiğiniz gibi çok kısa bir sürede uçuyor yer temizleme derdi yok:ahhahyt:

deepdrastic
20-11-2006, 16:44
takin drift lastiklerinizi dooogru spor salonuna :D nasil ama

roxx0rs
20-11-2006, 17:12
takin drift lastiklerinizi dooogru spor salonuna :D nasil ama

spor salonunda daha buyuk tehlikeler var spor hocası ve sopası gibi mesela:D aslında kolonya doktukten sonra bide kibrit atsanız hem action olur az biras:D

BURAKK
20-11-2006, 17:18
Saçma bir konu olmuş hatta geyiğe dönmüş :) Takın lastiklerinizi attırın arabayı kardeşim :)

Şaka maka bende nikko varken kuzenlerimle beraber bizim evin kapalı balkonuna büyüklerimizden zar zor izin alıp bi bardak su dökerdik..Arkadan itişli nikkoyla ıkına ıkına kaydırırdık ;) hatta tekerleklerin arka çamurluğa su püskürtmesine bayılırdık :)

amulius
20-11-2006, 17:22
bence drift en iyi pvc ile yapilir zaten dunya pvcyi kullaniyor bu arada yag fikride pek iyi degil ozellikle benim gibi altinda bol bol delik bulunan arabalar kullanirsaniz :D

deepdrastic
21-11-2006, 15:54
cozum buldum ben yag su vs mum gerek yok yane drift drift diyonuz cekin bi video da bakalim herkez drift yaptigini soluyo reklam kokan hareketler olmasin bakalim ilk video kimden gelecek :D

Çağlar
23-11-2006, 17:24
Benimkisi sadece evde vs... için bir öneriydi ona zaten drift demekte yanlış...

Saygılar...