Orijinalini görmek için tıklayınız : 08-10-2006 Ferahevler Buluşması Video Resimleri
Zulkarneyn
08-10-2006, 22:50
Evet arkadaşlar güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık. Özet geçeyim. Tmaxx ağırlıkı bir buluşmaydı. 5 Tmaxx 1 Lst2 1 Genesis 1 savage 1 de 1/5 vardı. Saha gayet güzeldi (futbol sahası) kumdan bir rampa vardı. Bol bol zıpladık hopladık. Genesisin rampadan uçup çadıra, su deposuna etraftaki insanlara vs ye çarpıp terör estirmesi 3.3 tmaxxlerin canavar atlayışlar görülmeye değerdi. Fazla kalabalık olmadığımız için frekans karışması gibi sorunlar da yaşamadık. Benim açımdan tek tatsız olay Lst2 ile tam gaz taşa çarpıp bulkheadimi kırmam oldu. Sağlık olsun =) katılan herkese çok teşekkürler.
Millet elinizdeki resim videoları gönderirseniz sevinirim.
Zulkarneyn
08-10-2006, 23:18
Gün sonunda Genesisin hali
http://img505.imageshack.us/img505/7289/dsc02326sr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img503.imageshack.us/img503/4604/dsc02325vc2.jpg (http://imageshack.us)
orhantekkan
08-10-2006, 23:25
çok güzel bir gündü herkesin çok eğlendiğini sanıyorum gerçi kendi aracımı pek kullanamadım ama :ühühü: ali futa teşekkürler arbasını kullanmama izin verdi katılan herkese teşekkürler resimlerde geliyor diğerlerinide bakliyoruz
orhantekkan
08-10-2006, 23:30
geliyor dahasıda var
orhantekkan
08-10-2006, 23:31
part 3
orhantekkan
08-10-2006, 23:33
part fin
turkishjob
09-10-2006, 00:52
Çok güzel bir gün ve güzel bir buluşmaydı en kısa zamanda tekrar birlikte olalım derim arkadaşlar. Saatlerdir uğraşmama rağmen resimlerin boyutları büyük olduğundan buraya koyamıyorum, en azından şimdilik saatde epey geç oldu katılan herkese teşekkürler...
sinandear
09-10-2006, 00:57
arkadaşlar bugün kum rampasında arabaların hakkını verdik bütün araçların performansı çok iyiydi bir daha ki buluşmalarda ali fuatın 1/5 lik gen inden uzak durmaya çalışacağım bi ara benim t maxx in üzerinden geçti çok şükür hasar yok... off-roadlar çamurda daha bi zevkli oluyorrrr...
turkishjob
09-10-2006, 01:19
Güzel bir gün ve keyifli bir buluşmaydı. Bunu tekrar edelim derim. Herkese teşekkürler!.
serkanyildiz
09-10-2006, 10:10
vay be dibimizde buluşma oluyor haberimiz yok haber verenimiz yok eyvallah saolun.
rapma sağlam gözüküyo kırılma riskide yok :D bu arada şu en son resimlerde yanyana duran araçların en sağındaki araç ne. diğer buluşma resimlerinde de dikkatimi çekti. kep çok ilginç duruyo. birde okadar çamurdan sonra araçları temizlemek zor olmadımı? ben daha o kadar çamur yapamadım t-maxx i. temizlemek zor geliyo. sizin bildiğiniz güzel bi çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim. genelde herkes çadıra intihar dalışı yapmış sanırım :D
sanki üstlerine bir kova çamur dökülmüş gibi
100kmh2sn
09-10-2006, 13:14
Arkadaşlar bu buluşmanın büyük pixelli resimlerini acil olarak bana ulaştırırmısınız. Toplu resim, araç resimleri, araçlar havadayken çekilen resimleri bana bugün acil ulaştırmanız gerekiyor..Dergiye yetiştiricem..Resimleri rapide de atabilirsinzi ben oradan çekerim, ama acil..
Saygılar
turkishjob
09-10-2006, 15:31
rapma sağlam gözüküyo kırılma riskide yok :D bu arada şu en son resimlerde yanyana duran araçların en sağındaki araç ne. diğer buluşma resimlerinde de dikkatimi çekti. kep çok ilginç duruyo. birde okadar çamurdan sonra araçları temizlemek zor olmadımı? ben daha o kadar çamur yapamadım t-maxx i. temizlemek zor geliyo. sizin bildiğiniz güzel bi çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim. genelde herkes çadıra intihar dalışı yapmış sanırım :D
Gördüğün araç Yiğit in 1/5 MCD sidir. Araçların temizliğine gelince yıkamacı da dikkatli bir şekile yazzikli suyla yıkıyor ama elektronik parçalara denke getirmiyoruz ve hemen sonrası hava ile sudan arındırıyoruz ardından wd 40 ile korumaya alıyoruz. Birazda araçların temizlik ve bakımıda bu işin keyifli tarafı bana göre ve inanın arkadaşlar of-road keyfi çamurda rampada toprakta çıkıyor deneyin pişman olmazsınız.(enkısa zaman da arabaları temizlerken çekilmiş fotoları da ekliyecem)
sariertan
09-10-2006, 15:36
Vaybe bir buluşma oldu ve ben gidemedim.
Yaşlanıyorunm herhalde.
Aracım yokdu olsaydı bende eğlenceye katılacakdım.
Belliki baya güzelmiş.
Darısı daha güzellerine inşaALlah.
100kmh2sn
09-10-2006, 15:38
Arkadaşlar Resimleri bana yollayabilirmisiniz demiştim ??
sariertan
09-10-2006, 16:05
Beyler resimlerin yüksek çözünürlükdeki dosyalarını rapid gibi yerlere koyarsanız bizde faydalanmak isteriz.
Ayrıca merak ediyorum, GENESIS iftar çadırına ne yapdı yahu =) ?
Videolarıda bekliyoruz beyler.....
Zulkarneyn
09-10-2006, 18:26
Bende yüksek çözünürlüklü resim yok daha doğrusu hiç resim yok. Orhan tekkan ve Hasan abi yollasanıza yüksek çözünürlüklü resimleri. Düşük kalitede video çekimleri var birazdan upload edicem. Orhan Tekkan abimize kamera desteği için teşekkürler...
Zulkarneyn
09-10-2006, 18:54
ilk rampa videosu buyrun...
http://www.youtube.com/watch?v=7LhVrRBYujw
Zulkarneyn
09-10-2006, 19:39
Başka bir video
1. dakika 55. saniyelere dikkat. gökten kamikaze gibi iniyor mübarek
http://www.youtube.com/watch?v=Hib1xk2_0vA
Abi valla keşke bende sizin atlamalara kalabilseydim ama yinede iyi gazladık aslında her hafta böyle ufak organizasyonlar yapsak güzel olur..
ya siz resmen intihara gitmişsiniz! rampanın önünde araba onarmalar. aynı anda rapmadan atlamalar fln. kırımsız kazasız atlattıysanız büyük tebrik ederim! bide kum yığınının önünde tahta rampamı vardı? videolarda bişeyler gözüküyo ama....
MaTrExXx
09-10-2006, 22:11
abi ben azcık topraklı yolda sürdümmü 1 saatte temizliyorum
tazzikli suyuuada kalkışamıyorum çünkü korkuyorum :D
siz aracları resmen (bana göre) parçaralamışsınız abilerim :D:D
valla resimlere bakarken benim içim gitti
sinandear
10-10-2006, 00:07
o an ki zevk ve heyecanda neyi nerde nasıl yaptığınızı anlamıyor musunuz? bir an önce pit i bitirip rampaya dönmek istiyorsunuz? bu daha başlangıç önümüz kış kar var buz var ve çamuurr varr ... ve en önemlisii Off Road'larımız varrrr..
orhantekkan
10-10-2006, 09:01
arkadaşlar dün hiç giremedim kusura bakmayın işlerim de çok yoğundu bu arada resimleri yüksek çözünürlüklü çekmedim çünki akinanın kartını kaybetmiştim 16 mb kartada çok çekeyim diye 640 480 formatında çektim resimlerin en büyük formatı bu videolara gelince fuata gönderdiğim videoları beğenmezseniz biraz daha kaliteli sıkıştırıp öyle gönderirim aceleye geldi onlar herkese teşekkürler .
arkadaslar pazar yine bulusalım yanlız 27.145 olan gelmesin? ilkez doya doya gazladım tekrarlıyalım hazır cadırda var olmazsa iftarıda orda yaparız
Zulkarneyn
10-10-2006, 11:46
Walla ben uğraştım araba parçalicam diye ama rampada olmadı. bu haftasonu bir buluşma daha ayarlayabiliriz. Hasan abi ve orhan abilere bi sorayım gelirlerse çadırla yarım kalan işimizi bu pazar tamamlarız =)
orhantekkan
10-10-2006, 12:04
şu benim çadıra yapıştığım resim gelmedimi hala Gen i sinek yaptığım resim diğer resimleride bekliyoruz
turkishjob
10-10-2006, 12:25
Walla ben uğraştım araba parçalicam diye ama rampada olmadı. bu haftasonu bir buluşma daha ayarlayabiliriz. Hasan abi ve orhan abilere bi sorayım gelirlerse çadırla yarım kalan işimizi bu pazar tamamlarız =)
Valla arabaları parçalıyamadık ama ben gün sonunda spur umu sıyırdım, gelsemde seyirci ve teknik destek olarak katılabilirim ancak arkadaşlar
Zulkarneyn
10-10-2006, 14:49
Abi sende resim yok mu ya nerde resimler? sana benim Çelik spuru okutalım. 9999999 km sıyırmama garantisi var =)
turkishjob
10-10-2006, 19:41
Abi sende resim yok mu ya nerde resimler? sana benim Çelik spuru okutalım. 9999999 km sıyırmama garantisi var =)
Sağolasın AliFuat kardeş ama sendeki spur 2.5 için değilmi buluştuğumuz gün de demiştin ama bende 3.3 var biliyorsun unuttun yine heralde yinede teklifin için sağol. Resimlere gelince çok büyük üzerinde uğraşmak gerekiyor vakit bulamadım daha henüz en kısa zamanda inşaallah sizlerele paylaşacam resimleri. Hele senin cenavarın iftar çadırına yapışmış resmini burda herkezle paylaşmak için sabırsızlanıyorum valla......
Abi valla ozaman bi başlık daha açalım bu haftasonunki buluşma için. Hem şimdiden açarsak daha çok katılım olabilir...
sinandear
11-10-2006, 00:33
selam sevgili arkadaşlar hasan arkadaşımızın ve benim tmaxx'imizin buluşma sonrasındaki fotolarını sizlere sunuyorum... muddy tmaxxies
sinandear
11-10-2006, 01:21
işte t maxx banyosu!!
Rc off-road aracımızı temizlemek için ilaçla oto yıkama yapan ve hava kompresörü olan bir yıkamacı öneririm.Resimlerdede görüldüğü gibi makine ile araçlarımızın üzerine özel şampuandan sıktık ve iyice yayılması için biraz bekledik. Daha sonra sünger yardımı ile lastiklerin,jantların,kepin,salıncakların kaba çamurunu temizledik.Bunları yaparken servo elektroniklerinin kutularının kapalı olduğu kontrol edilmeli ve hava filtresinin takılı olmasına dikkat edilmeli.Tazyikli suyla yıkama yapılırken tabanca uzaktan tutulmalı ve bir kişide aracın her tarafı yıkanacak şekilde sürekli çevirmeli mümkünse tabancayı siz tutun yıkamacılar araçlarımızın özelliklerini bilmedikleri için yakından tutarak veya sabit bir noktaya tutarak hassas parçalarımızın zarar görmesine neden olabilirler.yıkama bittikten sonra aracın suyu kompresör ile hava tutularak kurutulur. servo elektroniklerini hava filtresini marş dinomasunu bujiyi spuru hava ile özenle kurulamalıyız. daha sonra buji sökülerek motora ve marşa wd 40 sıkarak ateşleme yapıyoruz. ve çamurlu off roadumuz 0 gibi tertemiz oluyor.
sinandear
11-10-2006, 01:26
tmaxx banyo resimleri
turkishjob
11-10-2006, 18:40
Resimler için teşekküür ederim Sinan. Devamı nı bekliyoruz sabırsızlıkla
abi süper yaa hayran kaldımm
orhantekkan
11-10-2006, 23:20
banyo güzel olmuş bende yıkadım benim çocuğu bakın nasıl oldu çekti birden bu arada diğer resimleri nerede bilen varmı
sinandear
12-10-2006, 22:38
banyo resimlerine bunu eklemeyi unutmuşumm
orhantekkan
12-10-2006, 22:41
ya bu diğer uçma rsimleri nerede yahu
sinandear
12-10-2006, 22:53
tmaxxin performansı çamurdaki resmee off diyoruuuum
Elektronikler üstündeyken yıkadınız sanırım. nasıl su kaçırmadan yıkayabiliyorsunuz walla anlamadım helal olsun. ben su altına sokamam arabamı :D ıslak mendil ve kulak temizleme çubuklarıyla 4-5 saat uğraşırım içim rahat olur :D
Elektronikler üstündeyken yıkadınız sanırım. nasıl su kaçırmadan yıkayabiliyorsunuz walla anlamadım helal olsun. ben su altına sokamam arabamı :D ıslak mendil ve kulak temizleme çubuklarıyla 4-5 saat uğraşırım içim rahat olur :D
evet bende anlamadım valla. bi resimde bütün elektroniğin söküldüğünü gördüm. su zarar veresiye kadar çamurlu suyun içine girdiğiniz zamanda elektronik zarar görür. opti drive ve pil kutusu sağlam gözüküyo ama servo ve özellikle ez start motorunun ıslanmaması imkansız. ben birisinden duydum. şu cam silmek için kullanılan fıs fıs şişelerine saf alkol koyup arabanın üstüne sıkınca bütün kiri-yağı akıtıyomuş... siz denedinizmi böyle bişey ?
orhantekkan
13-10-2006, 16:23
elektronikler zaten öyle bir bardak su gelmiş ıslanmış bu şekilde kolay kolay su geçirmezler ama suyun altında kalırsa heralde su geçirir yani anlayacağınız ısmet
turkishjob
13-10-2006, 18:13
evet bende anlamadım valla. bi resimde bütün elektroniğin söküldüğünü gördüm. su zarar veresiye kadar çamurlu suyun içine girdiğiniz zamanda elektronik zarar görür. opti drive ve pil kutusu sağlam gözüküyo ama servo ve özellikle ez start motorunun ıslanmaması imkansız. ben birisinden duydum. şu cam silmek için kullanılan fıs fıs şişelerine saf alkol koyup arabanın üstüne sıkınca bütün kiri-yağı akıtıyomuş... siz denedinizmi böyle bişey ?
Diğer markaları bilemem ama t-maxx´in elektronik aksamları suya karşı yalıtımlı arabayla oynarken kesinlikle su almıyor. Tazyikli suyla yıkarken ise bu materyellere direkt vurmuyoruz suyu... EZ Start ise suyla zarar görmüyor ama yinede yıkamadan sonra wd40 ile yağlıyoruz. Diğer metod´da benim tercih ettiğim ve kulandığım bir yoldur, ama ilk önce komple wd40 ile arabayı yağlarsan daha kolay çözülüyor kirler. Daha sonra varsa kompresör ile alkolü tazyikli yıkama yaparsanız daha kolay olur işiniz, eğer yoksa yıkadıktan sonra iyi bir durulama ve kurulama sizi bekliyor,hepinize kolay gelsin arkadaşlar.;) ;) ;)
savagegarden
14-10-2006, 12:48
değerli offroadçu arkadaşlar fotoğraflara baktım, eğlenmişsiniz öyle gözüküyor :)
malum, kitaplara gömülmek zorunda olmasam :) ben de aranızda olmak isterdim..
arkadaşlar bu fotoları çektiğim için kendime deteşekkürler yani arkadaşlar:)
sinandear
23-11-2006, 21:40
olm araban olmadıı için bizim cevat kellemizsin....
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.